[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 4 aprilie 2011

Hingherii de masini. Final neasteptat

Am auzit la radio ca taxa pentru ridicarea masinilor in sectorul 1 s-a redus la vreo 350 de lei de la 868. Am mai auzit ca locurile in care se ridica masini vor fi semnalizate corespunzator. Azi am auzit, la radio. Asta in sectorul 1.

6 comentarii:

  1. da, si eu la fel am auzit, pe europa fm... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si azi pe la 10:30 de dimineata i-a ridicat unui prieten masina de la moxa si ghici ce? 868 de lei. Acum sincer mi-e lene sa dau un search pe guagal sa ma uita daca moxa e in sectorul unu. Ma criticati voi in caz ca am gresit:P

    RăspundețiȘtergere
  3. pe http://tvonlineromania.net merg toate programele, avem si ADULT TV, HBO COMEDY, SUPER ONE HD, SPICE PLATINUM HD :>

    RăspundețiȘtergere
  4. mai baieti, eu cum fac sa citesc postul in intregime?
    mai pot face asta daca nu sunt in retelele de socializare?
    AJUTOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceeasi poveste, acelasi sector. Ieri, la ora 17:00 mi-a fost ridicata masina parcata pe Strada Teheran, nr.1, in fata cabinetului stomatologic la care ma aflam pentru o consultatie de urgenta. Motivul? masina era parcata la mai putin de 25 m de trecerea pietonala, mai exact la vreo 7-8 m, fara sa obstructioneze trecerea pietonilor. Asadar nu era parcata nici pe 'marile bulevarde', nici pe trecerile de pietoni, nici in dreptul rampelor de acces pentru persoanele cu handicap, nici in statiile de autobuz sau pe calea de rulare a mijloacelor de transport in comun, cf celor mai recente reglemetari promise de dl. Chiliman. Ah... si nu, nu existau panourile specifice de semnalizare.

    Taxa de ridicare auto? doar 248 RON, la care se adauga taxa de transport auto 186 RON. In total 434 RON care nu, nu merg sa acopere gaurile din bugetul local, ci la (din 2009) binecunoscuta CRF TRANS AUTO. Inca 250 RON asteapta nelinistiti procesul verban intocmit de agentul constataor 'in lipsa', de aceasta data.. cu drum spre bugetul local.

    O excursie de 684 RON + drumul pana la 'ferma' dubioasa de masini hingherite.

    RăspundețiȘtergere