[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 13 septembrie 2011

Marea...mereu marea...

Am facut aceasta fotografie vara asta la mare. Nu stiu de ce, imi aduce aminte de Suflete moarte si Insemnarile unui nebun de Gogol. Poate si pentru faptul ca luna este mult mai prezenta decat marea. Marea pare doar o cale spre luna. O amagire. O secunda. Un vis.

"Noi suntem din plamada din care sunt facute visele, iar scurta noastra viata o intregeste un somn" Prospero, Furtuna, Shakespeare.


13 comentarii:

  1. Visele se indeplinesc usor . Poti sa visezi cu ochii deschisi. depinde ce visezi. Un vis de libertate , un vis care sa-ti dea libertate se indeplineste usor. Cu tutele cu posete vuitton, cu bolizi, cu vile, visele de libertate nu se indeplinesc. Tutele sunt incatusate de lucruri materiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marea...mereu marea... mereu marea ne cheama la ea si de fiecare data ne surprinde desi e mereu aceeasi, mereu acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant... mie poza asta îmi sugerează o lume a extremelor alb sau negru, fără nuanţe, a esenţelor pure de bine şi de rău. Şi, nu ştiu de ce, prima chestie la care m-am gândit a fost aberaţia cu cometa Elenin cu care un alt Tudor (Barbu) a înfipt spaima în oasele oteviştilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru "9Lumina"...
    Zici: "Visele se indeplinesc usor."
    Nu e aşa şi nici n-ar fi bine să fie. Visele care se îndeplinesc, poate aduc un gram de bucurie, dar aduc şi un gol în suflet. Lipsa unui vis din suflet poate fi mult mai dureroasă decât multe dezamăgiri...dacă reduci visele la vuittoane ... mi-e milă de tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine se indragosteste de mare nu mai poate face nimic in sens invers! Tudore, marea este o boala, incurabila, la tine si la altii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru blue tutele reduc visele la vittoane . Eu nu sunt tuta . Marea , cerul, stelele , natura dau libertate. Dumnezeu iti da libertate . Tutele si insotitorii lor ti-o ingradesc .Vilele , posetele vuitton, bolizii sunt cavouei iar tutele cu insotitorii lor sunt cadavre. Libertatea este intre cele 10 Porunci. 5 porunci de-a dreapta ,5 porunci de-a stanga te dec direct catre Dumnezeu . Omul care nu respecta Poruncile lui Dumnezeu este paralel cu El.

    RăspundețiȘtergere
  8. ah cum ai putut sa fotografiezi. si sa scrii. visatorule.

    RăspundețiȘtergere
  9. 9Lumina, vezi cumva în postarea mea cuvântul "tută"?
    Să ne înţelegem, nu-mi place să-mi bage nimeni nimic în gură, nici măcar vorbe. Dealtfel eu nu am în vocabular acest cuvânt. Mi se pare nesemnificativ. Folosesc "năroadă" când e cazul. Sper că acum nu vei deduce că ţi-am zi aşa.
    Dacă ai nelănuriri, întreabă, nu presupune. Îti răspund.
    Legat de folosirea acelui cuvânt, poţi să vezi că e adevărat faptul că nu-l folosesc vizitându-mi blogul: http://romanicablues.wordpress.com/ (Poate unele trucaje să te amuze :) )

    RăspundețiȘtergere
  10. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere