[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 27 februarie 2007

VAMA. Impreuna.

In sfarsit impreuna...A fost o repetitie foarte buna.Poate prima repetitie in care conceptul “impreuna” a functionat perfect.
Am ajuns la cu jumatate de ora mai tarziu.Raul si Prepe (Dan - the bass guitar) fumau trist si priveau prin geamul enorm ploaia de afara.Eugen isi acorda chitara iar Clopo umbla la pedala tobei mari.
- Ce chef avem, spune cineva...Incerc sa maschez dezamagirea unei repetitii posibil nereusite. - Hai ma sa facem ceva...ne apucam de “Fotomodele”, orchestram la ea..avem ce face...Lumea nu pare molipsita de entuziasmul meu disimulat.Cobor scarile si ma indrept spre toaleta de la parter...Deodata il aud peRaul cantand...Pian..O formula interesanta...Imi vine o linie melodica si incep sa fredonez...Ma usurez si fredonez..Il aud pe Dan la bas.Suna a Massive Attack.Incerc sa termin mai repede si ma rog ca Raul sa nu se opreasca.As uita linia de voce. Slava Domnului nu se opreste; ba mai mult, apare Clopo. Urc scarile in fuga, apuc microfonul si incepem sa cantam.Intra si Eugen.Incepe sa sune bine.Imi vine si refrenul.Ne oprim putin.Raul armonizeaza.E bine.O luam de la inceput. Se leaga.Partile vin firesc una dupa alta.Structura piesei e logica, necautata.E minunat.Aceasta senzatie de echipa, de oameni care lucreaza bine impreuna se asculta, se menajeaza isi fac loc si fac loc ideilor celorlalti, aceasta stare de “trupa la lucru” imi lipsea.Prima piesa lucrata cu adevarat “impreuna” s-a nascut azi.Si mai important este ca astazi s-a mai nascut ceva.Echipa.Gasca.Trupa.Se apropie discul VAMA.Povestea merge mai departe...

13 comentarii:

  1. Ma bucur sincer de acest lucru...am crescut pe muzica voastra..

    RăspundețiȘtergere
  2. de cand asteptam un post ca asta din partea ta....foarte metaforica chestia cu "ma usurez si fredonez"...succes...cu albumu;)

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo tudor. poate mai vorbim si noi, mi-ar placea sa bem o bere impreuna. un om care te admira de mic. cristian simonca. te astept pe la mine pe blog. bafta cu vama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bineeeee! Keep up the good work!
    Pozele nu stiu sigur daca imi plac (poate numai ultimele, de la pescarusi incoace) dar cintecele sint bestiale (in sensul bun).
    O intrebare: am vazut ca ai un Canon 400D; folosesti un obiectiv fix de 50mm? Fiindca nu prea pare ca astea sa fie facute cu obiectivul "default" cu care vine aparatul, de 18..50.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un "tablou" de muzica marca Tudor Chirila! Super tare. Dar totusi...am cateva intrebari?:D
    Unde si cand se canta? Cand se lanseaza?...da-ne si noua o melodie ;) Munca buna se face cu oameni extraordinari. Felicitari si bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. salut tudor. te-am adaugat pe blog-ul meu ( http://lovingvama.ablog.ro ) in sectiunea link-uri recomandate. daca iti place, si consideri ca merita un loc la tine in blog, te rog sa-l adaugi si tu! keep up the good work! see you!

    RăspundețiȘtergere
  7. si piesa "Bed For Love" e faina tare ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. indeed :D
    povestea merge mai departe 8->

    RăspundețiȘtergere
  9. "buna tudor sunt un alt penal care te pupa in fund.."
    "tudor vreau si eu in lista de linkuri..vreau sa ma laud prietenilor.. asa cum ma si pozez langa o masina misto care nu e a mea.."
    "am crescut pe muzica voastra...ca sa nu imi auda zbieratele de bebelus antipatic mama punea discurile voastre..."
    gata acum ma simt mai bine..ciau

    RăspundețiȘtergere
  10. ScafAndru ... un alt "individ" kre nu are ce face ;)

    RăspundețiȘtergere