[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 20 februarie 2008

Gata discul!!!!!

Lucram la ultimele doua piese, zilele astea! Luni plecam la Budapesta!Inregistram tot albumul acolo! Ultima piesa este( de ce nu ma mir?:)) o piesa despre mare! Pentru ca e vesela si are ceva din maretia valurilor. E singura care n-are inca versuri. Dar se pare ca m-am descurcat in general cu piesele despre mare:))

Ne vom inchiria doua apartamente in Budapesta, Raul a promis ca gateste, restu' facem piata. In 15 martie, deci, vom avea produs finit. Apoi spre sfarsitul lui aprilie you gonna have The Vama Show.

Pana atunci insa lansam povestea lui Henry si Wannabe. De saptamana viitoare. Henry si Wannabe vor vorbi despre colaborarea cu Vama, povestea de pe sarma si iubire in general.

Stay tuned.

15 comentarii:

  1. abia asteptam!!!:X
    si..asa ca un off topic..tudor...la meciurile lui dinamomai mergi?stupida intrebare..banuiesc ca esti destul de ocupat dar..:D

    RăspundețiȘtergere
  2. de abia la sfarsitul lui aprilie? :( adica turneul o sa fie prin mai, la o luna de Bac, deci nu o sa pot sa merg :(( off

    ce se mai aude de concerte? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. \:D/ Deci albumul va contine 10 piese... Bafta!

    Vom vedea clipul saptamana viitoare?

    RăspundețiȘtergere
  4. e adevarat.. la melodiile despre mare, nisip, plaja tot ce tine .. femei cu trupul uns si altele acolo ai imaginatie si te descurci si sunt dintre cele mai vesele alea.. mult spor

    RăspundețiȘtergere
  5. dadada:X
    era si timpu'.
    melodia despre mare va iesi cu siguranta bine.
    spor

    RăspundețiȘtergere
  6. daca e de mare e bine ... iese piesa singura :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ma gandesc ca ai observat si nu trebuie sa iti atraga nimeni atentia ca ati fost si sunteti una din singurele trupe din romania ascultata de TOATE categoriile de oameni!!! si mi se pare extraordinar ce ati reusit voi sa faceti...nu cred ca exista vreo gasca,in tren,la mare,la munte,in tabere,etc si care sa nu fredoneze piesele voastre.si mai ales care sa nu traiasca piesele voastre!!!
    eu sunt din arad; stiu ca ati fost aici destul de recent,doar ca ati fost intr-un club unde majoritatea ascultatorilor vostri nu prea se duc(preturi exagerate,fandoseli nemasurate,etc.). e foarte bine ca s-a intamplat,dar nu ati acoperit toata nisa de ascultatori vama.siii sa fiu sincera,eu colaborez cu un alt club de aici(muuult mai accesibil)pe evenimente, club frontiera,care s-ar bucura sa gazduiasca un concert de-al vostru.fani exista dupa cum spuneam mai sus, dar cum banii sunt intotdeauna o problema,acest aspect ma impiedica sincer sa va contactez.ma rog.pentru orice eventualitate ai putea sa pui p blog un contact ceva...pentru ca ti-l citeste muulta lume si nu se stie niciodata.
    succes pe mai departe si sa va fredonam cat mai curand...
    andreea

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravos! Doar cu gandul la spuma Marii Negre, va rasari cu siguranta un text scaldat de soare, trupuri si candoare ..

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari! clar ca abia astept
    ceva oprire prin oradea la intoarcere?

    RăspundețiȘtergere