[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 29 februarie 2008

Linda Teodosiu. Ca sa fiti mandri ca sunteti Romani

Eu unul sunt...am citit despre ea azi in Evz si am cautat-o pe Tube. S-a calificat dintre 30000 de candidati in concursul pentru un show de mare audienta in Germania, "Superstar"

12 comentarii:

  1. Mai bine am fi mândri că suntem "români", nu "romani".

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, are voce. Linda poate ne-ar coLinda in viitor si pe noi. BTW, sunt mandru ca sunt roman. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deutschland sucht den Superstar cu Dieter Bohlen?! Den mag ich nicht! Dar fata merita felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut chiar primul episod din DSDS, cand i s-a spus ca s-a calificat in cei 15 participanti. Bohlen i-a zis ca nu se putea sa fie altfel la ce voce are. Si tineti minte ca are numai 16 ani!!!

    Bravo ei! dar asta nu are nici o legatura cu noi. cu romanii.
    Mai bine sa faca fiecare ceva de care sa se simta mandru si sa nu se multumeasca vazand nume cu sufix mioritic pe la televiziunile nemtesti. NU ARE NICI O LEGATURA! treziti-va, la munca! ce fel de munca...depinde de fiecare. cat poate si cat il duce. bibilica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-si misca fundu ca sa cinte,cum se practica in Romania! Concurentii se imbraca decent si CINTA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Concurentele nu sunt machiate,juriul din EUROPA pune baza pe muzica nu ca in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudorule, asa-i, ne mai vede lumea si pe noi ca oameni, nu ca si capcaunii vestului...

    Dar luat per ansamblu, cele cateva stiri despre romani sunt inexistente, comparandu-le cu cele despre "fericirile" facute de ai nostrii pe la ei...

    Intr-un fel cred ca le convine sa ne priveasca asa, in momentul in care vreun strainez vine la noi, dupa ce se da jos din avion o tine intr-un "oh-la-la!", sau intr-un "wow!" cand da, totusi, peste civilizatie aici.

    ... noi sa fim sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu ce ne incalzeste pe noi ca are ea succes acolo? E plecata in Germania si tocmai asta ma face sa NU fiu mandra de etnia mea...Pentru ca trebuie sa pleci din tara ca sa ai succes. Avem cu ce ne mandri,dar ne place sa scoatem in evidenta partile noastre proaste,nu pe cele bune,care sa ne ridice din ..situatia in care ne aflam. Nu cred ca nemtii sunt perfecti,dar stiu sa-si ascunda si sa compenseze defectele pe care le au...

    RăspundețiȘtergere
  9. vocea ii scoate in evidenta talentul, trasaturile fetei originea iar dezinvoltura tara in care traieste. multa bafta ei.

    si sunt cu totul de acord cu ce spune 9lumina. e un show mult mai decent decat ce vezi la noi

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am urmarit-o pe Linda de cand a inceput concursul. Are o voce senzationala, de negresa, de diva soul. A fost constant cea mai buna. Are insa doar 16 ani iar acest atuu a fost pana la urma dusmanul ei. Si mai e si tatal ei care a starnit mult bad publicity in germania cu declaratiile facute prin stanga si prin dreapta la toate posturile TV. Din pacate prostia si domnia se plateste. Iar Linda a platit scump. Bravo d-le Flavius Teodosiu...

    RăspundețiȘtergere