[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 5 februarie 2008

Sedinta de Marketing in Iubire. Before 14.

E perioada iubirii. E timpul sa facem bani cu fraierii astia care se iubesc. Hai sa producem vreo doua miliarde de inimi cu beculet. Astia se innebunesc dupa suveniruri din astea. Sunt zilele iubirii. Hai sa inventam si cateva drame cu happyend. Da, cu happyend sunt dispusi sa cumpere. Inimi cu beculet si drame cu happyend. Nu uita de mancare. Ah, da. nu stiu daca s-a facut anu' trecut dar mie imi vin in cap acum mititei in forma de inima si frigarui sub forma de sageti.

Vorbeste cu baietii sa avem prezervative rosii, neaparat rosii. Care e fructu' iubirii? Maru! Nu ma, maru' e al pacatului. Nu cu gust de mere. Cu gust de cirese. Lumanari in forma de sfarc. Ai vorbit la radiouri? Sa nu le dea altceva. Sa le dea piese de dragoste. Si mult house, drum'n bass sa n-aiba timp sa gandeasca. Daca iubesti nu trebuie sa mai gandesti. Vezi organizeaza ceva promotii. Si neaparat petreceri. Da nu numai pe 14. Si inainte. Aia "singuri" trebuie bagati in seama. Se deprima in perioada asta. Tre' sa le vindem speranta. Fa niste site-uri unde sa se intalneasca gratis. Invita-i la petreceri da-le bautura, orice numa' sa cumpere si ceva din tricourile alea cu "love is blind". Au ramas de anul trecut si am putea sa lichidam stocu' ala acum.

Bere de iubire am lansat? Cuuum??? Nu avem bere pentru indragostiti? Ba voi sunteti cretini? Ce va spun io ca astia trebuie speculati la maxim? V-am zis sa faceti bere pentru indragostiti si sa contina afrodisiac? V-am zis ma? Care era sloganu'? "Bea cat iubesti"? Nu e bun. Mai bine invers "Iubeste cat bei" Noteaza tampitule: "Iubeste cat bei". De maine sa intrati in productie si intr-o saptamana sa vad berea asta in toate barurile m-ai auzit?

Vreau sa insist mai mult pe chestia cu inimile.Sa le trimiteti prin posta oamenilor. Si la pensionari neaparat. Trimite-le cu talonul de pensie. Pai ce aia nu se iubesc? Fa un concurs ceva pentru astia care au stat mult impreuna. Astia vand bine de tot ca nu-i prea mai vezi in ziua de azi. Da stiri cu ei: ce mult se iubesc , cat de bine le merge, cum au reusit , prostii d'astea. Ba vezi sa nu-i alegi urati. Aia urati nu vand. Se sperie lumea. D'astia mai spalati. Bomboane, guma, stiri, racoritoare, radiouri, show-uri tv, promotii...hai ca avem ceva. Hai sa dam niste vacantze la astia care se combina la party-uri. Da vezi sa nu ne pacaleasca. Si pune-i sa dea sms ca sa se inscrie. Sa le luam banii. Pana in 30 de ani.

Implica si niste politicieni ceva. Se baga sigur. Da' ma ia-le niste interviuri pune-i sa danseze, mergi pe la ei pe acasa filmeaza-le pe alea sa-ti arate bijuteriile, rodu' iubirii lor. Nu filma copii,distrag atentia. Doar p'aia doi, prin dormitor. Si pune-i sa se sarute. O sa le iasa, nu te stresa. Astia sunt in campanie electorala le iese orice. Adunati niste vedete si faceti un cantec da? Sa-l cante impreuna.Sa fie mai multe fete.Luati din solistele cu tate mai mari. Bai si nu le lasati sa se imbrace!!Mai sumar ca e Sf.Valentin. Aoleo, am uitat. Bagati si voi vreo doua airbag-uri gratis in oferte la masini. Pe ideea "noi vrem sa te ciocnesti doar in afara masinii" .

Vreau sa vad inimi peste tot. Mari si rosii. Pe blocuri, spatii publice, prin supermarket-uri, aeroport, taxiuri. Peste tot. Caciuli, genti, compilatii, hartie igienica, cearsafuri, pixuri, fulare, sepci, fete de masa, sticle, pungi, nu vreau sa ratati nimic.Inima trebuie sa fie peste tot. De vanzare. Oamenii trebuie sa cumpere iubire. Vreau sa finantezi curvele o saptamana ca sa faca reducere. O sa fie buluc si ne scoatem banii din volum. Ba tu intelegi ca lumea trebuie sa cumpere iubire sub toate formele? Ce naiba e asa de complicat? O data pe an va rog sa va faceti treaba cum trebuie!!!

Hai, miscati-va, intrati in productie ca tre' sa facem bani.
Daca nu iesim mai bine ca anu' trecut o sa aveti probleme!!

23 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. iubire de vanzare peste tot cu o luna mai devreme de 14 si cu o urma de 2 saptamani...jenant nu? jenant , jenant dar se scot bani frumosi ar gandi unii...eu nu am pe nimeni...poate gasesc si pe vre unu la promotie...cum suna? trist....

    RăspundețiȘtergere
  3. imi aduc aminte ce parada jalnica a fost in bavaria pe 14 anul trecut, ce oferte se faceau... si cand ati venit voi tu ai spus ce atata promovare de cupluri... astazi cantam pentru cei singuri! :)) a fost incredibil de energizant concertul :X

    RăspundețiȘtergere
  4. e adevarat ce zici tu in articol , poate chiar dureros de adevarat. Asta-i lumea in care traim , un mare Mall in care toti merg spre oferte , spre chestii cat mai trendi si mai stupide de cumparat. Nu ma mira ca peste cativa ani sa fie si iubire de vanzare pe undeva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, Tudor.Hai mare dreptate si-nca de doua ori da' stii care-i de fapt problema? Ca toate chestiile astea se cumpara. Nu ratam nici o ocazie sa transformam o sarbatoare, de orice fel o fi ea, intr-un imens bazar. Suflete pe tejghea, cine vrea? Emotii ieftine, doi lei perechea...Noi sa fim sanatosi,ca mai avem multe bazaconii de vazut.Sa ai spor la treaba, bafta si salutari d-rei Andreea.

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru sibienii care intra aici, dar si pentru restul lumii, va rog, pentru 3 secunde, vizitati-mi blogul si luati si voi parte la actiunea propusa de mine:Campanie Anti Valentine's Day.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ai luat vorba din gura, Casandra :)
    chiar la asta ma gandeam cand am citit articoul, mi-am amintit de concertul de anul trecut din Bavaria... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. iubirea nu e de vanzare.asta cred(eam)si sper(am).

    RăspundețiȘtergere
  9. :)))))Eu iarasi m-am distrat citind, asta e, recunosc; parca il vad pe individul asta, un gras cu geaca de piele si pantaloni de stofa, din aia verzui, semichel, agitat ca un titirez, da, scarbos...

    RăspundețiȘtergere
  10. E trist ca avem nevoie de astfel de "sarbatori" pentru a ne simti iubiti, pentru a ne simti speciali :|

    RăspundețiȘtergere
  11. mda.ma duc sa imi cumpar o gogoasa cu banii pe care altii ii dau pe inimioare. de fapt mai multe pt ca imi plac f mult.dar intrebarea mea este: de ce naiba nu se fac cadouri asa, simplu, fara pretext?

    RăspundețiȘtergere
  12. :| Daca erau isteti se agitau tot asa si de Dragobete. Mai bine ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Berea iubirii...hmmm...ar merge o bere pentru femei, facuta din cirese- am baut in Belgia. E rosie!
    Cat despre dragoste...un coleg il cita ieri pe F.B.-"dragostea dureaza trei ani"...

    RăspundețiȘtergere
  14. "E timpul sa facem bani cu fraierii astia care se iubesc" exact ... fraieri care se iubesc ... nu ati observat ca mai nou toate sarbatorile sunt "comercializate" ... iubirea... daca e sa o sarbatorim... o sarbatorim zilnic si... fara inimi imense... inutile (parerea mea)!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Super, super..
    Ce sa daruiest si ce sa primesti in aceasta zi?
    Eu ma multumesc cu un buchet de flori si o cutie de bomboane. Simplu si frumos.
    Anul asta i-am interzis maimutoii :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hehe...ce pot sa citez decat alte versuri vama veche?...Lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit... cred ca intr-un astfel de context isi are loc acest vers...

    Tudor, cum vezi tu lansarea piesei ''Pe sarma'' tocmai pe 14?Pentru o secunda m-am gandit ca e strategie de marketing.Ca ''vinzi iubire''.Acum cred ca va iesi un soi de sfidare :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Hehe...ce pot sa citez decat alte versuri vama veche?...Lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit... cred ca intr-un astfel de context isi are loc acest vers...

    Tudor, cum vezi tu lansarea piesei ''Pe sarma'' tocmai pe 14?Pentru o secunda m-am gandit ca e strategie de marketing.Ca ''vinzi iubire''.Acum cred ca va iesi un soi de sfidare :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Hehe...ce pot sa citez decat alte versuri vama veche?...Lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit... cred ca intr-un astfel de context isi are loc acest vers...

    Tudor, cum vezi tu lansarea piesei ''Pe sarma'' tocmai pe 14?Pentru o secunda m-am gandit ca e strategie de marketing.Ca ''vinzi iubire''.Acum cred ca va iesi un soi de sfidare :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Capricios conceptul de creatie...cam capos si magaru' de boss..Una peste alta e o metafora a ceea ce se intampla azi, de Ziua Mondiala La Instigare De Consum De Iubire..
    Cumparati iubire..avem 2 in 1., superoferta, cu cat iubesti mai mult cu atat se aduna profit substantial..nu lasa pe maine ce poti cumpara prin iubire azi, nu te abandona altui serviciu.decat aceluia care iti aduce iubire.
    Bax de iubire totala, neconditionata cu nou ambalaj,colorat, glosy:Love is the air,la hypermarket, la hiperviata in exces, la hipertensiune de iubire.
    Body & soul a devenit" profita acum de costul iubirii tale."
    Totul costa.
    Nimic nu se distribuie si nu se consuma gratuit.
    Iubirea nu e simpla, nu e la intamplare, e calculata, cantarita, are grame..kilograme..depinde de metru..lungime..spatialiatate.
    temporalitate..Hai sa ne punem toti iubirea pe raft, sa o stergem de disfunctii, caci ele nu exista,sa-i punem baterii..sa playeze non-stop..fara incetare.
    Hai sa o sorbim cenzurat si fin, timid si zbenguit, sa fim copii ce se joaca in iubire si cu iubire precum mingea care sare de pe un picior pe altul.
    Hai sa ne alegem brandul preferat de iubire , eticheta iubirii sa o scoatemn mereu la suprafata prin fata,in jurul gatului,scuze in dreptul inimii.
    Hai sa decidem ca avem un creier cardiac..si sa ne calculam in cifre bataile de inima..pe minut..pe saptamana, pe fiecare luna.
    Hai sa uitam de discount,sa luam mai mult si sa ne revina , inca cateva produse care ne vor celebra in lume Iubirea.
    Iubeste-te pe tine..sa fie un logo diafan, scriptural si un pic...de plasma..asa..ireal..virtual..inabordabil.
    impenetrabil si inimaginabil.
    Iubeste-ti aproapele sa fie scurtcircuizat de privirele interpuse de lentile de contact si ochelari fumurii..antireflex, anticeilalti, annti-eu-externalizat.
    Hai sa ne plictisim uitandu-ne la scurtmetraje dedicate iubirii..hai sa ne blogotizam..iubirea,hai sa ne pictam..pasii de fuga inspre iubire.
    Vita bella in contiuna iubire si visare.La dolce vita este o ciocolata dulce cu unt de arahide si presarata cu praf de feromoni fara conservanti.
    Vom supravietui acestor Eu-uri...de iubire..Vom fi toti in ceilati.Haideti sa luam in carusel toata iubirea de pe Pamant, sa fim leganati si purtati fara stiinta de iubire.
    Sa nu ne saturam, sa bem, sa radem, sa iubim nebuni de iubire.
    In numele iubirii sa ne pierdem mintile.Merita???
    ( din rubrica Sufar deci exist)
    -VA URMA-
    PS. cand scriu deja tastele sunt si ele in forma de inima,iar monitorul imi arata ca am castigat la loteria on-line a iubirii.Sa fim iubiti si consumati cu grija!

    RăspundețiȘtergere