[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 10 iulie 2008

Prostii nocturne

De multe ori falsii artisti sunt mai mult preocupati de conditia artistului decat de arta in sine. Asta naste sindicatele. A nu confunda insa liderii sindicali cu artistii.

Politicienii romani, daca exista asa ceva chiar si cu sprijinul circumstantelor atenuante, sunt precum gainatul porumbeilor pe parbrize: greu de eradicat!

Singura modalitate de diminuare a claxoanelor este elaborarea unui sistem automat de amenzi cuplat pe fiecare masina in parte. Ai claxonat sub patreuzeci la ora te-am taxat! Altfel nu se poate!

10 comentarii:

  1. De multe ori falsii politicieni sunt artisi romani. Prea preocupati de masinile lor ca sa se mai gandeasca si la masina altuia. Si ar pune numa pentru masinile lor sistemul de amendare k sa aiba exclusivitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. in romania majoritatea sunt deficitari la capitolul bun simt.nu se claxoneaza doar in caz de pericol imediat,mai rau chiar,se foloseste claxonul ca mod de eliminare a stresului in trafic,agatat sau pur si simpu pentru a fi remarcata prezenta individului.unde mai pui ca nici macar nu se respecta cei 25 de metri distanta care ne-ar mai proteja timpanele si palpitatiile :|
    iar cireasa de pe tort este ca asa esti invatat,la mine,cel putin, instructorul tipa daca evitam sa claxonez de fiecare dara cand mi-o cerea (si o cerea exagerat de des si lipsit sens)

    RăspundețiȘtergere
  3. ana, ce sa mai pui problema claxonatului in caz de pericol cand in bucuresti nu e stop de la care inainte sa te pui in miscare sa nu auzi cel putin 2 claxoane... "asta e, nu ai ce-i face.. altii mama nu mai face!" astia suntem, astia defilam... tudor are dreptate, fara amenzi nici o sansa..

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am ceva mai mult noroc,mai am un an pana trebuie sa fac fata bucurestiului :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi...credeti ca de legi avem nevoie?
    Sau de oameni care sa le aplice?

    RăspundețiȘtergere
  6. lege exista,4-5 pc penalizare.ar trebui adaugata si o amenda...iar oameni care sa aplice nu pot fi la fiecare colt de strada,deci trebuie inventat dispozitivul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. cine sa-i amendeze? pana si politia claxoneaza si merge cu girofarele pornite numai asa..de fitza, fara sa conteze poluarea fonica..oricum nu se tine cont de legi..si nici nu se aplica. conculzia e simpla: " claxoneaza...daca nu claxonezi nu participi la hitul zilei !!!"

    RăspundețiȘtergere
  8. ...şi un Volkswagen nerăbdător îşi cântă gagica de la 6

    RăspundețiȘtergere
  9. ...şi un Volkswagen nerăbdător îşi cântă gagica de la 6

    RăspundețiȘtergere
  10. m-am gandit de multe ori sa imi instalez un claxon in spatele masinii. o goarna de camion. eu cred ca primul lucru ce te invata la scoala de soferi in bucuresti e unde e pozitionat claxonul. de acolo incolo te descurci. lupta pt supravietuire.

    RăspundețiȘtergere