[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 14 iulie 2008

Regele Lear doar cu femei.

Regele Lear. Distributie exclusiv feminina. Regia Andrei Serban. Primele "generale cu public" au loc in aceasta saptamana. Astept opiniile dumneavoastra.

16 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca nu e momentul, dar postez aici pentru ca poate, vei citi....accesez de mult timp acest blog si e super tare...este foarte important si impresionant ca un asemena artist, de o valoare inexprimabilia, sa i/a contac cu publicul...iubesc muzica voastra....imi place ce scrii...versuri, amintiri, diverse chestii...sunt inca mic dar imi traiesc adolescenta pe muzica voastra si cititn constant blogul tau:)...unii zic ca as avea si eu talent, dar eu nu ii cred...mi/am incercat norocul cu cateva nimicuri...daca ai avea timp si chef poate le/ai citi si ai putea sa ma inveti sa fiu mai bun:)...poti daca vrei si daca poti, dar te roooog,sa comentezi pe blog sau pe adresa de messenger si mal vladutzu_g@yahoo.com...a:)...blogul:)...http://2246punct.blogspot.com...ti/as fi recunoscator daca ai citi:)...respect pentru ceea ce esti si ce faci...cu sinceritate Vlad

    RăspundețiȘtergere
  3. nu se vede blogul:|... http://2246punct.blogspot.com ( nu e pentru reclama, e pentru tine si daca chiar as avea talent, am ceva de afirmat...iar tu m.ai putea ajuta, enorm)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://i116.photobucket.com/albums/
    o7/mbuddhy/DSC08260404x600.jpg

    nu am stiut unde sa postez asta asa ca l.am pus aici. am vrut sa vezi asta. da copy paste la url ca e linkul pe 2 bucati

    RăspundețiȘtergere
  6. In ton cu subiectul, iata un interviu in care Tudor Chirila pledeaza pentru teatru, film si muzica.
    It sucks sa postez pe blog-ul sau un comment legat de un interviu pe care chiar eu l-am realizat dar tocmai pentru ca eu nu ies cu nimic in evidenta ( nu am scris nici macar un lead, am lasat intrebarile si raspunsurile sa curga), cred ca merita citit si de cei care nu stiau de existenta lui.

    Link-ul: http://auravorbesteprostii.wordpress.com/2007/04/27/copilul-rebel-s-a-intors-barbat/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ufff... am incercat aseara sa fac rezervare si nu mai erau locuri. :( Oare vor mai fi repetii de genul asta, cu public, sau abia la toamna o sa vad?

    RăspundețiȘtergere
  8. Relatia Lear-Bufonul in aceasta interpretare are greutatea ei in aur - n-am mai vazut asa ceva de la Furtuna lui Ciulei, pe care tu n-ai vazut-o caci eu sint mai batrina decit par :D In rest, spectacolul e o tragedie pe bune, in care nu mai conteaza daca sint barbati, femei sau persoane cu copii in brate - sint lucruri si trairi care transced sexul, timpul si apartenenta religioasa. E un cutremur, si ca la orice cutremur, fiecare e afectat altfel. Singurul meu comentariu, pentru ca te-am vazut in sala, peste scena, este ca orice altceva in acest viitor minuat spectacol paleste in comparatie cu privirea ta urmarind-o pe Dorina Chiriac...

    RăspundețiȘtergere
  9. exagerezi. in intregimea comentariului tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. probabil ca da. in intregime probabil. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. probabil ca da. in intregime probabil. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. sigur exagerez, daca am si postat dublu...oricum, sa stii ca de obicei numai doamnele ramin cu palaria pe cap in interior, chiar si la biserica, dar mai ales la teatru...chestii vechi, babesti, exagerez desigur...tu ce parere ai despre spectacol, a propos?

    RăspundețiȘtergere
  13. nu mi-a placut faptul ca unii actori nu-si respecta colegii. este a nu-siu-cata oara cand observ lucrul asta. daca voi nu va stimati, ce pretentii aveti de la public?

    a, si poti sa-i transmiti, te rog, prietenei sau colegei tale ca atunci cand face poze cu telefonul mobil sa-si puna telefonul pe silent/mute, ca sa nu mai faca zgomot? multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  14. doina2ana: am crezut ca daca razvan vasilescu e in bermude la teatru pot ramane si eu cu palaria pe cap.

    nu pot comenta spectacolul aici pe blog. sunt actor inainte de a fi critic de teatru:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne,cat mi-a placut!Le iubesc pe toate,dar Andreea Bibiri e geniala.

    RăspundețiȘtergere
  16. Speram sa poti comenta spectacolul aici pe blog, e spatiul tau privat-public si in definitiv care-i problema? O parere sincera n-a omorit pe nimeni, mai ales daca e argumentata :) Razvan Vasilescu e in bermude si cind e in smoking, ceea ce nu inseamna ca eu nu am dreptate :)

    RăspundețiȘtergere