[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 19 iulie 2008

Un blog medical.

Lansam ( Agentia de Vise) in curand un blog medical. Un blog cu informatii, speram utile, despre sanatate, boli, prevenire. Ne dorim in acelasi timp sa devina si un loc in care pacientii sa-si spuna povestile. Intamplarile din spitale, interactiunea cu medicii si deja celebrul nostru sistem de sanatate. Este felul nostru de a trage un semnal e alarma. Vom invita medici care sa scrie despre specializarile lor.Nu stim daca demersul va reusi sa schimbe lucururi sau mentalitati dar exista un proverb: savoir c'est prevoir.

Stay tuned.

20 de comentarii:

  1. Nu incepe niciodata cu "nu", chiar daca e in "nu stim". Orice lucru maret a fost mai intai un vis maret.
    Si sa schimbi lucrurile in sanatate e cu adevarat un vis maret.

    RăspundețiȘtergere
  2. p.s. in romania, consumul anual mediu de pasta de dinti pe cap de locuitor este de 1 tub. [dada, ai citit bine, un singur tub]
    probabil, de acolo trebuie inceput, din varful dealului, unde nea' Nelu n-are inca laptop si WiFi

    oricum, I'll be watching you :D

    RăspundețiȘtergere
  3. daca vrei poti sa ajuti, sa te implici, ideile sunt binevenite.nimic nu se schimba fara oameni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper din toata inima ca voi apuca ziua in care medicii nu vor mai fi cea mai blamata categorie profesionala iar pacientii vor fi respectati.Ca medic,incerc sa ma port asa cum as vrea sa se poarte oricare medic cu mama mea,cu familia mea..
    Astept cu nerabdare "blog-ul medical"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, da. E o idee.. buna. Ar fi fost geniala daca as crede ca va schimba ceva. Sunt de acord ca trebuie inceput de jos. In primul rand, nu toti medicii trebuiesc invinuiti. Marea majoritate, adica acea categorie care face acest lucru pentru bani. Cat mai multi bani. Pacientii? Cine are nevoie de ei cand nu mai sunt o sursa de venit?
    P.S. A mai observat cineva ca toti medicii care incearca sa faca diferenta, parasesc prea-frumoasa patrie? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. LA MULTI ANI mamei tale!Este pur si simplu fermecatoare.

    RăspundețiȘtergere
  9. e buna ideea :) si o sa particip si io cum pot ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. http://blackdeey.blogspot.com/ comentariile dupa..

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat sa te felicit pentru originalele articole.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut initiativa, este bine venita!...Cred ca Romania duce lipsa de initiativa...cred ca oamenii ar trebui sa ia mai des atitudine si sa se lupte pt drepturile lor! Chiar daca pierzi pot sa fii multumit ca ai incercat! ( Mi se intampla mai rar sa pierd recunosc:) )

    RăspundețiȘtergere
  13. abia astept sa-mi spun povestea vietii :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim anticipat pentru lansare, daca putem ajuta cu ceva sa ne spui; banui ca nu e chiar simplu, toata lumea e tentata sa spuna o pveste si sa astepte un raspuns, dar raspunsul nu e niciodata simplu, mai ales daca e in relatie cu autoritatile.

    RăspundețiȘtergere
  15. da, mi se pare util. eu una pe net am cautat informatii despre cutare sau cutare medic, pe forumuri de tot felul apar experientele diversilor pacienti . sau despre tratamente. exista deja multe site-uri cu informatii medicale. dar un soi de gazeta de perete si/sau un recycle bin puse intr-un singur loc nu.

    RăspundețiȘtergere
  16. e posibil sa schimbe ceva sau nu... pentru ca problemele nu cred ca vin de la medicii tineri, ci de la cei trecuti prin viata... cu experientza care te vad, te scaneaza si te baga intr-un tipar de medicatie.. brusc fara anamneze si alte asemenea

    sper ca eu si colegii mei vom avea un viitor mai luminos... fara sa planeze asupra noastra eticheta de spaga sau superioritate fata de bolnav

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-ar placea sa colaborez si eu la realizarea acestui blog medical...:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Initiativa e cu-adevarat misto, dar o sa fie nevoie de-o strategie foarte bine pusa la punct ca blogul asta sa ramana in picioare si mai ales sa ajute.
    Dar din punctul asta de vedere nternetul ajuta mult si deschide destule porti mai greu de atins in lumea reala. Asa ca spor la treaba, daca am cum sa ma implic as fi bucuroasa sa o fac :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Spune-mi daca potsa ajut si eu cu ceva...

    RăspundețiȘtergere
  20. eu am lansat un blog unde am pus toate farmaciile non stop din Romania. pt inceput din capitalele de judet. am incercat sa le verificam cat mai bine ca si adrese si telefon.
    si intr-adevar zona medicala e una dintre cele mai negjijate pe blogging
    http://farmaciinonstop.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere