[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 22 iulie 2008

Update

Vineri 25 iulie ne vedem in Club Daymon.As planned.

Sambata 26 iulie. Peninsula Tg-Mures. Confirmat.

21 de comentarii:

  1. inca putin:X
    woooa!abia asteeept!c dor imi era de un concert,spectacol,distractieeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  2. club daimon e cel din tineretului? de la ce ora? cat costa intrarea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. in valcea pe cat veniti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am incercat sa fac rezervare, dar se pare ca cel care face rezervari nu raspunde la telefon..mai incerc si maine, dar cred ca e cam tarziu ptr ca deja suntem in 22 si pana vineri mai e foarte putin...rezervare incerc sa fac de o saptamana..daca si-a luat cineva bilet imi poate zice si mie cum?multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost acolo pe 21 si se purtau de parca concertul o sa fie luna viit. nu stiau de bilete, nu stiau nimic :P. oricum, frumoasa piscina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa ce am sunat la ambele numere de telefon, mi-au dat in sfarsit numarul de telefon de la clubul/piscina de acolo. Mi-a spus tipul ala ca nu e cu intrare si nu se pot rezerva decat canapele, adica de la 6 persoane in sus. Asta e numarul la care puteti suna daca vreti sa inchiriati canapea: 0731300833 Am uitat sa intreb la ce ora, asa ca daca suna cineva, sa scrieti si aici, va rog.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut! Am sunat la numarul respectiv si a raspuns un tip care zicea ca o canapea costa in jur de 500 lei ( ceea ce presupune 6 Red Bull-uri si o sticla de whiski), ceea ce mi se pare exagerat. Intrarea se poate face doar daca este o canapea inchiriata?

    RăspundețiȘtergere
  9. a! si concertul e la 20:00 (asa a zis tipul)

    RăspundețiȘtergere
  10. 20:00?!? De cand canta Vama la ore de-astea?

    RăspundețiȘtergere
  11. :-??...asa a spus tipul...dar nu era asta ideea:d...500 lei...cam mult, cam mult

    RăspundețiȘtergere
  12. E-adevarat, dar nu-i neaparat sa faci rezervare...Te duci, stai in picioare, admiri peisajul, incepe concertul, te bucuri de el si aia e. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu e mult loc acolo si daca aduni fanii si cei apropiati...nu stiu ce loc ar ramane. A fost concertul pentru mase, probabil asta e o cantare pentru o alta categorie si atat.

    RăspundețiȘtergere
  14. dar sigur se poate sa te duci fara inchirierea canapelei sau asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca daca era cu acces limitat , ar fi fost de la bun inceput precizat.O mare parte din cei care frecventeaza acest club sunt cei cu costum gri, din Fat Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  16. dar locul este foarte mic si accesul este limitat la un anumit pct si daca nu e limitat de cei 500 pe care probail trebuie sa ii dam la intrare

    RăspundețiȘtergere
  17. Mda, am sunat noi din nou in seara asta. Noua ne-a spus 600 RON consumatia. Probabil am sunat cu ceva vreme dupa tine, name. :)) In fine, ne-am lamurit. :P Mergem asa. Sper macar sa nu fie prea multa inghesuiala.

    RăspundețiȘtergere
  18. a:)) adica se poate si fara?:D super tare:D...atunci ne vedem acolp:d va fi super tare:)

    RăspundețiȘtergere