[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 8 octombrie 2008

Autoritatile locale nu citesc blogul meu:)

Faceti domnilor ceva va rog!!!Am semnalat ca ceasul de pe Biblioteca Nationala ( vis- a-vis de Palatul Regal sau Muzeul national de Arta) arata cu o ora inapoi. Ieri aceasta situatiune mi-a schimbat tonusul si seara creandu-mi iluzia ca am mai mult timp.

Va rog sa rezolvati aceasta situatiune pentru ca sunt convins ca si alti Bucuresteni creduli au sfarsit prin as e entuziasma inutil la gandul ca ziua lor a fost mai productiva. Aduceti-ne pe calea cea buna astfel incat sa revenim la goana care ne -a consacrat ca mandrii cetateni ai acestui oras nebun. Reparati ceasul va rog!!

10 comentarii:

  1. Si chiar daca iti citesc blogul, ma indoiesc ca vor face ceva acum mai ales ca oricum peste 3 saptamani se va da ora inapoi... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu autoritatiile si institutiile ce e ala blog. Iti recomand sa astepti pana cand se va schimba ora conform bibliotecii respective, sau sa te duci la ei si sa le spui problema, sau s-o lasi balta.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Las-o bah ca merge-asa!" e principiul autoritatilor si al romanilor in general. Nu repara strazile ca oricum se vor strica intr-o buna zi...Nu dau jos instalatia de Craciun ca oricum e Craciun si anul viitor...

    RăspundețiȘtergere
  4. Autoritatile nu-ti citesc blog ul si ai o ora in plus din timpul a carui scurgere este, oricum ai privi problema, inevitabila.
    Sa fie ora adevarului? ;)
    Tudore vrei cumva sa ne coplesesti cu confesiuni?

    RăspundețiȘtergere
  5. II doare-n cot de ceasul de pe Biblioteca Nationala.Poti sa strigi tu cit vrei!

    RăspundețiȘtergere
  6. dap...esti la fel de "nebun" ca acum 2 sau 3 ani la festivalul toamnei ;))
    keep it up :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt fericita, nu am ceasuri.Din cand in cand, le vad pe ale altora.

    RăspundețiȘtergere