[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 15 octombrie 2008

Despre droguri..

De ce au drogurile succes. Pentru ca ele te ajuta sa te transfigurezi. O alta realitate. Asta este una din cele mai frecvente aspiratii ale omului: o alta realitate.
Pentru asta drogurile sunt bune: marijuana pentru relaxare, heroina pentru nepasare si uitare de sine, cocaina pentru "witty mind and precise body, endless energy"

Toate campaniile antidrog vorbesc exclusiv despre efectul nociv.Si atunci copiii si teribilistii percep de fapt teoria fructului interzis.

Eu zic asa. Cand vrei sa te apuci de droguri gandeste-te ca e ca si cum te culci cu o femeie superba dar infestata cu HIV. Va fi the fuck of the century. And then u gonna die...slowly. In rest drogurile sunt bune.Ca si femeia superba infestata cu HIV.

44 de comentarii:

  1. de cei care fac campanii antidrog si care se dovedesc ca, chair ei sunt consumatori, ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. http://unnimenispune.blogspot.com/2008/09/mesaj-drogat.html
    si atat...

    RăspundețiȘtergere
  3. orice campanie ce se declara "anti..." e sortita esecului.

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce sa bei si sa conduci... cand poti sa fumezi si sa zbori...

    am si io o intrebare tudore!
    din cate stiu io iarba e naturala ... deci nu patzesti nimic nu-ti distruge nimic in tine e adevarat...?

    pe cand tzigarile astea normale care le cumperi de la chioscuri uite ce patzesti de la ele ...
    http://www.youtube.com/watch?v=3jjZ0sJkitI

    :/ plm in concluzie prima vartianta e mai ecologica

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' la alcoolism s-a gandit cineva?? Sunt convins ca numarul alcoolicilor este mai mare decat celor care se drogheaza. Nimeni nu a facut o statistica in sensul asta..sau cel putin eu nu stiu. Sunt perfect de acord ca speranta de viata e mai mare in alcoolism, dar efectele sunt oarecum similare. O sa spui o mare rugaciune pentru o erectie de 5 minute, stari de nervozitate in lipsa alcoolului ....si toate aste probabil ca vor culmina cu scoaterea unui rinchi...ca sa-ti mai aiba loc ficatul in tine...jokin'

    RăspundețiȘtergere
  6. si eminescu???
    s-a murit fratica....

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Jokerstyle
    Alcoolul este si el considerat drog. In campaniile antidrog se vorbeste si despre alcool si tutun ca fiind droguri licite, deci se incearca si preventia alcoolismului. Din cate stiu eu cei de la ANA au statistici privind si aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Tipa de la unşpe

    Sunt un consumator de alcool ( nu e relevant daca mare, mijlociu sau mic). Ideea e ca nu ma simt atins de nici o campanie de genul asta. De ce...??...pentru ca dupa parerea mea sunt bani aruncati aiurea fara a avea efectul scontat. Cum ar trebui sa fie campaniile astea..?...habar n-am nu ma pricep. Eu vad doar efectul.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Jokerstyle
    Campaniile antidrog au ca principal scop informarea. Cel putin cele la care am participat aveau acest scop. Nu cred ca sta in puterea nimanui sa te faca pe tine sa renunti la alcool sau la droguri. Din moment ce stii care sunt riscurile la care te supui, nu numai in aceasta situatie, esti responsabil pt. faptele tale si pt urmarile pe care le pot avea acestea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu mi-ai trimis mesaj sa ma intrebi daca vreau informatii despre concertele tale...
    Iar eu am postat...am pus un comment la tine pe blog referitor la problema lui Catalin...poti face ceva in acest sens? _ nu a aparut...ai idee de ce admin-ii tai il sterg?
    pls nu fi ca ceilalti la care am mai dat leapsa. Dovedeste ca esti alt fel: http://dreams-realities.ablog.ro/ - aici ma scris urat rau despre vedete. Fii altfel te rog!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Tipa de la unşpe

    Eu sunt fff de acord cu ce zici, marea majoritate constientizeaza faptul ca e ceva nociv. De aici si pana la actiona in consecinta e cale lunga. E vorba de educatie si nu numai
    Revenind la campanii...in afara de " alcoolul dauneaza grav sanatatii "....nu am vazut nimic..si crede-ma ca sunt consumator de media. Cand vine vorba de droguri am vazut campanii care nu pun doar un banner cu un titlu similar celui mentionat mai sus, ci au imagini, filmulete...etc.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Jokerstyle
    Datorita faptului ca alcoolul se comercializeaza cat se poate de legal (exceptand cazul minorilor) campaniile nu sunt atat de drastice. Nu de alta, dar cineva trebuie sa castige si din asta. Sunt de acord ca ar trebui sa se puna accent si pe acest aspect. In unele scoli de exemplu, se pune mai mult accent pe informarea cu privire la alcool si tutun, iar apoi sunt prezentate filmuletele de care spuneai tu. Depinde foarte mult de media de varsta vizata de campanie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Toate campaniile astea sunt doar o pierdere de bani si timp.
    Nimeni nu se lasa de fumat sau de droguri doar pentru ca vine cineva si ii spune ca nu sunt bune..
    Decizia apartine fiecaruia..pentru ca fiecare are viata sa..si doar a sa..

    RăspundețiȘtergere
  14. le trebuie droguri "isi merita soarta"

    RăspundețiȘtergere
  15. f tare comparatia!
    si cred ca li s-a si intamplat unora din pacate ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce putem face mai mult decat sa vorbim despre asta...uneori sa vorbesti, sa dezbati o problema nu este suficient...poate un pic mai multa implicatie din partea noastra nu ar strica.
    Daca ai un prieten, un cunoscut in situatie si chiar iti pasa...atunci ajuta-l!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Fuck everybody let’s get high… the sun will shine! :D
    ce e obtinut prin sinteza nu e bun pt sanatatea noastra, dar ce e dat de la mama natura nu strica :))

    RăspundețiȘtergere
  18. si alcoolul si drogurile sunt o problema, iar eu, ca si consumator ponderat-de-orice, aleg ocazional-cand ies- sa caut bunadispozitia cu un pahar in mana.insa pentru cine are dificultati cu respectarea limitelor, pana si dulciurile pot fi o adictie nefasta, ce sa mai zic de restul tentatiilor.oricum, daca ma gandesc dinafara cutiei, nimic nu e sanatos.si apa e toxica daca bei prea multa.dar e legala,pentru ca legalitatea e un alt aspect. respect legea pentru ca imi place bunul mers al lucrurilor, dar mai ales pentru ca mi-e frica de ea :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut Tudor...daca citesti mesajul asta...aminteste-ti de Varful cu Dor,un pusti pe nume Dragos...:)...o sa fi surprins de asemanarea fizica

    RăspundețiȘtergere
  20. si muzica e un drog"one good thing about music....when it hits you....you feel no pain"

    daninho: adevarat si eu stiu ce este placerea ierbii si asa e...am facut filme de campanii http://youtube.com/postolachegabriel vedeti si voi

    tudor: filmul care l-am postat pe rubrica anterioara era un cadou pt VAMA....vroiam si eu o parere :p

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Tipa de la unşpe

    Si tutnul se comercializeaza in acelasi conditii si totusi pe pachetele de tigari apar niste imagini cu un caracter clar " DESCURAJAREA FUMATORILOR". Acelasi lucru se poate plaica si la alcool.

    RăspundețiȘtergere
  22. nu inteleg de unde vehementa legilor in Romania impotriva consumatorilor. in loc sa-i ajute, mai mult ii intarata. in loc de campanii anti, mai bine ar face campanii pro...life, health, etc.

    drogurile afecteaza fiecare persoan in mod diferit...iarba nu e neaparat sa te relaxeze, te poate duce si in paranoia, daca esti mai sensibil. depinde cand si cat fumezi. dar either way,e decizia ta. din pacate consumul indelungat are anumite efecte secundare si cu cat fumezi mai mult cu atat ai mai fuma. same goes for everything else. too much of one thing cannot be good in the end.

    RăspundețiȘtergere
  23. @ postolachegabriel

    frumoasa initiativa ta, dar alta data cand iei ATATEA poze de pe blogul meu mai intai cere-mi voie ;)

    RăspundețiȘtergere
  24. drogurile sunt rele asta spune toata lumea...peste tot
    acum sa fim realisti :cati dintre noi nu au incercat macar odata...un fum sau au gustat dn mai stiu eu ce?
    pe bune...

    RăspundețiȘtergere
  25. campaniile antidrog sunt mai nocive decat drogul in sine, evident ca o persoana cosumatoare nu da doi bani pe ceea ce reiese dintr-o brosura prost tiparita.

    poate ar fi mai de efect o campanie rupta din realitate,nu gandita de 3 persoane inchise intr-un birou.

    si ce rata de reusita are o campanie care iti spuen ca poti fi ajutat ,te lasi convins te duci laq spital si o asistenta idioata iti cere spaga sa te primeasca ,sau iti rade ironic in nas si spune ,....nu mai sunt locuri ,incercati maine de la ora 10.00

    p.s. imi este deajuns sa inchid ochii si sa visez ,nu ma las prostit de ierburi si pastile,sun

    RăspundețiȘtergere
  26. Am mai auzit de asta cu initiatori de campanii care defapt erau consumatori. Nu stiu cum e cu asta cu drogurile, nu am avut niciodata tragerea de inima sa incerc. Am alte vicii..

    RăspundețiȘtergere
  27. "meditatia"
    te transcede "in alta lume", mult mai eficient si mai adevarat decat drogurile...iar efectele adverse, sunt pozitive:)

    vedeti si singuri, incercati dc nu ma credeti
    - http://aprozarnet.com/?p=470 (Energie Constiinta Cunoastere)

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai degraba drogurile au succes pentru ca se poarta. Se poarta sa mergi pe strada, cluburi si tot felul de evenimente si sa tii ochii intredeschisi, sa te sprijini de o alta persoana si ea cu aceeasi ochi si sa va uniti intr-un dans haotic. Se poarta sa-ti rulezi jointurile fata de alti prieteni dovedindu-ti maiestria de necontestat. Se poarta sa povestesi ce high ai fost tu cand ai fumat, tras, inghitit cu Ion si Vasilica si ce v-ati mai rupt in figuri cand Ion a crezut ca vede calculatorul atacandu-l....si tot asa. Sa fii drogat e cool!

    RăspundețiȘtergere
  29. Iany, e foarte adev ce spui, pt asta se apuca lumea...dupa aia apare aprtea nasoala, in care nu-i mai intereseaza decat urmatoare doza...ca oricum ajung in ultima stare de ascpect si sanatate

    aprozarnet.com

    RăspundețiȘtergere
  30. acu' cativa ani era un ARO si o portavoce care pleca spre mare .Parca Neamtzu' era la microfon ...ala de trezea toate comunele si satele de la sosea pe la 2 noaptea...Asta visez -asta pictez.

    RăspundețiȘtergere
  31. iarta-ma andreea...ma gandeam ca daca tot suntem pe aceeasi initiativa nu aveai sa te superi....daca vrei retrag filmuletu:D

    RăspundețiȘtergere
  32. Crezi ca ai convinge consumatorii de droguri sa nu mai consume daca te-ai implica in campania antidrog...asemeni altor "vedete" ....
    DROGUL....SINGURA TA PLACERE???bineinteles purtand doar un "chilot" rosu si o plivire languroasa!!!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Dependenta de ceva e un strigat catre lume si un plans catre tine ins(a)uti...E tot un fel de cartitza, aia inventata de Tudor.
    Pe OM insa nu prea il mai poti gasi vreodata.Dependenta e bumerang.E ca si cum ai sapa mereu spre centrul pamantului,iadului. Din ce in ce mai departe de tine. Din nefericire o viata nu iti mai ajunge sa te intorci la suprafata.

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu toate drogurile sunt bune.

    Unele sunt grozave!

    RăspundețiȘtergere
  35. Iti recomand o carte, care, cu toata modestia posibila, este geniala: Romanul Cocainei de M.Agheev. Cartea se ridica peste discutile obisuite despre droguri, aprofundand mai multe parti din acest mult controversat subiect al drogurilor. Lectura placuta, asigur ca este cea mai simpla cale de a te droga si de a fi purtat intr'o stare de neegalat de rutina umana.

    RăspundețiȘtergere
  36. un fizic superb nu garanteaza the fuck of the century.

    si de cea mai frumoasa femeie din lume exista macar un barbat care sa se fi saturat.

    insa totul e in capul nostru. asta e singurul adevar.

    RăspundețiȘtergere
  37. again...multa lume asociaza cuvantu drogat in sensu p kre nu il inteleg ..si toti kand zik drogat se gandesc la anumite lucruri ..si nu fac diferenta intre o pers kre fumeaza "verde" k sa se relaxeze si sa se simta relativ ok...si una kre este consumatoare de heroina sau cocaina...sunt 2 lucruri total diferite...

    RăspundețiȘtergere
  38. si in campaniile antidrog nu se rezolva nimik ...ideea lor e memorabila fraza.."nu fumati iarba ptr k heroina ucide"...oricum marijuana nu dauneaza sanatatii kum dauneaza alcoolu...asa k..legalize it ;)

    RăspundețiȘtergere
  39. nu si daca folosesti prezervativ. analogie pentru consumul chibzuit de substante.

    RăspundețiȘtergere
  40. Vrei sa te alături unei campanii total diferita pe acest subiect?
    Sunt unul din fondatorii ei, dar tema este alta și te asigur ca nu "fructul oprit" va fi modul de abordare, ci din contra, tocmai efectele la nivel "mare", cum ești luat la ochi din toate părțile și cam cum ar fi dacă ai fuma, ce s-ar întâmpla și ce s-a întâmplat istoric vorbind cu cei care au consumat de la Eminescu pana azi.
    Mersi!

    RăspundețiȘtergere