[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 14 octombrie 2008

Precizare.

In legatura cu procesul Vama. Fata de termenul trecut am castigat, nu am pierdut. Deja am castigat dreptul de a interpreta opt din piesele Vama Veche. Apelul nostru a fost admis. Referitor la celelalte piese ne judecam in continuare. Exista o decizie impotriva noastra dar nu este irevocabila.Facem recurs.Deasemenea prezenta decizie nu este motivata inca astfel incat executarea ei se poate ataca. Asa ca, pana la finalul procesului ne vedem pe scena cu cantecele vechi si noi.Ne vedem joi:))

Oricum am vrea sa multumim instantei de judecata pentru ca la acest termen ne-a dat castig de cauza, fie si in parte.

Va pup si va iubesc:))

25 de comentarii:

  1. Mie mi se pare aiure ca tu, Tudor Chirila, trebuie sa castigi DREPTUL de a canta acele piese... Nu pot sa cred cata..nesimtire (da, cred ca asta e termenul) poate exista in lumea asta. E clar ca fara vocea ta, melodiile de la Vama Veche nu ar mai fi la fel..si nici Vama Veche nu ar mai fi fost la fel fara tine.
    Oricum, ma bucur foarte mult:) Felicitari si..multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Good news...ma speriasem...am citit in presa de azi boolshit-uri pe tema asta...cum ca ai pierdut si decizia este irevocabila...de unde naiba se informeaza jurnalistii astia?...whatever...felicitari si keep on fighting pentru toti cei cu spirit "vama":*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut aseara stirea...presupun ca e dureros procesul..noua ni se pare o idiotenie ceea ce se intampla insa in ansamblu presupun ca fiecare are dreptatea lui...Ar fi nasol sa nu mai poti canta piesele vechi..ei oricum nu cred ca le canta ..daca le canta nu cred ca au farmec..Am vazut ca erai incantat de faptul ca a-ti castigat dreptul de a canta "fericire in rate" ca era inregistrata pe numele tau s.a.m.d. , sper sa le poti canta pe toate! Apropo...aia de la becker brau mi-au dat cu flit cand am dat un mail pentru o rezervare in seara concertului.. wtf??

    RăspundețiȘtergere
  4. shit happens, vorba cuiva; important e sa-ti cistigi piesele bucata cu bucata inapoi - pina la urma, ele vor fi ale tale? Si Vama Veche cu ce ramine? Daca nu ramine cu nimic din vechiul repertoriu, ce rost mai are numele? Nu-s prea umblata prin treburi din astea de copyright, asa ca scuze daca suna stupid.

    RăspundețiȘtergere
  5. V-am auzit cantand la Satu Mare la scurt timp de la infiintarea trupei Vama. Din punctul meu de vedere diferentele erau destul de insignifiante fata de fostele recitale redate de catre "Vama veche".
    Sunt, din pacate, niste jocuri prea crude a caror intelegere necesita cunoasterea tuturor "necunoscutelor" :) sau toleranta excesiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu le spun prietenilor "ne vedem joi" indiferent despre ce zi e vorba cand trebuie sa ma intalnesc cu ei :)Unii se prind, altii cugetă adânc apoi spun: aaa!

    RăspundețiȘtergere
  7. e foarte aiurea...pe bune:| oricum..am auzit ca una din piesele pe care le poti canta e fericire:Xcare e foarte buna de altfel,si pe care a trebuit s-o interpretez la romana...(a trebuit sa aducem versuri care ne plac)..

    RăspundețiȘtergere
  8. poi multa bafta tudore in continuare...nush dak piesele astea ar suna la fel de bn dak ar fi cantate de altcineva...anyway...st sigura k pana la urma o sa fie bn...mai exista si dreptate cateodata...ti poop si..te iubim si noi...:D

    RăspundețiȘtergere
  9. tudor, ma bucur ca ti s-a dat voie din punct de vedere legal sa iti canti piesele. Dar, e ciudat sa vezi cum o trupa ca Vama Veche sta si se judeca prin tribunale. Pe bune, e ciudat. Nici Vama, nici Trupa Veche nu se va compara cu Vama Veche. Motivul?! pentru ca voi va completati. Si acum am albumele voastre in playlist, si acum savurez fiecare vers al vostru cantat de voi. Recunosc, inca tanjesc dupa Vama Veche.

    ps: sper sa castigi dreptul de a-ti canta si restul pieselor. Nu va fi la fel, dar macar vom mai auzi live o particica din Vama Veche

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce a trebuit sa se ajunga aici? pana la urma totul se reduce la bani? stropul de egoism care-mi spunea cineva (si avea dreptate) ca este necesar pt a supravietui?
    nu stiu nici acum cum va cheama si cum aratati fiecare. pt mine ati fost vama veche, unii care cantau la sfarsit de vara despre locul din care tocmai venisem. si suna bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. totusi, ascultam acum si pe antena 2 pe andreea balan...d c nu poti canta in concert vechile melodii?? ca si cover?

    RăspundețiȘtergere
  12. pai tocmai asta e : le voi canta pana la o decizie irevocabila. deci, ne vedem pe scena:)

    RăspundețiȘtergere
  13. tudor dar care sunt cele opt melodii care le poti canta?

    RăspundețiȘtergere
  14. logic ar trebui sa le poti canta toate piesele, dar cum la noi nu-i nimic logic...:( felicitari si mult succes ! ne vedeeeem joi

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. eram convinsa. chiar ieri citeam intr-o stupizenie de ziar ca ai pierdut procesul si eram convinsa in proportie de 90% ca nu este adevarat. de aceea am intrat pe blog sa verific. imi place sa ma informez din mai multe surse. si..cum spunea cineva mai sus, fara vocea ta evident ca piesele nu ar mai fi avut acelasi impact asupra publicului, iar vama veche nu ar fi fost ce a fost. nu judec pe nimeni doar ca..asta este realitatea vazuta prin ochii unui ascultator fidel

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari!!! Ma bucur sa aud asta. Chiar ma gandeam cand am auzit stirea aseara "cuma adica sa nu mai poata canta piesele vechi??? si ce farmec ar mai avea VST sau vama veche sau nu a chef azi sau ana, fara vocea lui?"...mi se distrugeau niste amintiri foarte foarte frumoase (eu facand clatite pentru barbatul vietii mele ascultand VST, eu trantita pe plaja din vama veche, ascultand vara asta, sau cantand nu am chef azi in timp ce conduceam spre casa pe un drum gol la ora 3 dimineata)...asa ca ma bucur pentru ca nu mi-au furat amintirile si ma bucur pentru ca voi mai avea ocazia sa imi reamintesc acele emotii...

    RăspundețiȘtergere
  18. sper sa castigi procesul pentru ca nimeni nu poate canta mai bine k tine : "vreau sa ma trezesc din somn
    intr-un pat de femeie frumoasa
    sa miroase a mar si-a zori
    si a tot ce-i mai bun intr-o casa
    sa-mi sopteasca:"vrei un ceai?"
    eu sa-i spun "te iubesc!" "

    fara versurile si vocea ta viata nostra poate nu ar fi ceea ce este acum . imi este atat clar imi minte cum in iulie 2005 in vama m am indragosit de viitoare mea sotie .

    multumesc ,

    RăspundețiȘtergere
  19. Ar fi pacat de atatea piese bune sa ramana uitate si, intr`adevar, este destul de nasol sa nu iti poti canta propriile melodii, asa ca mult noroc in continuare la proces.

    RăspundețiȘtergere