[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 28 iunie 2009

Filosofie de piano bar

Ce frumoasa e viata! Intotdeauna va exista o cantareata mediocra intr-un bar de hotel care-i va parea o zana unui betiv conjunctural. Adevarul e o chestie de perspectiva. Declinati diverse aspecte ale vietii voastre dupa modelul de mai sus si veti obtine o filosofie vecina cu linistea zen.

18 comentarii:

 1. Viata e frumoasa daca noi vrem s-o vedem asa, pana si cei care canta la metrou par niste genii pentru unii trecatori, atunci cand sunt "in the mood".
  p.s. nu ma refer la metroul din Bucuresti!

  RăspundețiȘtergere
 2. haha, eu fac asta in fiecare zi :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Totul e o chestie de perceptie. Toti vrem sa ajungem la urmatorul nivel, dar e greu sa ne dam seama care e etajul superior si sa stim ce ni se potriveste si ce e bine sa facem. Si o maturatoare de strada care unora li se pare nesemnificativa, pentru un barbat cel putin este cea mai importanta fiinta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cas e singurul care s-a asociat cu cuvintele tale Tudor. Inca vorbesti impersonal, mi-ar place sa te citesc spunand "eu fac asta"" eu simt ca viata e frumoasa" dar toate la timpul lor
  mereu cu drag..

  RăspundețiȘtergere
 6. Viata trebuie sa ni se para frumoasa prin ochii nostri!!! Indiferent cat de "beti" sau "treji" suntem, important sa vedem lucrurile printr-un unghi care noua ne convine cel mai mult si ne este favorabil.
  Viata este frumoasa si este pacat sa nu visam -macar un pic- Tot ce altora lise pare plictisitor si banal ,daca noua ni se pare frumos si ne da o stare de fericire -e de ajuns-!!!........

  RăspundețiȘtergere
 7. Visele si imaginatia iti mentin viata intr-un echilibru ciudat cu haosul creat de noi...fiecare lucru e frumos in felul sau...

  RăspundețiȘtergere
 8. In tot se aplica legea relativitatii a lui Einstein. inainte de a fi fizician, era filozof.

  RăspundețiȘtergere
 9. adevarul e o multime de minciuni acceptata de majoritatea oamenilor.

  RăspundețiȘtergere
 10. "viata este frumoasa"
  ce este viata?
  care viata este frumoasa?
  "adevarul este unul singur"
  care adevar?
  ce te face sa crezi ca este unul singur?

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 12. pentru cineva esti lumea intreaga....:)

  RăspundețiȘtergere
 13. :) te-ai sculat duminica dimineata la 9 ca sa ne scrii ca viata e frumoasa?....sau atunci te duceai la somn?:)....Eu cred ca viata e un mister indiferent de cat de lucizi incercam sa fim sau cat de multe am invatat pana acum.

  RăspundețiȘtergere
 14. Intotdeauna alt hotel, alta cantareata, aceeasi bere, aceeasi mediocritate... doar noi, mai batrani, mai obositi, mai tavaliti...
  Stii ceva? Hai, nu te mai vaita atat!

  RăspundețiȘtergere
 15. cineva spunea ca daca ar fi un singur adevar n-ar putea exista atatea panze pictate pe aceeasi tema:)

  RăspundețiȘtergere
 16. Ochii 'tulburi' vad adesea vise frumoase..Si un nenorocit poate parea un Greuceanu unei 'inconstiente'.. si cand vine dimineata, te loveste lumina, iar apoi luciditatea, de eroul noptii nu mai ramane decat rugina palosului..

  RăspundețiȘtergere
 17. Ce meschin esti... Si nu aduc asta ca o critica. Doar un gand (la gand cu ...'cinism' poate..)

  RăspundețiȘtergere