[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 3 noiembrie 2009

Aer pentru Cerasela


Tudor Chirila - apel umanitar
Vezi mai multe video Diverse

Cititi povestea Ceraselei aici.

17 comentarii:

  1. iar ati uitat sa dati ceasul cu o ora in urma... nu veau sa par un om snob comentand chestia asta in contextul anuntului tau, voiam doar sa va anunt :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa te scuzi,spunand ca nu e un caz grav. E atat cat il facem noi sa fie..Stiu prin ce trebuie sa treaca. Eu am dispnee, care nu e nici pe departe la fel de grava, dar in momentele unei crize numai tu stii ce simti.
    Felicitari pt gest :)

    RăspundețiȘtergere
  3. bai chirila da de ce nu ii dai tu bani daca tot vad ca joci la bursa?

    RăspundețiȘtergere
  4. bai chirila da de ce nu ii dai tu bani daca tot vad ca joci la bursa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde ne e oare Doamne speranta de a ne vedea, intr-o dimineata de toamna tarzie, in oglinda ?

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ma enerveaza ca in tara asta exista intotdeauna, indiferent in ce domeniu, unul care iti raspunde el prompt. "dar de ce nu faci tu" mai paladinule, omul asta vrea sa ajute pe cineva. poate chirila a bagat ceva banuti in buzunarul fetei. dar nu o sa vina sa spuna ca a dat. e pe blat. sa nu stie lumea. iar pe langa banii aia ne roaga, pe ce care avem posilitatea, sa ne facem utili cu ceva. mai postezi si de 2 ori acelasi mesaj tampit cu bursa. ai citit in ziarul moka de la metrou ca, chirila intoarce banii cu lopata de la bursa. bravo tata

    RăspundețiȘtergere
  8. @ otrava iti pierzi timpul cu ei. Fii baiat serios.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jos palaria Tudor! Iti multumesc pentru ca incerci sa faci ceva in tara asta in care aproape nimeni nu face nimic pentru ceilalti...

    RăspundețiȘtergere
  10. Tudor, uită-te la cameră. E ca şi cum te-ai uita în ochii cititorilor tăi şi îi impresionezi mai mult.
    Şi fă şi tu playerul mai mic că nu e mare brânză - engleză ştii mai trebui numai să te uiţi un pic peste codul html.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tudor,

    Sunt impresioanata de gesturile tale, de tot ceea ce ai ales sa faci pentru fiecare dintre cazurile pa cere le prezinti pe blog.
    Bravo, de multe ori, bravo!
    Ionela Nicolau (Salveaza Vieti)

    RăspundețiȘtergere
  12. conteaza ideea de unitate, sa ne unim pentur un scop, in acest caz cerasela. un pic de aici, un gind bun, un pic de acolo si se realizeaza ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ar fi fost un gest laudabil daca venea din suflet. Dar asa, lipit de peretele unei biserici, divagand si cu un limbaj corporal care nu arata decat plictiseala, nu ai facut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Te rog, da si tu sfoara în tara dupa grupa AB pozitiv...Daca cineva e dispus sa doneze sânge...pentru o fetita cu aplazie medulara ... Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare.
    Poti posta si tu asta daca se poate, iti viziteaza multa lume blogul...
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere