[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 24 noiembrie 2009

Pretuieste viata

Andreea Marin Banica a scris o carte care se numeste "Pretuieste viata". Poate va intrebati de ce postez aici anuntul despre cartea ei. Din doua motive: unu - este o incercare, cred, sincera de a-i ajuta pe cei din jur in a se recupera din momente grele. Doi - e o carte ale carei incasari se duc catre oameni bolnavi.

La prima vedere, adica aici, cartea pare un mall. Interviuri, experiente, personalitati care scriu, un dvd etc. Andreea spune ca a gasit echilibrul si doreste sa impartaseasca asta cu prietenii si publicul ei. Nu stiu cata lume pe blogul asta se constituie si in publicul ei, dar m-am gandit ca poate fi o experienta. Cartea se lanseaza pe 28 noiembrie la Targul Gaudeamus.

10 comentarii:

  1. mda, ideea de a dona fondurile e buna...venita din partea ei insa nu este prea imbietoare

    RăspundețiȘtergere
  2. in scopuri nobile suntem prieteni cu oricine. personajul este destul de fad pentru mine insa scopul ei este unul generos. resect amb

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma,orice act caritabil e un act nobil.
    Putini sunt aceea ce privesc spre mizerie cand ei se lafaie in lux.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ciuda personajului al carui fan nu sunt, ideea e buna si merita apreciata. Poate ii reuseste si mai ajuta niste loviti de soarta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu de ce nu ma convinge cartea Andreei Marin B..Poate pentru acelasi motiv pentru eram suspicioasa in privinta cartilor pe care le-a scris Mihaela Radulescu pana acum.
    Coincidenta sau nu, si Mihaela Radulescu, va avea cea de-a doua lansare a cartii "Niste raspunsuri" tot la targul Gaudeamus pe 28 noiembrie.

    p.s.: am inceput sa citesc ceva din M. Radulescu, si pot spune ca imi place.

    RăspundețiȘtergere
  6. nici eu nu sunt fan Andreea Marin, dar putem sa-i dam si ei o sansa nu? cine stie..

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata privata a Andreei Marin nu ma priveste si nici nu ma intereseaza.Ca om de televiziune, mie`mi place:)Scopul caritabil are precedent pentru Andreea.Si ea si Mihaela Radulescu sunt femei de succes in definitv, asta nu inseamna ca sunt si talentate in a scrie bine.Dar chiar o fac:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut.
    Daca vrei sa castigi un domeniu pe un an plus hosting acum ai ocazia.
    Am lansat un concurs pe blogul meu
    Daca vrei sa participi si tu iti las aici un link
    http://culmi.blogspot.com/2009/11/castiga-un-domeniu.html
    Bafta

    RăspundețiȘtergere