[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 13 ianuarie 2010

Lost





10 comentarii:

  1. Mă bucur ca te-ai pierdut un pic. După aceea sa te intorci "la noi". Suntem acasă, te aseptam !

    Sent from my iPhone

    RăspundețiȘtergere
  2. faina a doua barosane.minimalista si oleac` modernista.compusa si bine chiar.
    prima nu ma incinta.e cam aglomerata compozitional, fara un subiect anume si oleac` cu focusul in balarii.probabil e facuta din telecabina si se justifica.
    spor si succesuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu esti chiar lost daca ne mai trimiti imaginile astea superbe...

    RăspundețiȘtergere
  4. @horhhea: adevarul ca ambele sunt facute din telecabina dar peisajul, ai dreptate n-are centru de subiect. m-a atras lumina la poza asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ai gasit locul perfect in care sa te "pierzi"...si sa te regasesti... cred ca ai gasit noi surse de inspiratie pentru albumul nou :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi vb cu o prietena veche de a mea si avea un status fff interesant: La Radioooo. Am dat clik pe statusul ei din lista de mess si ma trimite pe you tube la melodia ta:La radio. Si am inceput sa ne amintim de vama, de perioada in care eram copii si va ascultam la Sala Sporturilor din Cluj...doamne ce vremuri, doamne tineri mai eram, am exclamat amandoi. Va multumim ca existati si va asteptam in Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu ... stiu ca n-are nicio egatura cu postarea asta si stiu ca poate nu-s in masura sa fac ceea ce urmeaza sa fac, dar va felicit, domnule Tudor Chirila pt. scrisoarea catre liceeni. cred ca am ascultat-o eu mult prea tarziu [ http://www.youtube.com/watch?v=KjS7djkCHTI ], da... sigur asta s-a intamplat! :D. insa vreau sa va felicit [sunt cazuta de pe alta planeta!] pentru acel discurs! am ascultat ce ati spus, am meditat si apoi am aplicat! multumesc!

    RăspundețiȘtergere