[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 29 ianuarie 2010

So?

17 comentarii:

  1. one of my goals was to lose my virginity...and i did it!!

    vama boy nice to see you;)

    RăspundețiȘtergere
  2. one of my goals was to lose my virginity...and i did it!!

    vama boy nice to see you;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. is nearly full moon .. s time we set some new intentions!

    RăspundețiȘtergere
  5. Haios actor. L-am văzut într-o piesă la UNATC: "bani, Doamne, bani, bani, Doamne, bani!". :))

    RăspundețiȘtergere
  6. place portretul. ce se mai aude cu cruciada culturii?

    RăspundețiȘtergere
  7. ma scuzati daca nu am postat unde trebuie. Il iubesc pe Tudor de mult( de cand a lansat melodia "nu ne mai trageti pe dreapta". Acum insa il iubesc mai mult, de cand am vazut fotografiile cu Ana noastra(colega de clasa a fiului meu), de la spitalul Municipal, inainte de a pleca la recuperare in Germania.
    Daca citeste acest post il rog din suflet sa-i transmita Anei un mesaj de incurajare la http://anaralucaradu.webs.com/, sau ii pot trimite toti cei care citesc si au un gand bun pentru ea si parintii ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu ma pricep prea bine si nici nu stiu daca am postat unde trebuie, stiu doar ca il iubesc pe tudor chirila(acum), ii apreciez muzica prin fiul meu ( el stie, cand a lansat melodia " nu ne mai trageti pe dreapta", la noi in masina numai asta se asculta. Cand ne-a oprit politia la un moment dat, am oprit muzica si fiul meu continua sa cante "nu ne mai trageti pe dreapta". Politistul s-a aplecat pe geamul deschis, sa vada cine-i obstructioneaza activitatea, apoi a verificat documentele soferului (tatal copilului), dupa care ne-a urat drum bun, specificand sa avem grija ca avem un copil la bord.Mi-am amintit asta intr-un moment tragic in viata noastra. Mai concret atunci cand am vazut fotografiile lui Tudor cu Ana noastra(colega de clasa a fiului meu), la spitalul Municipal inainte ca Ana sa plece la recuperare in Germania. Stiam de scrisoarea lui catre liceeni, de dragostea lui pentru Andreea Raicu dar sincer nu stiam ca are un suflet atat de mare.Imi imaginam ca fiind artist este sensibil dar imaginea lui in presa(vesnic presa) fiind alta, mi-am facut o impresie eronata despre el. Nu foarte rea ce-i drept (ocupat, grabit, s.a.m.d). Acum insa cunoscand situatia Anei noastre, am intrat pe blogul lui si am vazut ca are si o sectiune pentru mesaje umanitare, ceea ce putini au pe blogul lor.Bravo lui! Il iubesc si-i doresc tot ceea ce merita( nu va inflamati, sunt o mama de 47 ani, deci nu sunt un contracandidat!).Il rog, daca ajunge sa citeasca postul meu sa-i trimita Anei un mesaj de incurajare la http:/anaralucaradu.webs.com/
    sau cei care citesc pot face asta. Conteaza foarte mult atunci cand esti deznadajduit (ca parinte) si neputincios, si-ti pui speranta in medici si in miracole. Veti putea citi povestea ei tragica si puteti sa-i trimiteti cuvinte de incurajare. Inca o data imi cer scuze ca nu stiu daca am postat unde trebuie, dar va rog sa aveti clementa pentru cineva care nu este prea tehnic. Va pup cu drag, mai ales pe Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  9. draguta poza
    urat modelul
    nu stiu cum de l-au ales pt reclama :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca nimeni de aici nu scrie ca acest tip a aparul in videoclipul melodiei ''La radio'' :) A trecut ceva timp de atunci, oamenii mai uita si ei.

    RăspundețiȘtergere