[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 2 iulie 2010

O doamna despre iubire

O doamna venerabila si tonica mi-a transmis cea mai frumoasa metafora a iubirii intr-o scurta conversatie pe care am avut-o acum cateva zile. Mi-a spus asa despre sotul ei, cu o voce suculenta, gatuita si nostalgica in acelasi timp: - Cand mi-a pus prima oara mana pe tate am simtit ca raman gravida!

21 de comentarii:

 1. Eu nu cred ca asa se exprima iubirea, defapt iubirea nu exista in cuvinte... fiecare o traieste in modul lui!

  RăspundețiȘtergere
 2. şi probabil se gândea:" ăsta o să-mi facă mulţi copiii:))"

  RăspundețiȘtergere
 3. Cel putin interesant! O traire care pune in evidenta rolul procreativ al unirii dintre barbat si femeie. Practic, singurul rol!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sal Tudore!
  Sunt un mega fan al tau. am si motive: pe langa valoarea indiscutabila a pieselor tale, pot sa afirm cu mana pe inima, ca sufletul meu a ras si plans pe melodiile tale, ce mai, am iubit pe muzica ta!
  esti tare!
  daca ai vrea cumva sa ma cunosti si u pe mine, iti las adresa de blog: http://bineativenitinrai.blogspot.com
  te astept!

  RăspundețiȘtergere
 5. M-as bucura sa fie totul atat de simplu...dar nu e.

  RăspundețiȘtergere
 6. :)) daca asta a simtit femeia...

  RăspundețiȘtergere
 7. O definitie destul de concentrata:) care spune totul!!!Nici nu poti comenta asa ceva...cred ca este in cel mai plastic mod descrisa iubirea!Este de-o senzualitate ce-ti inunda sufletul.Imi place! Este o femeie fericita si-mplinita:)...Cred ca doamna si-a-mplinit cea mai mare fantezie cunoscandu-si sotul!!!Love it!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cit de putina lume intelege la ce se refera doamna din povestea ta, si mai ales cit de putina lume mai stie ce inseamna cu adevarat o doamna - esti un privilegiat, lume asemenea nu mai exista, iar amintirile astea nu le poti impartasi cu nimeni...

  RăspundețiȘtergere
 9. @Laura dar cum ar trebui sa o numeasca?

  RăspundețiȘtergere
 10. Faptele vieţii sunt simple şi triviale. Numai imaginaţia noastră este cea care le înnobilează. Şi asta face din busola simplă a faptelor un stindard al viselor.

  Erich Maria Remarque în "Arcul de Triumf"

  RăspundețiȘtergere