[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 26 iulie 2010

Cruciada Culturii prezinta "Bataliile Toamnei"

Cavalerii Frumosului se pregătesc din nou de luptă. Cruciada Culturii, mişcarea de promovare a valorilor artei iniţiată de Agenţia de Vise şi Fundaţia artEST continuă lupta împotriva Urâtului. Sub blazonul Cruciadei Culturii, Bătăliile Toamnei vor avea loc în fiecare lună, la Ateneul Român. În septembrie, octombrie şi noiembrie, iubitorii muzicii clasice vor avea bucuria de a-i asculta pe Sam Haywood, surorile Labeque şi Sarah Chang în trei concerte vibrante la Ateneul Român.

Chopin trăieşte. Prin Sam Haywood!
Pe 25 septembrie 2010 Sam Haywood aduce muzica lui Chopin la Ateneul Roman într-un recital deosebit. A impresionat publicul din întreaga lume alături de Joshua Bell. Acum revine şi interpretează piese de pe cel mai recent album al său, înregistrate chiar la pianul Pleyel, la care a cântat Frederic Francois Chopin. În anul în care întreaga lume îl celebrează pe marele compozitor, recitalul de la Bucureşti vine ca un punct de referinţă în demersul de popularizare a celor mai frumoase lucrări ale acestuia.

Surorile Labeque, recital de pian la patru mâini
Katia şi Marielle Labeque ne răsfaţă pe 27 octombrie 2010 cu un dublu recial de pian la Ateneul Român. Recitalurile de pian cântate la patru mâini sunt cu atât mai speciale cu cât piesele alese sunt mai complexe. Forţa lor vine din ritmul spumos cu care se cantă şi sentimentul de fervoare cu care învăluie. Surorile Labeque propun pentru recitalul de la Bucureşti un program cu piese ale compozitorilor Isaac Albeniz, Claude Debussy şi Maurice Ravel. Un recital romantic, dar plin de viaţă.

Sarah Chang aduce la Bucureşti celebrul concert de Brahms
La începutul acestui an a cucerit publicul român într-un recital extraordinar. Pe 28 noiembrie 2010, Sarah Chang revine la Ateneul Român într-un concert de amplitudine, alături de Orchestra Filarmonicii “George Enescu” sub bagheta dirijorului Emmanuel Villaume. “Zeiţa Viorii” va face din nou ca fiecare coardă a instrumentului ei să se confunde cu pasiunile noastre, dăruindu-ne o seară pe care nu o vom uita uşor.

Cruciada Culturii este susţinută de UniCredit Ţiriac Bank şi Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

5 comentarii:

 1. Hi,
  First I wanna congratulate you for the nice and special blog you have here http://www.tudorchirila.blogspot.com/
  I'm in the music business also and while I was serching Google for related music blogs I found yours.
  I don't want to waste your time and I will go right to the subject of this e-mail;
  I'm interested if you would agree to add to your blog a RSS feed (maybe on the side) for a monthly fee.
  If you agree on this matter please tell me how much money will it cost to add my RSS feed (it's a music news feed).
  Thanks, and I hope to get an answer from you on this matter.
  I wish you the best!

  RăspundețiȘtergere
 2. hei tudor :)
  merci (din partea mea si, desigur, a cititorilor) pentru ca ai postat programul asta minunat :)

  mi-as dori sa-l aud pe sam haywood, mai ales pentru ca Chopin e o dragoste de-a mea <3 superb, superb, superb!

  RăspundețiȘtergere
 3. falimentul raiului

  într-o seară târziu a sunat la uşă un înger retard,/
  un pachet de muşchi cu aripi, fost bodyguard//

  www.ivcelnaiv.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Când l-am găsit pe Dr.Wealthy, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr.Wealthy și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte ca el să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, el a aruncat o vrăjeală de dragoste pentru a ne ajuta să ne reunim din nou. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Wealthy m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp prin: +2348105150446 PAGINA BLOGUL Dr.Wealthy: Blog: https://wealthylovespell.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere