[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 27 august 2010

Vama @ Peninsula 2010











Credite foto: Alin Pandaru

12 comentarii:

  1. a fost un concert slab. si toate povestile tale despre vama...tristi suntem si noi, dar tu ne intreci. apropo, anul viitor, noi toti asteptam Vita in locul tau. si zic 'locul tau' pentru ca tu esti cel care a ucis ce a fost viu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum altfel,putea sa inceapa mai bine acest festival(pentru mine,cel putin), decat cu voi ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost foarte tare concertul. ma bucur ca ati cantat "cantec prost"si "buze blonde"

    hai cu albumuuuu

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut! Ai cateva minute libere pe zi? si vrei sa faci ceva bani pe net? fa-ti un cont GRATUIT pe NeoBux si esti platit pentru a vizualiza reclame (Paid to click). Castigi 0,01$ pe click si 0,005$ pe click-urile date de cei inscrisi dupa tine. Plata minima este la 2$ si se face INSTANT! prin PayPal sau AlertPay .Nu sunt sume fabuloase dar... mic cu mic se face mare. Eu am scos deja cativa dolari.

    Poti incepe si tu folosind acest link invitatie : http://www.neobux.com/?r=cinevadin92

    mult succes ...

    RăspundețiȘtergere
  5. e dimineata, zilei 2; inca mai port un zambet pe buze datorita prestatiei voastre la Peninsula; a fost sublim, multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am ajuns la peninsula pentru ca am fost in Vama si imediat dupa m-am imbolnavit rau.Mi-am facut propriul meu concert cu voi aici in casa.Muzica voastra,bere,cativa prieteni in aceasi stare cu mine si totul s-a schimbat.Asa ca pot spune...frumos concert si aici la mine. :)

    P.S. Aproape plangi cand veni in ce s-a transformat Vama Veche...dar sunt cativa oameni veniti de ani de zile care inca pastreaza atmosfera de Vama..Trist!

    P.P.S. Continuati sa existati!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrisoarea unui copil nenascut pentru presedintele Basescu

    http://politia-blogurilor.blogspot.com/2010/08/scrisoarea-unui-copil-nenascut-pentru.html

    RăspundețiȘtergere
  8. nu-mi vine sa cred ca si acum se "petrece " Peninsula ..si eu la cativa kilometri in acelasi oras stau in casa ca .."asta este , nu este " ...
    Sunt sigura ca a fost minunat si imi promit mie ca la anul o sa am bani sa ma rasfat si eu cu un concert ,carti si iesiri mai dese ..
    Pe anul viitor "Vama" ..atunci !

    RăspundețiȘtergere
  9. iti multumesc! uitasem ce inseamna muzica ta,..a voastra.la peninsula am ramas placut impresionata.recunosc ca nu erati pe lista de "must see".vechile melodii le stiam ca sunt foarte tari dar noile melodii sunt absolut geniale. m-ai facut sa imi dea lacrimile pe "undeva in vama".
    acum nu ma mai satur de voi.veniti in iasi!

    RăspundețiȘtergere