[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 19 septembrie 2010

Observatie

In centrul istoric barbatii se scarpina la pula in timp ce merg pe strada. O fi un statement social sau o nevoie imposibil de reprimat?

18 comentarii:

  1. :)) poate are legatura cu faptul ca a scazut procentul de folosire a sapunului pe la noi;)

    RăspundețiȘtergere
  2. come on! cum poti sa spui una ca asta(pe post era sa zic), sigur nu era un neandarthalian sau un manelist, astia nu se pun la socoteala !! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. si sa fim putin sinceri, cati dintre noi, barbatii n-au simtit nevoia asta imperioasa de a da curs nevoii de a-si astampara o mancarime, chit ca nahh, poate cei mai multi dintre noi n-o facem chiar asa dezinhibat in mijlocul strazii, dar aici e si vina ta !! daca te uiti unde nu trebuie :)) shit happens! heheh

    RăspundețiȘtergere
  4. Se scarpina peste tot, stai lin. Chiar ieri vorbeam cu mama, ca acum ceva timp, a venit un baiat la noi la rulota, in toata firea de altfel, si in timp ce statea de vorba cu ea, si manca si-o clatita, se scarpina la spurcaciune fara nici un pic de jena.
    Ma intreb, o fiiiii vre-o pasiune?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am eu o posibila explicatie
    http://www.youtube.com/watch?v=c84onEG44eQ

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma simt eu jenata de nerusinarea unora.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce tare e video de la lizuca =))
    O fi vreun tic nervos? :-/ :))
    Si chiar asa, Tudor... Daca te uiti si tu unde nu trebuie :))

    RăspundețiȘtergere
  8. educatie (lipsa) + sapun (lipsa)= combinatia perfecta pentru astfel de specimene

    RăspundețiȘtergere
  9. ...pe Lipscani nu locuiesc cele mai evoluate specimene (nu am insa nimic personal cu ei!) dar gestul tipic masculin il intalnesti peste tot: cel mai tare e insa in intalniri de afaceri! Sunt unii care avand impresia ca "nu se vede" stau in fata ta si se scarpina prin buzunare.
    GROAZNIC!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bre..te mai mananca, nu zic nu, dar cred ca e mai de graba o reactie de mascul alfa sau de pseudo-mascul-alfe.
    Am citit de curand o carte scrisa de Desmond Morris care in traducere se numeste Zoomeninrea si care m-a luminat orecum asupra reactiilor animalelor urbane

    RăspundețiȘtergere
  12. fiecare cu ce-l manca:-p e meritul lor,e educatia lor,e normalitatea lor...in ziua de azi tot ce-i anormal e normal...

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. esti genial in declaratii imi era dor de simtul tau al umorului, Nu stiu daca te doare sau te amuza dar mie mi se pare amuzant, cel putin la ora asta, Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  15. O fi vreo o noua metoda de agatat ?:D...Vor sa le arate femeilor ca au;).

    RăspundețiȘtergere
  16. In Italia acest obicei este foarte frecvent pe strada ..ba chiar unii il practica cu mandrie si destul de des ...poate multi din cei ce s-au intors din italia au preluat si "habit"-urile peninsularilor

    RăspundețiȘtergere
  17. Diamantentrauringe sind immer sehr beliebt bei thomas szabo den Paaren. Und der Grund seiner Popularität ist seine Eleganz und natürlicher Schönheit. Aber thomas sabo uhr vor Kauf Ihres Diamantring Sie müssen bedenken, die 4C von Diamant, Schnitt, Farbe, Karat thomas sabo ohrringe seestern und Klarheit. Es ist sehr wichtig, das Wissen dieser 4C haben. Aber der wichtigste Faktor unter ihnen ist der Schnitt eines thomas sabo anhänger Diamanten. Cut von Diamant bezieht sich nur auf die Qualität der Diamanten und auch seine Form.

    RăspundețiȘtergere