[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Diana vs Cancer. De partea cui sunteti?

Diana e increzatoare ca va invinge cancerul, dar se teme ca nu va reusi sa stranga bani pentru fiecare zbor la Berlin.

Ajutati-o pe Diana sa „zboare" si sa invinga cancerul. In fiecare luna ii trebuie aproximativ 600 euro (avion + cazare).

Diana are 17 ani si este eleva la Scoala Centrala din Bucuresti. Viata ei se desfasura ca a oricarui alt adolescent, intre micile griji pentru teza de la mate si marile visuri de implinit.

In august 2009, timpul s-a oprit pentru o clipa in loc si de atunci are un alt ritm. CANCER OVARIAN, sunt cuvintele care au maturizat-o brusc... De atunci, Diana nu mai are vise, are doar SPERANTA ca va invinge boala. De atunci, viata ei inseamna operatii, chimioterapie si patul de spital. Histerectomie totala, o sentinta care ar ingrozi orice femeie. Dar Diana, la doar 16 ani, a inteles ca este sansa ei la viata.

La cateva luni de la interventie, boala a recidivat. Atunci mama Dianei a inteles ca, pentru a-si salva singurul copil, trebuie sa mearga la o clinica din strainatate. A luptat cu birocratia din sistemul medical romanesc si a reusit intr-un final sa obtina formularul E 112.

Cu banii adunati de colegii de liceu ai Dianei au cumparat biletele de avion si au plecat catre Clinica Charite din Berlin. Acolo a fost operata, apoi a inceput curele de chimioterapie. Mult timp de acum incolo va trebui ca la fiecare 3 saptamani sa mearga la Berlin, altfel oricand boala poate recidiva.

„Trag sperante ca se va descoperi in urmatorii ani, un tratament care sa vindece aceasta boala" spune mama Dianei. Incearca sa fie optimista, desi se teme in fiecare zi ca nu va face rost de bani pentru urmatorul drum la Berlin.

Orice suma poate fi de ajutor. Detalii si acte medicale gasiti pe http://blog.salveazavieti.ro/?p=109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu