[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 4 aprilie 2011

Prostii

Ati vazut filmele alea in care oamenii, ca sa se razbune, mai trag niste gloante in cadavrul dusmanului lor, desi stiu ca acesta e mort? Ei bine, oricate gloante ai descarca in cadavrul unei iubiri pierdute n-o sa-ti potolesti setea...

15 comentarii:

 1. Asta aşa este . Şi în poezie oricât ai încerca să exprimi durerea trăită sau să retrăieşti prin poem tot firul iubirii, ce e pierdut pierdut rămâne ...

  RăspundețiȘtergere
 2. si cu cat trag mai mult, cu atat imi pare mie ca regreta ce au facut

  RăspundețiȘtergere
 3. si cu cat trag mai mult, cu atat imi pare mie ca regreta ce au facut

  RăspundețiȘtergere
 4. nu este deloc adevarat, plus ca mi se pare deplasata comparatia... si te rog sa nu mai stai incruntat, ca un artist neinteles, cand lumea iti zambeste pe strada.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce frumos ai spus-o si cat de adevarat este ! E o sete pe care nu ai cum sa o potolesti...

  RăspundețiȘtergere
 6. ce prostie. de ce naiba sa tragi gloante intr-o iubire pierduta ? cat de imbecil sa fii sa tragi "gloante" ?!? se va intoarce la tine si va fi totul frumos daca faci asta ?!??

  RăspundețiȘtergere
 7. De fapt eu nu cred ca te refereai la "o iubire pierduta" in adevaratul sens al cuvantului...avad in vedere majortatea comment-urilor de la postul anterior..dar asta este, asa se comporta unii oameni, si din punctul meu de vedere nu trebuie sa accepti insultele unor imbecili.
  Cei care nu inteleg adevaratul mesaj isi pierd timpul cititnd despre "iubiri piedute".

  RăspundețiȘtergere
 8. Setea aceea nu se potoleste niciodata.
  Fiecare noua iubire tanjeste la prima...

  RăspundețiȘtergere
 9. o iubire pierduta nu a fost iubire

  RăspundețiȘtergere
 10. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
  * Dacă vrei să concepi.
  * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
  * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
  Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. afrodita muri-r-ai in chinuri cu tampeniile tale . voi anunta politia in cel mai scurt timp

   Ștergere