[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 15 aprilie 2007

VAMA LA SIBIU.TZIGANI.LOCURI INCREDIBILE.SLUJBA INVIERII

Astazi vom fi la Sibiu.Vom canta in jur de 12 piese.Din cele noi BED FOR LOVE si CARTITZA.Am fi vrut sa aratam si FOTOMODELE la Sibiu dar vrem sa fim mai bine pregatiti.Din perspectiva compozitiei noul disc VAMA este aproape gata.Am compus 10 piese din care cinci au deja versuri.Nu ne pripim insa.Vom lansa discul in septembrie.In curand vom lansa pe radio, tv si internet BED FOR LOVE.In alta ordine de idei am “supravietuit” vacantei de Pasti.Culinar vorbind.A fost o perioada linistita.Am multe de scris despre slujba Invierii, locuri minunate care nu par a fi in Romania si un eseu-documentar despre un sat de tigani asezonat cu portrete si fotografii de grup.Asta in curand.Lucram totodata la etapa a doua a jocului 21 de cuvinte. Ne vedem repede cu fotografii si povesti.

PS.In curand o sectiune de stiri culturale aici pe blog.
PS.2 Luni Biloxi Blues la SIBIU detalii pe www.biloxiblues.ro

Hristos a inviat! Asta in primul rand!!!

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. dap ... mi'a placut concertul ... pacat ca n'am ajuns in fatza ... oricum ... dupa cum spunei ..cultura se inchide la ora 12 ... =))

    Imi place cum suna Bed for Love ... am retzinut doar cateva versuri din toata piesa. .. asha ca te rog sa le postezi cand ai timp si bineintzeles, daca vrei ..

    RăspundețiȘtergere
  4. vama la Sibiu...acolo unde "omul ma visa sub pamant"...bed for love...:)
    P.S. Multa sanatate familiei Chirila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! A fost super concertul de la Sibiu. Am simtit efectiv viata tropaind, ca sa-ti reiau sintagma, insa nu deasupra noastra, ci in noi. Merci mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. adevarat a inviat!
    sibiu...biloxi blues la sibiu si oftica maxima. de ce? pentru ca am vazut spectacolul la brasov si mi-am promis ca atunci cand se va juca intr-un oras relativ apropiat voi merge pentru a revedea piesa. zis si facut. plec ieri spre sibiu (niste prieteni cumparasera bilete si ma asteptau acolo) si ghinionul a facut sa avem probleme cu masina aproape de fagaras. very funny...not. problema nu ne-a mai permis sa ajungem la sibiu.. deci oftica maaare si regret, muuult regret! sper totusi sa ajung sa o revad, poate in bucuresti. multa bafta in continuare cu turneul! senzational spectacol!

    RăspundețiȘtergere
  7. vama :X prea tare a fost concertul...nebunie :X pacat ca nu ai cantat si fotomodele... vroiam sa o mai aud o data live, ca in music club :) si piesa de teatru este ft reusita, am ajuns de la jumatatea piesei,mi-a luat o ora sa gasesc teatru :)) imi pare rau ca nu ati facut acelasi show la sibiu la army party k in alte orase, am inteles ca ai fost obosit... sper sa va luati revansa la noi la Bucuresti ;) ... si despre Sibiu, a fost o experienta unica, foarte frumos orasul, linistit, curat, peisajele sunt splendide, bune de multe pooozeee :D din 500 de poze, 150 sunt cu Vama d l concert si restu cu peisaje, cu muntii si cu cladirile din Piata Mare, frumos oras, am avut o senzatie ciudata astazi cand am ajuns in Buc, era prea multa agitatie, obisnuita cu linistea din Sibiu, m-am simtit ciudat... mi-e dor de Sibiu, dar asta e: back to the real life :( ... aaa.. am observat ceva foarte ciudat la sibiu nu prea sunt semafoare :)) Succes in continuare cu Biloxi :) si daca tot ai amanat lansarea albumului, asteptam un concert in Buc cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceva cadre de la concert am si eu dar cica nu-s prea bune incadrarile. :D

    Urmeaza sa le postez pe blog (candva, in viitorul apropiat).

    RăspundețiȘtergere