[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 4 aprilie 2007

VAMA/sibiu 15 aprile.in aer liber.

Sunt gata 10 cantece.Ieri am realizat lucrul asta.Ultimele zile de repetitii au fost minunate.Tot ieri in timp ce cantam am avut revelatia bogatiei sufletesti care se revarsa aupra mea in aceste repetitii.Sa faci muzica pe care vrei sa o faci.Sa fii complementar cu oamenii cu care scrii aceasta muzica.Sa reiei un pasaj de o suta de ori, pina iese.Sa simplifici.Cel mai greu este sa simplifici, sa nu aglomerezi.Toate astea adunate la un loc m-au facut ieri sa ma simt bogat si sa-mi aduc aminte cat de important e sa acumulezi continuu.Suna poate didactic si pretios dar intr-adevar ma simt ca un burete in perioada asta.Interesant este ca incerc sa ma storc singur si ma bucur de sucul rezultat impreuna cu Vama.Raul ieri in forma mare.S-a ras mult printre note si groove-uri.Ne gandim serios sa facem repetitii cu public.Sa lasam putin lumea sa intre in bucatarie cand fierbem ciorba.De multe ori ai nevoie de o parere la cald.Pe de alta parte niciodata nu am facut muzica la sugestia publicului...Oricum, ar fi interesantate aceste sesiuni cu public.Ne-am mai gandit sa inregistram o parte din piese in stadiul lor actual si sa le folosim ca bonus track pe discul final.Lumea si-ar face astfel o impresie despre etapele de lucru la un album.In alta ordine de idei ne pregatim de Sibiu pe 15 aprilie.Vor fi si trei piese de pe noul disc acolo: FOTOMODELE, BED FOR LOVE si CARTITZA.Vom canta si din piesele vechi si de pe FERICIRE IN RATE.Probabil o ora de concert Vama.Iata ca am reusit si un buletin de stiri.Inca ma gandesc daca sa postez pe blog versuri in avans la acest nou album.Nu am mai facut-o niciodata si ma intreb daca are rost sa spar versurile de muzica.Oricum poate va vom surprinde cu cateva pasaje instrumentale asa ca teasing.Keep in touch!Ma gandesc ca e inca devreme sa va spun Paste fericit, sper insa ca sunteti intr-o oarecare masura patrunsi de spiritul crestin al acestei sarbatori...Tineti-va departe de mall-uri...

P.S. Ma bucur ca 21 de cuvinte se joaca.Criticilor jocului tin sa le reamintesc: e doar un joc.Nu mi-am propus apologia profundului uman.E doar un joc in care noi vorbim despre noi.

11 comentarii:

  1. cand a avut loc despartirea vama veche mi-a fost frica sa nu se piarda acel spirit si toata substanta adunate in albumele voastre. dar acum, dupa ce am ascultat "bed for love" si "cartita", sunt mai mult decat sigura ca va fi un album cel putin la fel de bun ca si celelalte. si mai e un motiv pentru care cred acest lucru: faptul ca niste oameni fac exact ceea ce le place si ceea ce-i defineste, se completeaza si reusesc sa creeze IMPREUNA ceva. e minunat sa mai vezi din cand in cand oameni pentru care munca lor este o pasiune si nu o obligatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-ar bucura sa postezi versurile cantecului Bed for Love,cred acesta a fost cantecul pe care l-ati prezentat in avans de pe noul album,la ultimul concert din Laptarie,si tare mult mi-a placut.
    multumim de asemenea pentru urarile de Pasti,dar sper ne mai auzim pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  3. cine a fost in Music club stie si mel Fotomodele...super tare si foarte adevarata :) de abia astepta concertu din Sibiu, mi-am propus cu orice pret sa ajung, cu toate ca sunt din Buc! lansarea va fi in luna mai cum ati zis? sau o amanati pana in sept? :( sper ca nu... lumea are nevoie de aceast album! Si asteptam si clipul de la Bed for love :) succes

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca se compune muzica in functie de public.
    la teatru,daca fiecare ar vrea sa-ti spuna sa schimbi cate ceva ce nu i-a placut,ar fi vai mama lui de rol si de tot.
    exista etape pt tot..

    RăspundețiȘtergere
  5. muzica si teatrul sunt 2 lucruri foate diferite ... eu una cred ca este o idee buna cu publicul, cel putin poti sa incerci, nu cred ca ai nimic de pierdut, Tudor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. pai vezi,placerea si reusita repetitiei depinde foarte mult de persoanele care asista,adica daca iti vine un "luca" ori un "andreea".
    ...cati oameni morocanosi in lumea asta...valabil si ptr jocul 21 de cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  7. mie personal mi-ar placea sa vad din nou mireasa muta. era un spectacol foarte bun. nu e asa tudore?

    RăspundețiȘtergere
  8. nu e vb de a fi morocanos sau nu.e vb de intelegere,de tot ce-nseamna proiect si munca si moment,inspiratie.ori astea toate nu sunt pt public in stare de facere.altfel,noi toti am face muzica.

    RăspundețiȘtergere
  9. 15 aprilie ... sibiu ...VAMA ... si eu acum aflu???
    de abia ashtept sa va vad ... :) si sa ascult noul album ... oricum un lucru e cert la versurile pe care le scrii ... daca nu te arunca in cea mai adanca depresie ... te ridica pana la cer ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Sibiu...of... superb concert...am fost in primele randuri...Noile piese m-au surprins ca fiecare la randul ei...fiecare are ceva... si poate e entuziasmul sau daruirea cu care se scriu versurile si cu care se construiesc aceste mangaieri ale sufletului...(cel putin pentru mine). Asa e qurity, muzica lor e ca vantul...ori te coboara in adancul sufletului , ori te ridica in inaltul cerului...
    Bravo Tudor!

    RăspundețiȘtergere