[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 10 iulie 2007

NEXT ON VAMA

15 iulie Simleul Silvaniei
16 iulie Cluj- Fashion
Este pentru prima data cand ajungem la Simleul Silvaniei.Speram sa gasim un public receptiv si pus pe muzica.See u there guys!!!

Pentru clujeni a little surprise: Vama accoustic sau half-plugged cum ne place noua sa zicem.Check details within the concert.

5 comentarii:

  1. astept sa vad noul vidioclip al trupei vama. sunt sigura ca ati reusit sa transmiteti foarte multe mesaje pt ca mereu ati facut-o. imi place foarte mult vama si consider ca sunteti una dintre formatiile realiste din romania.Va iubesc si va astept la Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe cand in brasov?
    va astept de mult...din pacate nu am putut merge la Biloxi Blues :(

    RăspundețiȘtergere
  3. desi luni o sa cantati in cluj, orasul meu unde locuiesc acum, voi merge si la simleu, orasul de unde sunt, asa se mai bucura si mama ca ma vede.imi place mult de voi si cantecele voastre, incat am facut-o si pe colega mea sa asculte piese de la vama (vama veche) si cum spunea chilian spuneti exact ceea ce simt si cred si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu sa ajung la Cluj sa vad surpriza :( din pacate sunt 450 de km si nu vreau sa-i parcurg singura... asta e... ne vedem joi :) la prima ora la Tg Mures ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut! Au fost frumoase concertele, m-am simtit bine...Piesele noi mi-au placut foarte mult, vor avea cu siguranta mult succes!Va salut ( fetita mica si creata ).

    RăspundețiȘtergere