[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 23 noiembrie 2007

Am fost la Carturesti...in cautarea acestui bulgare de foc

...de astazi de la ora 17 puteti gasi in libraria Carturesti(Arthur Verona 13 langa cinema Patria) cele mai frumoase pagini ale lui Ioan Chirila adunate intr-un volum intitulat In cautarea acestui bulgare de foc...

Adresam aceasta carte mai ales celor care nu au avut ocazia sa se confrunte cu stilul si povestile tatalui meu si cred ca pe acest blog sunt destui..din cauza varstei:)nu prea inaintate...

Veti descoperi, povesti superbe si un stil minunat...sunt povesti pe care le citeam in manuscris sorbind hartiile care ieseau in ordine din masina de scris a tatalui meu...apoi dupa cateva zile de pauza intrebam.. hai, ma tata, nu mai scrii? Vreau sa stiu ce s-a mai intamplat...

34 de comentarii:

  1. Felicitari!! Felicitari!!
    Pacat ca nu sunt in Bucuresti.
    Un fiu ca tine e o binecuvantare si bucurie pentru parinti.Fii sigur de asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. q,


    daca jucai in "frumoasa din padurea adormita" tu erai ursitoarea rea,nepoftita la botez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau sa stiu ce s-a mai intamplat. Am inceput Rasucind fusele orare si biografia lui Ilie Nastase, am descoperit un povestitor care picteaza in cuvinte simple momente care nu se uita, care a stiut sa aleaga ce a fost mai frumos, am zambit desi nu am fost niciodata de fata

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. q, era mai inteligent sa postezi inca odata comentariul ala.
    andrea, incearca sa crosetezi cv de care sa fie mandri in viitor si copii tai.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu trebuie sa te gandesi ca orice gluma e facuta cu rautate. asta a fost, nu m-am putut abtine cand am vazut comentariul andrelei. dc ma consideri frate d-al tau? sa stii ca nu ascult parazitii.

    RăspundețiȘtergere
  12. salut..maine,la ce ora premiile ioan chirila la ateneu?e nevoie de invitatii?

    RăspundețiȘtergere
  13. nu am inteles ce legatura are viata intima a unui om cu lansarea de carte care a avut loc la carturesti. nu inteleg nici o opinie de aici, ba-i prea mult entuziasm, ba reactii la entuziasm. s-au pierdut subiectul si substanta, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va aparea cumva in Carturesti si in alte orase?

    RăspundețiȘtergere
  15. Si ca sa ma bag si eu aiurea in seama, cum vad ca se practica de la o vreme, m-am apucat de adunat 6.8 cu 22.2 cu 31.9 cu 21.1 cu 8.4 cu 4.7 cu 2.1 si cu 2.9. Si stii cat mi-a dat?! Culmea, 100.1! Interesant, nu?

    RăspundețiȘtergere
  16. TUDOR, TUDORICA, TUDOREL, TUDORAS...ce ai facut mai baiatule? de ce iti ceri iertare? cui ceri iertare? opiniei publice??????? ha ha haha...eu credeam ca erai "barbat" ca te duci si ii iei un buchet mare de trandafiri rosii Andreei si va impacati indeferent de ceea ce opineaza Gigi Becali, Nasu´sau tanti Nuti de la covrigarie.

    ...si eu care te iubesc la nebunie...cand ...vad un articol azi in EV Zilei unde o dadusi cu laleaua in ciorba..ce sa mai.Era sa lesin pe scari pe la serviciu!

    doar Andreei trebuia sa ii ceri iertare.Si poate firmei BMW caci i-ai stricat fetii jucaria ...masina de masina.

    Da´mi-a placut mult de tine , zici ca nu faci intetionat pe ironicul? sau pamfletistul? ha ha hahahaha.

    Stii ce? Te iubesc si mai mult.

    A ta CAPSUNARA DIN SPANIA

    RăspundețiȘtergere
  17. mereu am avut parerea ca unul dintre lucrurile rele ce ti se pot intampla in viata asta e sa fii o persoana publica.
    nu stiu,dar mi se pare ca pierzi either way....sa nu poti trai tot ce vrei in viata,sa traiesti simplu si curat...decent.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu,Tudor...nimanui nu trebuia sa ceri iertare...ai actionat asa cum ai simtit..si nu cred k nu ai avut motive puternice sa te comporti asa..niciodata nu e doar vina ta..daca ti se dau motive,da,asa te porti..Si sunt prea multi oameni care te sustin si tin la tine,ca sa ceri iertare unora care care se simt ofensati pt k pur si simplu nu te inteleg..ei nu conteaza....Stai linistit,pt k orice ai face,..stii k tu esti cel mai bun!!!;)

    RăspundețiȘtergere
  19. tudore, te admir, asa voi face si eu cand voi fi mare. bineinteles ca a avut omu niste motive, da acum sa nu-i zicem ca e erou. sa-i uram succes si sa persevereze!

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. dar ce se intampla de nu mai apare niciun aricol nou? c'mon, life is fuckin' beautiful!!! :D cat despre povestioara aia... nu cred ca are vreun sens sa vorbim despre asta, pentru ca in fond si la urma urmei ce a ajuns la noi, publicul, este cel mai probabil un adevar extrem de deformat. Si nici nu sta in puterea noastra sa criticam faptul in sine avand in vedere ca nu suntem in cunostinta de cauza. Unii se bucura, altii se intristeaza, iar toate parerile astea nici nu ar trebui sa conteze, pentru ca in fond si la urma urmei tot TU, Tudor vei decide ce sa faci :) Noi doar te incurajam sa fie spre binele tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Hmmmmm....mda.
    Sincer, ai fost.
    Rau, iti pare.
    Respect, mai mult, iti dau.

    Si multumeste-i si Andrelei pentru asta.Daca ea crede in tine, pentru nimic in lume nu se merita sa-i manjim credinta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Orice s-ar intampla, orice ti-ar face, o femeie nu se pedepseste cu palmele si cu pumnii. Cel mai degradant lucru pentru un barbat este sa loveasca o femeie. Fa-o curva, poate chiar este, injur-o, trimite-o acasa, dar te opresti aici. Nu ai nici un drept, indiferent daca ti-e amanta sau sotie.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma pierd pe zi ce trece, sunt dependenta de munca ....nu stiu decat pat job, pat job...nici nu mai citesc......nu mi-am mai vazut prietenii de luni....am uitat zilele de nastere ale celor mai dragi fiinte....mai apuc sa citesc doar un min pe saptamana.....imi pare rau ca lumea este formata din oameni ca mine....si nu din oameni ca tine......

    RăspundețiȘtergere
  26. vad ca te-ai retras total de pe blog...de ce nu mai comunici? suntem aici si acum,la rau,nu numai la bine... noi cei care am fost cu tine zilnic...

    RăspundețiȘtergere
  27. curaj, aici 5 oameni cu o andrea te iubesc. hai ma, curaj, vrem sa vedem cat de mult poti sta fara sa postezi nimic, bafta!
    apropo, parazitii au scos un nou album. au si o piesa ... o poezie... ceva recitat de badea. in concluzie, astept noul album vama.

    RăspundețiȘtergere
  28. Hai, Tudore! Curaj! Uite cata lume te sprijina.

    Asta e , stiai prea bine: "creatia se naste din suferinta".

    RăspundețiȘtergere
  29. i don't know about You guys,dar eu ii postez lui Tudor o melodie la mine pe blog :))

    RăspundețiȘtergere
  30. in articolul asta parca ar fi povestita mica intamplare care a bombardat ziarele zilele trecute. Oricum s-a terminat, si in fond si la urma urmei, poate de fapt nici nu e asa cum credem noi astia care postam in continuu comentarii. :)) va dati seama ce se amuza Tudor citidu-le? (asta daca le citeste... pt k nu am primit niciun raspuns pana acum...) :P

    RăspundețiȘtergere
  31. Trebuie sa fie emotionant sa vezi cartea publicata. Pentru multe, viitoare momente ca acesta merita sa mergi inainte zambind. Cat despre intamparea eveniment :):) ai facut ce ai simtit in acel moment si gata. Eu cred ca daca trebuie sa te explici in fata unui om, sau sa-ti ceri scuze...acel om nu te cunoaste sau nu te intelege.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce zici de postul asta http://www.ardeimedia.ro/?p=634

    RăspundețiȘtergere