[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 28 noiembrie 2007

Am visat...

Am visat azi noapte un copil care ma iubea foarte tare...Alerga dupa mine printr-o casa mare, boiereasca,cu multe camere si holuri intortocheate..de fiecare data cand ne intalneam prin casa imi sarea in brate si se lipea strans de mine...Apoi cand plecam de langa el cu diverse treburi prin colturile cladirii incepea sa planga..Era mai multa lume in casa mare dar nimeni nu reusea sa-l linisteasca pe copilul care plangea pentru ca plecam de langa el..departe de el pentru cateva minute un dor dureros mi se cuibarea la nivelul sternului si se topea cateva minute mai tarziu in imbratisarea copilului cu bucle blonde...


PS. Ma duc la premiile Jetix.M-au nominalizat copii.Dar nu cred ca visul are vreo legatura.Copilul din visul meu nu privea Jetix.

10 comentarii:

  1. Ia-l si pe el, oriunde pleci...

    Premiile Jetix? Pentru ce se acorda?

    RăspundețiȘtergere
  2. Copilul acela esti tu, este copilul din tine care se incapataneaza sa nu plece?!Nu-l lasa singur...

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu cred ca copilul acela din vis erai tu... acum cateva zile te-am visat plangand...

    succes la premiile Jetix :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. tudor... cand mai schimbi si tu sondajul??? ne-am plictisit de intrebarea asta... we want something new :P ^^

    RăspundețiȘtergere
  6. si cum ar zice "celebra ghicitoare" (ca doar asa scrie pe panourile de la casele celebrelor ghicitori) "Copil - Daca sunt mai multi, nu e semn bun; daca se naste un prunc, inseamna moarte; daca plinge e semn de boala in familie; daca il legeni, nu-ti face sperante mari cu privire la afacerea in curs; daca ride vei primi o veste ce te va intrista; daca e in fata, iseamna sanatate si bucurie; daca se joaca e semn bun, situatia materiala se va imbunatati "
    acum problema e cine o crede? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu inca cum sa incep...mi-e greu parca...am in suflet licariri de emotii de parca, intr-un fel, as vorbi cu tine...nu e un comentariu adresat unui articol anume. Am intrat prima data pe blog prin august dupa ce prietenul meu m-a sunat si mi-a citit intreg articolul cu meduze si ce-si doresc femeile. Am ramas surprinsa. Si totodata placut impresionata. Mi-a placut foarte mult ce ai scris si poate si mai mult ca ai facut-o tu. Tu, Tudorul din Copilaria mea. Am vrut de cateva ori de atunci sa iti scriu, ceva, orice. Ceva ce sa citesti doar tu, nu sa apara pe blog. Nu am stiut insa unde si asa am ajuns aici... Te-am vazut o singura data in ciuda faptului ca ii innebuneam pe toti cu cat imi place vama veche, cat imi e de drag Tudor. Am plans cand te-ai tuns. Dar cel mai mult am plans pe piesa 'Copilul si durerea'. Demult, mi se pare o vesnicie de atunci si totusi parca a fost ieri...acum 5 ani cand mi-am pierdut si eu ingerul...pe Tata. Cand am inteles defapt ce inseamna versurile. Cand am inteles ce simti de fiecare data cand o canti. cand am inteles, ca tu vei ramane, mereu, special, tu, Tudorul din anii de demult...Nu ai cum sa iti amintesti, eu insa nu am cum sa uit, in urma cu cativa ani, vreo 3 cred, am mers si eu la concert la Vama Veche, la Bistrita, de zilele orasului parca. Cand ai urcat pe scena am stiut ca avea sa fie primul meu vis implinit...te vedeam si nimic nu mai conta. M-am ingramadit prin toata multimea aia si cu foarte mare dificultate, oprita de cei de la paza l-am rugat pe un baiat care era din echipa, cred, sa iti dea un servetel, (atat aveam la mine) pe care ti-am scris ca te rog sa canti Copilul si durerea pt ca si eu mi-am pierdut candva tatal. L-ai desfacut, te-ai uitat in multime si l-ai bagat in buzunar. Stiam ca nu o sa o canti. Era prea trist. Nu-si avea locul. Si am inteles. Apoi am venit sa imi dai autograf. Tot pe un servetel. Si te-ai ratoit ca "cu servetelul te stergi la...", (n-ai zis la ce):)) Si asa m-am ales cu un autograf de la tine, pe care il am si acum in carcasa de la un album de-al Vamei.Am crescut intre timp. N-am mai reusit de atunci sa ajung la nici un concert. Am o viata prea aglomerata. Iti stiu insa toate piesele. Iti inteleg fiecare cuvant...mi-ai umplut sufletul candva atat de gol si m-ai invatat ca nu sunt singura, ca niciodata nu voi fi, ca sufletul meu nu a imbatranit degeaba...
    Iti doresc numai bine...Claudia...

    RăspundețiȘtergere
  8. Am visat zăpadă albă aşternută peste Dobrogea mea. Pe malul mării şi în jurul meu pluteau sfere luminoase. Le culegeam şi le încălzeam. Erau suflete bolnave, aveau nevoie de căldură. Apoi dispăreau. Simplu. Iar eu eram fericită.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaa, interpretarea viselor... sounds challenging. Din pacate nu pot face asta pentru o persoana pe care nu o cunosc, ca mi-ar sari psihologii in cap :) Ce pot spune este ca daca eu as avea acest vis, ar simboliza pentru mine nevoia de puritate, de dragoste neconditionata si fara strings attached, nevoia de sinceritate, bunatate si deschidere, valori care s-au cam pierdut in lumea "minunata" in care traim si in care totul se rezuma la costuri si beneficii, la implicatii si complicatii care ne seaca sufletul.

    Aveti grija de voi si de ceilalti.

    RăspundețiȘtergere