[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 16 noiembrie 2007

Fara messenger. BB.

Stau cu Paul in cabina cu jumate de ora inainte de Biloxi si vorbim prostii.Am dat un text...adica ne-am adus aminte replici si acum palavragim. E in timp real ce scriu acum.
Paul ai vreun mesaj pentru cititorii mei? Paul se incrunta si pe un ton categoric raspunde: - Fara messenger. Sa nu mai comunice nimeni pe messenger. Deformeaza perceptiile.

Din scena se aude anuntul regizorului tehnic: in 15 minute incepe spectacolul va rugam coborati la scena...

Deci fara messenger?

26 de comentarii:

  1. sunt dependenta de mess :(... sunt dependenta de net, sa deschid calculator mi se pare un lucru normal... ca si cum as bea apa ...
    am mai zis o data, suntem copii internetului

    bafta la teatru ;) sunt multi care au asteptat piesa o vara intreaga :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ferdinand al VIII-lea regele Spaniei" se mai joaca? Cand?

    RăspundețiȘtergere
  3. am net si pe telefon. regret sa spun ca am ajuns sa-mi petrec mult timp pe internet. partea buna e ca nu doar pe mess si jocuri. am invatzat ca internetul ne ofera si multe posibilitati de comunicare si de invatzare a unur lucruri noi.

    Am o intrebare. am vazut din mers un afis cu Biloxi Blues in Brasov, n-am avut timp sa cobor sa-l citesc cu atentie. ve-ti mai avea un spectacol in Bv?

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare,biloxi blues...am fost la premiera si ramasesem pana si cu ticuri verbale dupa replicile din piesa:)..

    RăspundețiȘtergere
  5. fara. fara mess. distruge exprimarea libera, iti pierzi coerenta live si desi e un mod de afirmare pentru aia mai timizi, ascunde ceea ce suntem cu adevarat.
    daar, uitandu-ne altfel la mess, e si el o modalitate de comunicare. din pacate a ajuns sa fie un mod de viata pentru unii. ocupa timp, iar timpul e pretios.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara mess.
    Faceti si voi un test: de cate ori se intampla sa cautati emoticon-urile pentru a va exprima o stare intr-o discutie face to face?
    E grav.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudor dar cu noi cum ramane?? cu generatia prafuita de peste 20 de ani?? de ce mi se pare ca vorbesti doar in limbajul mess-ului, balurilor si hi5-ului ??
    am dreptate?? contrazice-ma

    RăspundețiȘtergere
  8. tocmai am ajuns acasa de la piesa biloxi. mi-a placut..am ras..una dintre replici o am la status:))

    RăspundețiȘtergere
  9. prin ardeal nu mai ajungeti cu biloxi blues? mi-ar placea sa vad si eu piesa...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca fac parte din minoritate...nu ma dau in vant dupa Mess si ma plictisesc repede de el.

    Prefer discutiile fata-in-fata, mai ales daca sunt importante. Am impresia ca pot intelege mai bine mesajul pe care interlocutorul vrea sa mi-l transmita,pentru ca pot observa si limbajul nonverbal.

    Messenger-ul are si parti bune.E util pentru ca iti da posibilitatea sa comunici cu oameni pe care nu ii poti vedea prea des. Mi se mai pare de ajutor faptul ca poti trimite o informatie mai multor persoane in acelasi timp...in rest...

    Stiu ca multi sunt dependenti de Mess si nu ii critic...le am si eu pe-ale mele :D

    RăspundețiȘtergere
  11. nu sunt dependenta de mess......asta pt.ca aici asta discutati, nici macar de internet, chiar daca lucrez mult pe computer........dar , mai bine o intrebare, cu un raspuns avizat !
    Ce parere ai despre stand up comedy ?

    RăspundețiȘtergere
  12. hello! am si eu o intrebare, tudor!!! Stii cumva de unde pot face rost de AM SA MA INTORC BARBAT jucat la teatru? O inregistrare, ceva?! merci :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. aaa, si, cum zice si symo, ar fi interesanta o discutie despre stand up comedy :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Perfect! Hai sa lasam ziua de 24.11.2007 ziua de anti-yahoo messenger! Eu deja am lansat-o! Pe cati va tine ziua de sambata de la ora 00:00 pana la ora 00:00 fara yahoo messenger?

    RăspundețiȘtergere
  15. scriu... scriu mult, dar nu pe mess!! acu' muuult timp, cand aparuse mirc-ul, eram innebunita, dar m-am plictisit repede. pentru ca eu ma plictisesc repede.
    acum... am in lista de mess doar cateva persoane, cele pe care nu prea le intalnesc. prefer sa dau un telefon sa intreb de sanatate si imi timp intotdeauna pentru un suc. pacat ca doar eu imi fac timp...

    RăspundețiȘtergere
  16. nu inteleg de ce tot scrieti...oricum nu va raspunde! :))

    RăspundețiȘtergere
  17. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
    CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. nu prea mult messenger; se pot pierde lucruri importante si frumoase in timp ce stai la calculator.cum ar fi...biloxi blues

    RăspundețiȘtergere
  19. teoretic fara.practic..cam greu..messu' e cea mai buna cale de a deveni o umbra mediocra..si da e cadea in extrema statusurilot tampite si mass-urilor cu"cine ma iubeste buzz":|..and that sux..prin mess,devenim masini de scris..caci e mult mai usor sa scrii decat sa spui in fata..si totusi,ce ne-am face fara?;)

    RăspundețiȘtergere
  20. da.creeaza dependenta si e grav.de parca n`ar fi de ajuns ca e un secol al vitezei si parca nu mai avem timp de nimic.dar totusi foloseste si el la ceva .. ca orice lucru..parti bune si parti rele.dar .repet.creeaza dependenta si duce multe vieti la pierzanie:P

    RăspundețiȘtergere
  21. mda...si eu vin in sustinerea acestei idei.dc adaugi petrol,focul arde intens si repede.idem e si cu messu...acum lista mea cuprinde aprox 100 pers..dintre care cu 2 vorbesc zilnic,10 ocazional..iar restul ..stiu c sunt ..si nu strica sa fie.deci...concluzia:am nevoie d alt id d mess pt persoanele la care imi permit sa fiu online...

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere