[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 8 noiembrie 2007

Vama on the Road

Suntem pe drum spre Craiova. Conduce Turcu. Un baiat solid, bonom si pozitiv. Rade mult si injura cu pofta. Suntem pe autostrada. Turcu vorbeste turceste la telefon.Habar n-am
pe unde a invatat dar e amuzant. In fata Clopo(tobe) citeste Libertatea. O fi insetat de paranormal.Sau de Cioaca:))Dan(bass) se uita la un film cu Travolta si Scarlet Johansson. E foarte frumoasa ea. Raul(clape) si Eugen dorm.Raul cu castile pe urechi. Sforaie. Eugen mai linistit. Akos( sunetistul nostru de origine maghiara) butoneaza un laptop. Ne oprim la tigara.Chiar in momentul in care tastez. Lumea se dezmorteste usor.

Turcu deschide usa microbuzului. Un val de aer rece si proaspat se napusteste inauntru.Masinile trec in viteza. Din cand in cand se face liniste si atunci se aude fosnetul frunzelor cazute pe marginea drumului.Un caine negru schioapata pe langa masina. Baietii fumeaza cativa metri mai incolo. Se bea si bere. Din spatele lor se ridica spre cer ofranda fumigena a unui gratar cu mici.E un popas cu mese de lemn langa o baraca a carei principala atractie sunt "trofee de vanatore" artizanale. Capete de cerbi si ursi, un mistret oribil apoi cativa pitici de gradina parfuiti si sparti si vreo doi cocosei.

Agatat de coltul baracii un "biboard" infatiseaza o imensa farfurie cu mici,in numar de patru, scaldati generos in mustar. De dupa farfurie se iteste chipul frumos al unei modele care tine in mana o sticla de Coca Cola la jumate'. Slogan: opreste aici pentru Coca Cola rece si mici. Ma traverseaza un fior de entuziasm. Iata ca Romania mai castiga o batalie impotriva imperialismului si globalizarii. Coca Cola se asociaza cu micii pentru a fi sigura ca ajunge pe mesele tiristilor si fetelor de centura. Yeah, am invins!!!!

Care mai da o bere?

9 comentarii:

  1. aha...Burn si Campari intr`o cafenea celebra pentru ca nu serveste alcool...i`am corupt si i`am rugat sa `mi faca ceva bun, asa ca de ziua mea..acu 2 ore nu existat postul asta..probabil ca atunci va imbarcati .de ziua mea, Vama e pe drum...nu`i bai...mai beau un pic si ma uit la versiunea neautorizata a "undeva prin vama" pe youtube...eu mi`o autorizez pentru ca ascult inceputul ...ala de dinainte de "Ti`as aprinde eu tigara..."...si imi doream sa`l stiu...hai succes la concert Vama..de ziua mea imi dedic "Wild horses" de la Rolling Stones

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciau Tudor, iti scriu aici pt ca nu am vazut nicaieri pe site/blog o sectiune de contact; ai fost anul asta la Oradea in iulie la ziua Cetatii Oradiei parca... concert.. si eu am facut citeva poze pe acolo.

    Iti trimit linkul daca vrei sa le vezi: http://www.dobai.ro/Concerte.html

    Si am vrut sa te mai intreb daca vrei sa facem un link exchange ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu fac drumul ala des...ca dee sunt olteanca din mosi stramosi :) si dorul de casa ma ia des...Cum ies din Bucuresti parca lumea cea noua piere si apare lumea veche....lumea care a fost este si va fi.... sentimentul ca lucrurile alea nu se pierd si nu se vor pierde niciodata este permanent. Cateodata tanjesc la mai bine, tanjesc la noua lume.. dar asta cred ca insemna sa dispara lumea veche, lumea bunicilor mei , a parintilor mei si ma simt ca si cum mi-as pierde identitatea...parca fara 'mici si mustar' :)nu mai stiu cine sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. Acuma probabil e drumul inapoi... a fost un concert reusit...poate mai mult de atat...Da` simteau ceva toti oameni care tipau fericiti..atunci cand versurile melodiei erau triste?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor,..abia astept sa-mi faci un cadou la bal,miercuri: o poza cu tine:D.....:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Vama...pt mine era doar o trupa si asta pana la concertul din craiova. Am ajuns acolo cu cativa prieteni si am vazut cu surprindere cat de putine persoane erau. Parea un dezastru total,pana ati inceput voi sa cantati, cand totul s-a schimbat.Erau prezente doar persoanele pentru care VAMA insemna ceva,toti stiau versurile si toti simteau ceva,iar Tudor a fost un nebun.Ati castigat un fan...Bravo voua....super spectacol.

    RăspundețiȘtergere