[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 17 decembrie 2007

Perisoare vs Comunicare

Ma apucasem sa scriu dar a sosit ciorba de perisoare. am impresia ca perisoarele sunt o piedica in comunicare. Ma intreb ce mananca baietii astia prin parlament... asta in cazul in care mancarea ar putea sa-ti ia mintile. Desi in ultima vreme am observat ca mintile nu se mai iau, se dau... de bunavoie. in sfarsit...Nu aveam mare lucru de spus era un accident al lui Mos Craciun azi pe la doua...Dar fiind singurul martor nu cred ca as fi fost convingator..Am observat in ultima vreme in oras tot felul de impostori care se dau drept Mos Craciun..Cred ca prichindeii sunt intr-o mare confuzie...va spun eu copii si-a schimbat costumul..e albastru.. NUUU..NUuu acela cu un S galben pe piept..nuuu ala e altu..of...

14 comentarii:

  1. Astazi a fost prima zi cand am iesit din casa de cand a nins....grabita sa ajung la birou...permanenta mea obsesesie: TREBUIE SA REUSESC imi spun mereu in gand...ajunsa la birou m-am apucat sa muncesc si sa muncesc si sa muncesc....si cum munceam asa munceam ....cu mult spor ...si cu veselie.. .am glumit cu cei din jur si i-am facut sa zambeasca desi ne asteapta o sapt grea plina caci de vineri e concediu...m-am oprit pe la 2 epuizata si nemancata drogata deja cu o cafea cat alte 3 ....nu intelegeam: de ce ma simt atat de bine de ce sunt asa de multumita...teanc de acte ma asteptau pe birou dar eu eram fericita...si apoi am realizat....A VENIT IARNA ...dupa ani si ani a venit iarna....nu ne-a mai privit cu scarba ca alta data... a venit e aici si ne face fericiti....eu una sunt tare fericita...parca m-am transformat intr-un copil ...de astazi am inceput sa primesc cadouri...si spiritul de sarbatoare si veselie puerila parca renaste in sufletul meu obosit... a venit iarna

    RăspundețiȘtergere
  2. poate nu am crezut eu in mos craciun niciodata ... dar macar Craciuniurile pe care le-am trait pana acum au fost faine ...Nici nu imi pasa de cadouri ...pe cand in ziua de azi prea multa superficialitate .Craciunul a murit de mult pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. ioi tudor, si mie imi place ciorba de perisoare, si cred k-ti ia intradevar mintile, dak e servita fierbinte....

    RăspundețiȘtergere
  5. ft simpatic articolul asta..misto titlul si asocierea,mi-a placut..cat despre Mos Craciun..am stiut mereu ca nu exista insa este nevoie de ceva in care sa crezi, o poveste. Iar perisoarele..hmmm ce pofta am de ele..Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai...voi simtiti spiritul Craciunului, atmosfera sarbatorilor in zilelea astea? La mine nu se simte nimic...doar zapada ca o amintire a sarbatorilor din anii trecuti...in rest nimic..poate sunt eu defect...sau poate nu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Everybody
    Dar oare porcii ce simt in aceasta perioada??

    RăspundețiȘtergere
  8. socuri electrice, cutite, gloante...depinde...de la caz la caz

    RăspundețiȘtergere
  9. AMR 2 zile pana la concediu ... anul acesta doresc sa petrec sarbatorile in liniste, cu cateva carti achizitionate in decursul acestui an, plus piscina si gym la CTB.
    BTW Tudor nu ne-a transmis faptul ca astazi puteam viziona selectiuni din Gala de decernare a Premiilor Ioan Chirila difuzate pe TVR1. Noroc cu telecomanda. Dintre laureati mi-a placut Talentul Anului in persoana Catalinei Pitis alias Dan Ionescu, precum si Cronicarul Anului, in speta Adrian Georgescu.

    RăspundețiȘtergere
  10. parca tot ciorba de burta e mai buna :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Mos Craciun exista!!!Si e aici in sufletele noastre amarate si inacrite....e aici si asteapta doar sa simti ca vin Sarbatorile:)...Eu una , inca nu simt nimic de genul "magia sarbatorilor"...but, I'm still waiting....Poate de vineri incolo,cand o sa inceapa vacanta, concediul....mult somn , carti bune si mama! Sarbatori cu bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. naspa cu mos craciunii astia....in orice caz m-am imbracat si eu ieri cu inca vreo 5 colegi din clasa...si aia de la 1-4 ne-au alergat prin toata scoala..

    RăspundețiȘtergere
  13. macar unii din noi sa aiba zapada,si ceilalti se multumesc cu ideea de nea...uite ca pe aici pe unde am ajuns nu prea ninge(deloc -Arizona) si chiar am avut ocazia sa cunosc o multime de oameni maturi care nu au vazut in viata lor o ninsoare sau sa faca un bulgar de zapada.ma simt cu o calitate in plus...dar sarbatorile se schimba de la an la an,si un alt lucru care l-am observat este ca incepe sa nu mai conteze asa de mult de ce sarbatorim si ce anume sarbatorim noi la Craciun adica nasterea lui Isus Christos,si ne legam tot mai mult si mai mult de brad,de cadouri de impodobirea casei.pierdem esenta incet dar sigur,si asta ne face sa nu fim sensibil la lucrurile chiar daca marunte dar importante, care ne umplu viata.oare de ce nu mai e Craciunul la fel?

    RăspundețiȘtergere
  14. Email provider. Serviciul de email oferit de becali.com nu se doreste a fi unul securizat sau pentru scopuri oficiale, ci pentru "entertainment purposes only".

    RăspundețiȘtergere