[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 14 august 2009

Robert de Niro si Mihai Gligor

Mihai Gligor este de ani buni intre organizatorii festivalului de film TIFF din Romania facand parte din nucleul echipei de inceput.

Vestea buna este ca timp de patru luni va fi detasat in Qatar unde va lucra la Doha Tribeca Film Festival ca Guest Service Manager. Adica se va ocupa de cei trei sute de invitati importanti ai festivalului: actori, regizori, producatori. Doha Tribeca este varianta din Qatar a Tribeca Film Festival fondat de Robert De Niro dupa 11 septembrie 2001 in cartierul de langa WTC. Este unuldin cele mai importante festivaluri de film din SUA al cerui director, de anul asta, este cel care a fondat Sundance Film Festival.

Am vrut sa va impartasesc si voua succesul unui roman care munceste serios si dedicat. Stiu ca sunt destui, dar foarte putin mediatizati. Deocamdata nu e loc de hoti, curve si pesti. Prezenta lui Mihai acolo este o mandrie, zic eu, pentru industria de film romaneasca.

Ma indoiesc ca vreo parte a presei romanesti va prelua aceasta stire.

Alte info despre festival gasiti aici: http://www.flickr.com/photos/dtff/, http://vimeo.com/dohatribecafilm, http://twitter.com/dohatff, http://www.youtube.com/dohatff, http://www.facebook.com/pages/Doha-Tribeca-Film-Festival/130759776060?ref=search

9 comentarii:

  1. Se pare ca aberatia aia de 'mekanica oralia'a avut mai mult succes!Au lasat comentarii,si-au dat cu parerea,si-au imaginat...aici mai nimic...Nimeni nu stie nimic despre asta?! sau despre alte multe lucruri cu mai multa rezonanta?!Sa fim oare intra-adevar un popor de curve,fotomodele si obsedati sexual??:)NU vreau sa jignesc pe nimeni, ma intrebam doar...Bine ca mai avem totusi si oameni gen Mihai Gligor!DA,dragut din partea ta..

    RăspundețiȘtergere
  2. Este îmbucurător că devenim din ce în ce mai vizibili, şi că imaginea noastră îşi face uşor uşor loc printr-o pleavă de prejudecăţi, stereotipuri şi idei preconcepute.
    Felicitări Mihai Gligor, dar nu numai lui, felicitări tuturor celor care atunci când au plecat din Ro chiar şi pentru trei zile, nu şi-au petrecut timpul aruncând cu noroi în imaginea ţării şi plângându-se de cât de cumplit le este acasă, ci şi-au continuat visurile/planurile, şi au realizat scopul pentru care plecaseră.
    Succesul lui Mihai Gligor arată ambiţie şi profesionalism - două calităţi de care sper să dea dovadă cât mai mulţi români, indiferent de locul în care se află.
    Cât despre vizibilitatea mediatică - nu mă pot pronunţa... poate vine cu timpul, poate se maturizează ştirile de la ora cinci...cine ştie? poate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent. Felicitari Mihai Gligor ! Multumim Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Demn de semnalat oricare drapel romanesc infipt undeva. Sa creasca inima in noi. Sa incerce generatiile sa spere, sa indrazneasca si sa munceasca. Inca prea putini stiu ca nu suntem doar niste romani lenesi caraghiosi sau niste perdanti ai hazardului. Se poate sa fim si o altfel de multime… o multime de piese de teatru jucate pe scanduri mari europene. si americanesti. Se poate sa fim si Mihai Gligor la Doha Tribeca F F, si sonorii Marcel Iures (alaturi de Tom Cruise), si Maia Morgenstern (in regie Mel Gibson), si Oana Pellea.. si Medeea Marinescu… si eu nu mai stiu ce s-a mai intamplat intretimp. dintre cei din culise chiar nu prea stim. Mai sunt? Mai zi-ne.

    PS Simt nevoia amintirii performantei (remember sau pt cei care care nu au asimilat stirea la vreamea respectiva): Oana Pellea intr-un film trinominalizat la Oscar (aducere-aminte subiectiva, e o stea inalta preferata a mea)

    http://www.jurnalul.ro/stire-arte/oana-pellea-clive-owen-o-intalnire-de-exceptie-506300.html

    http://www.viva.ro/Vedete/Exclusiv-Viva-ro/Ce-ascunde-Oana-Pellea-in-buzunar-Interviu.html?a=4960/815689

    http://www.oanapellea.ro/

    PS Nu stiu daca e permis la Tudor acasa sa faci trimiteri la alte case de suflet, scuze daca am comis-o si promit sa nu mai fac

    RăspundețiȘtergere