[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 18 august 2009

Vama pe Twitter si Facebook

De o saptamana ma cert cu echipa agentiei care incearca sa ma convinga ca Twitter si Facebook vor face diferenta in promotia Vama la Cerbul de aur.

Personal, cred ca mySpace e destul, dar opozitia pe care o intampin e considerabila. Raman la parerea ca Twitter si Facebook anuleaza comunicarea reala intre oameni. Nu am de gand sa-mi fac cont pe niciuna din cele doua retele sociale. Nu, Tudor Chirila. Cum insa, atat Paula, cat si Carina insista legat de Vama, ma declar invins si va prezint linkurile: Twitter si Facebook.

13 comentarii:

  1. Felicitari. Urmati si voi sablonul. Nu mai sunteti originali.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu siguranta vor face diferenta, sper doar sa nu se ajunga la patetic, la fel ca in cazul altor persoane publice sau nu, gen: 12:43 beau o cafea...;12:48 a fost buna....; 1:40 goodnight my followers!!!!asta e Romania!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acelasi: dragul meu, original nu esti in felul in care te promovezi. A fost un baiat Ogilvy care le-a inventat inaintea noastra. Original esti in ceea ce comunici cu arta ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar. Comentariu pripit in urma furiei de moment. Orice ar fi eu tot va iubesc si va ascult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Welcome to the Club.
    Sa sti ca Twitterul chiar a ajuns un mod de promovare foarte puternic. Nu acelasi lucru pot spune despre FaceBook.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred totusi ca le-a luat mai mult de o saptamana sa te convinga :)) nu esti usor de convins si probabil ai acceptat propunerea ca pe un experiment, sa vezi daca fetele au dreptate sau nu. Ce-i drept, facebook-ul poate ajuta la promovare, e cat de cat ok, dar twitter-ul...yuk! Mi-am facut si eu din curiozitate cont si "urmaresc" cativa cantareti si actori din afara care imi plac. Pot sa-ti zic ca am ramas dezamagita. Unii ar mai trebui doar sa spuna cand se duc la toaleta. Declaratii patetice de iubire intre soti/iubiti pe twitter sau "ciripeala" atunci cand sufera din dragoste, de parca ar ajuta la ceva. Daca e ceva ce-mi place la twitter, sunt pozele in timp real. Si exista si un avantaj: moartea paparazzilor. Le servesti ce informatii, poze vrei. Am vazut mai nou ca e folosit drept sursa :)) multi preiau informatiile si le fac stiri direct, doar ca pot sa-si ia o mare teapa, pt ca informatia nu e verificata. :D Pers publice devin un fel de jurnalisti, diferenta fiind ca detin controlul. E si putina psihologie aici, asa-zisii „jurnalisti” nu mai scormonesc atat de mult in viata omului, pt ca au informatia pe tava. Partea proasta a tuturor retelelor de socializare e ca de fapt vor sa ne umple timpul, sa ne distraga atentia de la lucrurile importante, si cumva sa ne controleze. Cred ca ai auzit de faza cu cipurile, ca vor sa stie ce facem, etc si probabil au gasit o solutie si mai buna, sa ne faca pe noi sa spunem singuri. De ex, la ultimul cutremur, unii ziceau ca lucru pe care l-au facut a fost sa mearga la computer sau sa "ciripeasca", in loc sa se gandeasca la siguranta lor... Am scris cam mult, ma opresc:P

    RăspundețiȘtergere
  7. uitandu-ma acuma pe conturi, imi dau seama ca pt niste formatii, chiar se preteaza asta...adica adnotari scurte la ce mai intreprinde formatia...

    ca e normal sa aiba fani, ascultatori....follow-ari:) cand incepe fiecare ca individ sa-si scrie rutina zilnica, devine cam banal si fara niciun rost...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu vad in a fi o echipa un compromis. Frumos din partea lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai, mai, fetelor, ce naiba? Twitter?!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Surprinzator de eficient :)
    Tocmai am acceptat friendship requestul echipei Vama Promo pe Facebook!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu zic ca e o mutare buna. sa stii tudor ca te inseli. Twitter si Facebook nu anuleaza comunicarea reala intre oameni, ci dimpotriva, aduce fanul muzicii tale mai aproape. Si cei de la coldplay au conturi pe twitter si pe facebook. Imi place sa primesc informatii in timp real de la ei. Uneori mai pun poze din timpul concertelor, din backstage, sau chiar facute de ei fanilor (cam cum ai facut tu la cokelive).

    E o mutare buna si ma bucur ca o sa va pot urmari si pe twitter.

    RăspundețiȘtergere