[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 1 septembrie 2009

What's new today

Am inceput repetitiile la teatru. Am un septembrie complet dement. Despre piesa la care repet va voi povesti foarte curand. Apoi intram in linie dreapta cu repetitiile pentru Cerb. Sambata, 5 septembrie, The Vama Show la Brasov. Avem emotii :) Ne-am gandit la "live blogging" from backstage. Mereu se vede altfel din spate. Si cred ca e momentul sa deschidem putin usile din bucataria Vamii. Sunt multe prejudecati legate de felul in care se naste muzica. Cum lucram, cum compunem. Patru dintre fanii nostri vor vedea o parte din "the work behind", azi. O sa postam fotografii aici. Check them tomorrow. E multa munca si multa responsabilitate. Echipa noastra de la cerb numara vreo paispe' oameni. Sper ca fiecare stie exact ce are de facut :). So see u later guys. Revin si cu proza zilele astea. Mai repede decat va asteptati. Sau poate comedie. Mhhmm... sa vedem. Poate scriu despre "Scobitul in nas ca forma de alternativa psihologica la incertitudine".

19 comentarii:

  1. mult succes in tot ce ti-ai propus:D. astept cu sufletul la gura sa te vad la cerb, dar si pe scena teatrului:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cind va fi transmis showul la TV? Am vazut ca simbata seara este ceva meci pe TVR1. Eu nu pot sa ajung la BV, as vrea sa va vad, totusi, macar la TV. Va tin pumnii sa va iasa un show asa cum va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-as recunoaste dintr-un milion de oameni...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. va doresc mult succes atat la cerb cat si in toate proectele pe care vi le-ati propus...eu din fata televizorului o sa va tin pumnii la cerb...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am bilet :D De-abia astept sa va vad si va aud.

    RăspundețiȘtergere
  6. ard si ma sting ca nu va vin la bv :-< dar o sa fiu cu sufletul ragusind langa gashca vesela :D

    sunt sigura ca fanii din backstage vor face o treaba mai buna ca anchorman :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am licare de invidie in ochi pentru cei patru fani castigatori. :) Speram sa ne destainuie si noua din bucataria Vamei, ca noi doar putem banui cine condimenteaza, cine e cu sarea si piperul, cine taie ceapa..:) insa..aparentele insala de genu’ feminin fiind ele..
    14 oameni la cerb si veti canta minunat ca de multe alte dati. Ma intreb cu 1200 ce au pregatit show-l, de ce Madonna a cantat astfel..
    Hai, vino cu o comedie, te rugaaaam..Poate ne scrii ce faci in situatia (imposibila de altfel), cand muza ti-ar intoarce spatele.. I-ai studia nestingherit..gambele? (Precis ai raspunde ca e fix vectorial stabilita ocheada..pornind de la tars, pana la carp, incluzandu-se tibii si femure..Adica, stiinta e..nu galese priviri..:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudore ce pot sa zic, esti doza mea zilnica recomandata de optimism... imi pare rau ca nu pot sa ajung si eu la cerb sa va vad, sa te vad, sa va ascult, sa te ascult :-<.Problema e ca am avut apa calda oprita 2 saptamani si pe 5 vine...glumesc... va tin pumnii dar sunt sigura ca o sa fie ceva asa gen memorabil sau aproape pentru ca nu o sa fiu si eu pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. mult succes. am sa urmaresc si eu spectacolul, numai ca sa vad si eu un concert cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  10. mace a fost prezent acolo si a postat si un articol mic si cateva poze pe tema asta... http://blogulumace.blogspot.com/2009/09/multumesc-tudor-chirila-multumesc-vama.html
    numa de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. O intrebare care poate ca nu isi are locul asociat cu acest post, dar este legat de viata si interesele profesionale ale unui artist.

    In cursul acestei veri am derulat un proiect privind teatrul muzeal - despre cum pot colabora mai bine artistii si muzegrafii pentru dezvoltarea de programe de interes pentru public, in beneficiul tuturor celor implicati. Am primit raspunsuri pozitive de la foarte multi artisti independenti. Acestia au fost mult mai interesati chiar decat muzeografii. Situatia este de inteles.
    Nu am primit insa raspunsuri de la artisti consacrati. Intuiesc raspunsul, totusi nu il inteleg pe deplin. M-ar interesa opinii ale artistilor consacrati...

    Alexandra

    http://showmuz.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  12. chiar ma intrebam oare cand vei scrie si despre "Scobitul in nas..." :)

    RăspundețiȘtergere
  13. va iubim...e pe bune asta...hei unde plecati? va iubim. alooooooo :P;))

    RăspundețiȘtergere
  14. Hmm..ma gandeam..daca tot n`am putut sa plec in Franta[asta din cauza prostiei din Romania] ..o sa intarzie plecarea putin si poate vin si eu.Brasovul e aproape,mi`ar placea. As canta odata cu tine melodiile:))).
    La tv o sa se difuzeze?

    RăspundețiȘtergere
  15. De abia astept sa vin la brasov, sa vad si live ce am vazut la repetitii. O sa scriu maine pe blog despre ce s-a intamplat ieri, oricum, a fost exceptional sa vedem where the magic happens!

    RăspundețiȘtergere
  16. ..ar mai fi scarpinatul in ceafa, rosul unghiilor, trosnirea degetelor, rasucirea suvitelor, clipirea excesiva - cautari de resurse energetice alternative :)
    si trasul de lobul urechii - exista acolo un 'punct chinezesc', stimuleaza concentrarea atentiei, de aia se urecheau elevii....pfua, pe ce lecturi s-o fi pus Chirila?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Se poate face ceva gen backstage view si pentru fanii de la teatru?!:D
    Eu unul as da orice sa vad munca premergatoare spectacolului.Fie si o farama din tot intregul.

    RăspundețiȘtergere
  18. tudor iti multumesc pentru spectacolul incendiar din seara asta. a fost cea mai frumoasa seara din viata mea. brasovul iti multumeste. respect.

    RăspundețiȘtergere