[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 28 ianuarie 2010

Cruciada Culturii are site

www.cruciadaculturii.ro pentru inceput el este un site de prezentare a evenimentelor cruciadei si o selectie a evenimentelor notabile de pe "frontul frumosului". In sase luni, insa, va pregatim o surpriza. In care va trebui sa va bagati pana in gat :))

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!Primul pas a fost facut. Acum urmeaza ce e mai greu, dar am incredere ca , pe termen lung, se vor vedea rezultate. Oricum merita incercat. Iti doresc multa putere de munca sa duci acest proiect pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! O foarte minuscula observatie: cred ca la articolul despre Andrew von Oeyen...in loc de Universitatea din Columbia cred ca ar trebui sa fie Universitatea Columbia care este in New York si mult mai prestigioasa decat universiatea din tara Columbia :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine!
    Un banner ce poate fi utilizat in bloguri ar fi un mod bun de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sabina, pe site este deja bannerul respectiv.
    Arata super siteul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta semnifica faptul ca acest proiect va fi unul reusit asa cum au fost si toate celelalte. Pentru ca ce iese din mainile unor persoane ce isi doresc ca schimbe ceva ,combinat cu dorinta imensa pana la urma se si realizeaza .

    RăspundețiȘtergere
  7. http://700decuvinte.wordpress.com/ cititi si semnati!!!impreuna in cruciada culturii si in salvarea culturii romaniei!!!dati mai departe...sa ne raspandim ideile in toata tara...AVEM NEVOIE DE SCHIMBARE!!!!sa promovam ce e de bine...

    RăspundețiȘtergere