[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 14 ianuarie 2010

Feriti-va de UNICA

Astazi, desi in ultima zi de vacanta, am acordat un interviu legat de Cruciada Culturii versiunii on-line a revistei Unica. Am reluat in mare ideile din comunicatul de presa pe care ati putut deja sa-l cititi pe acest blog.

Ce credeti ca a iesit? Una din afirmatiile mele, in viziunea redactorului Unica, suna asa: „Proiectul este o ofensivă a subculturii, a superficialului şi a mizeriei intelectuale care trebuie contracarate". Prin urmare, echipa Agentiei de Vise si cu mine depunem mari eforturi sa sprijinim ofensiva subculturii care totusi trebuie contracarata.

Sangele s-a urcat abrupt la cap peste cateva zeci de randuri. Intrebat ce evenimente vom incerca sa mai desfasuram anul acesta am raspuns ca ne luptam sa-i mai aducem pe contra-tenorul Philip Jaroussky si pe pianistul Boris Berezovsky. Am rugat-o pe preopinenta mea sa nu se bazeze pe conexiunea telefonica si pe perceptia auditiva si sa caute pe google sau youtube numele exacte ale celor doi artisti. Ce credeti ca a iesit? Un anume Djerzinsky sau ceva de gen pentru ca la ora acestor randuri, cand am vrut sa fac copy paste-ul, redactorul, in urma unei discutii furibunde cu mine, a corectat. De fapt, a eliminat pasajul.

Sunt prea nervos si scarbit ca sa-mi mai pun intrebari de genul: Cine-i angajeaza pe acesti oameni? De ce atata indolenta? Cum poti sa pretinzi ca te numesti redactor cand nu reusesti sa stapanesti limba romana? De ce suni daca, de fapt, nu te intereseaza?

Renunt sa mai raspund la aceste intrebari sau sa ridic altele si va spun doar atat: Feriti-va de revista Unica si in general de INDOLENTA.

Iata ca unul din membrii echipei noastre a salvat screenshot-ul ca marturie a celor de mai sus.

Eu cred ca asemenea manifestari NU trebuie tolerate, mai ales cand ti se spune senin: "am consemnat exact asa cum ati zis dumneavoastra".

Sunt rau si ticalos, nu? Si o judec prea aspru pe biata fata!!!








PS. Poate nu m-am facut inteles: femeia, ca sa-si termine articolul, a inventat doi violonisti al caror nume nu il gasesti nici pe youtube, macar intamplator.

17 comentarii:

  1. Ticalos,nu prea cred..dar oare de ce numele au fost inventate sau..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti nici ticalos, nici rau, doar ca detesti sa vezi cum iti sunt rastalmacite cuvintele. Aproape de necrezut cu cat dezinteres si cata superficialitate a tratat interviul respectiva "profesionista". Uneori cand privesc in jur si vad asa ceva sunt cuprinsa de dezgust. Eu ca viitoare absolventa nici nu mai stiu spre ce sa ma indrept caci totul si-a pierdut valoarea. Majoritatea isi fac meseria de mantuiala , sa scape... Nimeni nu mai face nimic din placere sau ca sa schimbe ceva in bine.Macar trebuia sa aprecieze respectiva ca ti-ai rupt din timpul tau de relaxare, care si asa e putin, sa o "luminezi" putin, dar... in van

    RăspundețiȘtergere
  3. Am murit de ras. Cum e posibil asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha,sunt curioasa ce articol o sa apara in Unica ..ceva gen " Tudor Chirila e impotriva Unica. E vina lui ca vanzarile au scazut,nu a noastra.." ..ca suntem prosti si publicam articole false.
    God,ce mai exista si`n secolul asta..

    RăspundețiȘtergere
  5. niste tristi. nu ii mai baga in seama. unica e prostia

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai facut foarte bine ca ai scris acest post...in "replica" la ce a aparut in Unica...Asa nu numai ca te dezici de ce scrie acolo, dar cred ca, cel mai important, infierezi...neprofesionalismul...
    Si, oricum, nu cred in fraze ..."saraca fata"...nu nu...ca ea a aratat cum e sa fi "saraca cu duhul"...

    RăspundețiȘtergere
  7. Interes, pentru a scrie, neinteres pentru mesajul transmis. Indolenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Avantajul online-ului : prostia ramane . Argumentul tau este destul de solid, clar sunt idioti !

    RăspundețiȘtergere
  9. nu sunt pro judecatii personale dar cand e vorba de profesionalismul lor e alta poveste..

    RăspundețiȘtergere
  10. Revista are un director editorial superficial. A ajuns sa ocupe acel post, dupa ce a trecut pe sub biroul unui mare sef al trustului Ringier. De aceea imi tot vine sa tip: "Hai sictir, Romania!". Poate ar spune ca nu intra in atributiile ei sa verifice informatiile care ajung in articolele online ale acestei reviste, insa tot ea ar trebui sa stie ca in acest moment peste 70% dintre cititori prefera sa se informeze online. Si ce primim?

    RăspundețiȘtergere
  11. Scriu vorba lui Badea "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" Spune multe!
    Ticalos, rau? Nu! Cuvantul potrivit este "scarbit" ; ai scris bine!
    Mult raspect!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce sa mai vorbim de greselile gramaticale din articol.
    Lipsa de profesionalism ma omoara pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca pagina respectiva a avut mai putine view-uri, decat cate comentarii sunt aici pe blog.

    Metoda mea de a intolera, genul asta de "ziaristi", este de a ignora genul de reviste in care scriu! Nu este o idee prea buna dar ma scuteste de toate prostiile care apar prin asa zisele reviste, tabloide.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu esti ticalos, nu te speria. Unica e "teh failz". Trebuie sa mai existe si oameni de genu' asta, altfel n-am mai rade si n-am mai avea despre cine sa scriem pe bloguri.



    ps: w7 ftw

    RăspundețiȘtergere