[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 25 ianuarie 2010

Libraria Engleza

Astazi am fost la Libraria Engleza din Bucuresti. Imediat dupa Humanitasul de langa Orange Store. Pentru cei interesati, exista o serie de carti cu interviuri ale cineastilor celebri. Mai multe interviuri adunate in cate un volum. Seria se numeste "Conversations with filmmakers". Eu mi-am luat Greenaway si Jean Renoir, desi as fi cumparat toata colectia :)

Foarte multe carti interesante mai ales in zona de istorie si psihologie. O cazuistica a Isteriei, Naopleon vs Nelson a fost un alt titlu care m-a atras sau un volum gros dedicat Bataliei de la Hastings. Si, cireasa de pe tort, Comics Books si Manga. Check it out!!!

6 comentarii:

  1. Dacă aş fii din Bucureşti aş trece zilnic pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am 25 de ani si spre rusinea mea nu cred ca am depasit 6 carti de citit pana acuma,dar tu ai aceasta putere asupra mea care nu o pot explica incat m-ai facut sa-mi doresc sa citesc,sa cunosc...acum citesc ben hur.recomandari ceva pt noi incepatorii de rand..:)ai?

    RăspundețiȘtergere
  3. salut!ma numesc bogdan,am 18 ani si sunt elev in clasa a-XIIa in liceul teoretic "ion mihalache" din orasul topoloveni(langa pitesti).ma intrebm daca s-a terminat campania ta, si daca ai putea sa vi in liceul meu, sa le prezinti si colegilor mei cateva din ideile tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred k pana acum, de la libraria engleza, am comandat vreo 20 de carti.
    sunt foarte multumita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ama exista seria de carti 1000 de carti/picturi/filme de citit/privit/vazut intr-o viata. acolo gasesti tot ce iti trebuie ca sa te cultivi.

    RăspundețiȘtergere