[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Vama repeta.

19 comentarii:

  1. O adevarata echipa. Probabil asta e motivul pentru care tot ceea ce faceti impreuna iese atat de bine. Felicitari si spor la treaba in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fumatul dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur. Stop smoking people.

    RăspundețiȘtergere
  3. Perfectionistilor!... Repetati ca noi abia asteptam sa cantam cu voi si sa va aplaudam...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am adus aminte de concertul de la Bacau,din noiembrie...eram langa voi:) Acum am simtit din nou acelasi lucru:) Apropo,de mult voiam sa intreb,unde este Raul?:D

    RăspundețiȘtergere
  5. vama repeta...noi asteptam...:)cu siguranta vom fi incantati:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Geniala reprezentatia de la "O lume pe dos " din seara asta. Am fost profund marcata. Apoi am izbucnit in plans. Cred ca era un amalgam. Bucurie combinata cu tristetea ca s-a terminat... Insa ne revedem JOI!Pana atunci iti urez sa ai tot atata putere si tot atata maiestrie astfel incat sa imbini toate "meseriile " vietii tale. P.S:Mai pune cate kg in plus! Nu mi-o lua in nume de rau.
    Iti multumesc ca imi alimentezi sufletul cu acest amalgam fara de care plictisul cotidian mi-ar invada mintea si sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce pacat ca Tudor nu raspunde fanilor lui. Cred ca e un semn de respect sa raspunzi celor care iti scriu pe site. La urma urmelor artistul traieste numai prin publicul lui.
    @Adda: Daca as fi Tudor Chirila ti-as multumi pentru ca vii la spectacolele mele, pentru fidelitate si aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Iulia. Iti multumesc mult pentru vorbele spuse.Si tu la randul tau i-ai aratat prin aceste post-uri ca nu esti indiferenta la ceea ce intreprinde iar eu zic ca pentru Tudor conteaza.
    Insa desi simt o dezamagire cand vad ca nu primesc raspunsul lui Tudor, pe de alta parte inteleg si ma conformez cu ideea ca are o gramada de chestii pe cap. Si prin tot ceea ce face ne multumeste . Uneori cuvintele se pot face lipsite si se compenseaza cu efortul si activitatile prin care Tudor ne incanta . Iar mie asta mi-e suficient.El traieste prin muzica ,prin teatrul .prin proiectele sale. Si voi continua ori de cate ori am ocazia sa merg la spectacole si la tot ce iese din "mintea si sufletul" lui Tudor . Pentru ca este fabulos si pentru ca merita toate aprecierile si toata fidelitatea din lume de la toti fanii.


    P.s : N-am scris tot numele pentru ca am considerat ca e mai placut sa adaug o nota de "familiaritate" daca o pot numi asa.

    Ne vedem JOI!

    RăspundețiȘtergere
  9. chitara suna a u2doi :)
    in tg mures la jazz ridicate si tu in picioare la poze.ms!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu de ce am avut senzatia, atunci cand am dat click pe filmulet, ca o sa vad imaginea din ce in ce mai clar, pana ajunge la maximul de claritate, am vazut clapele si mana si aveam senzatia ca imaginea o sa isi mareasca cadrul pana cand o sa vad omul care canta la pian, pana cand o sa vad locul in care canta la pian, ce fain ar fi fost...

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Sunt o fana a strupei tale. va ador, pur si simplu/ Mi-a parut rau, ca , atunci cand a-ti fost In Campina, [2008], eu am aflat ca veniti duminica, si nu am fost acolo sa va aud. Chiar nu se poate sa veniti intr-o zi, la un spectacol in cub LIVE in Campina? Aveti multi fani , aici, care va iubesc enorm, si spera sa va vada cat mai curand. [ daca veniti, please anuntati-ma aici : bicsu95]
    bafta :)>-

    RăspundețiȘtergere
  12. fana a trupei*
    scuza-mi greselile, dar tastatura mea, nu este prea buna :-s

    RăspundețiȘtergere