[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 8 iulie 2010

Ziua trei. Marea. Vantul.

A fost o zi grea. Vantul si-a facut de cap cu noi. Cum a vrut el. A fost ziua performerilor. Noi, aspirantii, ne-am luptat cu marea. Sau, mai degraba, cu limitarile noastre. Performerii au zburat prin aer. Noi am privit marea in toate culorile impresionistilor. Tulbure si dezlantuita azi. Halid, foarte dragut, mi-a oferit limonada azi. Aici pe insula "ospitalitatea proverbiala a romanilor" mi se pare o gluma. Oamenii sunt amabili si condescendenti structural, ceaiul si cafeaua fac parte din orice fel de ritual de intampinare. Oameni simpli si modesti, al caror zambet permanent te induioseaza cumva. N-ai cum sa nu fii atins de acest comportament si sa nu-ti revizuiesti electrocardiograma orgoliului. Ma rog. Acum stau cu trei prieteni intr-o curticica pietruita, cateva masute, langa o cocioaba alba si albastra de care se sprijina un mesteacan care tinteste spre cer. Vantul s-a linistit, e aproape asfintit si cerul a sters amintirea unei zile gri limpezindu-se.

5 comentarii:

 1. I wish I could have been there...

  RăspundețiȘtergere
 2. E frumos Cipru, vacanta placuta sa ai !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hei, care Cipru? parca a zis ceva de turci...poate la sfarsit ne deslusesti misterul.:)
  Have fun in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,etc.

  Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

  Detalii pe www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere