[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 19 august 2010

Iasiul la Vama?

Maine (vineri, 20 august) cantam la Iasi dupa cum se vede si in banner-ul de deasupra. De multe ori am fost acuzati de catre fanii nostri ca nu cantam in cluburi "propice cantarilor live"

iasi

Nu suntem intotdeauna la curent cu cele mai potrivite locatii de cantare si cand nu suntem intr-un turneu organizat de noi acceptam invitatii ale diverselor cluburi. Faptul ca, uneori, aceste cluburi nu se potrivesc cu gustul fanilor nostri nu reprezinta problema noastra. Pentru noi e important sa cantam, sa facem ce ne place mai mult, sa ne prezentam muzica.

iasi

Cred ca cei care vor sa ne ascute o pot face aproape oriunde si pot sa treaca cu vederea aspecte legate de un club sau altul. Asa ca, maine seara, pentru fanii, prietenii si cine o mai fi pe acolo The Vama Show o sa fie la Iasi in Skin Summer Lounge. Fara multe discutii. De la 1:00 cand se lasa racoarea si noaptea se adanceste :)

Vama vine la Iasi! Iasiul vine la Vama??

13 comentarii:

  1. yupi, yupi, yupieee...buna alegere!:).Pai, va asteptam cu mare drag, zic...:)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,Tudor!Sunt o mare fana a formatiei Vama,dar si a actorului Tudor Chirila.Din pacate nu am putut niciodata sa va vad live.Si din cauza asta am preluat initiativa de strange semnaturi pentru a-mi putea pleda mai bine cauza in fata organizatorilor festivalului de la Sinaia.In Breaza, orasul unde locuiesc sunt sute de fani care vor sa va vada, si singurul festival de mai mare amploare este gazduit de Sinaia.Festivalul se desfasoara la sfarsitul lunii septembrie-inceputul lunii octombrie si de-a lungul timpului ne-au onorat cu prezenta formatii precum Iris, Cargo, Pasarea Colibri.Am vrea, noi fanii vostri, ca anul acesta voi sa continuati lista marilor nume.As vrea sa stiu daca vreti si puteti sa cantati intr-un oras nu la fel de mare cu cele cu care sunteti obisnuiti.Si deasemenea ce altceva as mai putea sa fac sau cu cine ar trebui sa vorbesc pentru a da curs invitatiei noastre.Iti multumesc si astept raspunsul tau(sper pentru unul afirmativ).

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat v-as fi vrut si pe la Vaslui..
    Din pacate nu pot ajunge astazi la Iasi sa va vad..

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Tudor!

    Parerea mea este ca ESTE problema voastra locatia unde cantati, nicidecum a fanilor. Nu este suficient doar sa cantati. Pe la P-ta Muncii in Bucuresti este un local de manelisti, foarte popular prin randul lor. Ati putea sa cantati si acolo, dar crezi ca ar veni multa lume sa va asculte? Ma rog... in afara de cei care isi fac veacul acolo. Sau voi incercati sa convertiti lumea la muzica buna?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca unii din fanii vostri nu se simt confortabil in Skin nu inseamna ca cei care frecventeaza Skin nu sunt si fani adevarati.
    Si anul trecut a fost intr-un club mai de fite dar prezenti au fost numai fani adevarati care s-au simtit la fel de bine ca in orice alt loc. Nu am auzit pe nimeni sa se planga la momentul respectiv.
    Omul sfinteste locul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da la Cluj cand veniti?va asteptam:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,
    Am fost aseara in Skin-Iasi (pt prima data, nu sunt din Iasi). Mie mi-a placut mult show-ul vostru, m-am simtit ok toata eara chiar daca nu e genul meu de local. Consider ca eventual pentru formatie poate fi o problema locatia, publicul. Pe de alta parte poate fi interesant si provocator sa canti in locuri diferite cu oameni direfiti pt experiente noi. Ce apreciez foarte mult la formatia Vama: indierent de contexte face un show complet cu implicare maxima de fiecare data (cel putin asta se simte din public). De apreciat! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. va rog reveniti in Brasov. sub Tampa pur si simplu e nevoie de aer de Vama, urgent!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si la Braila sau Galati?! Ar fi super fain daca ati ajunge si pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut! Ai cateva minute libere pe zi? si vrei sa faci ceva bani pe net? fa-ti un cont GRATUIT pe NeoBux si esti platit pentru a vizualiza reclame (Paid to click). Castigi 0,01$ pe click si 0,005$ pe click-urile date de cei inscrisi dupa tine. Plata minima este la 2$ si se face INSTANT! prin PayPal sau AlertPay .Nu sunt sume fabuloase dar... mic cu mic se face mare. Eu am scos deja cativa dolari.

    Poti incepe si tu folosind acest link invitatie : http://www.neobux.com/?r=cinevadin92

    mult succes ...

    RăspundețiȘtergere