[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 8 martie 2011

Cate ceva

S-au intamplat multe. As avea ce sa va povestesc, da' chiar ca e mult material. Sa va povestesc cum ne-a lasat luministul pe intuneric la O lume pe dos incat a trebuit sa oprim spectacolul si sa reluam "Problema"? Sa va spun ce adorabil si intelegator a fost publicul? Sa va spun ca am mai scris cinci cantece de cand am hotarat ca din saisprezece pe care le aveam deja nu sunt posibile decat trei?
Sau sa va spun cum a fost la True Club? Sa va spun ca au inceput sa se nasca versuri ciudate despre o epidemie de iubire, o variatiune de dialog Faust- Mefisto si o sedinta de psihanaliza in care faci un drum ca sa intalnesti copilul din tine si incerci sa functionezi din nou? Sa va spun ca am reorchestrat usor Ultimul Om si suna beton? (ma rog, poate doar in capu' nostru) Sa va spun cat de fericit sunt ca munca ma tine deconectat de la o realitate imbecila cu politicieni agramati care-si platesc polite precum baietii dintr-a noua care se bat pe fete? Chiar ca merita sa muncesti ca sa te deconectezi. De fapt, nu cunosc relaxare mai misto ca munca. Aaaa, ba da, kite-ul. Da' acolo e de munca, frate! Sa va spun ca mi-am gasit un kite de 17 metri? Asta e corespondentul unui tractor taman bun pe un vant slab. Sa va spun cat de fericit sunt pentru oamenii care ma dezamagesc? Cat de mult le multumesc pentru ca imi arata drumul? E o vorba a lui Syd Field (google him). What doesn't work shows you what works. Fara dezamagiri lumea ar fi ca un burger de la Mc. Adica de cacat. V-as spune io mai multe, da n'am timp acum. Da' va pup.

13 comentarii:

  1. :) M-ai facut sa zambesc in noaptea asta cu insomnie si tot felul de ganduri.
    Mi se par foarte interesante temele...sunt curioasa si nerabdatoare sa aud piesele noi:)

    PS oricum bun pr-ul vostru si pe facebook...aproape de fiecare data cand il deschid va gasesc primii in lista mea. Mi s-a parut interesant O lume pe dos de cand am citit prima data despre spectacol, dar acum dupa saptamana asta cu atata informatie as vrea sa-l vad cat mai curand:). Mai veniti la Cluj cu spectacolul?

    RăspundețiȘtergere
  2. D-nul Crin Antonescu nu te-a mentionat intamplator la confruntarea dintre cei 3 candidati.Ai un talent deosebit.De ce nu te apuci de scris?ai avea atat de multe de spus?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Le spun eu. Mai am putin la articol si vi-l trimit. O zi frumoasa si productiva! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Concert Vama in Obsession (Cluj) Joi, 17 Martie 2011. :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai multe de spus pe un ton diferit, iar asta o sa-ti aduca si mai multi fani. It's the age of Internet, so make use of it, unleash your potential :) www.eTigaraRunway.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Man, you are cool :)

    Mi-a trebuit sa vad un interviu intr-o noapte, pe TVR 1, si sa vad cat esti de implicat vis-a-vis de ceea ce incearca sa faca fetele de la Salveaza Vieti ca sa imi dau seama ca trebuie sa mai citesc pe aici:)

    Multumesc ca ajuti la incercarea timida de schimbarea de mentalitate a celor care ne inconjoara... si care trebuie sa inteleaga ca oricat de putin ar face, totusi pot ajuta pe cineva, undeva..

    Asta pentru ca voi aveti o putere mai mare prin influenta asupra tinerilor decat unii care nici macar prietenii nu reusesc sa ii convinga sa faca un gest usor si marunt, ca un SMS la 858 :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dezamagirile te intaresc,te fac sa-ti pui intrebari , ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astept si daca-mi dai voie te pup si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. :))...exact articolul de care aveam nevoie.
    Timisoara te saluta si iti cam ducem dorul oricum :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru postare! Frumos cadou de 8 martie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere