[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 13 mai 2011

Multumiri fanilor nostri

In Romania concertul unei formatii rock nu mai e de mult o stire care sa merite atentia presei. In definitiv ce face o formatie rock care sa merite sa fie consemnat? Canta, se simte bine cantand, transmite un mesaj si bucurie unui numar mare de oameni. Mare cacat, ar spune presa noastra. Nu curge sange, nu e nimeni dezbracat, nimeni nu se porcaieste, nu e interesant. Cititorii n-au nevoie de asemenea platitudini. Si uite asa, nimeni nu mai comunica un concert sau un turneu. Nu am scris randurile de mai sus ca sa-mi exprim vreo frustrare. As vrea sa spun ca in contextul dat este cu atat mai importanta prezenta fanilor nostri de aseara care au umplut clubul Silver Church.
E foarte important pentru noi ca s-au adunat atat de multi la un concert care n-a avut parte de sprijinul presei. Pentru asta va multumim. Poate ca word of mouth ramane cea mai puternica forma de comunicare.

Ati fost un public absolut senzational!


Tudor

13 comentarii:

  1. fără vreo legătură cu concertul: http://theadventuresofsuperbaby.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu avem suficient curaj sa ne aratam goi. Ne ascundem indoielile, cicatricile, regretele sub tot felul de iluzii pe care ajungem sa le comercializam. In ziua de azi, iluziile se vand bine. Astazi se asculta ce se poarta. Nimeni nu se intreaba de fapt ce a fost in mintea celui care a scris niste versuri. Asta e valabil desigur, in cele 20% din cazuri in care melodiile au versuri sau versuri diferite de “ sexy love”, “nasty dreams”, etc. Cine mai asculta versuri? Muzica buna inseamna ritm, inseamna vibratie, inseamna amplificator Marshall.
    Am avut bucuria seara trecuta sa vad ca “A DARUI” publicului intr-un concert nu mai e atat de departe de conventional. Am surprins niste oameni in cele mai mici detalii si mimici, am reusit sa inteleg trairile unui om care SIMTE, CANTA, DARUIESTE. Compunerea versurilor nu a avut loc nicidecum in timpul unei hemoragii a mintii, a avut loc pentru ca a existat pasiune. Cu verusrile lor, au reusit sa treaca VAMA…

    http://ilincamarandiuc.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. superba melodia cea noua!! Buna treaba...;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi pe voi va iubim, nu presa. Stati sa vedeti ce urmeaza duminica, la Cluj!

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi initiail am venit in Bucuresti pentru Voltaj la Sala Palatului (adica miercuri) am zis ca merita sa raman pana joi si pentru voi. si a meritat!!!! Desi de marti pana vineri am dormi 8 ore adunate, miercuri noaptea si joi noaptea am hoinarit prin Bucuresti de nebun si dupa concert am asteptat cateva ore bune trenul...Was Showwww...Plaaayyyy...and LOOOVEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Concertele rock nu intereseaza mase de oameni prosti.
    Apropo de concerte,in ce club/local cantati in Galati?

    RăspundețiȘtergere
  7. ce se intampla cand nu mai esti vedeta? http://hudini.silviu.eu viata lui Ion B

    RăspundețiȘtergere
  8. penibil articolul din cancan:)).nu stiu daca l-ai vazut da e penibil oricum,la fel ca tot ziarul lor:P

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu va iubesc! Exceptional concertul! Daaaa-ne nisteee beteee!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. buna scumpii mei, la Chisinau cind veniti???

    RăspundețiȘtergere