[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 16 mai 2012

Scurt mesaj catre fani si prieteni

18 comentarii:

  1. Imi pare nespus de rau ca nu voi fi la lansare in 28,dar sufletul meu e mereu alaturi de voi si am sa cant cu toata fiinta in camera mea in timp ce se va desfasura concertul.Am primit cd-ul de dimineata si de atunci am un zambet tampit pe fata pe care nu pot sa il opresc nicicum.Va multumesc,Vama,in numele tuturor prietenilor,iubitorilor si fanilor vostri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca as fi aflat ieri, astazi as fi fost prima la chiscul de ziare. Sper sa mai fie maine dimineata, cand voi merge sa-l iau.
    Felicitari pentru album! Melodiile sunt magnifice. Desi e o lume care promoveaza in general muzica falsa, eu cred ca muzica voastra va ramane intotdeauna cea mai buna din Romania. Rar vezi artisti care vor sa transmita ceva prin muzica lor.
    Mult succes in continuare, faceti o treaba minunata!

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat cd-ul ,am ascultat , iar alea 10 secunde de care vorbeai (au fost mai mult minute ) in care noi ar trebui sa realizam anumite lucruri, chiar le-am simtit ... deci din punctul meu de vedere , in cazul meu ,scopul a fost implinit :) si ori de cate ori voi asculta acest album ma va duce undeva "departe" de lumea asta nebuna ... va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi noapte am stat treaz in fata chioscului de ziare si am asteptat asa pana dimineata cand a deschis nenea cu mustata sa imi dea si mie noul album Vama. El ma intreaba: "Ce dracu cauti baiete?" Ii ii arat cu degetul: "Aia cu fluture." Plec si ajung acasa. Il deschid si il pun la calculator. Dau volumul tare (ca sa ma trezesc). Primesc batai in calorifer, dar nu prea imi pasa. Beau cafeaua dimineata la 7 si ascult instructajul ce ma invata cum sa ma salvez...

    RăspundețiȘtergere
  5. de dimineata am ajuns la chioscul de ziare:) am ascultat de 2 ori fiecare melodie:)
    iubesc ultimele 2 melodii:)


    felicitarii pentru noul album, din pacate nu pot ajunge la concer:((

    RăspundețiȘtergere
  6. De vis albumul...Multumesc Vama :)

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand:multumesc! Cred ca oricine apreciaza munca voastra,eu va apreciez fiindca sunteti aproape de noi,de fanii vostri..Spuneai ca nu avem cei 12 lei pentru a cumpara CD-ul..ei bine,eu nu i-am avut..fiindca sunt pedepsita de catre parintii mei:)) si nu am mai primit bani de buzunar..m-am imprumutat..si tot am cumparat CD-ul vostru...si am mers cu el in mana prin toata scoala si i-am spus fiecarei persoane ca e primul meu CD Vama...(e primul fiindca pana acum le luam dupa torrent) eram fericita..si inca sunt fericita..Inca o data,va multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tudor, te rog indreapta-ma catre un site sau un contact de unde pot comanda CD-ul vostru pentru Anglia, sunt studenta aici si vreau sa imi cumpar primul CD pe care il astept ca si pe prima mea inghetata!
    Multumesc, multumesc pentru ca sunteti, multumesc pentru ce ne faceti sa fim!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  10. Port zambete in stare critica de ieri,cand colegii mei au renuntat la covrigi si au pretuit maruntisul ca sa cumpere cat mai multi, albume.Tinerii cauta mesaje si asculta muzica,iar pentru asta,va multumim.Faceti o treaba buna si cam asta inseamna intr-adevar 'buna'.Bafta!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am cumpărat albumul.Muzica bună merită apreciată la maxim.Te ascult şi te respect Tudor Chirilă!

    RăspundețiȘtergere
  14. Albumul e minunat, am aflat despre el din emisiunea lui Gadea."Declar pierduta tara" este melodia mea preferata si mi-a placut in mod special momentul in care ai citit versurile melodiei. Ultimul care a inteles ce se intampla a fost Gadea. Ala a fost un moment rock.

    Keep sticking it to The Man!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma simt onorata ca voi fii voluntar in organizarea concertului de pe 28 mai, in ultima saptamana de foc dinaintea lui.
    Sunt cel mai nou iubitor al vostru. Pentru ca faceti arta. Pentru ca muzica voastra emana inteligenta si pasiune. Pentru ca se SIMTE speranta.

    RăspundețiȘtergere
  16. în calitate de viitoare contabilă și de fană în același timp cred ca ar fi foarte tare ca pe următorul vostru album să fie o melodie despre contabilitate:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Il tot ascult de miercuri...deci inca ma mai gandesc:)...e mai dens cumva mesajul de data aceasta. Mult succes la Sala Palatului! Mi-ar placea sa va vad live cat mai curand.

    PS imi place foarte mult coperta.

    RăspundețiȘtergere