[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 16 august 2012

Epidemie de iubire


14 comentarii:

  1. Muzica e o artă, dar muzica trupei Vama e mult mai mult decât artă, e ceva net superior. O melodie absolut superbă, un videoclip genial, iar concertul de la Sala Palatului a fost minunat, ar trebui să susțineți mai multe. Felicitări Tudor și felicitări Vama pentru efortul și munca depusă și pentru tot ceea ce faceți, pentru că muzica voastră se poate numi muzică, nu se compară cu porcăriile comerciale ce se aud la radiouri, acel gen de muzică nu e muzică, e zgomot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, n-ar trebui sa sustineti mai multe ! Urmariti calitatea, nu cantitatea :) Sunteti pe lista mea alba, si sunteti tineri, asadar cred ca voi reusi sa ajung intr-o buna zi la un concert de-al vostru. numai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place, desi nu ma prea omoram dupa acest gen de muzica.
    Cuvintele conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte misto ideea de inceput! :) Iar melodia e geniala... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo. de atatia ani si nu ma mai satur sa imi placa. pentru ca e bine de tot. si frumos. show-ul de la Sala P a fost ca bucuria artificiilor (minunat cadou de ziua mea, va multumesc!) sa nu mai zic de cel de la Folk You! keep on! ne vedem la RHCP!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Un comentariu sincer si spontan de la un om care te apreciaza. Nu imi place :) de nada :) De fapt nu imi place nimic din ce canti tu in prezent. Utimul album inspirat : Fericire in rate. dar daca tie iti place e ok, asta conteaza...eu l-as vrea pe Tudor cel vechi si genial ...in fine...scuze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Tudor, pentru concertul de aseara! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor, felicitări pentru concertul din Hush Club!
    M-a pus un pic pe gânduri ce ai spus tu înainte de a cânta post iubire...si anume ca asa cum omul se schimba, si iubirile se schimbă...și ai dat un exemplu mai mult sau mai puțin personal. Că dacă acum ești deștept și peste o săptămână ești de 5 ori mai deștept, ar trebui să-ți găsești o fată de 5 ori mai frumoasă. Adică...inteligența masculină este proporțională cu frumusețea jumătății feminine? Sunt curioasă de răspunsul tău!

    RăspundețiȘtergere
  9. salut toată lumea sunt aici pentru a-mi da experiența în timp ce tranzacționez pe platforma de tranzacționare valutară, deoarece am văzut destule recenzii despre modul în care dl Barry ajută și ajută individul să facă tranzacții de succes. strategia sa de masterclass câștigă 10.000 EUR săptămânal și a fost grozav până la capăt, poți lua legătura cu el prin WhatsApp +17168691327

    RăspundețiȘtergere