[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 19 februarie 2013

Lonesome Tonight...The King





Ce m-a frapat la aceste animale era forța lor în captivitate. Sentimentul de forță venea dintr-un soi de acceptare majestuoasă( poate doar părea acceptare) a captivității. Sau poate pendularea egală a leului din stânga în dreapta celulei, cu mișcări sacadate era tocmai un refuz față de situația de fapt. Nu știu. Ce știu sigur e că noi, oamenii, aflați dincolo de gratii eram un spectacol grotesc. Când, la un moment dat, a sosit mâncarea, răgetul a fost atât de puternic, frecvențele joase atât de profunde încât copiii din public au începu să plângă la unison. Măreția acestui animal, nu este diminuată de captivitate, dimpotrivă. Tristețea însă, răzabte și după gratii.  De aici și titlul acestei serii care va urma mâine cu un alt personaj de la curtea Regelui.






















21 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am fost la ZOO cu copilul meu, m-a intrebat unde este cusca cu oameni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pozele imi amintesc de o melodie...CANARUL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara!
    Ma iertati ca va deranjez doresc sa sustineti campaniile noastre cu un logo pe blogul d-voastra.Avand in vedere ca toate cazurile prezentate de noi detin contul personal al cazului.Scopul nostru este de a sterge o lacrima de pe obraz.Logo il puteti prelua de pe adresa:http://salveazaoinima.wordpress.com/promoveaza-ne Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com
    Noi vom pune la rubrica parteneri si sponsori logo sau link-ul blogului d-voastra.Va multumim anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante fotografiile. Tenta de albastru mi se pare o metoda buna de a accestua singuratatea leilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Forţă dar mai ales au demnitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. oricum afara au alte conditii, nu ca la noi ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Leul exprima in cel mai pur mod cu putinta un semtiment de suprematie si autoritate. Respectul il primeste atat de la animale cat si de la oameni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare într-o lume a leilor, noi, oamenii, dacă am fi ținuți în cuști, am avea aceeași demnitate, aceeași forță,aceeasi acceptare aparentă?

    RăspundețiȘtergere
  10. Consider leul cel mai reusit animal lasat pe pamant de Dumnezeu http://constructii.lgl.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu imi dau seama cum sa cataloghez toata treaba ... adica, e inuman sa ii tii in captivitate, si totusi oamenii o fac ... ceea ce transforma faptul in sine in unul uman. Asa ca ... este uman sa fii inuman.

    RăspundețiȘtergere
  12. O MY GOD LOLOLOLO auzi ca LEU in JUNGLA daaaaaa LOLOLOLOLOLOLOLOL Prostea LEU NU traieste in jungla stupidf

    RăspundețiȘtergere
  13. Alexia draga oare mata intro cusca plina cu lei o sa isi pastreze demnitatea?

    RăspundețiȘtergere
  14. poate "intr-o" ar avea, fiecare mata cu standardele ei :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Spetimia draga esti, daca am inteles bine tu te refereai la o pisica, au gresit eu ma refeream la MA-SA lui Alexia aaaaa si cratima lipsa a fost la matan pizda de aia nu am puso

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. nu ma satur sa intru sa sa te injur pa tine si pe toate prostele astea care dau comentari ma sunteti forte proste voi chiar nu vedeti ce comntari dati ? numa prosti scrieti paci

    RăspundețiȘtergere
  18. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere