[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 12 septembrie 2014

Declaraţie

După cum ştiţi deja, evit să vorbesc public despre viaţa mea personală. Nu am nimic de ascuns, pur şi simplu nu consider că are vreo relevanţă pentru publicul meu ce fac eu în spaţiul privat. Înţeleg curiozitatea oamenilor, dar cred că cine vrea să mă cunoască îmi poate asculta muzica, poate căuta filmele în care am jucat sau mă poate găsi la teatru.

Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional.

40 de comentarii:

  1. Corect punctat Tudor! Sanatate si viitoarei mamici, si lui bebe, si evident si tie! Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos punctat ! Intotdeauna am apreciat la dumneavoastra faptul ca nu vorbiti despre viata dumneavoastra personala ! Stiu ca veti fi un tata minunat ! Oamenii trebuie sa-l aprecieze pe artistul Tudor Chirila si nu sa-i comenteze viata personala ! Multa sanatate va doresc , dumneavoastra , copilului si viitoarei mamici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Atat pentru minunea ce va avea sa vina pe lume, cat si pentru declaratia scurta, simpla si de bun gust!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am 'crescut' cu Vama Veche, apoi Vama, din 1997 când eram intr-a 10a. Vă știu toate cântecele pe de rost (mai cu seamă primele 3 albume, dar nu numai). Acum am și eu un bebeluș de 4 luni căruia îi cânt cântecele voastre. Felicitări pentru bebelușul tău, să fii părinte e un lucru extraordinar. Să îi cânți cât de mult. .. le place :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, asteptam acest moment...
    Da, eu te cunosc de pe scena, cand tu erai mic si eu tot mare eram; am avut incredere in tine, m-am certat cu anumite persoane din acest motiv, am invatat cantecele, am mers la teatru. Le multumesc parintilor tai pentru ca te-au invatat sa zbori si stiu ca asa vei proceda si tu, la randul tau, cu darul pe care il vei primi in curand. Raman cu Biloxi Blues si fredonez...

    RăspundețiȘtergere
  6. Te respect ,te ascult și te urmăresc cu plăcere.Copilul tău va fi extrem de norocos să te aibe ca tata mulți și-ar dori să poată fi în locul lui...inclusiv eu. :) Ești un exemplu demn de urmat.Multă fericire vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudor, acum vei cunoaste ce inseamna dragostea adevarata. O sarcina usoara doamnei. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa frumoasa. Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astazi am ascultat Vama (Dragostea,Zmeul...) si am vibrat pur si simplu...de curand ti am citit cartea si m a bucurat fiecare poveste...intr o zi agitata in care nu aveam timp de nimic ti am decoperit blogul si am reusit sa ma opresc din alergat...imi place simplitatea ta complicata...ma regasesc in ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Simplitate complicată"...? Nu e prea mult spus în ceea ce-l privește pe acest basist arogant si neisprăvit? Eu zic ca că da...!

      Ștergere
  9. Unele lucruri sunt mai importante decat altele ! Suntem oameni si avem valori ! In loc sa judecam am putea sa intelegem persoanele care sunt diferite de noi ! Dar nu o facem. si stii de ce ? Pentru ca suntem educati sa fim rai ! Suntem educati ca binele este cel legat de stomac si ca sufletul este o pietricica mica in piramida lui Maslow in timp ce valorile comerciala sunt baza. In viata trebuie sa facem alegeri. Le facem noi pe cele bune ? Un exemplu pe care eu il dau este:http://academiademediere.ro/divort-la-notar-sau-divort-la-mediator/

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.marketing4campaign.com - marketing campaign

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.comisarul.ro/editorial/cine-fraudeaza-votul-din-strainatate_262484.html

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.comisarul.ro/editorial/titanic-psd-la-intalnirea-cu-icebergul-iohannis_267560.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Haideti sa va mai indulciti putin, v-a amarat destul votul asta... http://www.reteteculinaremeseriase.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe oamenii care inteleg mesajul muzicii tale si nu numai a muzicii nu-i intereseaza viata ta personala.Tu esti tu,familia ta e familia ta..Cei care tin la tine inteleg..

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt mamica de aproape 2 ani, am un copilas ce zburda pe langa mine si un copilas care face taekwondo in burta mea :)) sa fii parinte e cea mai frumoasa dar si cea mai "lifechanging" experienta.. inveti ca absolut fievare decizie, chiar si cea mai mica, il afecteaza si pe copilasul tau.. inveti ce e dragostea adevarata, durerea adevarata.. ce e sacrificiul.. care sunt de fapt lucrurile cele mai importante. Dar e foarte frumos.
    Iti dorim tie, mamicii si copilasului multa sanatate si putere (ca o sa aveti nevoie) :)
    Si desi murim de curiozitate, ca toata lumea, respectam viata voastra privata si asteptam cu rabdare mici dezvaluiri care or veni la timpul lor. :) nastere usoara!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitări și să vă bucurați de el!

    RăspundețiȘtergere
  17. Simplu şi la obiect. Frumos spus. Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tractari Auto Bucuresti ieftine|non stop 0761 419 418.
    http://acumtractari.ro
    https://www.facebook.com/acumtractari

    RăspundețiȘtergere
  20. Ba chirila, dacă ești basist (și constat că ești), te detest...! Întotdeauna ai pozat în "inteligentul", "atoatestiutorul", "nonconformistul de serviciu", dar nu ești decât un păduche, un ins care se dă important. Sictir bha...!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. salut toată lumea sunt aici pentru a-mi da experiența în timp ce tranzacționez pe platforma de tranzacționare valutară, deoarece am văzut destule recenzii despre modul în care dl Barry ajută și ajută individul să facă tranzacții de succes. strategia sa de masterclass câștigă 10.000 EUR săptămânal și a fost grozav până la capăt, poți lua legătura cu el prin WhatsApp +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  22. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și doctorul Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Am fost sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  24. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să atragi un nou amant.
    *Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    *Dacă vrei să reziste mult în pat.
    *Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
    Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt atât de recunoscător Dr. Dawn acuna, că a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus înapoi pe fostul meu iubit în 48 de ore, totul datorită ei, dacă aveți vreo situație de genul.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală. Si altii,
    Contactați-o, este persoana potrivită pentru a rezolva această problemă.
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  27. O femeie care a ajutat mult, este o femeie spirituală foarte puternică, dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău, soțul/soția/iubita/iubitul/ sau vrei să rămâi însărcinată sau să vindeci orice fel de boală, Este persoana capabilă să te ajute imediat, contactează-o pe Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere