[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 26 martie 2018

CONFORTUL MEU, DUMNEZEUL MEU.



Plec de la premisa că în România există oameni care își propun să respecte legea. Este principalul reproș pe care societatea civilă, “strada”, îl face politicienilor. Suntem deranjați că fac doar legi pentru ei, ba mai mult, până și pe astea la încalcă și încearcă orice ca să nu suporte niciun fel de consecință. Pe principiul ăsta, mă gândesc că toți cei care se vaită despre cât de rău a ajuns România ar trebui să contracareze prin conduita personală viciile catastrofale ale clasei politice, printre care nerespectarea legii. Pe scurt: “be the change you wanna see in the world”.
E deja mai bine de un an de când s-a adoptat legea fumatului. O lege propusă de un senator PSD și susținută de mai toate partidele politice. A fost hărmălaie mare între cele două tabere într-o țară în care prin anii 2000 procentul de fumători era de peste 50 la sută. Dar acum avem o lege care interzice fumatul în spațiile publice pe care, de altfel, le și definește. 
Am să vă povestesc un pic despre cum se respectă legea în anturajul meu format din oameni educați, cu studii superioare, artiști sau indivizi cu diverse profesii liberale, majoritatea nemulțumiți de țara în care trăiesc, de politicieni sau de mentalitățile păguboase care gravitează în jurul nostru. 

CASA SCĂRII UNEI CLĂDIRI CU DIVERSE SPAȚII CREATIVE

Un artist foarte cunoscut și gașca lui fumau în fiecare zi pe casa scării din clădirea unde se află studioul de înregistrări la care ascultam un mix, acum câteva săptămâni. Am dat nas în nas cu artistul și gașca lui care trăgeau în piept relaxați lângă o scrumieră de exterior pe care o aduseseră de undeva. Le-am zis ceva de genul: “băi, presupun că sunteți nemulțumiți de PSD, Dragnea, partide politice care încalcă legile și de cum merg lucrurile în țara asta. Totuși există o lege a fumatului și voi nu o respectați, mi se pare destul de nașpa”. "Da, Tudor, ai dreptate ne cerem scuze." “Mie n-aveți de ce să-mi cereți scuze, dar prietenul meu care are studio aici și v-a închiriat spațiul e susceptibil de o amendă destul de mare pentru că firma lui a subînchiriat acest spațiu, v-ați gândit la asta?”. A rămas că nu mai fumează acolo. Peste două zile cobor de la studio și îi găsesc în același loc. Mă duc la ei și le zic ceva de genul ăsta: "Nu-i așa că dacă sun acum poliția și reclam că se fumează în clădire o să ziceți că sunt un turnător bulangiu? În schimb voi care fentați legea și vă doare-n cot de noi, nefumătorii, sunteți ok, nu?" Artistul răspunde arțăgos: "Da’ de unde vrei să știu când vii tu pe aici ca să nu mai fumez?" Am rămas perplex vreo câteva secunde, dar am zis totuși să încerc să-l luminez pe om: "Moșule, nu pentru mine nu fumezi pe holuri, ci pentru că se presupune că vrei să respecți o lege. Că așa toți suntem tari, zicem că ce nașpa sunt politicienii care fură și li se rupe de lege și după aia noi facem la fel. Not ok. Înțelegi?" "Da de ce vorbești așa urât? E frumos?" schimbă el direcția (am vorbit și cu P, da' nu direcționat către el). "Băi, prietene, poate vorbesc urât, dar eu cred că acțiunile ne definesc mai mult. Tu fumezi aici și n-ai voie, ai înțeles? Io îmi cer scuze că am vorbit urât, tu o să te oprești din fumat?" Am înțeles de la prietenul meu sunetist că nu mai fumează pe casa scării, ci în sala de repetiție. Tot aia. 


DOUĂ TEATRE DIN BUCUREȘTI 

Într-un teatru municipal din București actorii fumează înghesuiți într-o cabină obscură. Diverși actori, de altfel destul de vocali la adresa sistemului corupt. Totul până la confortul lor. Mi-a fost și rușine să-i admonestez, oricum nu era treaba mea și nu am făcut-o decât în momentul în care m-a afectat direct. Le-am devenit antipatic. “Ce căcat vrea și ăsta de la noi?” Să nu mai fumați în teatru, ci în curte. Într-o zi la intrarea în clădire un mașinist fuma liniștit lângă ușă, dar în interior. I-am zis că se fumează afară. Mi-a răspuns că e transpirat și nu-și permite să răcească. I-am zis că nu e treaba mea, poa’ să fumeze când se usucă. 
Alte două situații au arătat cam așa. Am vrut să salut o colegă mai în vârstă și am intrat într-o cabină năclăită de fum. Mi-a fost rușine de rușinea ei și am lăsat-o așa. O altă colegă mai tânără m-a chemat la ea în cabină să repetăm textul. Tocmai stingea țigara. I-am zis că mi se pare lipsă de respect față de colegii ei care fumau în curte. Nu părea afectată prea tare. Astea două exemple au fost în cel de-al doilea teatru. 


CLUB CU PRETENȚII ÎN BUCURESTI

Când am intrat în camera din spate, rezervată trupei, trosnea a fum. Am întrebat dacă și de ce se fumează în “backstage”? N-avem cum controla pe toată lumea, mi-au zis, mai vin trupe care se îmbată și fumează. Ai naibii englezii ăia care nu se îmbată deloc și fumează afară. Și mai au și cântece prin TOP 50 UK. În seara aia după ce ne-am dat jos de pe scenă pe holurile din spate băieții din personalul clubului fumau. Altminteri, hipstereală, fițe și #rezist e cool, da' numa dacă nu cere prea mult de la noi.

CLĂDIREA SĂLII DE REPETIȚIE VAMA  

Repetăm într-o clădire care s-a transformat de câțiva ani încoace într-un soi de hub creativ al industriei muzicale din RO. Artiști cunoscuți, firme de distribuție muzicală, studiouri, săli de repetiție etc. Se fumează în clădire. Unul din răspunsuri a fost că iarna e greu să fumezi afară și că fumează lângă ușa de la intrare. Alții artiști care închiriază săli de repetiție fumează chiar în respectivele săli. Fumul circulă, se insinuează ușor prin uși la noi în sală, se simte, e deranjant mai ales dacă ești nefumător. Colegii mei coboară două etaje ca să fumeze afară. Și alți chiriași la fel. Doar că unii sunt mai șmecheri decât alții. Și șmecheria e să fentezi legea fără vreun gând la disconfortul pe care îl creezi celorlalți. Si legea e simplu de fentat pentru că e greu de aplicat.

UN SOI DE ÎNCHEIERE

Nu vreau să fac pe nebunul pe aici. Am încălcat și eu de multe ori legea, fie din teribilism, fie din prostie (când am condus băut sau când am călcat-o peste viteza legală). Uneori am scăpat, alteori am plătit pentru asta așa cum e normal. Dar cred că e de datoria noastră să încercăm să ne indreptăm, să  evoluăm. Si dacă acțiunea de a te sui băut la volan vine pe fondul unui stări psihice în care discernământul e discutabil, alegerea de a fuma în interior (când știi că încalci o lege care reglează și confortul nefumătorilor) nu prea îți oferă circumstanțe atenuante pentru că tot ce trebuie să faci este să ieși afară. Mai mult decât atât legea fumatului nu-ți interzice viciul (cum e cazul limitării de viteză), ci îți limtează doar cadrul lui de desfășurare. Am întâlnit mult mai multe cazuri de fumat aiurea decât cele expuse mai sus. Oamenii pur și simplu nu vor să accepte acest “atac” la confortul lor. Păi în cazul ăsta ar trebui să-i înțelegem pe corupți. Nici ei nu vor să renunțe la confortul de a fura fără a fi prinși. De aia încearcă acum să pună justiția la dispoziția lor. 

Am fost acum câțiva ani într-o vacanță pe Coasta de Azur. Pe pereții unui bloc dintr-o zonă rezidențială din Cannes puteai citi: "Attention! Voisins vigilants". Pe scurt, dacă o ardeai aiurea și suspect prin cartier te puteai trezi cu jandarmii care erau sunați de vreun locatar în baza unui soi de acord  moral în care poliția și vecinii găseau de cuviință să colaboreze. Cu alte cuvinte, comunitatea și valorile ei (siguranță, respect, curățenie, ordine) nu sunt protejate doar de lege prin aplicarea ei, ci și de responsabilitatea/responsabilizarea membrilor respectivei comunități. Nouă ne lipsește înțelegerea fenomenului comunitar, noi nici măcar într-o asociație de locatari nu reușim să oprim bormașinile în orele de liniște pentru că situația aia în care ne gândim la confortul celor cu care împărțim un spațiu pur și simplu nu există sau nu ne interesează. Așa că poate ar trebui să pornim de la asta: nu suntem singuri pe lume și confortul nostru se sfârșește când afectează confortul celui de lângă noi. Altminteri, nicio lege din lume nu ne va face mai buni. Și când vine vorba de legea fumatului respectarea ei este mai greu de verificat pentru că nu poți popula toate spațiile publice cu polițiști. Intervine doar empatia socială și responsabilitatea. Dacă le avem. 

211 comentarii:

  1. Interesant articolul Tudore,am sa spun atat;în România pana nu se da amenzi usturătoare nu se respecta legea... Dacă suni la politie ca unul a aruncat gunoiul pe geam la mașină nu te baga în seama nimeni,despre alte nereguli în trafic nici atât. Etc....Îmi și spun câteodată dacă e bine sa respect vreo regula când majoritatea e pe invers...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am sa spun doar atat domnule gicanul47 Arghir: Da corect , poate amenzile ar mai educa lumea, dar trebuie sa tinem cont ca amenzile cateodata sunt "rezolvate" altfel fie ele cat de mari. "Daca e bine sa respect vreo regula cand..... " Cum imi zicea si mama cand eram la scoala « Eu: mami dar jumatate din clasa a luat 7 la istorie. Mama: nu ma intereseaza cat au luat altii , ma intereseaza doar ce faci tu , asta nu e scuza pentru nota ce ai luat-o » - deci e si responsabilitatea ta! Nu e usor si poate e frustrant, dar sa fii corect nu costa nimic chair daca cinstea ta nu e rasplatita tot timpul cum trebuie. Usor usor ajungem si acolo.

    Un ultim lucru, cand calatoriti in strainatate stiti cum sa respectati legile (ma rog mai sunt exceptii dar nu atat de multe) - comic sau ironic?

    Va recomand sa mai cititi odata ca poate nu a-ti prins esenta articolului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt de acord cu "sa fii corect nu costa nimic". Intr-o lume in care majoritatea nu respecta regulile, ajunge sa te coste. Exemple? Te costa timp cand toti ceilalti se baga in fata coloanei la semafor; te costa sanatatea cand unul d-asta care forteaza rosul te calca pe trecerea de pietoni; te costa integritatea fizica atunci cand stai la semafor pe banda de inainte dreapta si vin bizonii care fac dreapta si te injura, ca ei au verde intermitent; tot integritatea cand soferul de tir te depaseste in tromba in localitate, ca tu ai ambitz sa mergi legal; te costa pe tine biletul in plus cand majoritatea merge fara bilet in autobuz; te costa pe tine impozite mai mari, doar pentru ca unii fura din tot ce se poate. Ma rog, ati prins ideea: a fi corect a ajuns sa coste mult, asa ca nu ma mir ca tot mai multi aleg tabara cealalta.

      Ștergere
    2. Inteleg si nu te contrazic. Da desigur si pe mine m-a costat si inca ma mai costa acel bilet in plus, si poate sanatatea in trafic , m-a costat sa imi pierd parintele si alte rude din cauza sistemului si nesimtirii in spitale..DAR inca sunt in tabara care trebuie si NU cedez. Pentru ca daca cedez sunt ca ei. De ani de zile imi exprim parerea si indemn prieteni, necunoscuti sa incercam sa respectam ceea ce e de respectat , sa fim morali si nu indiferenti. Majoritatea timpului mi se rade in fata "Ia uite-o si pe asta cine se crede, lasa ba ca merge asa, vorba aia ne-am obosnuit cu ea" sau "ca asa-i la noi". Dar din nou zic: nu cedez. Biletul acela in plus e un cost dar e un cost just pentru ca altfel cum vrei sa mearga transportul public si cum sa fie platiti soferii; costul sanatatii mele in trafic depinde doar de mine - cum ei sunt indiferenti cand sar coada si eu pot sa fiu indiferenta cand conduc legal si sa ignor injuraturile si claxoanele; costul pierderii unei persoane dragi, nu sunt doctor deci trebuie sa ma bazez pe competenta altora chiar daca poate nu isi dau 100% interesul , unde sa ma duc altundeva? Raman cu speranta ca si alti romani vor ramane in aceasi tabara chiar daca trebuie sa se lupte cu aceste "costuri" pe care tot tu decizi daca le ai sau nu. Nu imi convine situatia , nu ma mut in tabara cealalta ci fac ceva sa indrept situatia. Uita ca noi suntem mai multi ca ei dar trebuie sa facem asta impreuna!

      Ștergere
  3. Nimeni nu s a autoeducat, si neamtu' dupa 6 luni de Romanica sa l vezi ce scutura el scrumiera de la Ford pe geam si mai avea si masina branduita cu firma unde era manager,... sa se dea amenzi, legile sa fie clare si nu interpretabile, iar oricat de bogat ar fi el cand il arzi la buzunar se lasa pagubas.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce inteleg eu de aici este cs toti fumatori verosi care incalca legea fumatului sunt impotriva psd si a politicienilor in general. Asa si? Eu nu sunt fumator si totusi sunt impotriva psdsi a politicienilor corupti din tara asta. Sunt eu anormal? Sunt confuz!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred că toți trebuie sa punem umărul la culturalizarea și educarea nației noastre: unii să înceapă să respecte legile doar pentru simplul fapt că sunt legi, alții trebuie sa înceapă să de-a amenzi și foarte mulți dintre noi, printre care mă regăsesc, trebuie sa devină "bulangii" ăia de care ai făcut vorbire, Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Nutu, dacă toată lumea ar avea mentalitatea dumneavoastră: “de ce sa fac eu când ceilalți nu fac ?”, schimbarea nu ar mai veni niciodată. Am rămâne in gândirea comunista care ne-a adus in situația asta (“hai sa furam și noi, ca oricum toți fura!”). Tocmai pentru ca mai sunt și oameni integri, care realizează ca o societate nu e schimbată in totalitate de politicieni, ci si de indivizii care o alcătuiesc, se vede azi o timida licărire a unui stat de drept. PSD-ul și Dragnea au atâta putere pentru ca noi toți am tolerat prea mult corupția la toate nivelurile sociale. Începând de la “ciocolata” pentru doamna învățătoare, pana la șpăgile de sume uriașe. Toți am contribuit cu picăturile noastre la paharul care acum s-a umplut. Speranța e in cei care s-au saturat, care își iau vina pe umeri și se comporta corect in spațiul lor - “picătura” lor mică in care pot face o diferența ! Sper doar ca alții vor urma exemplu și “picăturile” lor vor produce un val mai mare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Pff, dar de cei ce fumează în liftul din bloc, ce zici? Am dat nas în nas cu individul când ieșea cu țigara din lift , eu fiind și cu bebe de 6 luni. Îi spun că nu este normal,el răspunde că așa s-a obișnuit și că de unde să știe el când vin eu cu copilul. No comment!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Andreea Loredana Petrut, s-ar putea sa gresiti cand presupuneti ceva despre "mentalitatea mea".

    Si chiar daca nu sunt usa de biserica (am si eu pacatele mele in ceea ce priveste cititul de carti descarcate ilegal si in trecut nu am avut mereu software licentiat pe calculator ;-)), nu am facut decat sa expun un context deloc ipotetic. Ce vreau sa subliniez este ca situatia nu mai poate continua prea mult in felul asta, balanta se destabilizeaza (nu in favoarea noastra) si nu toti ne vom descoperi vocatia de martiri. Petru ca iertata-mi fie comparatia dusa la extrem, dar cand nebunia nazista sau comunista a cuprins majoritati, minoritatile au avut de ales sa se converteasca sau sa sufere. La fel estimez ca se va intampla intr-un "rogue state". Oricum, va apreciez optimismul si as fi incantat ca pana la urma sa gresesc.
    O zi excelenta

    RăspundețiȘtergere
  10. Civilizarea in jungla urbana se face cu amenzi usturatoare! Nicio tara nu s-a civilizat altfel si din pacate comportamentele negative se copiaza mai usor decat cele pozitive! Ideea cu " fii schimbarea pe care o vrei in lume" am incercat-o dintotdeauna dar rezultatul este in dezavantajul meu pe plan social si profesional cu toate acestea eu insist si respect granitele si integritatea celor din jur desi mie nu mi se respecta dar astfel creez un exemplu care la un moment dat nu va mai fi ignorat si copiii mei vor prelua acest exemplu si vor sti sa respecte oriunde vor merge

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo Tudor!!! Si eu am luat atitudine in directia aceasta. Cred ca ma mai cunosti, am fost colega cu tine la ATF cum se numea atunci, dar eu eram la sectia de papusi, Sabina ma numesc. Am fost la sfarsitul lunii ianuarie la piesa de teatru No man's land de la National si ce sa vezi?!? Pe scena in timpul piesei se fuma de mama focului, prima data vreo 7 insi aveau tigarile aprinse, dupa care din 2 ore cat a tinut piesa, 1 ora si jumatate au fumat incontinuu pe scena cel putin 2 actori. Eram pe randurile din fata unde ajungea mirosul de fum de pe scena. Asta mi-a creat un disconfort fizic, eu avand o rinita cronica si un disconfort psihic stiind ca exista o lege antifumat care nu se respecta tocmai in TNB si culmea chiar pe scena in vazul atator spectatori...Eu nu am putut sta cu mainile in san si dupa mai multe mesaje trimise pe mesengerul de la facebook, pe pagina TNB, in sfarsit mi s-a raspuns. Mai intai la un mod ironic, dupa aceea cand am insistat mi s-a spus ca o sa-mi raspunda cei din conducere. Am vorbit dupa un timp cu sefa de la Serviciul Marketing, Promovare și Relații publice, Anca Constantin si mi-a zis ca in urma sesizarii mele nu se mai fumeaza pe scena si ca daca mai fac asta, actorii o fac pe raspunderea lor si vor fi amendati. Ce m-a uimit pe mine este ca mi-au spus ca am fost prima si singura care am sesizat acest lucru desi spectacolul se joaca de un an de zile...eu zic ca asta spune muuulte despre reactia romanilor...Ce zici de cazul acesta??? Uite aici articolul meu de pe facebook: https://www.facebook.com/sabinacarmen.arsenie/posts/2037183616538587

    RăspundețiȘtergere
  12. Trist si adevarat. E enervant sa intri intr-o cladire si sa te imbate un miros de tigara proeminent. Cand iti dai seama ca mai e si institutie publica te crucesti. Mentalitatea si perspectiva fumatorului aflat sub atac in momentele astea de conflict este total "off" / pe langa. Ideea este ca da, Tudor ma bucur ca ai avut curajul si ai zis verde-n fata ce a fost nevoie de zis. Problema este ca ne e frica de conflict, nu stim cum sa-l acceptam, sa avem o discutie adevarata, sa ascultam, sa intelegem si sa vorbim si sa nu fim jigniti din punct de vedere al egoului. Ne lasam atacati si ne jucam ca niste copii "a cui e vina?", "Am vazut si alte mucuri de tigara si m-am decis sa bag si eu una" , " fumez aici ca e frig" iar atacuri " dar care-i probelma ta" , "cin-te-crezi tu " , "ia veze-ti de treaba ta . O alta probelma in societatea de azi este ca nu actionam. Multi se plang de lucruri de genul asta: da, cineva a fost nesimtit cu mine, ne-respectuos, indolent etc. dar noi nu facem nimic. In cele mai multe cazuri ne uitam, ne incarcam cu energie negativa si dupa aceea lasam lucrul rau sa se intample pentru ca nu simtim ca e locul nostru sau momentul nostru sa actionam. GRESIT.
    Vezi pe cineva pe strada ca arunca un ambalaj, zi-i. da-i ambalajul inapoi. Daca vezi badaranul ca te claxoneaza pe trotoar ca vrea sa parcheze iar tu ii stai in drum...nu te misca, actioneaza. Nu mai avem spiritul civic in sange? Am uitat ca in scoala am invatat sa fim o comunitate draguta? nu de carcotasi si rautaciosi?
    Merci Tudor de articol, greu gasesc sa citesc asa ceva. Ma bucur de subiectul ales

    RăspundețiȘtergere
  13. Trist si adevarat. E enervant sa intri intr-o cladire si sa te imbate un miros de tigara proeminent. Cand iti dai seama ca mai e si institutie publica te crucesti. Mentalitatea si perspectiva fumatorului aflat sub atac in momentele astea de conflict este total "off" / pe langa. Ideea este ca da, Tudor ma bucur ca ai avut curajul si ai zis verde-n fata ce a fost nevoie de zis. Problema este ca ne e frica de conflict, nu stim cum sa-l acceptam, sa avem o discutie adevarata, sa ascultam, sa intelegem si sa vorbim si sa nu fim jigniti din punct de vedere al egoului. Ne lasam atacati si ne jucam ca niste copii "a cui e vina?", "Am vazut si alte mucuri de tigara si m-am decis sa bag si eu una" , " fumez aici ca e frig" iar atacuri " dar care-i probelma ta" , "cin-te-crezi tu " , "ia veze-ti de treaba ta . O alta probelma in societatea de azi este ca nu actionam. Multi se plang de lucruri de genul asta: da, cineva a fost nesimtit cu mine, ne-respectuos, indolent etc. dar noi nu facem nimic. In cele mai multe cazuri ne uitam, ne incarcam cu energie negativa si dupa aceea lasam lucrul rau sa se intample pentru ca nu simtim ca e locul nostru sau momentul nostru sa actionam. GRESIT.
    Vezi pe cineva pe strada ca arunca un ambalaj, zi-i. da-i ambalajul inapoi. Daca vezi badaranul ca te claxoneaza pe trotoar ca vrea sa parcheze iar tu ii stai in drum...nu te misca, actioneaza. Nu mai avem spiritul civic in sange? Am uitat ca in scoala am invatat sa fim o comunitate draguta? nu de carcotasi si rautaciosi?
    Merci Tudor de articol, greu gasesc sa citesc asa ceva. Ma bucur de subiectul ales

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai Tudorele, mai bine te-ai gasi tu pe tine, lasa legile tarii si spatiile de fumat.
    Bag seama ca, de cand pana si generatia lui Cristoiu a uitat de Vama Veche ( localitatea si guristii ), tu ai cam mult timp liber ma baiatule, eu zic sa te apuci de ceva mai practic, cat sa mai mearga pantalonii colorati si pantofii fara sosete ( tu purtai numai ciorapi albi pana pe la 45 de ani ) , ca uite, pensia e-n zare ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Are perfecta dreptate. Nu poti sa arati cu degetul catre altii, cand tu faci acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu prea este o idee buna sa corectezi oamenii care arunca hartii, nu din cauza spiritului civic, ci din cauza ca poti sa fii luat la bataie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Super articolul! Tine-o tot asa, te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Oameni in paragine...
    Imi plac articolele.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu is trist de ceea ce scrii tu aici, ca e urlat la luna. Si luna nu mai poate. Nu are rost sa zic ca-s fumator, ca dardai afara ca e cald ca e frig, si ma tot gandesc cand reusesc declick-ul sa ma las. Subiectul e bun, mai ales ca e doar o paralela cu realitatea altor domenii unde e tot la fel de degeaba sa impui reguli. Le pretindem, dar nu le respectam. Poate atunci va incepe ceva modificare a societatii, cand vom respecta noi reguli pe care politicienii nu le respecta. Si nu o sa-i mai votam.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună tuturor, tocmai am descoperit o nouă platformă unde puteți face bani cu ușurință cu 100% securizată și sigură. Am luat legătura cu hackerii din America Express Card și am primit un card ATM gol, în valoare de 100.000 de dolari, cu o retragere zilnică de 5.000 de dolari, iar acum viața mea și cea a familiei mele sa schimbat complet. Sunt aici să împărtășesc și să depună mărturie despre lucrările bune ale hackerilor americani Card Express. Veți putea lua legătura cu aceștia acum dacă veți căuta asistență financiară pentru că sunt fiabili și încrezători în ceea ce privește lucrările de hacking, iar cardul ATM gol este sigur și securizat. Voi recomanda pe oricine care are nevoie de ajutor să-l contacteze pe adresa de e-mail: americaexpresscard@hotmail.com & WhatsApp pe +1 (845) 400-7115.

    RăspundețiȘtergere
  23. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

    Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Apel / WhatsApp: +16626183756
    Site web: https://progresivefunding.wordpress.com


    RăspundețiȘtergere
  24. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună tuturor pentru cum am recâștigat dragostea soțului meu. Am fost nebun când am mers la o altă fată luna trecută, dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus problema lui DrIgbinovia despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, într-o companie mare. Am spus doar că am ajuns în locul potrivit unde voi obține dorința inimii mele fără efecte secundare. Ți-am spus ce-mi trebuie, după evenimente, în următoarele două zile, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi cer scuze că am trăit înainte și acum în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să cer iertare, m-au sunat la Un interviu la firma mea dorită, au fost necesare pentru a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spun întregii lumi despre cum Drigbinovia mă ajută să-mi dau inima dorința mea. Drigbinovia este un specialist în toate tipurile de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

    Mulțumește-mi mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă achita facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! CREDIT LAND oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 2%. Capitalul și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (creditlandloans@gmail.com)

    E-mail: creditlandloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă achita facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! CREDIT LAND oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 2%. Capitalul și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (creditlandloans@gmail.com)

    E-mail: creditlandloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848....

    RăspundețiȘtergere
  29. Aveți nevoie de împrumuturi pentru afaceri, proiecte, efect personal? Vă rog să vă prezint companiei de 24 de ore de împrumut. Suntem o companie cu sediul în Regatul Unit și suntem în finanțarea pură a împrumutului și datoriei de proiect (e), cum ar fi petrol și gaze, imobiliare, energie regenerabilă, sănătate, transport, construcții, hoteluri și etc. suma de 900.000.000,00 dolari (nouă sute de milioane de dolari) în orice regiune a lumii, atâta timp cât nostru de 3% ROI pot fi garantate pe proiecte. În prezent, ne extindem compania pe plan internațional, ceea ce reprezintă mai mult motiv pentru acest anunț public. Pentru o utilizare ușoară și rapidă, trimiteți un scurt e-mail la adresa: 24hoursloanfundsservices@gmail.com

    Centru de informatii

    24 HOURS COMPANIA DE ÎMPRUMUT

    RăspundețiȘtergere
  30. Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua tuturor, un spioncaster bun care ma ajuta sa-mi recuperez sotul este aici pentru parerea ta! Numele meu este doamna Mariana diego Locuiesc în New York, Statele Unite ale Americii Viața mea sa întors! Soțul meu a părăsit casa timp de trei ani și înseamnă să-și petreacă o vacanță în dubia. El a arătat o femeie tânără și a fost încântat de ea pentru că era bogată. Soțul meu refuză Du-te acasă cu cei doi copii pe care ia lăsat în urmă. Am plâns toată ziua Căutând asistență. Am văzut două mărturii particulare: o femeie pe nume ESTHER PAUL și ELIZABETH JAKE, au mărturisit despre modul în care dr. JUNGUNU le-a adus fostul iubit în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la adresa de e-mail a dr. JUNGUNU. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. M-am pus in contact cu el pentru a ma ajuta sa-mi gasesc sotul si ma rugat sa nu-mi fac griji pentru ca zeii lor vor lupta pentru mine. Mi-a spus că spre noaptea în care toate spiritele s-au trezit, el va arunca vraja să mă reunească pe mine și pe soțul meu, iar El a făcut-o, în mai puțin de 24 de ore să contacteze doctorul, soțul meu sa întors la mine și a început să a vărsat lacrimi de întâlnire, astfel încât ceea ce mă scuză, sunt atât de fericit că acest mare pitcher face pentru mine și pentru soțul meu. Am contactat dr. Jungunu prin e-mailul său: drjungunusolutionspell@gmail.com sau WhatsApp + 233570528416 despre
    Orice problemă ați putea lua în considerare:
    1, câștigați o loterie de viză în orice țară
    2, pierde vraja de greutate
    3, vă ajută să rămâneți însărcinată
    4, ajutați-vă să vă promovați în birou.
    5, dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    6, salvează-te de HIV-SIDA și de cancer
    7, întâlnire bogată și faimoasă în întreaga lume.
    8, inel de putere pentru miracol
    9, vă ajută să vă recuperați toți banii de la escroci
    10, vrei să devii o sirenă?
    Luați legătura cu el oriunde în lume prin adresa EMAIL: drjungunusolutionspell@gmail.com. Este cel mai bun pitcher al lumii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ce-l puneți pe el +38972751056 este cu siguranță cea mai bună vrăjitorie on-line, dacă aveți nevoie de iubitul dvs. Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

    RăspundețiȘtergere
  33. Vreau să spun o mulțumire foarte mare DR PRINCE IDIALU pentru munca minunată pe care mi-a făcut-o pentru a mă ajuta să-mi salvez căsnicia, soțul meu cere o scrisoare de divorț din cauza puținului neînțelegere pe care am avut-o în ultima lună și niciodată nu a vrut asta deoarece iubesc soțul meu atât de mult și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii minunați ai mei. Prietenul meu mi-a povestit despre DR PRINCE IDIALU și cum a ajutat-o ​​și ea cu problemele ei matrimoniale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să nu mai completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia împreună și după ce îl contactez, mi sa spus ce aveam nevoie sa fac si cand am inceput sa vad rezultatul, am facut-o asa cum a instruit DR PRINCE IDIALU si dupa 3 zile sotul meu ma sunat si a inceput sa-mi cer iertarea si totul mi-a fost un vis iar noi toți trăim fericit împreună din nou datorită DR PRINCE IDIALU. Contactați-l astăzi pentru ajutor marital prin intermediul lui EMAL: princeidialu@outlook.com De asemenea, puteți apela sau WhatsApp: +1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  34. Vreau să spun o mulțumire foarte mare DR PRINCE IDIALU pentru munca minunată pe care mi-a făcut-o pentru a mă ajuta să-mi salvez căsnicia, soțul meu cere o scrisoare de divorț din cauza puținului neînțelegere pe care am avut-o în ultima lună și niciodată nu a vrut asta deoarece iubesc soțul meu atât de mult și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii minunați ai mei. Prietenul meu mi-a povestit despre DR PRINCE IDIALU și cum a ajutat-o ​​și ea cu problemele ei matrimoniale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să nu mai completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia împreună și după ce îl contactez, mi sa spus ce aveam nevoie sa fac si cand am inceput sa vad rezultatul, am facut-o asa cum a instruit DR PRINCE IDIALU si dupa 3 zile sotul meu ma sunat si a inceput sa-mi cer iertarea si totul mi-a fost un vis iar noi toți trăim fericit împreună din nou datorită DR PRINCE IDIALU. Contactați-l astăzi pentru ajutor marital prin intermediul lui EMAL: princeidialu@outlook.com De asemenea, puteți apela sau WhatsApp: +1 (845) 731-5643)

    RăspundețiȘtergere
  35. Cea mai buna vrajitoare 2019 este Dr. Akhere, marele vrajitor din Africa, vreau sa folosesc acest mediu pentru a-i multumi pentru ca mi-a adus inapoi ex-iubitul meu, doar mi-a spus sa furnizez articolele necesare pentru vraja si pe care le-am facut si mi-a spus că după ce a primit articolele în 24 de ore voi începe să văd rezultatul și cu adevărat este un om al cuvintelor lui contactați-l astăzi și rezolvați problema
      (1) dacă aveți întotdeauna vise rele.
      (2) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
      (3) Dacă vreți un copil.
      (4) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
      (5) Rac sau orice formă de boală
    E-mail: Akheretemple@yahoo.com
      Whatasapp +2348129175848 Dr. Akhere

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu sunt GREAT DR AKHERE puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin adresa mea privată de mail zazabatempleyahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  37. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l vedeți pe +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  39. Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 HIV SIDA și altele
    LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
    whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  40. AJUTAȚI-VĂ ÎNAPOI FĂRĂ AȘTEPTĂȚI, PĂSTRĂȚI-VĂ CĂLĂTORIA DE LA DIVORȚĂ ȘI MODIFICĂȚI RELAȚIA DVS. CU AJUTORUL APELULUI DR ISIKOLO OR WHATSAPP +2348133261196

    Bună ziua tuturor sunt fericit să-mi răspund mărturia despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolo. Eu sunt Kiara Martin și locuiesc în SUA, soțul meu și am avut o mică luptă din cauza că el a vrut să mă divorțeze am fost atât de frică să-l piardă pentru că îl iubesc foarte mult, așa că am căuta online de ajutor și am văzut multe din mărturiile oamenilor cu privire la modul în care doctorul Isikolo le-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerele, loteriile, fertilitățile și altele. Așa că l-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut-o așa cum a instruit, 48 de ore mai târziu mi-a spus că sa terminat cu vraja, iar soțul meu nu mă va mai divorța și când soțul meu sa întors de la serviciu mi-a spus că nu mă va divorța nici măcar el a spus că nu știe ce-a venit peste el că-i pare rău că eram atât de fericit și îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul lui Dacă ai nevoie de Dr. Isikolo ajută-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l faci pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii lui și el va pune capăt problemei tale

    RăspundețiȘtergere
  41. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr, bahama, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima spart pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare foarte mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale dr., Bahama pe Internet pentru că prin aceasta am reușit contactați dr., bahama și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale Dr, bahama, care sunt prin e-mail: Bahamatemple@outlook.com sau cespp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  42. După 9 ani în căsnicie cu copilul meu cu 3 copii, soțul meu a început să iasă împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-i pun la îndoială despre aventura lui cu alte doamne, am fost complet devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe internet DR Ben, care îi ajută pe oameni cu relația lor și problema căsătoriei cu puterile vrăjilor, la început m-am îndoit de existența unui astfel de lucru, dar am decis să- încercați să-l contactați, el ma ajutat să arunc o vrajă și în 48 de ore soțul meu sa întors la mine și a început să-mi cer scuze, acum el a încetat să iasă cu doamne și el este cu mine pentru bine și pentru adevărat. Este greu și ciudat, dar este adevărul simplu că există oameni buni, precum dr. Ben acolo, binecuvântați de puteri pentru a ajuta oamenii care au nevoie de soluționarea problemelor lor. Contactați această minunată vrăjitoare pentru relația dvs. sau problema căsătoriei prin: goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  43. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care, evident, nu te iubește? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe dr. Ben și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu după vrajă așa că am fost talentat și am avut noroc că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cea mai mare surpriză La două zile după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit. pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mult mai multă dragoste și fericire, mulțumită doctorului Ben, adevăratul vrajitor de vrajă din Africa, până acum recomandat de Google. Așadar, vă rog, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l și pe el. Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, contactați Dr. Ben goodwillspelltemple@gmail.com pe care îl puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  45. Sunt Lucija Karlo din Australia, soțul meu ma lăsat fără motiv, sa mutat cu o altă femeie, când au mai rămas câteva zile pentru nunta noastră. M-am simțit ca să mă omor. Am încercat diferite variante de vrajă și m-am dus la temple diferite pentru a mă ruga, dar toate nu au avut nici un rezultat. Viața mea a fost foarte amară și dureroasă. Apoi într-o zi, un prieten de-al meu mi-a povestit despre DR ISIKOLO și că este foarte bun și nici nu percepe prea mult pentru serviciile sale. El a spus că la ajutat să își recâștige slujba înapoi și în treburile sale de căsătorie. Nu am crezut pentru că am lucrat cu mulți dintre ei și nu a funcționat. El ma implorat mai departe, așa că am decis să încerc DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am dat informațiile necesare. Eu încă nu credeam, dar am continuat cu vraja de dragoste și a doua zi am primit un telefon și era soțul meu draga, Erik și-a cerut scuze și sa întors la mine. Mi-a dat și niște bani ca despăgubire și pentru pregătirea nunții noastre. Acum sunt o femeie foarte fericită. Mulțumesc DR ISIKOLO Vă voi fi recunoscător pentru totdeauna. el poate rezolva orice problemă. Încercați-l astăzi și nu veți mai rămâne la fel. Îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail
    Viber / WhatsApp: +2348133261196
    Email: isikolosolutionhome@gmail.com
    Site web: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Lauriane Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Ilekhojie prin intermediul site-ului meu și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Ilekhojie ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceasapp prin: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  47. Hei plâng că soția ta ți-a lăsat pe tine și pe copii pentru alt bărbat, nu mai trebuie să plângi pentru că eram în aceeași poziție până când am auzit despre DR ISIKOLO cum a ajutat atât de mulți oameni în relația lor astăzi poate recomanda cu îndrăzneală Dr, ISIKOLO pentru oricine are nevoie de ajutor. Nu mi-a dat greș, de asemenea, cred că nu te poate lăsa și tu. el este într-adevăr un lucrător minunat. Am încercat atâtea vrăjitoare și psihice după ce iubitul meu ma lăsat. DR ISIKOLO a fost singurul vrăjitor care mă putea ajuta. Cu siguranta acest lucru este cu adevarat un templu de prosperitate unde puteti sa va inapoiati fostul iubit. DR ISIKOLO a aruncat o vrajă de dragoste și soția sa sa schimbat pentru totdeauna, a făcut-o o femeie mai bună și a distanțat toți iubitorii ei secrete. Sunt fericit că am o familie unită, că nu ar fi posibilă fără efortul lui DR ISIKOLO. Soția mea sa întors plină de dragoste și sinceritate și sa întâmplat doar în 48 de ore. Asigurați-vă contactul cu DR ISIKOLO pentru relații de ajutor Trimiteți-l la el;
    isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  48. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  49. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna ziua, sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, sa despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am facut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care sa ma ajute sa arunc o vraja care sa-l aduca înapoi, dar eu sunt tipul care niciodata nu credea în vraja, nu aveam de ales decât sa încerc, mi-a trimis po?ta de vraja ?i mi-a spus ca nu exista nici o problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja ?i în mod surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am raspuns la telefon ?i tot ce mi-a spus a fost ca a fost atât de rau pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i am mers la el, a?a am început sa traim împreuna din fericire din nou. De atunci, am promis ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor pentru o astfel de persoana, referindu-ma la singurul vrajitor real ?i puternic care ma ajutat cu propria mea problema. email: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-l trimite?i prin e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vraji vraji
    2) vraji pierdute
    3) Vrajile divor?ului
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vraji de rupere
    7) Înlatura?i un iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau / vraja de loterie
    9) doresc sa-?i satisfaca iubitul
    Contacta?i acest mare om daca ave?i o problema pentru o solu?ie durabila
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Am experienta imediat rezultatul in termen de 3 zile de partea de farmec ortografie lansat in numele meu de catre un spioncaster Dr.oduduwa, am fost in cautarea disperata pentru o solutie instant pentru a aduce inapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie online, niciunul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa ma sfătuit să contactez mai degrabă o adevărată vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta adresa Dr.Oduduwa prin e-mail de mai jos:

    {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

    Astăzi mă bucur foarte mult să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. imediat refacerea rezultatului iubirii pierdute și a încrederii în căsătorie, am sfătuit cu sinceritate să trimiteți mesajul către personalul Oduduwa WhatsApp nr: +79268011965

    RăspundețiȘtergere
  52. Vești bune!!!
    Sunt român și numele meu este Roxana Marcovei. Mama mi-a spus că merge prin internet și a venit la publicația doamnei MARIA ALEXANDER, spunând că facilitatea de credit a acordat un împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. puteți să-l contactați pe (mariaalexander818@gmail.com)

    Deci, i-am spus prietenei mele despre aspectul împrumutului de la doamna Maria Alexander și a spus că nu ar trebui să-i spun că nu am împrumutat de la Maria Alexander, dar trebuie să împrumut o sumă mică pentru a verifica dacă compania ei este o companie legit .

    Deci, am acționat după sfatul ei și l-am contactat pe doamna Maria Alexander prin e-mail: [mariaalexander818@gmail.com
    ] care a fost trimis de mama mea și am solicitat un împrumut de 35.000 de euro. Dna Maria Alexander mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care le-am citit și am acceptat termenii. După aprobarea cererii de credit, am primit de la banca mea o notificare că suma de 15.000 de euro a fost creditată în contul meu bancar de la doamna Maria Alexander

    Am fost foarte fericit și v-am împărtășit vestea bună cu mama și prietenul meu care mi-a sfătuit să merg mai departe. și a finalizat rambursarea împrumutului la 11 februarie 2019 și am cerut o altă sumă de 30.000 de euro pe care am primit-o și în contul meu bancar după efectuarea procedurilor.
    Deci, vreau să profit de această ocazie pentru a spune oricui caută un creditor privat pe Internet, care se va adresa cu siguranță doamnei Maria Alexander

    prin e-mail: {mariaalexander818@gmail.com}
    Sau Whatsapp: +1 651-243-8090


    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să puneți întrebări despre cum am primit un împrumut.
    Iată e-mailul meu: [roxanamarcovei@gmail.com]
    Bun Binecuvântați-vă pe toți

    RăspundețiȘtergere
  53. Vești bune!!!
    Sunt român și numele meu este Roxana Marcovei. Mama mi-a spus că merge prin internet și a venit la publicația doamnei MARIA ALEXANDER, spunând că facilitatea de credit a acordat un împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. puteți să-l contactați pe (mariaalexander818@gmail.com)

    Deci, i-am spus prietenei mele despre aspectul împrumutului de la doamna Maria Alexander și a spus că nu ar trebui să-i spun că nu am împrumutat de la Maria Alexander, dar trebuie să împrumut o sumă mică pentru a verifica dacă compania ei este o companie legit .

    Deci, am acționat după sfatul ei și l-am contactat pe doamna Maria Alexander prin e-mail: [mariaalexander818@gmail.com
    ] care a fost trimis de mama mea și am solicitat un împrumut de 35.000 de euro. Dna Maria Alexander mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care le-am citit și am acceptat termenii. După aprobarea cererii de credit, am primit de la banca mea o notificare că suma de 15.000 de euro a fost creditată în contul meu bancar de la doamna Maria Alexander

    Am fost foarte fericit și v-am împărtășit vestea bună cu mama și prietenul meu care mi-a sfătuit să merg mai departe. și a finalizat rambursarea împrumutului la 11 februarie 2019 și am cerut o altă sumă de 30.000 de euro pe care am primit-o și în contul meu bancar după efectuarea procedurilor.
    Deci, vreau să profit de această ocazie pentru a spune oricui caută un creditor privat pe Internet, care se va adresa cu siguranță doamnei Maria Alexander

    prin e-mail: {mariaalexander818@gmail.com}
    Sau Whatsapp: +1 651-243-8090


    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să puneți întrebări despre cum am primit un împrumut.
    Iată e-mailul meu: [roxanamarcovei@gmail.com]
    Bun Binecuvântați-vă pe toți

    RăspundețiȘtergere
  54. Sunt doamna Condilla. Vincent din Statele Unite, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Eram căsătorit cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în Franța, sa referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am fost atât de confuză și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu m-am întâlnit cu prietena mea Maria, și i-am spus problema mea. Mi-a spus să nu-mi fac griji pentru a avea o problemă similară și să mă prezint unui bărbat pe nume Profetul TAKUTA, care a aruncat o vrajă asupra fostului ei iubit și la adus înapoi după trei zile. Maria mă întreabă să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi și îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor lui luptă pentru mine. Mi-a spus că, după trei zile, el se va alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că mai căuta lucruri cu mine din nou, ma surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți să-i contactați pe e-mailul său: (takutaegbedie@gmail.com). (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
    (1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Dacă vreți un copil.
    (5) medicamente pe bază de plante
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Lăsați oamenii să asculte de cuvintele voastre și să facă ce vor ei
    (10) soluție de caz ETC
    Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau la ce-l pe el la acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  55. Adevarata poveste a lui Sonia:

    Bună toată lumea, Numele meu este Sonia și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici de dragul care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie și soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi iubesc atât de mult soțul meu, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe internet, împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să contacteze dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că a terminat imediat, am primit un apel de la soțul meu, întrebându-mă ca să-l iert, l-am rugat să se întoarcă acasă astăzi, sunt cea mai fericită femeie, pentru că am propriul meu copil, iar dr. Ogundele mi-a readus soțul pentru mine în 24 de ore cu puterile sale și mi-a dat ierburi pentru a-mi curăța corpul azi am copil propriu, spun asta pentru că i-am spus că o voi face Împărtășește numele său la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre buna sa activitate, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție la problemele lor, contactați prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  56. RAPORT DE VÂNZARE RAPORT ȘI GENERAL ÎN VÂNZATOR ONLINE PENTRU A SE APLICA URMÂNT APLICAREA URGENTĂ SAU CÂTREAPT +2348072971407 SAU E-MAIL: Uzealospellhome01@gmail.com, Rezultatul este 100% Garanție.
    Vreau să folosesc această ocazie, trebuie să le mulțumesc mult dr. UZE că mi-a revenit fostul soț. Sunt din SUA, după 2 ani de căsătorie, soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie, am făcut tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi, dar tot ce am făcut a fost în zadar am fost trist, dar nu am pierdut speranța de a-l reveni pentru că Am avut credință în Dumnezeu. Așa că am căutat online cum să-mi recuperez soțul și am dat peste un post al DR UZE despre cum a ajutat o doamnă să-și revină fostul, l-am contactat și i-am spus durerea prin care trec, mi-a spus ce să fac și eu am făcut-o, apoi mi-a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că îi pare rău pentru ce a făcut și că îmi este foarte dor, mai târziu în acea zi s-a întors acasă și a cerut iertarea mea, de atunci dragostea noastră a devenit mai puternică. Pentru lucrurile minunate pe care DR UZE le-a făcut pentru mine, ar fi nedrept pentru mine să nu fac cunoscut întregii lumi că un castru de vrăji atât de puternic trăiește. Dacă doriți să vă întoarceți fostul email rapid: Uzealospellhome01@gmail.com SAU WhatsApp +2348072971407 ...

    RăspundețiȘtergere
  57. A fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Ogbidi vă mulțumesc că ați avut timp să mă ascultați și să mă ajute să îmi revin soția. Mă simt din nou puternic emoțional. Încrederea mea a revenit și văd
    viitorul meu clar. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru că mă re-unesc cu vechea mea iubire.
    Contactează-l astăzi prin intermediul: ogbidihomeofsolution1@gmail.com pentru propria ta mărturie astăzi.
    sau numărul Whatsapp +2348052523829, mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  58. Sunt foarte mulțumit de acest serviciu al acestei puternice clarviziuni. Dr. Edede, dacă treceți printr-un fel de atac spiritual sau afecțiune sau
    vrei să-ți recuperezi fostul soț sau soție? Dr. Edede THE GREAT este un medic tradițional pe bază de plante și spirituale care vă poate ajuta. Contactați-l pentru a vă ajuta
    rezolvați-vă problema gratuit pentru dvs. El are sediul în Marea Britanie. Detaliile sale de contact sunt adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com El este întotdeauna gata
    te ajută. este foarte puternic și poate rezolva orice fel de problemă mai jos. Vrei să-ți spui fostul iubit? Vrei să rămâi însărcinată? Vrei ca soțul tău să o facă
    te apreciez? Vrei să fii celebru sau bogat? Ai nevoie ca afacerea ta să crească excesiv? Ai nevoie de un loc de muncă? Ai nevoie de un soț? Ai un
    problemă în căsătoria ta? Contact: (Ededetemple@gmail.com) sau whatsapp +2348129175848

    RăspundețiȘtergere
  59. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun rolator și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerându-i iertare și ca eu să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și bucuroase, ești un Dumnezeu trimis către mine și întreaga mea familie. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc mult Dr Isikolo. Toți cei care sunt în căutarea unei adevărate vrăjitoare ar trebui să ia legătura cu DR ISIKOLO Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua, eu sunt Leona Filip. După ce a fost în relație cu soțul meu ani de zile, s-a despărțit de mine. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l readuce, dar totul a fost în zadar, l-am dorit înapoi atât de rău din cauza iubirii pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, nu am avut de ales decât să o încerc. Am trimis mesageria cu vraja, iar el m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 2 zile. El a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, m-a sunat soțul meu. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat El a vrut să mă întorc la el. El a mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. E-mail-urile de vrajă este: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) Vrăjile de dragoste 2) Vrăjile de dragoste pierdute 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile de căsătorie 5) Vraja de legătură. 6) Vrăjile despăgubiri 7) Alungați un iubitor trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja Loteriei 9) vrei să-ți satisfacă iubitul Contactează-l pe acest om grozav dacă ai vreo problemă pentru o soluție de durată prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  61. MG !! Cu siguranță aceasta este o mărturie șocantă și autentică..Am vizitat un forum aici pe internet pe 17 SEPTEMBRIE 2019 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare caster vrăjitor numit Lord Noble pe forum..Nu am crezut niciodată pentru că nu am mai auzit și nici nu am învățat nimic despre magie înainte .. Nici un suflet nu ar fi putut să mă influențeze despre vrăjile magice, nu până când Lordul Noble n-a făcut-o pentru mine și mi-a restaurat căsătoria de 6 ani înapoi la mine și mi-a adus soțul. înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum am citit pe internet .. Am fost cu adevărat uimit și șocat când soția mea a îngenuncheat cerându-i iertare și pentru mine să o accept înapoi .. Sunt foarte scurt de expresii și Nu știu cât să-mi transmit aprecierea mea către Domnul Nobel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Iată ..... Email-ul lui: lordnoblespellcaster @ gmail. com sau lordnoblespellcaster @ hotmail. com este cel mai bun joc de vraja online, iar rezultatul său este 100% garanție.

    RăspundețiȘtergere
  62. Dear Customers,

    Business-Capital-Experts
    We are currently funding for Business start-up, business developments, business expansion, Project funding and working Capital etc. Ranging from (20,000.00 to 45,000,000.00 In-Euro,Usd,Pounds) Our funding sources specialize in creative solutions to meet your needs. With Fast Process and Instant Approval.

    @2% interest rate
    Flexible repayment
    1 to 25 years duration
    Contact us today
    Email: triumphantfinanceltd@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. Dragostea este frumoasă atunci când ai pe cineva care să o împărtășească cu Dr. Ekpen ogiogun este un caster foarte autentic și un om cu înțelepciune unică și puternică. Nu puteam rămâne însărcinată pentru că am avut probleme de fertilitate. Soțul meu a divorțat din cauza asta. Eram atât de îngrijorată și tot plângeam și chiar mă gândeam să mă sinucid, dar unul dintre prietenii mei m-a prezentat unui om grozav, dr. Ekpen ogiogun, care a ajutat-o, de asemenea, să-și rezolve problema. Mi-a dat un e-mail și am contactat-o ​​pentru a-i explica totul. El m-a asigurat că mă va ajuta și că nu ar trebui să-mi fac griji. Dr. Ekpen ogiogun mi-a adus bucurie în viața și familia mea, dându-i soțului meu înapoi cu puterile sale spirituale, făcându-mă însărcinată, vindecând cancerul surorii mele și vindecând și virusul HIV al vărului meu cu virusul său special. puteri și, de asemenea, l-a făcut pe cumnatul meu să câștige o loterie de 2 milioane de dolari. Dr. Ekpen este cu adevărat un om talentat, uimitor și foarte bun, care știe cu adevărat să își facă treaba mai bine. Dacă nu ar fi pentru el, unde ar merge viața mea? Dr. Ekpen ogiogun vă mulțumesc foarte mult și nu voi înceta niciodată să vorbesc despre marile voastre acțiuni. Cuvintele nu pot exprima tot binele pe care l-ai făcut pentru mine și familia mea și cred că chiar și un N este de încredere, așa că contactați-l acum ekpenogiogunspellcaster@gmail.com și obțineți soluția dumneavoastră. Mulțumesc Dr ... ekpenogiogunspellcaster@gmail.com .. Mărturie despre Bridget Helen.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit împărtășind mărturia mea pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele tale de relație / căsătorie odată ce ai contactat DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac locuința spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsătorie abuzivă atât de mult timp și am suferit o respingere totală și ura din partea soției mele care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și luptă cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată niciun regret. m-a dorit din viața ei. chiar m-a abandonat și m-a mutat să locuiesc cu unul dintre numeroșii săi iubiți. Am trecut prin iad pentru că a trebuit să am grijă de mine și de copii singuri. Nu am putut lăsa căsnicia mea să se despartă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a o aduce pe soția mea acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare unde unii au împărtășit o mărturie a unei probleme similare care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i dau un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-a contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a rugat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat schimbări instantanee în personajul ei. S-a schimbat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc dr. ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor de relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  66. Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit împărtășind mărturia mea pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele tale de relație / căsătorie odată ce ai contactat DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac locuința spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsătorie abuzivă atât de mult timp și am suferit o respingere totală și ura din partea soției mele care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și luptă cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată niciun regret. m-a dorit din viața ei. chiar m-a abandonat și m-a mutat să locuiesc cu unul dintre numeroșii săi iubiți. Am trecut prin iad pentru că a trebuit să am grijă de mine și de copii singuri. Nu am putut lăsa căsnicia mea să se despartă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a o aduce pe soția mea acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare unde unii au împărtășit o mărturie a unei probleme similare care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i dau un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-a contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a rugat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat schimbări instantanee în personajul ei. S-a schimbat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc dr. ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor de relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  67. logodnicul meu și cu mine am avut o ceartă și el mi-a spus că nu mai este interesat de relație și vrea să ne despartim și căsătoria noastră se apropie, pentru că i-am spus că s-a schimbat și nu mai face ceea ce el de obicei îmi place să mergem mână în mână în parcuri, să chemăm să mă urmăresc și orice altceva care face ca relația noastră să fie dulce. L-am rugat să mă ierte, dar era surd la apelurile mele și chiar m-am mutat din casă, m-a făcut să caut ajutor din diferite surse. Răsfoiam pe net când am văzut mărturia unei doamne care spunea că un caster de vrajă numit Dr. Ajayi a ajutat-o ​​cu problemele sale conjugale, deoarece căuta fructele pântecelui și a fost capabil să conceapă cu ajutorul vrajiului caster numit Dr. Ajayi, acum ea și soțul ei trăiesc împreună fericiți. Am contactat caseta de vrăji și am scris pe WhatsApp și i-am explicat problema mea, mi-a spus câteva lucruri de făcut pe care le-am făcut și spre surprinderea logodnicii mele John m-a sunat și mi-a cerut iertare și a spus că nu știe niciodată ce se întâmplă cu l. , totul datorită Dr. Ajayi sunt acum căsătorit și mă aștept primul meu copil. Dacă aveți o problemă de relație cu care aveți nevoie de ajutor, contactați astăzi dr. Ajayi pentru o rezolvare rapidă, la început am crezut că a fost falsificată până când am încercat și a funcționat pentru mine și știu că va funcționa și pentru dumneavoastră. Puteți ajunge la caseta de vraja prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere

  68. Numele meu este Amy Ortiz din SUA Massachusetts, vreau să mărturisesc publicului larg cum relația mea a fost restaurată de marea putere a dr. Ilekhojie, după trei luni de singurătate, fostul meu iubit m-a sunat după contactul meu cu dr. Ilekhojie, că vrea să ne întoarcem și să începem o casă bună, acum suntem din nou fericiți împreună ca iubiți. Mulțumesc dr. Ilekhojie, care mi-a făcut o vraja de dragoste pentru ca fostul meu iubit să se întoarcă acasă. Voi continua să împărtășesc această unitate oameni care au nevoie și de ajutor pentru a vedea acest lucru pentru ajutorul său minunat. Îl poți contacta pe adresa de e-mail (gethelp05@gmail.com) sau îl poți contacta pe linia sa mobilă WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna ziua ma numesc Kerris Fraser din Thailanda vreau sa impartasesc o experienta uimitoare pe care am avut-o cu atotputernicul doctor Ogundele un caster vraja, sotul meu Greg a vrut sa se separe cu mine si a depus un divort, iar el a fost cu o alta femeie, am fost cu adevarat devastat am plâns zi și noapte zi de zi, i-am povestit unui prieten de-al meu despre situația mea și ea mi-a povestit despre casterul puternic de vrăji numit Dr. Ogundele, mă simțeam un pic sceptic în privința asta, dar am decis doar să-i încerc să fac fiecare lucru pe care doctorul Ogundele mi-a cerut-o să-l fac, iar el mi-a promis rezultatul de 24 de ore și a doua zi dimineață, când s-a terminat cu vraja, spre cea mai mare surpriză a fost Greg, soțul meu, în genunchi, care mă rog să-l iert și să-l accept înapoi și azi suntem împreună, sunt atât de fericit, mulțumesc dr. Ogundele. El are puterea de a rezolva orice fel de problemă, de asemenea, vă poate ajuta să îl contactați prin: e-mail: (ogundeletempleofsolution@gmail.com) WhatsApp sau Viber Chat: (+27638836445).

    RăspundețiȘtergere
  70. CUM MEA EX-WIFE ESTE ÎNAPOIATĂ CU AJUTORUL DR ALASHIRA ...... Bună tuturor, numele meu este Robert Jason, după 15 ani de căsătorie, soția mea și cu mine am trăit fericiți împreună, ne-am iubit atât de mult și Ilovedmyfamily , a fost prioritatea mea, până dimineața, când soția mea și cu mine aveam un mic argument că toate cuplurile știu bine, deoarece nu există cupluri perfecte pe lume după argumentul că am mers la muncă când am ajuns acasă, nu am putut să-mi găsesc nevasta și copii, ea a făcut-o și ea și a copiilor și a plecat. Am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea. Am mers la casa prietenului ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc. Am fost frustrat. nu știu ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi, iar noaptea, am încetat să merg la muncă. A fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei au însemnat pentru mine că era ca și cum o parte din toată lumea ar fi fost lăsată de mine. Nu am putut să funcționez bine, într-o zi am navigat pe Internet când am văzut mărturia cuiva care mărturisește un bărbat c a spus medicul A lashira și cum și-a readus soția în 3 zile, nu m-am gândit de două ori la el. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și mi-a spus că a găsit problema mea foarte ușor de rezolvat. , de asemenea, mi-a spus să am încredere în el că soția mea va reveni și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut informațiile pe care i le-am dat. Trei zile mai târziu, soția mea s-a întors acasă cu copiii. Am fost atât de surprinsă încât a văzut a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-și ceară scuze, i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă inima ta este ruptă pentru că soția ta sau soțul tău te-au părăsit Pentru orice vraja, vraja de protecție și, de asemenea, pentru a soluționa un caz, contactați această casetă de vrăjitoare puternică numită Dr. ALASHIRA, contactați-l prin e-mail; (dr.alashirao1@gmail.com) sau puteți aplica și ea whatsap +2348034395438

    RăspundețiȘtergere
  71. Mulțumită Domnului Dr. Alashir, trebuie să mulțumesc vindecării pentru că a adus ciuma ulcerului asupra mea. De aproximativ cinci ani sufer de un ulcer foarte sever. Am mers la spital pentru tratament, toate acestea. .. Cu doar câteva luni în urmă am văzut o mărturie despre o femeie cu diabet zaharat, cum o ajută Dr. alashira .. și eu îl contactez pe dr. Alashira după ce i-a explicat lucrurile, Dralashirainstructat de altfel .. de la mine trimit niște ierburi lichide la o sticlă mică I am băut cu credință de când am băut-o, durerea din ulcer s-a oprit complet și sunt complet liberă. Doamne Dr. Alashira mi-a restabilit sănătatea, sunt liber și nu mai cheltuiesc bani pentru medicamente. Pentru asta, trebuie să-i mulțumesc dr. Alashira pentru faptul că este acea muncă minunată. Rugați-vă fratele și sora. Puteți contacta și el pentru ajutor..dr.alashirao1 @ gmail.comor + 2348034395438 ..

    RăspundețiȘtergere
  72. Salutations to all. It is with great joy in my heart that I come to share this testimony to the world. I was married for 7 years childless but today I have a pair of twins with just a meeting with Dr. ALASHIRA

    I have seen various testimonies on the Internet about this man. Some testified about how it helped save their broken marriage, others about promotion at their workplace. I was not too sure to contact him because my case (absence of children) was not part of the testimonies that I saw but I made an act of faith and contacted him by email. In short, my doctor told me that I could not have children because my egg was too small, but Dr. ALASHIRA was able to help me with herbal medicine and prayers. Today I have a happy family with a set of twins. Thank you also to my husband for his patience and his love for me.

    This testimony is one of my promises to you sir .. I hope you can see it and all the other people who need to

    one help or the other.

    His email is dr.alashirao1@gmail.com

    and WhatsApp is: +234 8034395438

    Please help the guys share this story until it gets to . Thank you...

    RăspundețiȘtergere
  73. Când am crezut că s-a pierdut toată speranța că găsesc ajutor, dr. Ajayi a făcut ceea ce încerc să rezolv de 7 luni acum, mă numesc Sandra și am fost căsătorită cu Mike de 8 ani și binecuvântată cu doi copii, toată problema mea a început. când încep să bănuiesc că soțul meu a văzut o altă femeie, înainte să o știu, el a părăsit casa și mi-a spus că nu a vrut niciodată să aibă vreo legătură cu mine sau copiii din nou i-am rugat ca el să se întoarcă acasă, dar a fost ferm pentru motivele mele. Am cunoscut-o pe dr Ajayi printr-o prietenă care traversa aceeași situație ca a mea, dar ea a putut să-și refacă casa într-o perioadă scurtă de timp, o întreb cum și ea mi-a povestit despre dr Ajayi, un caster vrăjitor puternic, care a ajutat-o ​​să-și recupereze sot, nu am crezut niciodata in casting-uri de vraja, dar am decis sa-l incerc, atunci cand am contactat caseta de vraja mi-a pus niste intrebari la care dau raspunsuri si mi-a spus cateva lucruri care trebuie facute, pe care le-am facut spre surprinderea mea dupa 3 zile de vraja sotul meu s-a intors acasa si mi-a spus sa iert faptele lui gresite. Nu cred în vrăji, dar marele dr Ajayi îmi schimbă credința. dacă treci de momente grele în orice aspect al iubirii tale și ai nevoie de o soluție rapidă la problemele tale, contactați marele vrăjitor caser dr Ajayi. e-mail: drajayi1990@gmail.com sau whatsapp: +2347084887094

    Contactați-l pentru următorul tip de vrajă

    * Vraja Loteriei
    * Vraja pentru a câștiga o cauză judecătorească
    * Vraja de avere
    * Vraja pentru sarcină
    * Vraja pentru actualizarea examenelor
    *Vraja dragostei
    * vraja pentru a-ți întoarce fostul iubit
    etc
    whatsapp +2347084887094 sau e-mail drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Am o informație excelentă pentru toată lumea de pe acest forum. Ați auzit despre o casetă de vrăji, pe nume Ogundele? Acest bărbat l-a readus pe soțul meu care m-a lăsat timp de 7 ani doar în 24 de ore cu puterile sale, numele meu este Isabella, El este real, contactează-l pe WhatsApp sau pe chatul lui Viber: +27638836445. El este puternic.

    RăspundețiȘtergere
  75. Numele meu este Benedicta, sunt din Texas. Am un iubit pe care îl am cu cine am dat de doi ani ... S-a trezit doar într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a terminat. Am fost in lacrimi aproape 4 saptamani ... eram atat de confuz si de inima rupta. Am trimis-o pe sora mea și pe cea mai bună prietenă a mea, Susan, să-l roage, dar a insistat că relația s-a terminat că era obosit de mine. Până într-o zi foarte bună, când am auzit de dr. Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul său, așa că am decis să încerc. L-am contactat și el mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să arunce o vrajă, la început am avut în vedere dacă ar trebui să o fac și mi-am făcut gândul să o încerc ... am făcut ce a făcut dr Ajayi vrăjitorul mi-a spus să fac, apoi nu până la un interval de 7 zile, în afara locului în care iubitul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit în casa mea într-o seară și a cerșit să mă revină, a venit chiar cu fratele său și a pledat pentru iertare .. După atâta durere prin care am trecut, iubitul meu a revenit încă ... sunt atât de fericit ... totul mulțumesc dr. Ajayi, poți contacta pentru orice fel de muncă de vrajă, cred că te va vedea prin problemele tale .

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (sarahmichael831@gmail.com)
    WhatsApp: +1 315-284-1764
    Viber: +1 315-284-1764

    RăspundețiȘtergere
  77. Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie despre care nu am crezut niciodată că ar fi posibil. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Am primit fostul meu iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar niciun mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care l-a ajutat și în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. El mi-a dat în curând numărul lui de telefon și am vorbit și pentru o perioadă bună. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  78. Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie despre care nu am crezut niciodată că ar fi posibil. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Am primit fostul meu iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar niciun mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care l-a ajutat și în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. El mi-a dat în curând numărul lui de telefon și am vorbit și pentru o perioadă bună. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  79. Vreau să spun rapid lumii că există o adevărată casetă de vraja online, puternică și autentică. Numele lui este Dr. Akhere. Recent m-a ajutat să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit. Când l-am contactat pe doctorul Akhere, el mi-a aruncat o vraja de dragoste, iar soțul meu, care a spus că nu mai are nimic de-a face cu mine, m-a sunat și a început să mă roage să mă întorc. Acum se întoarce cu atâta dragoste și grijă. Astăzi mă bucur să vă informez că această cască de vrăji are puterea de a restabili o relație ruptă. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Pentru oricine citește acest articol și are nevoie de ajutor, Dr. Akhere poate oferi, de asemenea, orice fel de ajutor, cum ar fi vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri în instanță, vraji de sarcină, protecție spirituală și multe altele. Akheretemple@yahoo.com sună sau WhatsApp cu numărul tău de telefon +233235887825

    RăspundețiȘtergere
  80. Soția mea m-a părăsit și a plecat în vacanță cu fostul ei iubit și în ultimele 4 luni nu am mai auzit-o și nu am văzut-o. Nu am știut niciodată că voi experimenta o astfel de ruptură cardiacă de la soția mea după 12 ani de căsătorie cu 3 copii. Șeful meu de la serviciu a observat că nu mă mai puteam concentra la stația de lucru așa cum obișnuisem înainte. Mi-a oferit o discuție pentru a discuta cu el și i-am spus prin ce trec. După ce i-am explicat șefului meu, el a replicat lui Lord Zakuza, care este o casă de vrăji. M-am conectat la Lordul Zakuza pe linia sa de WhatsApp la +1 740-573-9483, după ce am vorbit cu șeful meu și mi-a spus că situația mea se va rezolva în 24 de ore cu vraja sa puternică. I-am urmat toate instrucțiunile și am crezut și am avut credință în el. El mi-a pregătit o vraja de dragoste care s-a retras pe soția mea în decurs de 24 de ore și acum, amândoi am trăit bine mai mult decât ne obișnuiam. Nu știu dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, dar aici este linia WhatsApp Lord Zakuza +1 740-573-9483 și adresa de e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă.

    RăspundețiȘtergere
  81. Este întrebarea care te-a înnebunit de săptămâni întregi. Ați pierdut somnul, nu vă puteți concentra, faceți greșeli stupide la locul de muncă și apoi auzi melodia dvs. specială și începeți să plângeți. Simți că ai de gând să urli dacă o persoană îți spune că ești mai bine fără persoana care a fost dragostea vieții tale de ani buni. Alți prieteni cred că trebuie să te duci să vezi un terapeut, deoarece se pare că nu poți să te confrunți cu faptul că relația s-a încheiat bine. Le spui că nu accepți că relația s-a încheiat, deoarece ceva îți spune că există un răspuns la întrebarea cum să-mi primești fostul înapoi, contactează caseta de vraja E-mail: wealthylovespell@gmail.com sau whatsapp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  82. DR ISIKOLO ESTE CEA MAI BUNĂ AJUTOR PE CARE PODEȚI SĂ ÎȚI ÎNCHIRIȚI ACASA ÎNAPOI PENTRU TINE.
    După 5 ani în căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să acționeze ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că va divorța de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o casetă de vrăji pe internet numită DR ISIKOLO, care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie de puterile vrăjii de dragoste, la început m-am îndoit dacă există așa ceva, dar am decis să Încearcă, când îl contactez, m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu ale lui cu mine în bine și în realitate. Contactați această mare casă de vrăji de dragoste pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvate astăzi prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct Whatsapp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna ziua, colegii mei prieteni online sunt Monica Gilbert din Franța, vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi dr. Ajayi marele vrăjitor pentru că mi-a readus soțul. soțul meu m-a lăsat pentru fosta lui iubită pe care a avut-o înainte să se căsătorească cu mine, este o situație dificilă pentru mine L-am sunat și l-am rugat să se întoarcă, a refuzat că a spus că nu mă mai iubește. degeaba se comporta ca o persoană sub un control manipulator, i-am spus prietenului meu prin ce trece și ea mi-a dat numărul de WhatsApp al doctorului Ajayi: +2347084887094 și mi-a explicat cum dr. Ajayi a pregătit o plantă pentru ca ea să rămână însărcinată după 15 ani de căsătorie fără rodul pântecelui. Aveam nevoie de ajutor, așa că l-am contactat pe dr. Ajayi prin numărul whatsApp pe care mi l-a dat prietenul meu și i-am spus problema mea, mi-a spus ce să fac, pe care l-am făcut așa cum mi-a dat instrucțiune și a aruncat o vraja de dragoste care mi-a adus înapoi soț în termen de 72 de ore. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a-ți readuce iubitul sau pentru orice altă problemă de viață, contactați Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com WhatsApp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  84. Vreau să mulțumesc dr. IYIAFO că m-a ajutat să-mi revin fostul meu după despărțire. Marele DR IYIAFO poate rezolva, de asemenea, o mulțime de probleme conjugale și multe altele. Trimiteți-i prin e-mail via iyiafoumuomumu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  85. SUA MEA VA FI ÎNTOTDEAUNA MINE .... !!!!
    Cum am primit din nou soțul meu divorțat cu ajutorul bunului vrăjitor de dragoste al doctorului ODION ... Numele meu este Lilibeth Hernandez. Când am citit o mărturie online despre modul în care Dr ODION, marea și cea mai puternică casă de vrajă ajută la readucerea soțului divorțului EX LOVER. Mă întrebam cum poate fi adevărat, pentru că mulți m-au eșuat în trecut fără niciun rezultat din partea lor. Am lăsat postarea să treacă și să trec pe forum. În conformitate cu observația mea din nou, o persoană a postat și a spus testat și de încredere rula de vraja. După ce a citit prin poștă, acesta era același om despre care vorbea dr. ODION. Deci nu am altă opțiune decât să verific cu adevărat cum funcționează. Am fost total devastat când iubitul meu soț m-a părăsit. Era ca și cum întreaga mea lume dispărea în durere și durere. Știu că sună ciudat, dar din toate războaiele de vrăjire pe care le-am contactat, el a fost singurul care mi-a dat această impresie că sunt atât de adevărat și de încredere. Mai mult decât cuvintele sale, mi-a adus soțul înapoi și mi-a făcut toate dorințele să devină realitate. Acum este loial, îmi acordă atenție, îmi oferă flori în fiecare duminică și deseori ieșim la cinema și la restaurant. soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună .. Voi fi veșnic recunoscător pentru că mi-am întors viața din iad în cer! Cred că cine are nevoie de ajutor ar trebui să ajungă la el pentru ajutor. Fie ca Dumnezeu să vă folosească în continuare pentru a salva relația ruptă. Pentru fiecare cu probleme civile, probleme de divorț, iubit pierdut sau orice problemă legată de relații, îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP pe el pe numărul său de telefon mobil +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  86. SUA MEA VA FI ÎNTOTDEAUNA MINE .... !!!!
    Cum am primit din nou soțul meu divorțat cu ajutorul bunului vrăjitor de dragoste al doctorului ODION ... Numele meu este Lilibeth Hernandez. Când am citit o mărturie online despre modul în care Dr ODION, marea și cea mai puternică casă de vrajă ajută la readucerea soțului divorțului EX LOVER. Mă întrebam cum poate fi adevărat, pentru că mulți m-au eșuat în trecut fără niciun rezultat din partea lor. Am lăsat postarea să treacă și să trec pe forum. În conformitate cu observația mea din nou, o persoană a postat și a spus testat și de încredere rula de vraja. După ce a citit prin poștă, acesta era același om despre care vorbea dr. ODION. Deci nu am altă opțiune decât să verific cu adevărat cum funcționează. Am fost total devastat când iubitul meu soț m-a părăsit. Era ca și cum întreaga mea lume dispărea în durere și durere. Știu că sună ciudat, dar din toate războaiele de vrăjire pe care le-am contactat, el a fost singurul care mi-a dat această impresie că sunt atât de adevărat și de încredere. Mai mult decât cuvintele sale, mi-a adus soțul înapoi și mi-a făcut toate dorințele să devină realitate. Acum este loial, îmi acordă atenție, îmi oferă flori în fiecare duminică și deseori ieșim la cinema și la restaurant. soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună .. Voi fi veșnic recunoscător pentru că mi-am întors viața din iad în cer! Cred că cine are nevoie de ajutor ar trebui să ajungă la el pentru ajutor. Fie ca Dumnezeu să vă folosească în continuare pentru a salva relația ruptă. Pentru fiecare cu probleme civile, probleme de divorț, iubit pierdut sau orice problemă legată de relații, îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP pe el pe numărul său de telefon mobil +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  87. Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când soțul meu de șase ani a mers să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, a fost atât de rău până am căutat ajutor pe internet. Și am văzut o mărturie a unui mare vrăjitor care ajută o doamnă pe nume Adina-Ioana Vălean și-a recuperat căsătoria și a decis să o încerce. așa că îl contactez pentru ajutor și el aruncă o cutie de ortografie pe care o folosesc pentru a-i întoarce soțul înapoi și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce a făcut pentru mine, nu mă voi baza în a împărtăși numele tău bun oamenilor de acolo, pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să-mi revin dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să câștige și să aducă mai mulți clienți, merită mai mult decât asta, iar recompensa lui este sigură. Pentru probleme de sănătate sau relații, sarcină sau cancer, HIV sau divorț, recuperarea datoriilor, orice virus sau infecții deloc, încetați să plângeți, contactați amabil dr. Amiso pe herbalisthome01@gmail.com el este singurul răspuns la toate problemele dvs. 100% Încredere .

    RăspundețiȘtergere
  88. Bună ziua, sunt Adina-Ioana Vălean. După ani în care am trăit într-o Uniune, căsătoria soțului meu, el a fost abuziv și a distrus iubirea pe care o împărtășeam și mi-a părăsit-o. Am încercat tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de prost pentru că l-am iubit. așa că i-am explicat problema mea prietenei mele și mi-a sugerat să contactez o cutie de vrajă care a ajutat-o ​​să arunce o vraja care a rămas însărcinată și i-a adus soțul înapoi. Nu am avut de ales decât să-l încerc. Am trimis un e-mail către dr. Amiso și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine. Mi-a spus tot ce aveam nevoie, pe care l-am prezentat și, astfel, a aruncat cutia de vraja și surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a sunat să ghicesc ce? pentru tot ceea ce venea ca o bucurie imensă și copleșitoare. . Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat El a vrut să se întoarcă la mine. El a mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa că am început să trăim din nou fericiți. Așadar, oricine are nevoie de ajutor pentru orice fel de probleme poate contacta acest adevărat vrăjitor și o casetă de casete ortografice foarte autentice pe herbalisthome01@gmail.com, el este singura soluție pentru a rezolva toate problemele dvs. 100% testate.

    RăspundețiȘtergere
  89. Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi unui caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, deoarece a ajutat la restabilirea păcii în căsnicia mea ruptă, ajung să știu despre el printr-un prieten care a ajutat cu numere norocoase să câștige mare într-o loterie. Nu vreau să intru în detalii, dar ceea ce îmi va place să știu este că dr. Ajayi este un adevărat om spiritual, deoarece am căutat ajutor din diferite surse, dar nu s-a întâmplat nimic până când prietenul meu m-a prezentat la el, l-am contactat în legătură cu căsătoria ruptă și i-a explicat totul, mi-a spus ce trebuie făcut, pe care l-am respectat și astăzi sunt un bărbat fericit în căsnicia mea, soția mea a venit acasă și mi-a spus că nu mai vrea un divorț și mulțumesc doctorului Ajayi că este însărcinată cu un băiat și statuile mele financiare s-au îmbunătățit. dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor în ceea ce vă deranjează, contactați Great Ajutor Caster Dr Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094, acesta este garantat 100%. puteți contacta, de asemenea, pentru următoarea vrajă.

    * Vraja de căsătorie
    * Vraja de promovare a muncii
    * numere norocoase pentru loterie
    * Stilou magic pentru examene
    * Bullet Proof haine vraja
    * Câștigă orice dosar în instanță
    * Vraja de protecție
    * vraja de prosperitate
     etc ....

    Nu fiți timizi contactați-l și rezolvați-vă problemele în câteva zile de la intervenția spirituală.
    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  90. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit un e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat rol de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTĂ CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.

    RăspundețiȘtergere
  91. Voglio ringraziarti per il tuo aiuto. Mia moglie mi ha lasciato alcuni mesi fa e avevo bisogno di lei nella mia vita perché la amo così tanto. Ho contattato chubygreat quando ho letto di lui su Google, come ha restituito i propri cari. Mi ha dato la certezza e mi ha detto che avrà bisogno delle cose che ho fornito e nei due giorni seguenti dopo aver lanciato l'incantesimo, mia moglie è tornata da me. Grazie chubygreat. Puoi contattarlo con i seguenti dettagli. Chubygreat@gmail.com o Whatsapp 2348165965904

    RăspundețiȘtergere

  92. Numele meu este Debora Holladay. După 12 ani de căsătorie, soțul meu și cu mine eram într-o ceartă sau alta, până când în cele din urmă m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și în fiecare noapte, mă gândesc la el și vreau întotdeauna să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am găsit un site care sugera că DR SUNNY ar putea ajuta rapid să-mi găsească ex. Așa că am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vraja Love pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de el și de copii, atât de uimitor !! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât înainte, toate datorită lui DR SUNNY. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet încât DR SUNNY vrăjitor real și puternic, încât mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta copiii săi în perioade de suferință, dacă sunteți aici și trebuie să vă găsiți fostul sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum acest rotativ puternic. Iată contactul său pentru apeluri / WhatsApp: +2349030731985 E-mail: drsunnydsolution1@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  93. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o distribuție de mărturii pe internet de ROSE GOMEZ. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în termen de 2 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în două zile pe care le promite și soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun tuturor celor de pe acest site că voi rămâne mereu mulțumită acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna. o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, contactează-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  94. Prietenul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez pe internet, am dat o mărturie specială despre acest bun DR DR ISIKOLO ajută să mă întorc repede și să opresc un divorț sau o despărțire și așa mai departe, așa că am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vrajă de reconciliere) pentru mine. 48 de ore mai târziu, iubitul meu s-a întors la mine plângând și implorându-mi iertarea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această minunată vrăjitorie oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru relațiile sale rupte și pentru căsătorie, prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com. Pur și simplu contactați marele „DR ISIKOLO” Dacă aveți vreo problemă contactați-l și vă garantez că el vă va ajuta. Nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Mulțumesc DR ISIKOLO că mi-ai salvat relațiile rupte și mi-a adus prietenul înapoi la mine! ” trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  95. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți readuce fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? E-mail Dr. Isikolo pentru soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, ceea ce ne conduce. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac pentru a-l recupera înapoi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când am întâlnit dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurt povestea lungă, Înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ore, Sotul meu mi-a dat un apel și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi. În cele din urmă, vă scriu această mărturie pentru a vă oferi mulțumirile și recunoștința mea profundă, dr. Isikolo pentru că ați respectat cuvintele și promisiunile voastre în a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la puterea voastră turnare vrăjitoare și de a folosi puterile voastre înzestrate și mari pentru adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți trimite pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp/Viber-l la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  96. Numele meu este Lara Otis și vreau să-i mulțumesc doctorului Isikolo un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a părăsit casa și a început să se întâlnească cu o altă femeie și a rămas cu femeia, am încercat tot ce pot pentru a-l readuce, dar tot efortul meu a fost inutil până până în ziua în care prietenul meu a venit la mine în casă și i-am spus fiecare lucru care s-a întâmplat între mine și soțul meu, apoi mi-a povestit despre o casetă puternică de vrajă care o ajută atunci când era în aceeași problemă, apoi îl contactez pe doctorul Isikolo și i-a spus fiecare gând și el mi-a spus să nu-mi fac griji din nou că soțul meu va reveni la mine după ce i-a aruncat o vrajă, am crezut că este o glumă, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că tocmai a terminat să arunce vraja, spre marea mea surpriză în acele 2 zile, soțul meu a revenit cu adevărat. implorându-mă să-l iert, dacă ai nevoie de ajutorul lui, îl poți contacta cu e-ul lui adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196. el este dispus să ajute orice corp care are nevoie de ajutorul său.

    RăspundețiȘtergere
  97. DR ISIKOLO cel mai bun vrăjitor casetă reface relația mea ruptă și recomand cu drag DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor.
    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie acum 3 luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit DR ISIKOLO pe care îl poate readuce pe iubitul în câteva zile, îl râd afară și mi-a spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni, că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. S-a întors pentru mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Mulțumesc DR ISIKOLO că mi-ai readus iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare preot, aici este adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  98. Salut baieti. Vreau doar să mulțumesc mult (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420,000.00)). Vraja sa de loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Viața mea este acum echilibru și acum sunt foarte bogată, întrucât mi-am dorit întotdeauna și sunt fără îndoială. Căutați o casetă de vrăji reală și autentică, care să vă ajute să câștigați în orice fel de loterie pe care o jucați? puteți contacta DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga mare la loterie va deveni realitate și va funcționa bine pentru dumneavoastră. Vraja lui foarte reală și autentică nu pot încă să o cred. Și vraja Lui funcționează foarte repede. Vă mulțumesc foarte mult dr. ISIKOLO că v-ați dedicat timpul pentru a arunca vraja la loterie. Am plătit facturile și mi s-a șters datoria și sunt încă foarte bogat. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji reală și autentică pentru a vă ajuta să câștigați loterie, contactați-l cu drag pentru ajutor rapid și urgent isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  99. Nu mi-am dorit divorțul pentru că îmi iubesc foarte mult soțul și nu vreau ca familia mea să se despartă. Am bănuit că femeia folosește o vraja magică neagră la soțul meu, așa că nu se poate întoarce la familia sa. Am căutat sfaturi despre cum să-mi câștig înapoi soțul și am dat peste un comentariu care spune că doctorul Isikolo a ajutat-o să-și recupereze soțul înapoi după câteva luni de la despărțire și am luat e-mailul doctorului Isikolo care era prezent la comentariu și a trimis prin e-mail. el despre problema mea și el mi-a răspuns înapoi și mă ajută să-mi recuperez soțul în 48 de ore, iar acum soțul meu este din nou cu mine și este și mai iubitor decât înainte. dacă doriți să vă restabiliți relația, vizitați acest e-mail pe net și vedeți pentru voi ce a făcut el pentru oameni, sunt foarte fericit să mărturisesc despre bunul său serviciu. toată lumea merită să fie fericită! încercați-l, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  100. Mi-am făcut o promisiune să-mi spun mărturia pe tot globul, odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus doctorul Isikolo când m-a ajutat. Am făcut alegerea potrivită să-l contactez pe doctorul Isikolo, marea casă de vrăji, care este capabilă să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine din nou, dar când am luat legătura cu doctorul Isikolo m-a asigurat că omul meu va veni din nou. mi-a oferit o listă de articole de cumpărat, dar nu am putut să le primesc în țara mea, așa că i-am trimis banii și el a cumpărat obiectele și a pregătit vraja de dragoste perfectă. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerându-mi iertare, ACEASTA ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact cum mi-a spus. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că doctorul Isikolo este atât de real și vă rog să-l contactați acum pe e-mailul său, astfel încât să vă poată ajuta în felul în care m-a ajutat. e-mail este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  101. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui doctor ODION pentru că mi-a rezolvat căsătoria, după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în vraji până când prietenul meu nu m-a prezentat la el. La început, am fost sceptic în legătură cu el, pentru că am auzit multe despre rotile false de vrăji, dar mi-am pus îndoielile în spatele meu, pentru că eram disperat să-mi iau soțul înapoi și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a instruit să fac. Acum, soțul meu se întoarce la doar 48 de ore de la contactul cu el. Trăiesc fericit alături de soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji de loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă acum cu Doctor ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  102. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui doctor ODION pentru că mi-a rezolvat căsătoria, după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în vraji până când prietenul meu nu m-a prezentat la el. La început, am fost sceptic în legătură cu el, pentru că am auzit multe despre rotile false de vrăji, dar mi-am pus îndoielile în spatele meu, pentru că eram disperat să-mi iau soțul înapoi și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a instruit să fac. Acum, soțul meu se întoarce la doar 48 de ore de la contactul cu el. Trăiesc fericit alături de soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji de loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă acum cu Doctor ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  103. Nimeni nu m-ar fi putut face vreodată să cred că scrisoarea pe care urmează să o scriu ar fi scrisă de fapt într-o bună zi. Am fost cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau în ceva asemănător, dar mi s-a spus de o sursă de încredere (un colaborator foarte apropiat) că doctorul Isikolo este o persoană foarte dedicată, talentată și talentată, și după multă „îngustare”, ea ( colegul meu) m-a determinat să-i contactez emailul isikolosolutionhome@gmail.com. A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea de dragoste a fost în umbră; Am trecut prin două divorțuri și am fost la un pas de un al treilea. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. Așa că, cu nimic altceva decât orgoliul meu de a pierde, am verificat-o. Am fost prăpădit. Doctorul Isikolo este pentru REAL. A făcut orice magie a făcut și iată și nu mai mult de DOUĂ ZILE după aceea, mi-am revenit soțul! A fost ca o minune! Dorea brusc să meargă la consiliere în căsătorie și ne descurcăm foarte bine, pe drumul spre recuperare! Dragoste și multe binecuvântări Înapoi la tine! Contactați medicul Isikolo prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  104. Ești desfrânat? Nu vă supărați, lăsați-l pe DR ISiKOLO să vă ajute să vă faceți înapoi „Am fost căsătorită de 5 ani cu 2 copii și am trăit fericit cu familia până când lucrurile au început să se urâțe cu mine și soțul meu, care ne duce la lupte și argumente aproape de fiecare dată ... s-a înrăutățit la un moment în care soțul meu a depus divorțul. Am încercat tot posibilul să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine pentru că l-am iubit din toată inima și nu am vrut să-mi pierd soțul, dar Totul nu s-a rezolvat ... S-a mutat din casă și a continuat să depună dosar pentru divorț. Am pledat și am încercat totul, dar totuși nimic nu a funcționat. , Care, în cele din urmă, m-a ajutat să ies ... Nu am fost niciodată fan al lucrurilor de genul acesta, ci doar am decis să-l încerc, pentru că eram disperat și nu am rămas fără nicio alegere ... El a făcut vraja pentru mine și lucrurile funcționează cu adevărat așa cum promite el și soțul meu să vă răzgândiți și să vă întoarceți acasă pentru a rămâne cu mine și cu copiii. Și promit să nu mă mai doară niciodată. trăim fericiți așa cum a fost cu ajutorul DR ISiKOLO. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta DR ISiKOLO prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp el la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  105. Sunt Ivanka Fabijan din Londra, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele tuturor. m-am căsătorit cu soțul meu Amos Fabijan, îl iubesc atât de mult că suntem căsătoriți în ultimii 8 ani cu doi copii. când a plecat în vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Mary, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Am fost atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până nu am întâlnit-o pe prietena mea dor de Pașa și i-am spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat unui bărbat numit Dr. Isikolo vrăjitor de dragoste care a aruncat o vrajă pe fostul său și să-l aducă înapoi la ea după 2 zile. Domnișoară Pasha mă roagă să-l contactez pe doctorul Isikolo pentru vrăji pentru ajutor. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. El mi-a spus până la două zile că va reuni împreună cu soțul meu împreună. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și el a început să plângă de iertare. În momentul de față sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ pentru ceea ce a făcut acest grozav vrăjitor pentru mine și soțul meu, puteți contacta Dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  106. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  107. Sunt atât de emoționată că mariajul meu rupt a fost restaurat.
    Ne-am compus recent, chiar dacă a fost dificil. Au trecut mai bine de o lună și totul se simte ca a revenit la normal. A început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape 2 ani înainte de a ne despărți s-a sfârșit. Este ca și cum ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am pus trecutul în urma noastră și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, viitorul pare mult mai luminos. Dr. Isikolo m-a ajutat și am obținut rezultatul în 48 de ore și a fost la fel de magic și de incredibil
    Nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscător sunt doctorul Isikolo! Este ca și cum am fi redescoperit în cele din urmă acele lucruri unele care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate problemele îngrijorătoare și stresul au dispărut pur și simplu.
    Mulțumesc Doctor Isikolo că mi-a salvat căsătoria și mi-a adus soțul înapoi la mine! ”.
    Eu și soțul meu trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumim doctorului Isikolo. Dacă aveți vreo problemă, contactați acum doctorul Isikolo și vă garantez că acesta vă va ajuta. Trimiteți-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  108. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  109. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  110. Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați DR ISIKOLO dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a remedia relația voastră.
    Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără întrerupere încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nici o iubire și nici o încredere de el, așa că a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vrajă diferite aici, în Statele Unite, dar niciunul nu l-ar putea aduce pe Richard înapoi la mine. Doar DR ISIKOLO mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente din viața mea, că am fost o casă de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă le sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea DR ISIKOLO chiar acum, el este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  111. CONTACTAȚI ACEST MARE CASTER DE VOMBIE PENTRU ORICE AJUTOR. isikolosolutionhome@gmail.com
    Sunt foarte recunoscător împărtășind aceste mărturii minunate cu tine, cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o bună zi voi câștiga la loterie. în sfârșit, visele mi-au trecut când i-am trimis un e-mail Dr. Isikolo. și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am parcurs mult timp cheltuind bani pe bilet doar pentru a mă asigura că voi câștiga. Dar nu știu niciodată că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am însemnat caseta de vraja online, despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte grozav în a face vraja de loterie, așa că am decis să încerc. Am contactat acest om și el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când s-au terminat la sorti am fost printre câștigători. castig 1.900.000 de milioane de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești oameni poți face milioane de bani prin tragere la sorți. Sunt foarte fericit să-i cunosc pe acești oameni, îți voi fi veșnic recunoscător. Trimiteți-i un e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  112. Vraja puternică de dragoste eficientă pentru a-ți reveni acum Ex Amantul, verifică dr. Isikolo.
    Tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste ale doctorului Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recupereze iubitele pierdute și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum ajută la readucerea înapoi a fostului iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Dr. Isikolo mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi Anthony m-a sunat, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el era mă roag cu adevărat să-l iert și să fac promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a adus și o mașină nouă doar pentru ca să-și dovedească iubirea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune în toată lumea. Ei bine, dacă aveți nevoie de o casetă de vrajă eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs., puteți contacta Dr. Isikolo e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  113. Din abundența inimii, gura vorbește. Sunt Lorene Guan din NY, SUA. Sotia mea a divortat in anul 2017 si m-am intors la sotul ei EX. M-am simțit inima frântă și slabă, pentru că nu știam cum să o recuper. Am făcut tot ce am putut face pentru a o readuce prin prietenii mei apropiați și membrii familiei, dar nimic nu a funcționat. Așa că, în locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online despre cum pot să-i iau înapoi și am găsit diverse mărturie despre cum un bărbat pe nume Dr. Ilekhojie a fost credincios și de ajutor cu vraja sa. Oricine are probleme de relație similare trebuie să-l contacteze pe gethelp05@gmail.com sau să sune la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  114. Acum, când mi-am dat omul înapoi, ar fi nedrept dacă nu aș împărtăși experiența mea în întreaga lume cu privire la modul în care l-am recuperat. Acesta este motivul pentru care sunt aici în această zi pentru a anunța lumea că există puteri reale în ceea ce privește castingul prin vrajă, așa cum ISDR ISO mi-a dovedit, aducând bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea în doar 2 zile după ce l-am contactat. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când am găsit isikolosolutionhome@gmail.com sau un mare casator de vrăji, care a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi primi prietenul înapoi. în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și atât de șocant, prietenul meu nu m-a mai sunat acum 4 luni și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-mi fie oasele din spate până la restul vieții alături de mine.DR ISIKOLO l-a eliberat pentru a ști cât de mult l-am iubit și l-am dorit. Și a deschis ochii pentru a imagina cât de mult avem împreună. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăiesc o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră. Acesta este motivul pentru care am promis să-mi împărtășesc mărturia în tot universul. Toate mulțumirile sunt adresate RD ISIKOLO pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail în situația în care suferiți o pauză cardiacă și asigurând întregul univers că, așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, va ajuta cu siguranță pe oricine are nevoie de timp pentru a-l contacta pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com Dvs. îl poate Whatsapp și pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  115. Numele meu este Ana Dario, vreau să mulțumesc bărbatului care este în spatele zâmbetelor mele astăzi, reunindu-mă și soțul meu, după ce a divorțat de mine, DR ISIKOLO, care este un caster de vrăji foarte puternic și mi-a adus soțul înapoi la mine și l-a făcut să mă roage să-l iert pentru tot ceea ce mi-a făcut, chiar mi-a fost dor de el atât de mult și l-am iubit întotdeauna. Sunt fericit să-l reîntorc în viața mea și toate aprecierile mele sunt la DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat și că mi-a adus soțul înapoi la viață cu marile sale puteri. L-am contactat și mi-am întins agonia înainte și mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și în 48 de ore, dragul meu soț s-a întors înapoi la mine. Prietenii mei de acolo, care se confruntă cu probleme de căsătorie și probleme de divorț, te asigur că îți poți reveni iubitul la viața ta cu ajutorul DR ISIKOLO. Îl puteți adresa pe: (isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. Voi continua să-i public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine. E-mailul său este din nou isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Mă simt atât de bucuroasă astăzi datorită ajutorului pe care DR ISIKOLO mi l-a oferit pentru că mi-am revenit Sotul. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu m-a înșelat și căuta un divorț. Dar când am întâlnit DR-ul ISIKOLO E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi să-i caut ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză a mea. mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu, pentru că nu există nicio problemă fără o soluție pe care a făcut-o pe măsură ce mă conformez cu el. Aici sarbatoresc pentru că Soțul meu este din nou acasă și i-a fost nevoie să se întoarcă doar în 48 de ore și mă bucur cu adevărat de căsnicia mea și ce sărbătoare minunată. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu contactați acum DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu provocări în viața relației voastre. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  117. ÎȚI FOSTUL MEU partener ÎNAPOI CU AJUTORUL DR ISIKOLO
    Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de un cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc totuși într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de DR ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit, împărtășind mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să-și rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea să simtă alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă la adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp +2348133261196 și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  118. Dr. Oniha pe site-ul său. Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema mea și în doar 48 de ore așa cum mi-a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul lui a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu reușesc să mulțumesc destul de mult acestui răzbunător pentru ceea ce a făcut pentru mine, sunt atât de recunoscător și nu mă voi opri niciodată să-i public numele pe internet pentru munca bună pe care a făcut-o pentru mine. Încă o dată sunt recunoscător dr. Oniha pentru marea ta muncă ''. De asemenea, vă puteți rezolva problemele cu ajutorul Dr. Oniha. contactați-l prin e-mail
    onihaspelltemple@gmail.com
    Numărul Whatsapp +15056336879.
    Site-ul www.onihaspelltemple.com

    RăspundețiȘtergere
  119. Vraja uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul și a-ți repara relația spartă
    Soțul meu s-a despărțit de mine acum 3 luni și m-a obligat să semnez actele de divorț și am fost complet desfrânat. Și nu puteam să mă întorc în nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această uluitoare și strălucitoare cască de vrăji care a venit în salvarea mea. Wow! M-a ajutat atât de mult această cască de vrăji. Dr. Isikolo mi-a garantat o distribuție de vrajă urgentă de 48 de ore, pe care am acceptat-o. Șocant! luna aceasta, pe 10 martie 2020, soțul meu m-a chemat cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat, și a făcut tot posibilul să retragă actele de divorț care se desfășurau anterior cu puterea acestui miracol care funcționează. Unii oameni au mărturisit că i-a readus iubitul Ex, iar alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli. Mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți un e-mail la Dr Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Vraja isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  120. Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți aproape un an, iar perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a încercat dr Ajayi să-l încerce, i-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vraja soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu Dr. Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

    RăspundețiȘtergere
  121. Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte, dacă nu pentru dr. Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine, că nu pot să păstrez singur, nu sunt un fel de oameni pe care îi veți ajuta după o muncă bună, ei vor fugi că de ce zilnic îi dau pe oameni să știe că un bărbat puternic și mare ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate încă să se întoarcă la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr. Isikolo am făcut o treabă pentru mine, care m-a făcut să cred că există adevărate potrivite vraje puternice acolo, dar este doar răbdător să aibă unul puternic precum Dr. Isikolo, îl pot dovedi oricui dorește să contacteze acest mare om nu va regreta, deoarece Dr. Isikolo mi-a readus iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele casete de vraja online care sunt în căutarea banilor oamenilor, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, sunt atât de bucuroasă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo, chiar apreciez că mă rog că faceți la fel și persoanelor care au nevoie de ajutor f te rom. încă o dată mulțumesc prietenilor mei, în orice fel de problemă încercați să-l contactați pe dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, iată e-mail e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp pe + 2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  122. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine, după ce am ajutat o femeie să-și recupereze soțul. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO Marele vrăjitor care mi-a adus-o pe fosta mea soție când am crezut că toată speranța a fost pierdută. DR ISIKOLO s-a folosit de vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi femeia cu vraja lui, la început am crezut că visez când soția mea se va întoarce la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, ea mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ pentru mine că voi anunța Lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om minunat. Tot ce am făcut a fost să mă conformez cu el, iar el m-a ajutat și am obținut rezultatul în 48 de ore, ceea ce mă uimește până astăzi. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei pe el sau ea înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați astăzi DR ISIKOLO pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  123. Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

    RăspundețiȘtergere
  124. M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul dr. Isikolo cel mai bun vrăjitor casnic online și recomand cu drag Dr Isikolo oricui are nevoie de ajutor !. Vreau să depun mărturie despre cum mi-am revenit iubitul după ce s-a despărțit de mine, suntem împreună de 3 ani, recent am aflat că iubitul meu avea o aventură cu o altă iubită, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri și el în sfârșit s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l înapoia, dar nu a avut niciun rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un caster de vrăji, care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit de ea. dar a decis să încerc, când am contactat această vraja prin e-mailul său, iar el mi-a spus ce să fac și i-am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită Dr. Isikolo. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Isikolo caster vrăjitor real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: Trimiteți-i un e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  125. Nu mi-am dorit divorțul pentru că îmi iubesc foarte mult soțul și nu vreau ca familia mea să se despartă. Am bănuit că femeia folosește o vraja magică neagră la soțul meu, așa că nu se poate întoarce la familia sa. Am căutat sfaturi despre cum să-mi câștig înapoi soțul și am dat peste un comentariu care spune că doctorul Isikolo a ajutat-o să-și recupereze soțul înapoi după câteva luni de despărțire și am luat e-mailul doctorului Isikolo care era prezent la comentariu și a trimis prin e-mail. el despre problema mea și el mi-a răspuns înapoi și mă ajută să-mi recuperez soțul în 48 de ore, iar acum soțul meu este din nou cu mine și este și mai iubitor decât înainte. dacă doriți să vă restabiliți relația, vizitați acest e-mail pe net și vedeți pentru voi ce a făcut el pentru oameni, sunt foarte fericit să mărturisesc despre bunul său serviciu. toată lumea merită să fie fericită! încercați-l, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  126. Ce aș fi făcut pentru a-mi aduce soțul înapoi dacă nu în ajutorul doctorului Isikolo. Am fost total confuz când soțul meu a divorțat de mine și a spus că este obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut pentru a-l face să anuleze divorțul, dar a spus că mintea lui a fost alcătuită și că am mers pe căile noastre separate. Plângeam de șoc, de rușine și de durere când prietenul meu când căuta ajutor și mi s-a spus să iau legătura cu dr. Isikolo pentru ajutor de către un vechi prieten de-al meu, când a auzit prin ce trec și am contactat în grabă doctorul Isikolo și mi-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine implorându-mă să-l accept înapoi în 48 de ore. Mai târziu a doua zi, soțul meu m-a sunat la telefon plângând și rugându-mi iertarea la început, am crezut că visez până când a venit în casă cerșind. Momentan, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe întrebări despre cum să luați legătura cu dr. Isikolo, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  127. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrița, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți cu privire la modul de a obține un împrumut pe internet, atât de mulți creditori aici sunt toți escroci și sunt doar acolo pentru a vă înșela de toți banii. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut la început aproximativ 1300 de euro, fără să iau împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3.000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slavă lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără niciun stres, m-a încurajat să depun cereri. Am solicitat un împrumut de la doamna Sarah Michael și am primit un împrumut de 25.000 de euro pe care l-am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit împrumutul în mai puțin de 48 de ore și cu o dobândă de 3% fără colateral. Sunt foarte fericit că sunt salvat de sărăcie.

    așa că îi voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut să o contacteze pe doamna Sarah Michael, prin e-mail: (sarahmichael831@gmail.com) sau Whatsapp: + 1-315-284-1764. De asemenea, mă puteți contacta pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  128. Mărturie De Lauren Lynch. Cum să-ți recuperezi rapid fostul!

    Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsătoria mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat afară din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce, după multă cerșetă, dar nu a avut niciun rost. Așa că într-o seară, pe măsură ce mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care a întrebat de soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru, așa că mi-a spus că singurul mod în care îmi pot reveni soțul este pentru a vizita un caster vraja, pentru că a funcționat cu adevărat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. DR ODION (drodion60@yandex.com) Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar caseta de vrăji m-a asigurat că o să-mi iau soțul în ziua următoare. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, atât de surprinzător, soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a mă informa că se va întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, cu ajutorul unui război vrăjitor. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să contactați DR ODION, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta să-i trimiteți un e-mail la adresa: (drodion60@yandex.com) sau whatssapp +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  129. Mărturie De Lauren Lynch. Cum să-ți recuperezi rapid fostul!

    Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsătoria mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat afară din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce, după multă cerșetă, dar nu a avut niciun rost. Așa că într-o seară, pe măsură ce mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care a întrebat de soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru, așa că mi-a spus că singurul mod în care îmi pot reveni soțul este pentru a vizita un caster vraja, pentru că a funcționat cu adevărat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. DR ODION (drodion60@yandex.com) Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar caseta de vrăji m-a asigurat că o să-mi iau soțul în ziua următoare. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, atât de surprinzător, soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a mă informa că se va întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, cu ajutorul unui război vrăjitor. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să contactați DR ODION, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta să-i trimiteți un e-mail la adresa: (drodion60@yandex.com) sau whatssapp +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  130. Dacă credeți că castingul vraja nu este un lucru real, știți pe cine să contactați, care vă va ajuta așa cum au spus. Ați întâlnit vreo mărturie despre DR ISIKOLO? Nu ați văzut munca lui DR ISIKOLO și vă voi spune că este un adevărat rol de vrăjitor care să vă readucă fostul în 48 de ore la adresa sa de email isikolosolutionhome@gmail.com. Sunt Ivana Bennet aici, în New Hampshire. Mi-am pierdut iubitul, iubitul meu acum 4 ani și m-am întâlnit cu alți bărbați, ca să uit de el. Am fost în diferite relații de când mi-am pierdut adevărata dragoste, numărând 3. La fel de jos, cât am fost emoțional, am găsit mărturii despre rule de vrăji când am citit despre DR ISIKOLO. Totuși, am contactat e-mailul său la isikolosolutionhome@gmail.com și în 48 de ore, prietenul meu a sunat la telefon și mi-a spus niște lucruri serioase de relații în urechile mele și voiam să mă întâlnesc. L-am cunoscut a doua zi și mi-a spus că-i pare rău că m-a lăsat așa cum a făcut-o și știam că răzbunătorul a făcut-o. Vă rog, nu judecați o carte după copertă și am găsit adevărata cască de vrăjire care să ia legătura cu credința și el m-a ajutat să îmi rezolv problema. Voi recomanda Templul vrăjitorului DR ISIKOLO tuturor celor care doresc să întâlnească un adevărat rol de vrăjitor pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp sau VIBER la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  131. Ma numesc Nina Mauro. Viața mea s-a întors !!! După 1 an de căsătorie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii. Am simțit că viața mea era pe cale să se termine, aproape că m-am sinucis, am fost afectat emoțional de foarte mult timp. Mulțumită unui râu de vrăji numit DR ISIKOLO, pe care l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit o mulțime de mărturii despre acest anvelopă specială. Unii au mărturisit că i-a readus iubitul Ex, iar alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. Am întâlnit și o mărturie particulară, a fost despre o femeie numită Ana, a mărturisit despre cum și-a adus înapoi iubita de Ex în mai puțin de 2 zile, iar la finalul mărturiei a lăsat adresa de e-mail a lui DR ISIKOLO. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. În doar 48 de ore, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem chiar mai fericiți decât înainte de DR ISIKOLO, este cu adevărat un om talentat și nu voi înceta să-l public pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a vă rezolva toate problemele pentru dvs. contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  132. WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată în viața mea, mă numesc Marta Leon, nu am crezut niciodată că voi zâmbi din nou, după ce soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an, tot efortul de a-l aduce înapoi a eșuat și am fost disperat să-l aduc înapoi acasă, am crezut că nu o să-l văd din nou, până nu am întâlnit o doamnă numită Miller pe Facebook, care mi-a povestit despre o casetă de vrajă numită Dr. Isikolo. Mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, mă simt fericit deja când am avut asta de la el, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să ceară iertare spunând că este lucrul diavolilor, așa că sunt încă surprinde până acum despre această minune, pentru că este prea real pentru a fi real, știu că atât de multe doamne sunt acolo cu aceeași problemă a mea, dar îți spun astăzi că există o soluție pentru asta e-mail. Dr. Isikolo pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp și la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  133. ce lume minunată trăim, încă mă îndoiesc de acest război vraja cum a făcut-o !!! Eu sunt Barbara Adam, sunt Londra Sunt atât de fericit să spun că întregul cuvânt știe cum mi-a salvat această căsătorie vrăjitoare puternică. Totul mergea în scurgere, deoarece soțul meu nu poate înceta să mă înșele cu alte femei. S-a obișnuit să mă încălzesc mereu. Am încercat să-l fac să se oprească, dar nu am putut să nu ajut situația, cu cât am încercat, cu atât devine mai greu. Uneori ne vom lupta și ne vom despărți câteva luni și vom reveni din nou doar din cauza copiilor noștri. Într-o zi, un prieten mi-a povestit despre acest cască de vrăjitoare care a ajutat-o ​​și pe ea, numele său este Dr. Isikolo, ea a spus că folosește vrăji albe pentru a rezolva problemele spirituale. Am decis să încerc, l-am contactat și mi-a spus că va dura doar 2 până la 3 zile și că voi vedea schimbări mari la soțul meu. A aruncat de fapt o vraja, crede-ma dupa 48 de ore de la vraja, sotul meu marturisea diferite nume de femeie cu care a dormit. El a cerut iertare și să nu mai încerce niciodată. Din acea zi și până acum, mintea mea este în repaus. Sotului meu nu-i plac toate celelalte femei de pe pământ, cu excepția mea. Și sunt atât de fericit că îl am doar pentru mine. Caseta de vraja îi contactează e-mailul; isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai nevoie de o casetă de vrăji care să-i readucă fostul soț, soție, iubit?

      Inbox me today drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună
      și aduce-l înapoi, pentru tine și să trăim fericiți împreună după cum doriți
      contactați-mă dacă aveți nevoie de acestea mai jos:

      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-i aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva să facă tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Visele rele
      (6) Vraja de a obține bani
      (7) Aveți întotdeauna coșmaruri?
      (8) Doriți să vă opriți divorțul?
      (9) Îți este greu să câștigi o cauză în instanță?
      (10) Vindecarea pentru HIV și SIDA?

      Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

      Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

      Dr. Nazeem .......

      Ștergere
  134. Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să revină la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Mohammed casterul de vrăji real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  135. Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să revină la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Mohammed casterul de vrăji real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  136. Vă mulțumesc domnule pentru vrăjile voastre adevărate. Am întâlnit multe mărturii despre mărturia netă a lui DR ISIKOLO, o casetă de vrăjitoare voodoo care vă va ajuta să aruncați o vraja Love pentru a vă readuce fostul iubit. Eu și iubitul meu am fost despărțiți de 3 luni și am forțat într-adevăr un moment dificil să-l recuperăm din nou, nu l-am crezut, la început, dar pe măsură ce viața s-a înrăutățit, am decis să încerc, contactând DR ISIKOLO voodoo spel și spre surprinderea mea, el a făcut o vraja de dragoste pentru mine și pentru mine și de prietenul de 2 ani care a fost separat de 3 luni, acum suntem din nou împreună și s-a întâmplat în 48 de ore. acum sunt o mărturie vie a faptelor bune ale vrăjii voodoo ale lui DR ISIKOLO, un bărbat înzestrat, cu puteri mari și inimă bună. Este secretul meu, dar am decis să fac lumea cunoscută, deoarece ar putea fi de ajutor oricui este interesat sau se confruntă cu probleme de relație sau de căsătorie. Trimiteți e-mail astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți Whatsapp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  137. Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și la nivel mondial. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească iubitele pierdute, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitelor persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că El se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit încât a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din toată lumea Ei bine, dacă aveți nevoie de o râu vrăjitoare eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta îl poți contacta pe dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  138. M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul lui DR ODION cea mai bună casetă de vrăji și recomand cu drag DR ODION oricui are nevoie de ajutor! eu, suntem împreună de 3 ani, de curând am aflat că iubitul meu avea o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri, iar el s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi. dar toate nu au rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre o casetă de vrăji, care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit de ea, dar am decis să o încerc, când am contactat această casetă de vraja prin Whatsapp +2349060503921, trimiteți-l pe e-mail la (drodion60@yandex.com) și mi-a spus ce să fac și i-am făcut-o, Apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 28 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită DR ODION. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea, DR ODION este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex-back sau soțul s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la (drodion60@yandex.com) Text, sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp: +2349060503921. MULTUMESC DR. ODION

    EMAIL DR ODION la (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere
  139. Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie despre care nu am crezut niciodată că ar fi posibil. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Am primit fostul meu iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar niciun mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care l-a ajutat și în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. El mi-a dat în curând numărul lui de telefon și am vorbit și pentru o perioadă bună. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  140. Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Mohammed casterul de vrăji real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  141. Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Mohammed casterul de vrăji real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  142. Un apel de cască vrăjitoare Dr Ajayi m-a ajutat să-mi revin soțului după 2 ani de separare din cauza neînțelegerii și l-am rugat în mai multe rânduri să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu cei trei copii ai noștri, dar refuz în schimb să stau cu o altă femeie care cred îl manipulează. Am văzut o mărturie despre caseta de vrajă Dr. Ajayi în timp ce căutam ajutor online, care a explicat cum a ajutat-o ​​să-și scoată fratele din închisoare după ce a făcut o vrajă de grațiere pentru ea, vreau cu adevărat soțul meu să se întoarcă acasă, așa că am text vraja casetă pe WhatsApp: +2347084887094 și mi-a spus ce trebuie făcut, k a urmat toate instrucțiunile și azi trebuie să-mi împărtășesc mărturia, deoarece soțul meu s-a întors acasă la trei zile după ce dr. Ajayi a făcut o vrajă pentru ca el să se întoarcă acasă, trăim fericiți acum. Am avut îndoieli, dar acum nu mai am îndoieli pentru că tot Spell Caster mi-a spus că s-a întâmplat așa cum mi-a explicat, așa că dacă aveți nevoie de ajutorul unei roșii de vraja pentru orice fel de problemă vă confruntați în viață, contactați-l pe dr. Ajayi : drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094.

    RăspundețiȘtergere
  143. Prietenul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez pe internet, am dat o mărturie specială despre acest bun DR DR ISIKOLO ajută să mă întorc repede și să opresc un divorț sau o despărțire și așa mai departe, așa că am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi el a făcut (întoarce vraja Love) pentru mine. 48 de ore mai târziu, iubitul meu s-a întors la mine plângând și implorându-mi iertarea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această minunată vrăjitorie oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru relațiile sale rupte și pentru căsătorie, trimiteți-i prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com. Pur și simplu contactați marele „DR ISIKOLO” Dacă aveți vreo problemă contactați-l și vă garantez că el vă va ajuta. Mulțumesc DR ISIKOLO că mi-a salvat relațiile rupte și mi-a adus prietenul înapoi la mine. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  144. CUM ÎȚI ÎNTRUCĂT SĂ MĂ SĂ RĂMÂNTUL CU AJUTORUL DR MICHAEL CONTACT PE NUMĂRUL WHATS_APP +2348139206346 Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. MICHAEL care mă ajută .... Sunt Ann Earnis din Africa de Sud. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui, prin această lume cea mai bună vrăjitorie care mi-a readus soțul meu care m-a lăsat afară pentru ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest bărbat pe un site de blog, postat de unul dintre clienți. ajutor, i-am explicat totul și mi-a povestit despre o casetă de vrăji despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la caseta de vraja pentru a-i spune problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc acestui râu veritabil și sincer, vă rog, tot ce mi-ați spus a trecut și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să le spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați cu drag această casetă de vrajă, el este real, el este puternic, și orice ar spune rula de vraja este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ce înseamnă rula de vrajă mi-a spus că a trecut. Îl puteți contacta cu drag: adresa de e-mail este drmichaelspellcaster@gmail.com sau direct pe whats-app +2348139206346 sau apelați la MULȚUMI

    RăspundețiȘtergere
  145. CUM ÎȚI ÎNTRUCĂT SĂ MĂ SĂ RĂMÂNTUL CU AJUTORUL DR MICHAEL CONTACT PE NUMĂRUL WHATS_APP +2348139206346 Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. MICHAEL care mă ajută .... Sunt Ann Earnis din Africa de Sud. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui, prin această lume cea mai bună vrăjitorie care mi-a readus soțul meu care m-a lăsat afară pentru ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest bărbat pe un site de blog, postat de unul dintre clienți. ajutor, i-am explicat totul și mi-a povestit despre o casetă de vrăji despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la caseta de vraja pentru a-i spune problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc acestui râu veritabil și sincer, vă rog, tot ce mi-ați spus a trecut și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să le spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați cu drag această casetă de vrajă, el este real, el este puternic, și orice ar spune rula de vraja este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ce înseamnă rula de vrajă mi-a spus că a trecut. Îl puteți contacta cu drag: adresa de e-mail este drmichaelspellcaster@gmail.com sau direct pe whats-app +2348139206346 sau apelați la MULȚUMI

    RăspundețiȘtergere
  146. CUM ÎȚI ÎNTRUCĂT SĂ MĂ SĂ RĂMÂNTUL CU AJUTORUL DR MICHAEL CONTACT PE NUMĂRUL WHATS_APP +2348139206346 Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. MICHAEL care mă ajută .... Sunt Ann Earnis din Africa de Sud. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui, prin această lume cea mai bună vrăjitorie care mi-a readus soțul meu care m-a lăsat afară pentru ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest bărbat pe un site de blog, postat de unul dintre clienți. ajutor, i-am explicat totul și mi-a povestit despre o casetă de vrăji despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la caseta de vraja pentru a-i spune problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc acestui râu veritabil și sincer, vă rog, tot ce mi-ați spus a trecut și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să le spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați cu drag această casetă de vrajă, el este real, el este puternic, și orice ar spune rula de vraja este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ce înseamnă rula de vrajă mi-a spus că a trecut. Îl puteți contacta cu drag: adresa de e-mail este drmichaelspellcaster@gmail.com sau direct pe whats-app +2348139206346 sau apelați la MULȚUMI

    RăspundețiȘtergere
  147. Nu am crezut niciodată în Vrăji sau Magii până când am întâlnit acest mare caster vrăjitor numit DR ONIHA .. Bărbatul cu care voiam să mă căsătoresc m-a lăsat 3 luni până la cununia noastră și viața mea a fost cu capul în jos. El a fost cu mine de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult .. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. Când l-am sunat, el nu a primit niciodată apelurile mele și nu vrea să mă vadă în jurul lui. a fost neputincios și nu știu ce fac pentru ca omul pe care îl iubesc înapoi în viață. Am intrat online în căutare de ajutor și am găsit site-ul DR ONIHA trebuie să-l contactez. Deci, când i-am spus lui DR ONIHA ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac câteva lecturi, iar după lecturi m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste iubitul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit .. mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vraja să-l aducem înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat. În 4 zile mai târziu după care vraja a fost făcută de DR ONIHA, prietenul meu m-a sunat singur și a venit la mine scuzându-mă. Nu pot să cred că poate să se întoarcă din nou la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și Trăim ca o familie fericită .. Trimitem acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om deosebit, îl puteți contacta și prin această adresă de e-mail: onihaspelltemple@gmail.com sau pe site-ul său: http://onihaspelltemple.com .

    RăspundețiȘtergere
  148. Nu am crezut niciodată în Vrăji sau Magii până când am întâlnit acest mare caster vrăjitor numit DR ONIHA .. Bărbatul cu care voiam să mă căsătoresc m-a lăsat 3 luni până la cununia noastră și viața mea a fost cu capul în jos. El a fost cu mine de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult .. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. Când l-am sunat, el nu a primit niciodată apelurile mele și nu vrea să mă vadă în jurul lui. a fost neputincios și nu știu ce fac pentru ca omul pe care îl iubesc înapoi în viață. Am intrat online în căutare de ajutor și am găsit site-ul DR ONIHA trebuie să-l contactez. Deci, când i-am spus lui DR ONIHA ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac câteva lecturi, iar după lecturi m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste iubitul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit .. mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vraja să-l aducem înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat. În 4 zile mai târziu după care vraja a fost făcută de DR ONIHA, prietenul meu m-a sunat singur și a venit la mine scuzându-mă. Nu pot să cred că poate să se întoarcă din nou la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și Trăim ca o familie fericită .. Trimitem acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om deosebit, îl puteți contacta și prin această adresă de e-mail: onihaspelltemple@gmail.com sau pe site-ul său: http://onihaspelltemple.com .

    RăspundețiȘtergere
  149. Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


     https://drayoolasolutionhome.com/


    SAU https://twitter.com/DrAyoola1


    veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere

    RăspundețiȘtergere
  150. Sunt foarte fericit că am împărtășit aceste mărturii grozave, cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care câștig loteria de mega jackpot de milioane de euro. Am crezut întotdeauna că într-o zi voi câștiga la loterie. În sfârșit, visele mi-au trecut atunci când îi trimit prin e-mail Dr. Oniha și îi spun că am nevoie de numerele de loterie. Eu cheltuiesc atât de mulți bani pe bilet doar pentru a mă asigura că voi câștiga, dar nu am știut niciodată că câștigarea este atât de ușoară până în ziua în care am înțeles caseta de vraja online, despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte grozav în a face vraja la loterie, deci Decid să-l încerc. L-am contactat pe acest mare doctor și el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au apărut remizele, am fost printre câștigătorii norocoși, câștigând 5 milioane de dolari. Dr Oniha, sunteți cu adevărat cel mai bun, cu această mare casă de vrăji puteți câștiga milioane de bani prin intermediul loteriei. Sunt atât de fericit că am întâlnit acest om grozav, îți voi fi veșnic recunoscător, Dr. Oniha, dacă ești acolo în căutarea ajutorului, poți să-l atingi pe e-mailul său.
    E-mail: onihaspelltemple@gmail.com
    Site-ul: http: //onihaspelltemple.com.

    RăspundețiȘtergere
  151. Sunt foarte fericit că am împărtășit aceste mărturii grozave, cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care câștig loteria de mega jackpot de milioane de euro. Am crezut întotdeauna că într-o zi voi câștiga la loterie. În sfârșit, visele mi-au trecut atunci când îi trimit prin e-mail Dr. Oniha și îi spun că am nevoie de numerele de loterie. Eu cheltuiesc atât de mulți bani pe bilet doar pentru a mă asigura că voi câștiga, dar nu am știut niciodată că câștigarea este atât de ușoară până în ziua în care am înțeles caseta de vraja online, despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte grozav în a face vraja la loterie, deci Decid să-l încerc. L-am contactat pe acest mare doctor și el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au apărut remizele, am fost printre câștigătorii norocoși, câștigând 5 milioane de dolari. Dr Oniha, sunteți cu adevărat cel mai bun, cu această mare casă de vrăji puteți câștiga milioane de bani prin intermediul loteriei. Sunt atât de fericit că am întâlnit acest om grozav, îți voi fi veșnic recunoscător, Dr. Oniha, dacă ești acolo în căutarea ajutorului, poți să-l atingi pe e-mailul său.
    E-mail: onihaspelltemple@gmail.com
    Site-ul: http: //onihaspelltemple.com.

    RăspundețiȘtergere
  152. Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


    Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


    veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere

    RăspundețiȘtergere
  153. Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


    Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


    veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere

    RăspundețiȘtergere
  154. Vă mulțumesc domnule pentru vrăjile dvs. adevărate. Acest lucru este într-adevăr incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Prin urmare, v-am cunoscut domnule DR ALASHIRA, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-mi putea reveni soția, dar iactualcametorealizethat nu mi-a rezolvat nimic și că soția mea a dezvoltat multă ură pentru mine .. Am crezut că nu există nicio speranță să mă reîntâlnesc cu fosta mea soție și copii.Dar când am citit recenzii bune despre munca ta, domnule, am gândit să încerc să încerc și am făcut tot ce mi-ai instruit și am avut încredere în tine și am urmat instrucțiunile tale, așa cum mi-ai garantat-o ​​în 48 de ore, și tocmai atunci m-a sunat soția mea. Suntem mai mulțumiți acum, oricând. Totul arată perfect și sonatural! Mulțumesc îți mulțumesc foarte mult pentru vrăjile tale autentice și incontestabile. Mulțumesc Domnului pentru ajutorul tău. Așa că promit să-i spun lumii despre tine grozav Dacă ai nevoie de ajutor în căsătoria ta în relația ruptă, te rog să-l contactezi pe dr. alashira chiar acum pentru ajutor de WhatsApp +23480343954 38 sau e-mail dr.alashirao1@gmail.com Vreau ca fiecare care se confruntă cu orice problemă să dea și mărturie în curând. Doar ca mine

    RăspundețiȘtergere
  155. ESTE ADEVĂR CĂ MULȚI DE SPEL CASTEL SUNT FALSĂ ACEASTA ESTE UNICUL CAZ DE VÂNZARE DE VÂNZĂ, CARE A FOST ABILITĂ PENTRU RETURNAREA MEA FĂRĂ SĂPTĂMÂNTUL ULTIMĂ DUPĂ UNUI FALS CASTER COLECTAT DIN BANI, VĂ RUGĂM CONTACȚI DR ALASHIRA CĂ ESTE O BUNĂ OAMENĂ CARE VOI AJUTOR (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

    RăspundețiȘtergere
  156. Të gjithë faleminderit një njeriu të madh DR ALASHIRA që më ndihmoi të rimarrë ish-in tim pas shpërbërjes time. DR ALASHIRA e shkëlqyeshme mund të kurojë të gjitha llojet e problemit me të cilin po hasni në jetë .. Ai mund t’ju ​​ndihmojë të gjithëve. E-mail përmes..dr.alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438

    RăspundețiȘtergere
  157. Vă mulțumesc domnule pentru vrăjile dvs. adevărate. Acest lucru este într-adevăr incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Prin urmare, v-am cunoscut domnule DR ALASHIRA, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-mi putea reveni soția, dar iactualcametorealizethat nu mi-a rezolvat nimic și că soția mea a dezvoltat multă ură pentru mine .. Am crezut că nu există nicio speranță să mă reîntâlnesc cu fosta mea soție și copii.Dar când am citit recenzii bune despre munca ta, domnule, am gândit să încerc să încerc și am făcut tot ce mi-ai instruit și am avut încredere în tine și am urmat instrucțiunile tale, așa cum mi-ai garantat-o ​​în 48 de ore, și tocmai atunci m-a sunat soția mea. Suntem mai mulțumiți acum, oricând. Totul arată perfect și sonatural! Mulțumesc îți mulțumesc foarte mult pentru vrăjile tale autentice și incontestabile. Mulțumesc Domnului pentru ajutorul tău. Așa că promit să-i spun lumii despre tine grozav Dacă ai nevoie de ajutor în căsătoria ta în relația ruptă, te rog să-l contactezi pe dr. alashira chiar acum pentru ajutor de WhatsApp +23480343954 38 sau e-mail dr.alashirao1@gmail.com Vreau ca fiecare care se confruntă cu orice problemă să dea și mărturie în curând. Doar ca mine

    RăspundețiȘtergere
  158. Salut tuturor, numele meu este Chloe din Statele Unite. Viața a fost incoloră înainte ca Dr. Oniha să mă ajute cu o vrajă de dragoste să mă reîntâlnesc cu tatăl copiilor mei. Voința mea de a trăi și de a mă bucura de viață s-a întors acum, când familia mea este salvată. Nu mă voi mai simți niciodată singur. Mulțumesc, Dr. Oniha pentru că mi-a adus soțul înapoi la mine. Oricine se luptă în căsătoria sau relația ei, vă recomand azi dr. Oniha, știu că vă poate rezolva problema, deoarece sunt un martor viu al marii sale lucrări. Contactați dr. Oniha Știu că va rezolva și problema dvs.
    E-mail: onihaspelltemple@gmail.com
    Site web: http://onihaspelltemple.com.
    Număr apel / Whatsapp: + 1 (669) 221-3962

    RăspundețiȘtergere
  159. Vreau să mulțumesc Marelui DR ISIKOLO pentru că mi-a adus relația Restabilită. Nimeni nu m-ar fi putut face vreodată să cred că Mărturia va ajunge vreodată la realitate. Am fost cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau în nimic legat, dar mi s-a spus de o sursă de încredere (un colaborator foarte apropiat) și am încercat-o, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea de dragoste a fost în umbră; inima se rupe și era la un pas de o treime. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult pentru ca relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. iar el frânează din nou cu mine. Am fost confuz și nu mai fac ce să mai fac din nou, ci mai degrabă ei pentru a intra în contact cu DR ISIKOLO. El a făcut o vraja de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine în exact 48 de ore pe care mi-l asigura. acum suntem foarte multumiti de sinele nostru. DR ISIKOLO a făcut-o să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru bine. el vă poate ajuta, de asemenea, să vă remediați relația ruptă. Mi-am revenit soțul! A fost ca o minune. contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  160. Dr Oniha, Iată mărturia mea de la un client îndatorat de la Heart Warming (Sonya Carlson din Statele Unite) Domnule, a trebuit să vă scriu, deși sunt la serviciu acum pentru a vă anunța că vraja dvs. a funcționat cu succes, iar el a revenit înapoi pentru mine la fel cum ai spus-o domnule. O frumoasă trandafiri roșii tocmai mi-a fost adusă la locul de muncă de la omul cu care v-am contactat pe 18 decembrie. Domnule, sunt atât de fericit să-i spun lumii întregi, încât a revenit la mine prin vrăjile voastre puternice ieri, cam la ora 18:00. Totul a funcționat exact așa cum ai spus-o. Fără îndoială. Pentru că acum își dă seama că am fost meniți să fim și că eram compatibili. De fapt, îmi este greu să cred acum. Este chiar surprinzător! Vă mulțumesc foarte mult, Dr. Oniha pentru că mi-ați împletit puterile magice și pentru că m-ați reunit pe mine și pe fostul meu împreună cu cele mai mari puteri ale voastre '' Dacă cineva este acolo, vă puteți contacta pe Dr. Oniha
    Site web: http://onihaspelltemple.com
    E-mail: onihaspelltemple@gmail.com
    WhatsApp +16692213962

    RăspundețiȘtergere
  161. Vă rugăm să vizitați (drisikolosolutionhome.webnode.com)
    Sunt aici pentru a da mărturie despre modul în care acest caster puternic vrăjitor numit DR ISIKOLO m-a ajutat să îmi stabilesc relația. am fost copleșit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie unde lucrează. Am plâns și m-am plâns în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea lucrare a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru a-mi ajuta iubitul înapoi, el m-a ajutat să arunc o vrăjitoare puternică (de împăcare) și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore de la a face vraja de dragoste, logodnicul meu a revenit în genunchi implorându-mă să-l iert. Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile se duc la DR ISIKOLO Minuni pentru că a ajutat salvați relația mea puteți contacta DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  162. Vreau să le spun un secret celor dintre noi; cine relația / căsătoria lor trece în mizerie dincolo de reparații. Și mai întâi înainte de a începe, vreau să vă asigur mai întâi cititorii, că nu există nicio situație fără o soluție. Nu lăsa că acea căsătorie oribilă de care ești aproape săturat ... în loc să alergi, de ce să nu stai să lupți împotriva păcii? Nu există nicio căsnicie puternică care să aibă dragoste adevărată care să fie fără luptă și, de asemenea, nu există nicio căsătorie care să nu fie fără experiența dulce și acru. Cu cea pe care am experimentat-o, am crezut că s-a terminat, nu poate face nimic despre asta. A fost atât de lipsit de speranță până la acest nivel, încât niciodată nu cred că poate fi refăcut din nou. Dumnezeu m-a îndrumat să deschid ochii că acele erori și greșeli în căsătorie, dacă au fost corectate, acestea sunt lucrurile care fac o căsătorie puternică. Cu Agadaga am reușit să-l readuc, după 2 ani de separare totală. Înainte de acea perioadă l-am primit înapoi ... Nu am viață fără el și nu-mi pot imagina că așez în brațele altui bărbat, după ce am petrecut deja atâția ani într-o relație cu soțul meu, înainte de a ne căsători acum cu ajutorul marele Agadaga și atunci am observat că noi, femeile, suntem cauza majorității problemelor noastre. Și vreau să vă dau o dovadă în acest sens ... majoritatea doamnelor noastre au noroc cu oameni buni, care au cu adevărat dragoste în inima lor; și aproape dintre ei nu valorează darul unui om bun. în timp ce alții, întristează dragostea față de un om care nu îi iubește. Pls, cititori. Dacă citiți acest comentariu și v-ați confruntat cu mâhnirea cu dragostea voastră, vreau să vă spun asta, sfârșitul acestei necazuri și mizerii s-a făcut. Preotul Udene, este cheia de care aveți nevoie pentru a deschide toate ușile apropiate ale fericirii, bucurați-vă, iubiți și satisfacția în relația voastră. Vă voi ajuta lăsând e-mailul de mai jos ”contactați-l și strigați-i pentru ajutor. și lăsați-l să vă ajute să ieșiți din acea mizerie pentru care nu aparțineți agadagaspiritualhome@gmail.com aici este e-mailul direct și El vă va răspunde înapoi și vă va ajuta cu orice probleme doriți pentru ajutorul său. Și pls fiți ascultători pentru a urma instrucțiunile.

    RăspundețiȘtergere
  163. Buna ziua ma numesc Dora Florian vreau sa imi impartasesc experienta uimitoare cu cea mai mare casca de vraja DR ISIKOLO. Soțul meu m-a înșelat și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la completarea unui divorț. Am plâns și m-am îmbolnăvit când am căutat citate despre dragoste online Am văzut oameni care vorbeau despre DR ISIKOLO și marea lui lucrare al cărei caz era similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și i-am explicat fiecare în lacrimi adânci și mi-a spus. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va fi înapoi la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac cea mai mare surpriză a mea, două zile după seară, soțul meu a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic despre astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici mărturisesc despre asta. mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, de asemenea, vă poate ajuta să contactați isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196
    site-ul web: drisikolosolutionhome.webnode.com.

    RăspundețiȘtergere
  164. Mi-am făcut o promisiune să-mi spun mărturia pe tot globul odată ce omul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus dr. ISIKOLO când m-a ajutat. Am ales alegerea potrivită să iau legătura cu DR ISIKOLO, marea cască de vrăji, care este capabilă să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine din nou, dar când am luat legătura cu DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. mi-a oferit o listă de articole de cumpărat, dar nu le-am putut primi în țara mea, așa că i-am trimis banii și el a cumpărat obiectele și a pregătit vraja perfectă de dragoste. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerându-mi iertare, ACEASTA ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact cum mi-a spus. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să cred, pentru că DR ISIKOLO este atât de real și vă rog să-l contactați acum pe e-mailul său, astfel încât să vă poată ajuta în felul în care m-a ajutat. e-mail este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  165. Nu știu cum să explic asta .. sunt copleșit de fericire, o spui și se întâmplă dr. Oniha..OMG! Aceasta este mai mult ca o minune. Ești un Dumnezeu trimis la mine .. Te iubesc și mărturisesc pentru totdeauna despre serviciile tale către alte persoane care se confruntă și cu probleme civile. Tu faci din toată viața mea o mărturie vie. Omul meu s-a întors după cuvântul tău. Mulțumesc mulțumesc, Dr. Oniha. Vă voi fi veșnic recunoscător. Dacă nu vă binecuvântați! să vă binecuvânteze!!! Oricine are o problemă similară în casa sa conjugală trebuie să ia legătura cu această minunată vrăjitoare, de care poate fi de ajutor. Contactați dr. Oniha pe site-ul sau prin e-mail.
    E-mail: onihaspelltemple@gmail.com
    Site-ul: http://onihaspelltemple.com.
    Număr de apel / Whatsapp: + 16692213962

    RăspundețiȘtergere
  166. Astăzi sunt atât de fericit datorită faptului că DR ISIKOLO a făcut viața mea. vraja lui este atât de mare și rapidă, nu am văzut niciodată într-adevăr un bărbat de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema pe care nu mă așteptam, am dat peste el pe oameni cu cărți de față, vorbind despre marea sa lucrare de vraja, i-am colectat contactul și am contactat el a răspuns imediat și a întrebat despre problema mea, îi explic cu lacrimi, mi-a spus să-l contactez, nu ar trebui să-mi fac griji soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, eram uimit. Imediat mă întreb ce voi face pentru a-mi reveni soțul, el mi-a dat instrucțiuni și îi cer numele și imaginea pe care imediat o ascult și o urmăresc, mi-a promis că două zile soțul meu mă va suna să cred despre munca lui, sincer vorbind soțul a sunat, dar mi-e dor de apelurile lui am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea se întoarce din nou cu ajutorul DR ISIKOLO, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a lăsat pentru o altă femeie în altă stare, știi cum se simte când pierzi soțul iubit pentru o altă femeie, faci orice pentru a-l obține înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa lucrare, deoarece astăzi sunt atât de fericită. contactați-l Dacă aveți nevoie de ajutorul Lui prea mult, ignorați dacă nu. Multumesc DR ISIKOLO ,, "CONTACT prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l sunați sau să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  167. Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Mohammed poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Mohammed. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât dr. Mohammed casterul de vrăji real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: monicaspiritualtemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348134493948

    RăspundețiȘtergere
  168. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți readuce fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? E-mail DR ISIKOLO pentru soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, ceea ce ne conduce. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac pentru a-l recupera înapoi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când am întâlnit DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurt povestea lungă, Înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ore, Sotul meu mi-a dat un apel și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi. În cele din urmă, vă scriu această mărturie pentru a vă oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru dumneavoastră, Dr. ISIKOLO, pentru respectarea cuvintelor și a promisiunilor voastre în a-l aduce înapoi la mine în doar 24 de ore de la puternica voastră distribuție vraja și de a folosi puterile voinice și înzestrate pentru adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți trimite pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  169. Nu am crezut niciodată în Vrăji sau Magii până când am întâlnit acest mare caster vrăjitor numit DR ONIHA .. Bărbatul cu care voiam să mă căsătoresc m-a lăsat 3 luni până la cununia noastră și viața mea a fost cu capul în jos. El a fost cu mine de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult .. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. Când l-am sunat, el nu a primit niciodată apelurile mele și nu vrea să mă vadă în jurul lui. a fost neputincios și nu știu ce fac pentru ca omul pe care îl iubesc înapoi în viață. Am intrat online în căutare de ajutor și am găsit site-ul DR ONIHA trebuie să-l contactez. Deci, când i-am spus lui DR ONIHA ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac câteva lecturi, iar după lecturi m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste iubitul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit .. mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vraja să-l aducem înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat. În 4 zile mai târziu după care vraja a fost făcută de DR ONIHA, prietenul meu m-a sunat singur și a venit la mine scuzându-mă. Nu pot să cred că poate să se întoarcă din nou la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită..Am postat acest lucru pe forum, dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om deosebit, îl puteți contacta și pe acesta.
    Adresa de e-mail: onihaspelltemple@gmail.com sau a sa
    Site web: http://onihaspelltemple.com.
    Număr de apel / Whatsapp: + 16692213962

    RăspundețiȘtergere
  170. Sunt azi foarte fericit alături de familia mea. Numele meu este Bianca Bethune care locuiește în CANADA, soțul meu m-a părăsit de 4 ani și acum îl iubesc atât de mult, am căutat o modalitate de a-l recupera înapoi de atunci. Am încercat multe opțiuni, dar el nu s-a mai întors, până când am întâlnit un prieten care m-a aruncat la Dr.AYOOLA un caster de vrăji, care m-a ajutat să-mi readuc soțul după 48 de ore. Eu și soțul meu trăim fericiți împreună astăzi, DR AYOOLA este un om bun este grozav, îl puteți contacta prin e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com Acum voi sfătui orice persoană serioasă care s-a găsit în acest tip de problemă pentru a-l contacta acum soluție rapidă fără stres, acum îl numesc tatăl meu.contactează-l acum este întotdeauna e-mail online (https://drayoolasolutionhome.com/) sau îl contactează pe whatsapp +31684065675

    RăspundețiȘtergere
  171. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 3 zile, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat pentru un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Am 57 de ani și are 55 de ani. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a vindeca inima mea ruptă și mi-a luat durerile cu vraja Sa Puternică Iubire. a fost unul dur pentru mine încercând să o readuc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și eu. Am încredere în Domnul și știu că El va restaura căsnicia mea. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și el a făcut partea lui, iar soția mea s-a întors acasă la mine și copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Vă rugăm să nu renunțați la bărbați și femei, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a restabili căsătoria sau relația voastră. Nu pierde nădejdea. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul.
    Contactați doctorul Isikolo Pentru o vraja puternică de dragoste trimisă de la Dumnezeu. prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp-ul său la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  172. Dr Oniha, Iată mărturia mea de la un client îndatorat de la Heart Warming (Sonya Carlson din Statele Unite) Domnule, a trebuit să vă scriu, deși sunt la serviciu acum pentru a vă anunța că vraja dvs. a funcționat cu succes, iar el a revenit înapoi pentru mine la fel cum ai spus-o domnule. O frumoasă trandafiri roșii tocmai mi-a fost adusă la locul de muncă de la omul cu care v-am contactat pe 18 decembrie. Domnule, sunt atât de fericit să-i spun lumii întregi, încât a revenit la mine prin vrăjile voastre puternice ieri, cam la ora 18:00. Totul a funcționat exact așa cum ai spus-o. Fără îndoială. Pentru că acum își dă seama că am fost meniți să fim și că eram compatibili. De fapt, îmi este greu să cred acum. Este chiar surprinzător! Vă mulțumesc foarte mult dr. Oniha pentru că mi-ați împletit puterile magice și pentru că m-ați reunit pe mine și pe fostul meu împreună cu cele mai mari puteri ale voastre '' Dacă cineva este acolo, vă puteți contacta pe Dr. Oniha
    Site web: http://onihaspelltemple.com
    E-mail: onihaspelltemple@gmail.com
    WhatsApp +16692213962

    RăspundețiȘtergere
  173. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi iau soțul înapoi. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. așa că l-am contactat și m-am conformat cu tot ce mi-a spus să fac și, într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO s-a folosit de vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu se va întoarce la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ pentru mine că voi anunța Lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om minunat. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și totuși iubești și îl vrei pe el sau ea înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați astăzi DR ISIKOLO pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp/Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  174. Cum l-am primit pe fostul meu soț înapoi ........... Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de partenerul meu după trei (3) ani de a fi împreună doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el m-a lăsat pentru ea. într-o zi când citeam prin web, am văzut o postare despre cum această casă de vraja cu aceste contacte obuduyang@gmail.com / WhatsApp +1 503-773-9114, au ajutat o femeie să-și dea înapoi soțul și i-am trimis un e-mail. și mi-a spus că o femeie are o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 72 de ore că voi avea bărbatul meu înapoi. El a făcut exact așa cum mi-a spus, în 26 de ore după ce și-a făcut treaba, bărbatul meu m-a sunat după două ore m-a sunat din nou și a 50-a oră s-a mutat din nou cu mine. Mulțumesc, Dr. Obudu, pentru că sunt recunoscător pentru totdeauna. Ce provocări sau probleme prin care treci vreodată, contactează-l și nu vei pleca fără să ai o soluție

    RăspundețiȘtergere
  175. Cum l-am primit pe fostul meu soț înapoi ........... Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de partenerul meu după trei (3) ani de a fi împreună doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el m-a lăsat pentru ea. într-o zi când citeam prin web, am văzut o postare despre cum această casă de vraja cu aceste contacte obuduyang@gmail.com / WhatsApp +1 503-773-9114, au ajutat o femeie să-și dea înapoi soțul și i-am trimis un e-mail. și mi-a spus că o femeie are o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 72 de ore că voi avea bărbatul meu înapoi. El a făcut exact așa cum mi-a spus, în 26 de ore după ce și-a făcut treaba, bărbatul meu m-a sunat după două ore m-a sunat din nou și a 50-a oră s-a mutat din nou cu mine. Mulțumesc, Dr. Obudu, pentru că sunt recunoscător pentru totdeauna. Ce provocări sau probleme prin care treci vreodată, contactează-l și nu vei pleca fără să ai o soluție

    RăspundețiȘtergere
  176. Vraja puternică și puternică de dragoste pentru a-ți câștiga înapoi Ex .. Am decis că voi petrece toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească această mărturie despre Dr.Ayoola care este un puternică cască de vrajă, După ce am fost abandonată de soția mea am fost atât de singură în acea zi, încât am decis să trec prin plasă pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este harta rutieră care va asigura întoarcerea soției mele. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi refac relația într-un mod mai bun, am descoperit că doctorul Ayoola are o mulțime de recomandări decât alte rule de vrajă, așa că, cu asta, mi-am pus mintea că dr. Ayoola a fost persoana potrivită pentru a ajuta M-am întors cu soția la mine și l-am contactat pe doctorul Ayoola prin detaliile sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit încât am ales să lucrez cu Dr. Ayoola, deoarece munca lui a fost 100% perfectă, iar vraja mi-a readus-o pe soția mea. pentru mine, cu ajutor rapid, puteți să-l contactați și pentru ajutor acum, trimiteți un e-mail la drayoolasolutionhome@gmail.com sau contactați info@drayoolasolutionhome.com sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

    RăspundețiȘtergere
  177. Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 sau trimiteți-l prin e-mail pe (doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com) pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.

    RăspundețiȘtergere
  178. Am citit câteva mărturii despre o casetă de vrăji de dragoste de Dr. Isikolo despre cum i-a ajutat pe mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore, Sincer mă ​​gândeam dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi readucă iubitul. pe care îi iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și am fost despărțiți de câteva luni. Mi-a fost foarte dor de el atât de mult, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. Am contactat dr. Isikolo și el mi-a spus că fostul meu va reveni la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și a deschis ochii pentru a imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu este acum din nou la mine. Așa cum scriu această mărturie chiar acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăiesc o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost până acum destrămați-vă.Toate mulțumirile se duc la dr. Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să arunc adresa de mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți într-adevăr atât de rău, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  179. Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 sau trimiteți-l prin e-mail pe (doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com) pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.

    RăspundețiȘtergere
  180. Acesta este site-ul web pe care l-am citit despre Doctor Ilekhojie și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna martie a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Ilekhojie vă va ajuta să rezolvați problema dvs. indiferent prin ce treceți. Postarea despre o casetă de vrăji este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre Doctor Ilekhojie de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus, ... A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, adresați-vă doctorului Ilekhojie pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la (gethelp05@gmail.com) sau direct pe whatsApp lui +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  181. Eu și soția mea suntem căsătoriți în ultimii 15 ani și avem o fiică frumoasă de 12 ani. De-a lungul timpului a fost o poveste de dragoste și chiar nu iubesc pe nimeni mai mult pe lume decât eu o iubesc.

    La început am avut o viață grea, cu probleme financiare, dar acum suntem trecuți și trăim de fapt o viață foarte confortabilă în ultimii 5 ani. Petrecem mult timp împreună și am avut într-adevăr zero probleme până acum un an.

    În iulie trecută, am mers la un hotel la sfârșit de săptămână și când ne-am întors, soția mea mi-a mărturisit plângând că a început să fumeze. Am reacționat foarte rău (acum îmi dau seama) și am încercat să o împing să renunțe, întotdeauna pentru că îmi pasă. Anul trecut am avut 6 incidente în care am avut lupte mari întotdeauna din același motiv. Cum nu ar fuma în casă, ar fuma la serviciu. În weekend, ea a fost în vizită cu o prietenă care locuiește lângă casa noastră, unde ar merge pentru o jumătate de oră, să fumeze.

    Weekend-urile noastre s-au stresat din cauza obișnuinței sale din nou și acum o lună și-a ridicat lucrurile, a închiriat un apartament și s-a mutat acolo. Am fost cu fiica mea când s-a întâmplat asta și când am ajuns acasă și am văzut că lipsesc lucrurile, practic m-am prăbușit. Timp de 2-3 săptămâni am făcut toate greșelile de a cersi și a plânge, dar inima i-a fost atât de întărită încât nu mi-a venit să cred cum m-a tratat.

    Săptămâna trecută am decis să fac concediu cu fiica mea. Sotia mea nu ma contacteaza deloc in aceasta saptamana trecuta, dar o contacteaza pe fiica noastra dimineata si noaptea, trimitandu-i mesaje, am facut tot ce am putut pentru a o intoarce, dar stiu mai bine. o femeie care împărtășește câteva noutăți despre un bărbat puternic care o ajută să aducă pace la domiciliu, am fost atât de impresionată de mărturie și am decis să o încerc ... explic toate problemele mele medicului ALAM .. el promite că va ajuta eu și el am făcut așa cum a promis, iată că soția mea este din nou cerșită, chiar a încetat fumatul .. poate fi lăudat numele lui .. pentru mai multe informații îl puteți contacta pentru ajutor dacă aveți probleme în casa dvs. .. e-mail dralahalah @ gmail.com sau sunați la whatsap + 2348115720823.multumesc pentru a-mi împărtăși povestea cu mine.
       e-mail dralahalah@gmail.com apel sau whatsapp: +2348115720823

    RăspundețiȘtergere
  182. Multumesc lui DR ISIKOLO pentru salvarea casatoriei mele !!! Numele meu este Helena Lukas, sunt căsătorită cu soțul meu de 7 ani, avem doi copii împreună și căsnicia noastră a fost minunată. Sunt foarte fericit să-mi spun tuturor mărturisirile mele Sunt din Statele Unite, sunt o asistentă, această poveste a vieții mele amoroase. O altă femeie a trebuit să-mi ia iubitul de la mine, iar soțul meu a lăsat-o pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am întâlnit o postare în care acest bărbat numit DR ISIKOLO a ajutat multe persoane și am decis să-i dau un răspuns pe E-mail dacă mă poate ajuta să-mi aduc iubitul înapoi acasă și el îmi cere niște informații pe care le trimit lui și ale soțului meu și după 48 de ore după cum mi-a spus, am văzut o mașină condusă în casă și iată că a fost a mea soțul și el s-au apropiat de mine și copiii plângând și cerând iertare și de aceea sunt fericit astăzi El a eliberat și prietenul meu de HIV DR ISIKOLO face cu adevărat femeia pe care o fac astăzi pentru oricare dintre cei care caută cum să-și ia fostul ei înapoi sau orice problemă aveți, vă sfătuiesc DR ISIKOLO este soluția la toate problemele. Puteți să-l contactați cu această adresă de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  183. CUM ÎȚI ÎNȚELEZĂ MULȚI EX ÎNAPOI CU AJUTORUL DR Ilekhojie ....... Numele meu este Muna Vassel, din Canada, vreau să spun lumii că există o casetă de vraja online reală și eficientă, care este puternică și autentic, numele lui este Dr. Ilekhojie, m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit. Când l-am contactat pe dr. Ilekhojie, mi-a aruncat o vrajă de dragoste și soțul meu care a spus că nu are nimic de făcut. cu mine din nou, m-a sunat și a început să mă roage să revin. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. Astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterile de a restabili relația ruptă și de a le readuce. pentru că acum sunt foarte fericit cu soțul meu. Pentru toți cei care citesc acest articol și au nevoie de ajutorul său, dr. Ilekhojie poate oferi, de asemenea, orice fel de ajutor, cum ar fi soluționarea cauzelor de divorț, a cauzelor de judecată, a vrăjii, a protecției spirituale. Mulțumesc! adresa de e-mail de contact: (gethelp05@gmail.com) sau sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  184. Îmi revin fostul partener. Mulțumesc bine, Dr. Isikolo
    Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de un cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare, pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc încă într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de Dr. ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit, împărtășind mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să le rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea să simtă alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă de la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  185. Soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie: îl pot recupera înapoi? Îți sugerez să-l contactezi pe dr. Ilekhojie El mi-a readus soțul cu ajutorul unei vrăji de reconciliere. Funcționează eficient cu 28 de ore.

    Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ chiar acum, soțul meu care m-a părăsit acum câteva luni tocmai s-a întors la mine azi-noapte plângând să-l iau înapoi. Dr Ilekhojie este un psihic adevărat și real. El a readus-o pe soțul meu "Iată contactul său dacă aveți vreo problemă. Trimiteți-l prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau sună-l / whatsapp prin: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  186. Ce minunată și simplă casetă de vrajă care mi-a readus bucuria și fericirea în viața mea! Vă dau această mărturie pentru că sunt atât de fericită, vreau să-i mulțumesc dr. ISIKOLO pentru marele lucru pe care l-a făcut în viața mea, El a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut niciodată în roțile de vrăji până când viața mea nu s-a destrămat când iubitul meu de 6 anii au decis să-l numim renunțat aproape când vrem să ne căsătorim. Am fost atât de descompunător emoțional, în măsura în care nu am mai putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere, înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă fi prezentat într-o casetă de vrăji pe linia numită Dr. Iwisa, asta după ce am fost înșelat de diverse roți false de vrăji . Mi-a fost prezentat în DR ISIKOLO un adevărat vrăjitor Caster. În mai puțin de 48 de ore am văzut minuni, iubitul meu a revenit la mine și viața mea a revenit exact ca un puzzle finalizat, iar după 1 lună mai târziu ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine, deoarece am crezut că l-am pierdut pentru totdeauna . Vă mulțumesc DR ISIKOLO că m-ați ajutat, dar, mai ales, la Onestitatea Dvs. și la rezultate rapide exacte. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  187. Când am găsit în cele din urmă mărturii despre această casă de vrăjire Dr AJAYI, cum a ajutat multe persoane să-și recupereze iubitele și casele sparte, l-am contactat prin numărul WhatsApp: +2347084887094 pentru că iubitul meu pe care îl iubesc cu adevărat din toată inima și pe care îl iubește și eu, dar dintr-o dată s-a schimbat și și-a întors spatele asupra mea și m-a urât cu pasiune pentru niciun motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament era foarte ciudat ca și cum ar fi fost manipulat, m-a blocat de toate contactele sale de socializare și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi iau prietenul înapoi. Viața fără iubitul meu a fost o adevărată încurcătură pentru mine, deoarece îl iubesc cu adevărat și știu că și el mă iubește, căut ajutorul prietenilor apropiați și a membrilor familiei, dar nu are noroc să mă întorc. Mi-am dorit o schimbare dramatică și am crezut că magia poate fi soluția. După ce am discutat rezoluția cu DR AJAYI, mi-a dat speranța că îmi va restabili relația înapoi pentru că deja m-a angajat. M-am simțit încrezător că de fapt îl va face pe prietenul meu să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ceea ce a făcut acest minunat vrăjitor, ajutorul lui nu are preț! Nu știu ce aș fi făcut fără DR AJAYI. DR AJAYI își face treaba atât de bine, că este organizat și extrem de funcțional, cred că este cel mai bun caser de vrăji pe care pot conta atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, sunt foarte recunoscător că vrăjile lui au funcționat, dacă ai nevoie de ajutor, contactează el prin e-mail: [drajayi1990@gmail.com] sau WhatsApp: +2347084887094 Vă asigur că lucrurile se vor transforma pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  188. Numele meu este Sabin Dut din București în România, sunt designer de modă și vreau să folosesc acest media pentru a spune tuturor să fie atenți la obținerea de împrumuturi pe internet, atât de mulți creditori aici sunt fraudatori și ei sunt aici. amăgindu-vă cu banii câștigați din greu, am solicitat un împrumut pentru aproximativ 50.000 € de la o femeie din Malaezia și am pierdut în jur de 45.000 € fără să iau un împrumut, am plătit aproape 45.000 € încă nu am primit un împrumut și afacerea mea era pe cale să se prăbușească din cauza datoriei.

    Când am căutat o companie de credite private de încredere, am văzut o altă reclamă online, iar numele companiei era GLOBAL FINANCE LIMITED. Am pierdut 25.000 € cu ei și până în ziua de azi nu am primit niciodată împrumutul pe care mi l-am propus.

    Dragă Doamne, prietenii mei care au solicitat împrumuturi au primit și ei împrumuturi, introducându-mă într-o companie de încredere, unde doamna Augusta Ibrahim a lucrat ca administrator de filială, iar eu am solicitat un împrumut de 850.000 € și mi-au solicitat acreditările și după aceea au terminat de verificat detaliile mele, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este doar o glumă și poate asta a fost una dintre înșelătorii care au făcut să pierd bani, dar am rămas uluită. Când îmi iau împrumutul în mai puțin de 24 de ore, cu o rată a dobânzii scăzută de 2% fără garanție

    Sunt foarte fericit că Dumnezeu l-a folosit pe prietenul meu care i-a contactat și m-a prezentat la ei și pentru că am supraviețuit făcându-mi afacerea să crească în aer și s-a lichidat, iar acum afacerea mea zboară mare în Indonezia și nimeni nu o va spune. cunoașteți companiile de modă.

    Așadar, sugerez tuturor persoanelor care locuiesc în București și alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau altul să se contacteze
    Mama Augusta Ibrahim prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

    Puteți să mă contactați și la e-mailul meu: sabibdut111m@gmail.com, iar Set introduce și vorbește despre Augusta Ibrahim, ea a primit și un nou împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED, puteți contacta și ea prin e-mail: annabellej24johnson111@gmail.com Acum, totul Vreau că ceea ce fac este să încerc să îndeplinesc plăți de împrumut pe care le trimit direct în contul lor în fiecare lună.

    Un cuvânt pentru înțelepți este suficient

    Vă mulțumim încă o dată pentru că ați citit mărturia mea, și Domnul să ne continue să ne binecuvânteze și să ne ofere o viață lungă și o viață prosperă și Dumnezeu să facă aceeași lucrare bună în viața voastră.
    Bună mamă Augusta Ibrahim
    Împrumutul meu este de 850.000 €
    Prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com
    FINANȚE GLOBALE LIMITE
    Augusta Ibrahim

    RăspundețiȘtergere
  189. Când l-am găsit pe dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ilekhojie prin intermediul site-ului său web și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și acum știe asta. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ilekhojie, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr.Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mail: (gethelp05@gmail.com), sunați-l sau adăugați-l pe Viber și whatsapp (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  190. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea, datorită ajutorului pe care dr-ul Ilekhojie l-a făcut în viața mea, am fost căsătorit cu soțul meu, am fost împreună o lungă perioadă de timp și ne-am iubit cu sine, dar când nu am putut să-i ofer un copil pentru 1 ani m-a părăsit și mi-a spus că nu mai poate continua, căutam acum modalități de a-l returna până când un prieten de-al meu mi-a povestit despre acest om și i-a dat e-mailul de contact (gethelp05@gmail.com), atunci ați câștigat ' Cred că atunci când l-am contactat pe acest bărbat cu privire la problemele mele, el a aruncat o vrajă foarte puternică pentru mine și mi-a adus soțul pierdut înapoi în 48 de ore, iar după o lună îmi lipsește perioada lunară și m-am dus la un test, iar rezultatul a arătat că eram însărcinată . Sunt fericit azi sunt mamă a unei fetițe, vă mulțumesc încă o dată marelui doctor Ilekhojie pentru ceea ce ați făcut pentru mine. Acum, soțul meu vrea să fie întotdeauna alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că dr. Ilekhojie este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. contactează-l pe dr. Ilekhojie prin adresa sa: Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com Apelare / WhatsApp / Viber: (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  191. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea, datorită ajutorului pe care dr-ul Ilekhojie l-a făcut în viața mea, am fost căsătorit cu soțul meu, am fost împreună o lungă perioadă de timp și ne-am iubit cu sine, dar când nu am putut să-i ofer un copil pentru 1 ani m-a părăsit și mi-a spus că nu mai poate continua, căutam acum modalități de a-l returna până când un prieten de-al meu mi-a povestit despre acest om și i-a dat e-mailul de contact (gethelp05@gmail.com), atunci ați câștigat ' Cred că atunci când l-am contactat pe acest bărbat cu privire la problemele mele, el a aruncat o vrajă foarte puternică pentru mine și mi-a adus soțul pierdut înapoi în 48 de ore, iar după o lună îmi lipsește perioada lunară și m-am dus la un test, iar rezultatul a arătat că eram însărcinată . Sunt fericit azi sunt mamă a unei fetițe, vă mulțumesc încă o dată marelui doctor Ilekhojie pentru ceea ce ați făcut pentru mine. Acum, soțul meu vrea să fie întotdeauna alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că dr. Ilekhojie este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. contactează-l pe dr. Ilekhojie prin adresa sa: Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com Apelare / WhatsApp / Viber: (2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  192. Vreau doar ca toată lumea să știe despre acest făcător de vrăji pe care l-am cunoscut acum ceva timp, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soțul meu m-a părăsit acum 3 ani cu copiii mei, navighez pe internet când am întâlnit mărturia acestui om uimitor online pe care trebuie să o încerc și soțul meu este din nou acum și suntem fericiți din nou, nu pot oferi totul cu ceea ce m-a ajutat în scrie tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit și m-a asigurat că face multă magie inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de noroc
    Soarta sarcinii
    Încântarea căsătoriei
    vraja pentru un loc de muncă bine plătit
    Vraja de protecție
    vraja pentru a câștiga un proces
    noroc etc.

    dacă aveți nevoie de ajutorul producătorului de vraji Dr. Ajayi, vă rugăm să-l contactați la această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau să-l adăugați pe whatsapp +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător.

    RăspundețiȘtergere
  193. Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie pe care nu am crezut-o niciodată că ar fi posibilă. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Mi-am primit fostul iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar nici un mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar el mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care a ajutat și el în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. Curând mi-a dat numărul său de mobil și am vorbit și noi un timp bun. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  194. VRAJI PUTERNICE:
    ÎMPĂRTĂM MĂRTURIA ACESTEI PENTRU TOȚI SUFERĂ ÎN RELAȚIA, CĂSĂTORIA SAU VIAȚA PERSONALĂ, DEoarece ESTE O SOLUȚIE. NUMELE MELE ESTE RITA Berry, SOȚUL MEU M-A PĂRĂSAT ȘI 2 COPII NOȘTRI PENTRU O ALTĂ FEMEIE DE 3 ANI. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care îmi chinuiesc inima. Eram rănit și confuz, aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am intrat într-un forum unde am văzut BUNA LUCRU A DR OGUNDELE, un mare CASTER VELL care a ajutat oamenii anterior. L-AM CONTACTAT ȘI A RĂSPUNS VRAJA PENTRU MINE, SPRE SURPRIZA MEA DUPĂ 24 DE ORE, SOȚUL MEU S-A ÎNTORNIT ACASĂ ȘI ÎM CERĂ IERTAREA, DR OGUNDELE ESTE UN OM PUTERNIC ȘI VRAJA SĂ FIE NECĂUDECĂ, DACĂ VREȚI NICI O SORIE DE AJUTOR, SFATUIȚI-VĂ CĂ L-AȚI CONTACT URGENT PE WHATSAPP SAU CHAT VIBER: +27638836445. DR OGUNDELE ESTE ADEVĂRAT, MULȚUMIM CĂ M-A AJUTAT.

    RăspundețiȘtergere
  195. Aproape am renunțat în viață când soțul meu a spus că vrea divorțul pentru că a fost o surpriză pentru mine, l-am întrebat care este problema, dar el este obosit și al său este interesat de o altă femeie acum, apoi instinctul meu mi-a spus că ceva este greșit cu el pentru că acest lucru este atât de neobișnuit, un prieten mi-a prezentat un bărbat puternic numit Dr. Ajayi, mi-a spus că este persoana care îl aduce pe soțul ei acasă după 2 ani de divorț, am scris vrăjitorul și mi-am explicat situația la el, mi-a spus care este problema și lucrurile care trebuiau făcute pentru ca soțul meu să se răzgândească în legătură cu divorțul, am urmat instrucțiunile doctorului Ajayi și, în două zile, am început să experimentez binele în soțul meu și mi-a spus eu nu vrea divorț, dar vrea să-și petreacă restul vieții cu mine. Dacă întâmpinați orice fel de situație care nu vă place în căsătoria sau relația dvs., contactați-l pe Dr. Ajayi pe numărul său Viber sau Whatsapp +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  196. a fost rănit și frânt de inimă când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile pentru a-l recupera înapoi, după multe cerșetori, dar toate au fost fără rezultat și el a confirmat că și-a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă mai vadă. Așa că într-o seară, în timp ce mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care i-a cerut soțului meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot recupera pe soțul meu este pentru a vizita un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. ogagakunta@gmail.com. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, atât de surprinzător, soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, contactați ogagakunta, vă garantez 100% că vă va ajuta .. Trimiteți-i un e-mail la: ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  197. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că, după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață, el purta un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest bărbat pentru a vă ajuta la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere