[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 11 iunie 2019

Un acord pe educație. Suntem în stare?



Premize 

S-au terminat alegerile. Foarte multă lume are așteptări mari de la noii câștigători. Atât de mari încât au început să confunde alegerile europarlamentare cu cele parlamentare sau locale. Este normal. Mizeria de la vârful țării este irespirabilă și lumea a echivalat votul pentru parlamentul european cu cel al schimbării definitive. Din păcate, nu este așa. Alegerile care tocmai au trecut trebuie privite ca un exercițiu reușit de democrație. Prezența la vot a fost mare și ar fi putut fi și mai mare. Numai că trebuie să înțelegem că adevăratul test de-abia urmează: alegerile de anul viitor. Parlamentare și locale. Acolo este testul cu adevărat important. De-abia acolo o prezență mare este absolut necesară pentru ca legitimitatea celor aleși să reflecte în mod real o voință populară. 

În condițiile astea am tot auzit imediat după alegeri că opoziția ar trebui să preia puterea, Guvernul Dăncilă să-și dea demisia și să se termine o dată pentru totdeauna cu PSD-ul. Mie mi se pare că este o greșeală și că nu e atât de simplu. Orice măsuri de guvernare au inerție, fie că sunt bune sau rele. Cei care preiau puterea în mijlocul unui termen vor moșteni inerția măsurilor luate de guverarea anterioară, iar cei care sunt adevărații autori ai măsurilor vor fi în opoziție ( PSD, ALDE în cazul nostru) descotorosiți binemersi de proprietatea răului pe care l-au făcut (vezi legile justiției, brambureala fiscală, promovarea incompetenței în funcțiile cheie, guvernare centrată pe clientelă, starea învățământului) și vor critica partidele nou sosite care riscă astfel să piardă capital electoral chiar înainte de cele mai importante alegeri. 

PSD conduce România în baza rezultatului ultimelor alegeri parlamentare. Intrând acum în opoziție vor face exact ce au făcut și la momentul Colectiv când au pus tunurile pe guvernul tehnocrat al lui Cioloș cu ajutorul televiziunilor penalilor. Cred că numai lupta internă pentru putere nu-i lasă să demisioneze acum. Pentru ei ar fi o poziție care le-ar aduce voturi la următoarele alegeri. Așa însă, măcinați intern, incompetenți, speriați de ce a mai rămas din lupta anticorupție vor face greșeală după greșeală, pentru că sunt incapabili să guverneze, au demonstrat-o cu prisosință. Numai că nu trebuie să uităm că ascensiunea lui Liviu Dragnea a fost posibilă doar pe asigurarea că toți infractorii vor scăpa de pușcărie, într-un fel sau altul, conectați la afaceri cu statul. Așa a rezistat în vârful partidului. Iar cei care l-au ținut acolo sunt noii disperați. În lipsa unui lider care să conducă lupta anti justiție situația e dramatică. Deși ar avea avantaje dacă ar ajunge în opoziție pe termen scurt ar fi dezastruos pentru PSD, căci justiția nu a fost subordonată până la capăt. Sunt într-o poziție ingrată: dacă rămân la putere vor pierde și mai mult capital electoral, iar dacă pleacă de la putere pierd controlul unor instituții pe care s-au chinuit atâta să le subordoneze. 

Pe de altă parte, opoziția are de demonstrat niște lucruri celor care i-au votat. PNL, de exemplu, trebuie să arate că forțele care vor reforma partidulului sunt mai puternice decât alea care nu de mult făceau monstruoasa alianță numită USL. Nu avem memoria scurtă. USR-PLUS au o enormă responsabilitate față de alegătorii care au dat 1. un masiv vot anti PSD, 2. un vot pentru un alt fel de politică care presupune mai ales transparență, apoi o viziune coerentă pe termen lung. Momentul preluării puterii, oricând ar veni el, trebuie să găsească partidele din opoziție pregătite să SCHIMBE, nu să se bâlbâie. Au fost deja tot soiul de poziții echivoce și un dans periculos al declarațiilor politice lucru care nu prea seamănă a siguranță. Prin urmare, după părerea mea, opoziția trebuie să-și facă temele pentru guvernare. Altminteri riscăm să rămânem în cercul politic vicios care macină România de câțiva ani. 

Acțiune responsabilă

Unul din testele de maturitate politică este poziționarea opoziției față de dezastrul din educație. Eu cred că opoziția trebuie să facă primul pas către un angajament comun, al tuturor partidelor, față de politicile care ar putea să pornească reforma. Fără un acord politic prin care măcar la acest capitol partidele suspendă orice fel de adversitate, nu vom avea niciodată un început. Dacă partidele vor continua să se prefacă că nu înțeleg acest moment 0 și importanța adoptării unei viziuni comune la care să adere toți factorii politici suntem pierduți pe acest palier. Depolitizarea sistemului educațional care creează false criterii de performață și menține o subordonare păguboasă a profesorilor față de minister, curricula, inspectorate și inhibă tentativele de creativitate în relația profesor-elev este, paradoxal, o decizie politică pe care partidele au obligația să o asume și să o respecte, de acum înainte. Copiii noștri sunt expuși de ani de zile cârpelilor manageriale și deciziilor politice care fac din educație o bilă prea mare care se rostogolește de colo, colo, funcție de cine se află la butoane. O bilă într-o mișcare browniană, fără o destinație clară. 
Când Ministerul educației a pus în dezbatere publică viziunea despre care am scris aici, și care este profund inspirată de reforma finlandeză din educație, partidele din opoziție nu au făcut decât să o critice fără să identifice eventualele punctele bune. Radu Szelely (consilier al ministrului și expert în educația finlandeză) și echipa lui nu sunt membri PSD, dar, una peste alta, lucrând la minister sunt identificați cu partidul. Eu înțeleg că e nevoie de opoziție constantă împotriva unui partid care sfidează toate valorile democratice, însă cred că era mai simplu să existe nuanțe. S-ar fi putut recunoaște punctele bune ale viziunii puse în discuție și s-ar fi putut manifesta suspiciunea rezonabilă că PSD nu are niciun interes să implementeze elementele pozitive din documentul propus de ei. Adică avem o viziune cu multe puncte bune, dar un partid de guvernământ care nu are niciun interes pe termen lung ca nivelul educației să crească, din simplul motiv că un votant educat e mai greu de manipulat. Pe de altă parte, partidele din opoziție nu au venit cu nimic în loc, în sensul unei propuneri coerente care să se poată numi viziune pe termen lung. Viziune în sens de obiective, idealuri, așteptări. 

E momentul ca partidele politice să realizeze că suntem într-o situație extrem de gravă și că niciun guvern nu e veșnic. De aceea e nevoie de o uniune politică, măcar în acest domeniu. Politizarea educației este o mișcare extrem de păguboasă care nu are cum să aducă vreodată ceva bun României. Este inacceptabil ca copiii noștri să tot plătească prețul politizării educației care îî deposedează de o relație acceptabilă, decentă cu sistemul. Copiii noștri nu pot fi crescuți de un sistem ale cărui sclăbiciuni sunt exploatate tacit de participanții obedienți la actul educațional. Un sistem care vrea să controleze cu orice preț informația livrata #pederost copiiilor. Un sistem care bifează “performanța” doar pe hârtie sau la număr de ore. Un sistem desprins total de realitățile și politicile educaționale din lumea anului 2019. 

Fără un acord politic pe implementarea reformei educaționale suntem în prag de a deveni un popor fără identitate. Sincer, aștept ca opoziția să facă primul pas în direcția acestui acord. Educația este un capitol de importanță națională. Subminarea ei prin divizare politică echivalează cu o crimă lentă împotriva propriului popor. Pasivitatea te face părtaș la această crimă, indiferent câte argumente invoci. Mingea e la politicieni acum. 

În calitate de cetățean al României, fiind la curent cu situația precară a învățământului românesc, lansez un apel public către toate partidele politice: procedați cu responsabilitatea de care pretindeți (la nivel declarativ) că dați dovadă, așezați-vă la o masă împreună cu consilierii pe probleme de educație și ajungeți să elaborați o viziune unitară, comună, multi-anuală, pe care s-o implementați prin măsuri executive și legislative. Depolitizați sistemul și începeți să construiți împreună un nou sistem care să pună cu adevărat în centrul său elevul, iar profesorii să aibă libertatea dar și competențele de a lua decizii pentru dezvoltărea echilibrate a copiilor/elevilor/studenților în spiritul valorilor desprinse din bunele practici educaționale. 

Se aude USR-PLUS, PNL, PMP, PSD, ALDE, PRO România, UDMR? 

106 comentarii:

  1. Sunt de acord cu tine. Dar, sa fim seriosi, un acord politic semnat de partide mi se pare doar o alta foaie de fluturat pe la televiziuni. In sensul ca nu ii banuiesc decat pe USRPLUS ca s-ar tine de acel acord.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare foarte buna radiografia ta, coincide cu ceea ce gandim foarte multi in tara asta, si da, partidele de opozitie ar trebui sa se aseze la masa tratativelor si sa inceapa odata sa schiteze (pe o singura voce) ceea ce trebuie facut pentru ca Romania sa inceapa sa se dezvolte (dar asta numai dupa alegeri). Pentru asta cred ca ar trebui PRESATI sa lase orgoliile si dorinta de putere, si sa-si puna mintile la contributie. O strategie pentru pressing?

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa - ti mentionez ca,ma apropii de 70 de ani dar, de ani buni sunt fanul tau. Respect ceea ce faci si m- ai ales echilibrul de care dai dovada.Am o nora care a fost la specializare in Finlanda si o vad determinata sa puna planul in aplicare.Iar tu,esti un castig pentru democratie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragă Tudor,

    Cu stabilitate în funcție (din 2012 până astăzi am schimbat 13 miniștri!), prin competență și, până la urmă, determinare pentru a face treabă, chiar cred că se pot reorganiza lucrurile în Educație astfel încât copiii să beneficieze de un învățământ de calitate iar profesorii, de tot sprijinul necesar. Toată activitatea mea în Parlament și în Partidul Național Liberal, tot timpul pe care îl dedic consultărilor cu experți, cu organizații neguvernamentale, cu profesori, cu părinți dar și cu elevi, vizează, cu consecvență, să găsească soluții multitudinii de probleme din sistem, de la abandon școlar până la deficitul de cadre didactice pregătite. În orice moment reluăm în dezbatere soluțiile necesare, în acești ultimi ani proiectul prezidențial România Educată realizând, de altfel, tocmai această consultare necesară cu societatea. Personal consider că doar printr-un continuu dialog cu toți cei interesați, se poate nu doar agrea asupra unor direcții prioritare de acțiune dar și obține sprijinul necesar din societate pentru ca schimbările necesare și evidente să poată fi puse în practică. Pentru un om ca mine care consideră că prioritatea României trebuie să fie educația, mi-a făcut o mare plăcere să îți citesc mesajul. Mulțumesc foarte mult pentru neobosita implicare în comunitate și implicit în găsirea de soluții pe termen scurt dar și mai lung, în Educație.

    Ce spui mai sus este perfect adevărat. Doare! Dar lucrurile se pot schimba în bine prin voință politică și asumare publică!
    Trebuie să recunoaștem că fiecare ministru a încercat să schimbe ce a început predecesorul. Doar din 2012 și până astăzi s-au schimbat 13 miniștri. Atenție: 13 miniștri în 7 ani la EDUCAȚIE! De la fiecare am auzit cum se schimbă Legea și cât de bine va fi. Acțiunile acestora nu au fost susținute de beneficiarii direcți. Unele măsuri s-au făcut pentru a acumula voturi, altele pentru a stinge incendii care încă mocnesc.
    Eu cred că pentru a face bine în școala românească avem nevoie de două lucruri:
    1. Stabilitate economică și legislativă;
    2. Pregătirea temeinică a profesorilor pentru ca fiecare copil să beneficieze de servicii de calitate, indiferent de mediul rezidențial, de etnie, starea financiară a familiei sau de distanța de acasă la școală.
    De 7 ani de zile susțin două programe care vor diminua abandon școlar, este vorba de ”Masa la Școală” și de After-School. La fiecare vot pentru buget am solicitat bani pentru aceste programe și pentru aplicarea Masteratului Didactic, adică a formării profesorilor la cele mai înalte standarde.
    Te rog să ne fii alături pentru că luptăm pentru aceeași cauză – binele tinerei generații, binele României de mâine!
    Cu drag,
    Raluca Turcan

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, sa despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am facut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care sa ma ajute sa arunc o vraja care sa-l aduca înapoi, dar eu sunt tipul care niciodata nu credea în vraja, nu aveam de ales decât sa încerc, mi-a trimis po?ta de vraja ?i mi-a spus ca nu exista nici o problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja ?i în mod surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am raspuns la telefon ?i tot ce mi-a spus a fost ca a fost atât de rau pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i am mers la el, a?a am început sa traim împreuna din fericire din nou. De atunci, am promis ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor pentru o astfel de persoana, referindu-ma la singurul vrajitor real ?i puternic care ma ajutat cu propria mea problema. email: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-l trimite?i prin e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vraji vraji
    2) vraji pierdute
    3) Vrajile divor?ului
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vraji de rupere
    7) Înlatura?i un iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau / vraja de loterie
    9) doresc sa-?i satisfaca iubitul
    Contacta?i acest mare om daca ave?i o problema pentru o solu?ie durabila
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiica mea,la anul va pleca sa studieze dincolo, dupa liceu. Nepoata mea, tocmai ce a plecat si ea. Generatiile ce termina liceul, in anii acestia, nu mai au rabdare sa se schimbe ceva in Romania, asa ca viseaza mare si isi iau zborul spre alte tari , la studii. Vor sa isi traiasca visul. Nu sunt de condamnat, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua ma numesc CUIYAN din SUA vreau sa povestesc lumii despre marea si puternica casta de vraja numita Doctor NATHA sotul meu m-a inselat si nu s-a mai angajat cu mine si copiii nostri cand l-am intrebat care este problema pe care mi-a spus-o ca are. m-am îndrăgostit de mine și mi-am dorit un divorț, am fost atât de inima că mi-am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă căutam ceva online când am văzut un articol cum marele și puternicul doctor NATHA au ajutat atât de mulți în situații similare ca adresa mea de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail în care i-a spus despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în câteva ore, am făcut tot ce mi-a cerut să fac a doua zi spre cea mai mare surpriză a soțului meu. acasă și plângea și mă rog să-l iert și să-l accept înapoi, sunt atât de fericită pentru că familia mea este acum plină de dragoste. Puteți contacta și el ... Emil: drnathaliesand@gmail.com

        DE asemenea, are cura pentru următorul VIRUS.
    1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
    (2) dacă ai întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
    (5) Dacă doriți un copil / VÂNZARE DE PREGENIE.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Doriți să vă legați soțul / soția
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.
    (10) Opriți divorțul
    (11) CURAȚI TOATE TIPUL DE BĂNĂTATE / BOLI AICI
    (12) Câștigarea la loterie
    (13) Vindecarea împotriva virusurilor umane / SIDA
    (14) CÂȘTIGAȚIA LOTERIEI / LOTTULUI

    RăspundețiȘtergere
  9. Numele meu este Darci Lyne. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr .nosakhare pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa de dragoste și magie. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a înșelat cu adevărat și a căutat un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr..nosakhare pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze și să ajute repara relația și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că soțul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr..nosakhare este un adevărat rol de vrăji. NEVOIE DE AJUTOR? A LUA LEGATURA
      -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
    îl puteți adăuga și pe aplicația Whats: +2349083639501
    El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în al tău
    relaţie. Și este perfectă și în relația ta.
    îți dorești fostul înapoi?
    vrei o vraja de dragoste pentru un nou iubit?
    Soluție de problemă pentru copii?
    Soluție de problemă financiară?
    Erectie slabă și ejaculare rapidă?
    soluție la boli și boli ale organismului
    Toate tipurile de soluții de problemă prin astrologie?
    Soluția problemei divorțului?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună doamnă și domnule.
    Sunt Simon Durochefort, sunt creditor privat și ofer împrumuturi online oricui mă poate plăti. Prin urmare, dacă aveți nevoie de un împrumut urgent vă rugăm să mă contactați doar prin poștă electronică și veți fi furnizat. Rata mea de dobândă este de 3% și ofer împrumuturi de la 5.000 de euro.

    Poștă electronică: simondurochefort@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă doriți să vă salvați căsnicia, trebuie să fiți bine conștienți că veți avea nevoie de ajutor urgent de la un expert. Genul de ajutor care vă va permite să vă schimbați intențiile partenerului de a vă divorța. Prin urmare, dr. Obodo este aici pentru a vă ajuta și a opri divorțul să se întâmple.

    CONTACT DR OBODO Astazi:
    EMAIL: TEMPLEOFANSWER@HOTMAIL.CO.UK
    SAU APEL / WHATSAPP: +234 815 542548-1

    RăspundețiȘtergere
  12. In this fashion my buddy Wesley Virgin's report begins in this SHOCKING and controversial VIDEO.

    You see, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he discovered hidden, "self mind control" secrets that the CIA and others used to get everything they want.

    These are the EXACT same secrets tons of famous people (notably those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become rich and famous.

    You probably know that you utilize only 10% of your brain.

    That's mostly because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that conversation has even occurred INSIDE your very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years back, while riding an unlicensed, beat-up garbage bucket of a vehicle without a driver's license and $3 in his pocket.

    "I'm so frustrated with living payroll to payroll! When will I get my big break?"

    You've been a part of those those questions, am I right?

    Your very own success story is waiting to be written. All you need is to believe in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    RăspundețiȘtergere
  13. Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună, sunt Leona Filip. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, s-a despărțit de mine. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza iubirii pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR ISIKOLO și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de două zile. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. Adresa de e-mail a jucătorilor de vrăji este: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl puteți trimite prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz.
    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie. 6)
    Vrăji de despărțire 7)
    Alungă un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) Vrajă la loterie
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție durabilă prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  15. ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ. ÎNCREDEȚI-VĂ MARE DR ISIKOLO PENTRU A VĂ AJUTA CU PROBLEME DE IUBIRE. Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu pentru el, nu mi-aș fi putut imagina ce s-ar fi întâmplat. Fosta mea a luat mereu o ceartă cu mine și m-a maltratat mereu. A început să se comporte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără motiv pentru altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste Great DR ISIKOLO. Am văzut atâtea mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat prin e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu va reveni cerșindu-mă. El și-a făcut treaba și a aruncat vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit scuzându-se exact așa cum mi-a spus. Astăzi amândoi trăim împreună și suntem chiar mai îndrăgostiți decât cum am fost înainte ca el să plece. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Puteți să-l contactați pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp la +2348133261196. Pagina web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  16. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 HPV leac medicament pe bază de plante.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Căsătoria mea mergea atât de bine când soțul meu a început brusc să aibă relații matrimoniale suplimentare cu secretara sa și când am aflat că nu vine acasă. Am început să caut ajutor pentru că nu pot crește copii singuri și apoi l-am întâlnit pe atotputernicul doctor Charles care mi-a spus să nu-mi fac griji și că îmi va restabili căsătoria. Așa a vrăjit și soțul meu a venit la mine pledând pentru tot ce a făcut în spatele meu. Mulțumesc Atotputernicului Doctor Charles Ești un om de cuvinte!

    E-mail: doctorcharlesspellword99@gmail.com sau WhatsApp lui la +27638477619

    RăspundețiȘtergere
  18. salut toată lumea sunt aici pentru a-mi da experiența în timp ce tranzacționez pe platforma de tranzacționare valutară, deoarece am văzut destule recenzii despre modul în care dl Barry ajută și ajută individul să facă tranzacții de succes. strategia sa de masterclass câștigă 10.000 EUR săptămânal și a fost grozav până la capăt, poți lua legătura cu el prin WhatsApp +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  19. Wow, thanks I just got exactly what I wanted from your blog, thank you so much! You should check out our website for quotes of the day about life

    RăspundețiȘtergere
  20. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  21. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  22. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Very good written information. It will be valuable to anybody who employess it, as well as yours truly :). Keep up the good work – for sure i will check out more posts. Feel free to visit my website;
    한국야동

    RăspundețiȘtergere
  25. whether it's actual it doesn't prevent everybody from fostering their own thoughts of excellence.일본야동

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt atât de recunoscător Dr. Dawn acuna, că a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus înapoi pe fostul meu iubit în 48 de ore, totul datorită ei, dacă aveți vreo situație de genul.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală. Si altii,
    Contactați-o, este persoana potrivită pentru a rezolva această problemă.
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  27. Numele meu este Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care scrie despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine pentru relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe DR ISIKOLO pentru a-mi ajuta situația. Vă rugăm să ascultați cuvintele mele dacă sunteți în căutarea unui vrăjitor care să vă ajute, contactați Dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. În urmă cu doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost un iad pentru mine și băiețelul meu că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am întâlnit pe doctorul Isikolo abia acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că mă căuta. Faceți cunoștință cu Dr. Isikolo și veți fi surprinși de schimbările minunate din viața voastră. E-mailul lui este isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt aici pentru a grăbi această veste bună pentru întreaga lume despre cum am primit ajutor de la DR ISIKOLO, un mare vrăjitor de loterie, care vă va ajuta să faceți o vrajă la loterie și să vă ofere numerele potrivite pentru a câștiga la loterie, nu am crezut. la început, dar pe măsură ce viața a devenit mai grea, am decis să încerc, cheltuiesc atât de mulți bani pe bilete doar ca să mă asigur că câștig. până în ziua în care l-am întâlnit pe Dr. ISIKOLO online, despre care atât de mulți oameni vorbesc că este foarte grozav când vine vorba de vraja la loterie, nu eram sigur de asta, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie Am câștigat 670.000 (Șase sute șaptezeci de mii de euro) la loto cu numerele pe care mi le-a dat. DR ISIKOLO este o persoană cu adevărat de încredere, demnă și de încredere, vă împărtășesc asta, cărora vi-a fost atât de greu să câștigați la loterie. Vă mulțumesc DR ISIKOLO care m-a ajutat să-i contactez adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  29. Numele meu este Lydia Zepa. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima zdrobită și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat tot posibilul să fiu, dar nu am reușit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Numele meu este Daniela Mikael. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, DR ISIKOLO a venit și a remediat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut printr-o traumă emoțională din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și asta a dus la despărțirea noastră și am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să mă conformez, ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de soluționare a problemelor mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile, așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că el este prea bun în a ajuta oamenii. Trimite-i acum un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mail-ul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt unul dintre cei prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când doctorul Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am putut descurca când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum Dr Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi vei căuta ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale, fie relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp la +234-813 326 1196.

    RăspundețiȘtergere
  32. M-am întâlnit cu un prieten căruia m-am plâns de incapacitatea mea de a câștiga o sumă tangibilă și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie, care l-a ajutat cu o vrajă la loterie și a câștigat 200.000 de dolari. L-am contactat prin intermediul lui și m-a asigurat că voi câștiga mare odată ce va face vraja la loto pentru mine. Mi-a cerut să-i dau 48 de ore pentru ca el să obțină tot ceea ce este necesar pentru vraja mea la loterie, așa că am așteptat 48 de ore și mi-a spus să iau un bilet în funcție de cât de mult alege inima mea. Am cumpărat un bilet de powerball și am devenit milionar când au venit extragerile. Acum am destui bani să-mi înființez afacerea după ce eram aproape fără adăpost. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, sunt recunoscător. Îi las contactul aici pentru oricine are nevoie de noroc pentru a câștiga. Sună-l (+2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  33. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-i mulțumi Dr. Joe pentru că m-a ajutat cu problemele mele de relație. Am călătorit în străinătate pentru o misiune oficială și înainte de a mă întoarce, am primit informații că logodnicul meu iese cu prietenul meu. Am fost șocat și nu-mi venea să cred că sunt trădat de un prieten. La început am crezut că logodnicul meu este problema. Am ajuns să știu că a fost fermecat și hipnotizat de prietenul meu când l-am contactat pe Dr. Joe pentru a-l recupera. Am fost uimit să știu cât de departe poate merge un prieten pentru a te trăda și a te face să pierzi ceea ce înseamnă viață pentru tine. Dr. Joe m-a ajutat să dezlănțuiesc situația și mi-a curățat logodnicul de farmec și l-a adus înapoi la mine. Nu pot spune mai puțin decât să-i mulțumesc în fiecare zi. Contactează-l pentru că este de încredere. Ar trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin e-mail-i acum ( drjoesolutionspells@gmail.com ) sau lui WhatsApp +1-3306946798

    RăspundețiȘtergere
  34. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț cu ajutorul experților în vrăji de dragoste DR JOE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Au fost doar 3 ani de la căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi și am făcut tot ce era la îndemână să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR JOE și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 48 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins. Am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el și apoi am știut că dragostea și fericirea pe care le împărtășim au fost pe deplin restaurate. dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l acum pe Dr. JOE pentru ajutor.. Aici contactul lui, WhatsApp-i: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com) sau Lui WhatsApp +1 330 694 6798

    RăspundețiȘtergere
  35. Numele meu este Estela Steluța și sunt aici să-l apreciez pe Dr. Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut nicio clipă ajutându-mă și a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  36. Mă numesc Agata Dumitru și sunt unul dintre cei prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Probleme. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când doctorul Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am putut descurca când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum Dr Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi cauți ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale, fie relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +234-813 326 1196.

    RăspundețiȘtergere
  37. Îți mulțumesc mult DR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. Numele meu este Nela Jayden și scriu această mărturie minunată în privința acestui om. Mi-a împlinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și i-a fost deconectat telefonul mobil. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba ca să mă împac cu bărbatul meu, el purta un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare vrăjitor. Am promis că vă voi manifesta lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să îl puteți pe WhatsApp sau VIBER prin: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  38. Numele meu este Giovanni Centeno. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică până l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele pe care le pot explica. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că îl apreciez cu adevărat pe Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. Aceasta este o expresie profundă a recunoștinței mele față de Dr. Joe pentru serviciile dezinteresate pentru mine și pentru toți ceilalți pe care i-a ajutat. Mă numesc Roxana Anda și eu însumi am avut o unire groaznică cu soțul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza îndoielilor și a nesiguranțelor de ambele părți. Problemele au persistat atât de mult încât am devenit total străini unul pentru celălalt. Eram din ce în ce mai confuză și deprimată în legătură cu situația și tot ce putea face soțul meu a fost să plece și a promis că nu se va mai întoarce niciodată. Am făcut tot ce am putut pentru a reînvia dragostea și fericirea până l-am găsit pe Dr. Joe care m-a ajutat. Și-a ținut promisiunile când i-am vorbit despre ceea ce treceam. Și-a făcut munca și a restabilit dragostea și fericirea pe care eu și soțul meu le-am împărtășit de-a lungul anilor. Întoarcerea lui la mine a fost asigurată și s-a întâmplat cu siguranță după 48 de ore pentru că eram încă în același oraș. Acum casa mea este binecuvântată cu bucurie și fericire nesfârșită și toată aprecierea merge către doctorul Joe pentru ajutorul său iminent pentru mine. Contactează-l dacă și tu ai nevoie de ajutor. E-mailul lui este (drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1 330-694-6798

    RăspundețiȘtergere
  40. Îți mulțumesc Dr Joe pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii cu probleme amoroase și conjugale.
    Soțul meu m-a părăsit și am fost devastată și nu știam ce să fac. Pur și simplu eram real cu intenția mea și mă asigur că am vorbit despre neînțelegerea noastră și despre alte probleme emoționale, astfel încât să poată fi rezolvate și să facem lucrurile mai bine. Soțul meu s-a răcit față de mine și a încercat să se lupte cu mine de mai multe ori până a plecat. Am contactat membrii familiei lui pentru a mă ajuta să mă asigur că se întoarce, dar nu a dat niciodată niciun rezultat bun. Așa că a trebuit să-l consult pe Dr. Joe care m-a ajutat să mă împac cu soțul meu și ne-am întors împreună în 2 zile. Dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au devenit mai uimitoare și tot ce văd acum este un bărbat mai bun și sunt fericit și împlinit. Dr Joe este un om cinstit care se asigură că problemele sunt rezolvate și ambii parteneri sunt din nou fericiți împreună. Contactați-l acum prin e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau WhatsApp +1-3306946798

    RăspundețiȘtergere
  41. Am fostul meu partener înapoi cu ajutorul doctorului Isikolo
    Această mărturie este o poveste adevărată și numele meu este Monika Simun. Am intrat în contact cu DR ISIKOLO printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre cum îi ajută pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare sentimente pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întunecă întotdeauna mintea când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care le făcea fostul nostru. Am fost părinte singur timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, încă îmi doresc să se întoarcă într-o zi la mine. Acest vrăjitor pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de DR ISIKOLO, m-a ajutat cu dorințele mele și sunt bucuros să spun că m-am întors cu fostul meu soț. rezultatul s-a manifestat timp de 48 de ore, când m-a asigurat, iar dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit au fost restabilite uimitor. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați acest mare vrăjitor la WhatsApp/Viber: +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna tuturor. Numele meu este Arabella Matej. Sunt aici pentru a-i mulțumi grozavului Dr Isikolo pentru rezolvarea problemelor mele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restabilite și a ajuns la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Am avut probleme cu soțul meu și s-a mutat în alt oraș și a întrerupt comunicarea cu mine. Găsesc toate mijloacele posibile pentru a ajunge la el, astfel încât să ne putem rezolva diferențele, dar fără rezultat. Mama și frații lui nici măcar nu știau despre el. Eram deprimat și încurcat emoțional și a trebuit să caut ajutor pentru a-l aduce înapoi la mine înainte ca o altă doamnă să-mi ia locul în viața lui. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO căruia i-am explicat totul și a fost dispus să mă ajute și a făcut-o. El a făcut o legătură de reconciliere amoroasă pentru mine și bărbatul meu și neștiut pentru mine că rezultatul se va manifesta după 48 de ore așa cum a promis. Omul meu s-a întors și a venit după mine și am fost uimit că pot spune acum că dragostea și fericirea au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună și tot ce văd acum este pentru totdeauna cu el și îi sunt atât de recunoscător DR ISIKOLO pentru el. bunătate pentru mine și pentru alți oameni de acolo. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp/Viber la: +234-813-326-1196

    RăspundețiȘtergere
  44. Numele meu este Rodica Dumitru. După ce am fost în relație cu iubitul timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și el mi-a spus acolo. Nu a fost nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  45. La începutul acestui an, am avut o ceartă groaznică cu soțul meu și nu a avut de ales decât să plece din casă și am crezut că este doar furia care l-a făcut să plece. După câteva zile, nu am putut să-l contactez sau să aflu unde se afla. Am așteptat și am așteptat, dar nu s-a întors și nu m-a sunat niciodată. Eram plin de dureri și remuşcări pentru ceea ce s-a întâmplat. Am încercat tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat, până l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit în ajutorul meu. Și-a făcut treaba perfect pentru a ne reuni, iar soțul meu a sunat și s-a întors acasă exact după 48 de ore, așa cum a promis. DR ISIKOLO este atât de real și nu dă greș niciodată. contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp/Telegram: +234-8133261196.

    RăspundețiȘtergere
  46. Îți mulțumesc DR ISIKOLO cel mai mare dintre toți pentru ceea ce ai făcut pentru mine. Sunt atât de bucuroasă că iubitul meu s-a întors la mine și acum trăim fericiți împreună. Vraja de reuniune de dragoste DR ISIKOLO este foarte puternică și eficientă și nu are niciun efect secundar. Cum mi-a promis că mă va ajuta, am decis să-l încerc pe DR ISIKOLO când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. M-a ajutat să fac o vrajă de dragoste pentru a restabili dragostea și fericirea pentru mine și iubitul meu care l-au adus înapoi la mine în 48 al nostru, așa cum mi-a promis și m-a asigurat. Ceea ce mă emoționează cel mai mult este că iubitul meu nici măcar nu știa că se află sub o vrajă care l-a făcut să distrugă ceea ce am împărțit de-a lungul anilor. daca treci printr-o problema de relatie, te sfatuiesc sa il contactezi pe DR ISIKOLO si vei avea problema rezolvata. Contactați DR ISIKOLO astăzi și rezolvați-vă problema și, dacă aveți nevoie de ajutorul lui, mai jos, iată adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp/Telegram sau Viber: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  47. ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ. AI INCREDERE MARE DR ISIKOLO . Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu se certa mereu cu mine și mă maltrata mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără niciun motiv pentru o altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am găsit informații. Am văzut atât de multe mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat pe e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și a făcut vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit să-și ceară scuze așa cum mi-a spus. Astăzi trăim amândoi împreună și suntem și mai îndrăgostiți decât eram înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Îl puteți contacta pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl contactați pe WhatsApp/Viber la +234-8133261196.

    RăspundețiȘtergere
  48. DR ISIKOLO ESTE UN SALVATOR DE VIEȚI ȘI VA ASIGUR DESPRE ASTA.
    Numele meu este Mara Vanrell și sunt aici să mă alătur numeroșilor oameni de aici pentru a-i mulțumi doctorului Isikolo pentru ajutorul și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu bărbatul meu. M-a părăsit și am fost devastată și nu am găsit niciun ajutor pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre modul în care dr. Isikolo i-a ajutat. L-am contactat și nu a ezitat niciodată să mă ajute. Nu numai că mi-am recuperat bărbatul după 48 de ore, dar și dragostea și fericirea au fost restaurate mai bine ca niciodată. Dr Isikolo este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciile sale altruiste față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196.

    RăspundețiȘtergere
  49. Numele meu este Tamara Simonis și sunt aici să-i aduc recunoștință lui DR ISIKOLO pentru ajutorul său de a-mi salva relația. Iubitul meu m-a părăsit pentru că m-am temperat repede și m-am luptat cu el de mai multe ori din cauza nesiguranțelor, văzându-l vreodată aproape de orice altă doamnă. Nu am putut găsi o modalitate mai bună de a-l face să se întoarcă la mine și DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. Când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să știu despre cum vor fi restabilite dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu. M-am conformat și el a făcut treaba fără ezitare și imediat după 48 de ore, iubitul meu m-a sunat. Sunt fericit și plin de viață datorită bunăvoinței lui DR ISIKOLO. Îi îndemn pe oricine trece prin probleme să-l contacteze acum și cu siguranță te va ajuta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau dacă preferați text WhatsApp: +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  50. Când s-a pierdut orice speranță de a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, DR ISIKOLO a venit și a rezolvat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și asta a dus la despărțirea noastră și am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care a venit în ajutorul meu. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile, așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. Trimite-i acum un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Numele meu este Georgiana Florin și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Am avut întotdeauna o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  52. Tocmai mi-am revenit fostul soț cu ajutorul experților în vrăji de dragoste DR JOE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Au fost doar 3 ani de la căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi și am făcut tot ce era la îndemână să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR JOE și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 48 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 11 ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins. Am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el și apoi am știut că dragostea și fericirea pe care le împărtășim au fost pe deplin restaurate. dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-ți acum Dr. Joe pentru ajutor. Iată adresa lui de e-mail de contact: drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1-3306946798

    RăspundețiȘtergere
  53. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum câteva luni, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat într-un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Eu am 57 de ani, iar ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima zdrobită și mi-a îndepărtat durerile cu vraja Sa de Iubire Puternică. a fost una grea pentru mine să încerc să o aduc înapoi acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am încredere în Domnul și știu că El îmi va restabili căsnicia. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și el și-a făcut partea lui, iar soția mea s-a întors acasă la mine și copiii noștri în mai puțin de două zile. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile vă rog să nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe Doctor Isikolo pentru a vă restabili căsnicia sau relația. Nu pierde speranta. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul.
    Contactați doctorul Isikolo Pentru o vrajă puternică de dragoste trimisă de la Dumnezeu. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp pe: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  54. Sunt atât de fericit astăzi pentru ceea ce a făcut Dr Joe pentru mine. Logodnica mea s-a despărțit de mine în ultimele trei luni pentru că a crezut că o înșel. Așa că în ultimele trei luni am încercat să o implor, dar ea tot spune același lucru și că nu vrea să ne întoarcem din nou, că nu poate avea încredere în mine. Așa că am luat legătura cu Dr. Joe, care mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine dacă sunt serios și gata să respect procedurile. Nu am avut de ales decât să fiu de acord cu termenii și și-a făcut cu bucurie partea lui. Deși eram încă sceptic cu privire la posibilitatea de a o recupera, am fost uimit după două zile când am primit un mesaj de la logodnica mea plin de remușcări pentru tot ceea ce a făcut și cum a gestionat situația într-un mod nepotrivit. Am avut o întâlnire și am rezolvat totul și suntem din nou fericiți împreună. Contactează-l dacă și tu ai nevoie de ajutor. E-mailul lui este (drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1-3306946798

    RăspundețiȘtergere
  55. AM PARTENERUL MEU ÎNAPOI LA MINE
    Această mărturie este o poveste adevărată și numele meu este Monika Simun. Am intrat în contact cu DR ISIKOLO printr-o mărturie scrisă despre el și, de asemenea, am întâlnit multe mărturii despre modul în care îi ajută pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare sentimente pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întunecă mereu mintea când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care le făcea fostul nostru. Am fost părinte singur timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, încă îmi doresc să se întoarcă într-o zi la mine. Acest vrăjitor pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de DR ISIKOLO, m-a ajutat cu dorințele mele și sunt bucuros să spun că m-am întors cu fostul meu soț. rezultatul s-a manifestat timp de 48 de ore, când m-a asigurat, iar dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit au fost restabilite uimitor. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați acest mare vrăjitor la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Am fost atât de deprimat când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit timp de 5 ani. Am încercat să o implor să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Mergeam pe internet, am văzut un comentariu despre faptul că DR ISIKOLO are puterea să-l aducă înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat l-am făcut, am răspuns și i-am explicat prin ce trec și el a spus că celălalt tip a folosit vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și a promis că mă va ajuta să-mi recuperez iubitul înapoi. Mi s-a cerut să mă conformez cu procedurile și am făcut-o. Și-a făcut palma și dragostea și afecțiunea au fost restabilite și mi-am primit femeia înapoi după câteva zile. mulțumesc, DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și acum totul merge bine. contactează-l pe Peter pentru orice dragoste și ajutor conjugal prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  57. Eu sunt Anna Valenta. DR ISIKOLO, cu marile sale puteri, mi-a restabilit casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt pentru totdeauna recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 48 de ore. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  58. Numele meu este Vanessa Cosmin. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu bărbatul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am confruntat cu depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu a plecat și a jurat că nu se va mai întoarce niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu a făcut ceva pentru a ne rupe, ca să-l poată primi înapoi. DR ISIKOLO mi-a spus ce să fac și cu toată siguranța trebuie să obțin rezultatul după 2 zile. pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Am avut o legătură frumoasă și uimitoare cu soțul meu și am fost atât de îndrăgostiți și am devenit o invidie pentru toți cei din jurul nostru. Nu am știut niciodată că familia lui nu a fost niciodată în sprijinul căsniciei noastre, deoarece mama lui avea o anumită doamnă cu care doreau să se căsătorească, dar el a insistat că merge pentru mine și pentru nimeni altcineva. Au avut modul lor de a-mi deruta soțul și de a se asigura că divorțează de mine, iar când au reușit, am fost devastată și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea. Eram deprimat și aproape că mi-am pierdut viața pe linie. Sora mea a trebuit să găsească un mijloc pentru mine să mă asigur că îl recuperez și l-am contactat pe DR JOE. A venit în ajutorul meu și a făcut tot ce a putut pentru a se asigura că problema a fost rezolvată. El l-a salvat pe soțul meu de hipnoza pe care i-au pus-o pentru a se asigura că mă părăsește pe mine și dragostea pe care o împărtășim. Sunt atât de bucuros acum că s-a întors la mine, așa cum m-a asigurat DR JOE. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-i mulțumi că a fost alături de mine. E-mailul lui este (drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1 330-694-6798

    RăspundețiȘtergere
  60. DR ISIKOLO ESTE UN SALVATOR DE VIEȚI ȘI VA ASIGUR DESPRE ASTA.
    Numele meu este Denisa Popescu și sunt aici pentru a mă alătura numeroșilor oameni de aici pentru a-i mulțumi Dr. Isikolo pentru ajutor și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu bărbatul meu. M-a părăsit și am fost devastat și nu am găsit niciun ajutor căutat pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până când am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre modul în care doctorul Isikolo i-a ajutat. L-am contactat și nu a ezitat să mă ajute și pe mine. Nu numai că mi-am recuperat bărbatul după 48 de ore, dar și dragostea și fericirea au fost restaurate mai bine ca niciodată. Dr Isikolo este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciile sale altruiste față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  61. Bună tuturor, numele meu este Laura Dominis și sunt aici să-i aduc recunoștință și lui Dr Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com dacă ai nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna tuturor. Numele meu este Arabella Matej. Sunt aici pentru a-i mulțumi grozavului Dr Isikolo pentru rezolvarea problemelor mele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restabilite și a ajuns la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  64. Eu și fosta mea ne-am despărțit acum 4 luni și eram deja însărcinată. Ne iubim amândoi și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a frânt inima. Am încercat să-l sun și ambele linii au fost deconectate. Am încercat să ajung la el pe rețelele de socializare, dar m-a șters din ele. Am încercat să ajung la părinții lui și mi-au spus că fiul lor a spus că nu mă iubește și nu vrea să mă vadă și ei nu știu ce este în neregulă. Am fost nefericit în viață, așa că i-am plâns surorii mele și i-am spus problema mea și i-am spus că știe de un puternic vrăjitor care și-a ajutat colega. L-am contactat pe e-mail și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus. Am fost uimit când a făcut tot posibilul pentru a rezolva problemele și relația noastră a fost întărită și dragostea a fost restabilită. S-a întors la mine acum și suntem mai fericiți împreună. DR ISIKOLO este într-adevăr transparent și uimitor în lucrările sale. Doar în cazul în care ai nevoie de ajutor, fii sigur că te va ajuta cu adevărat. Nu te va dezamăgi, îți dau garanție 100% că te va ajuta, iată contactul lui: WhatsApp: +2348133261196 sau e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun vrăjitor și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio. Din respect pentru tine și puterile tale divine, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat doctorul Isikolo După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc mult Dr. Isikolo. Toți cei care caută un vrăjitor adevărat ar trebui să îl contacteze pe DR ISIKOLO prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i scrieți un mesaj pe WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  66. DR ISIKOLO ESTE TOTUL CINST SI TRANSPARENT CHIAR MAI MAI DECAT CITIT DESPRE EL.
    Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni pentru că a simțit că îl înșeles cu un prieten de-al meu. Am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a plătit urechi surde și am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat. Am văzut atât de multe postări pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recapete iubiții pierduți. La început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oameni în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul suna si implora sa ma impace din nou. dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui: WhatsApp/Viber el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  67. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna septembrie a acestui an și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 7 luni fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  68. La fel ca mulți alți oameni, îi mulțumesc călduros doctorului Isikolo pentru ajutorul și soluționarea problemelor mele. Am fost orbit de gelozie și nesiguranțe și a creat haos în relația mea cu logodnicul meu și el nu a putut rezista necazurilor mele și m-a părăsit. După ce mi-am dat seama că am mers prea departe cu tot ce-i făceam greșit doar pentru ca el să se mute în alt oraș și am pierdut toate mijloacele de a încerca să-l ajung și să-i cer scuze. În acest moment, știam că am nevoie de ajutor pentru a-l recupera, așa că a trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo. S-a arătat foarte îngrijorat și i-am spus totul și am fost de acord că sunt de vină și m-a asigurat că îl voi recupera și că îi voi restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. Așa cum am promis, după 48 de ore, Jessie m-a sunat și mi-am cerut scuze pentru tot și m-a invitat ca să ne putem înțelege și să fim din nou împreună. Îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot și pentru sinceritatea ta în a ajuta oamenii. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Numele meu este Estela Georgiadis și sunt aici să-l apreciez pe Dr. Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  70. Soluții excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul partener.
    Pentru cine este vorba, am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din Psychics reali gratuiti, consultant pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problema suferinței. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO cel mare este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. Mi-a adus fostul înapoi în 48 de ore de consultație. Luați legătura cu marele Dr Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  71. Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. Ayo care m-a ajutat... Sunt Ann Earnis din Carolina de Nord, SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, de către acest cel mai bun vrăjitor din lume care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a lăsat afară în ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienții lui pentru ajutor, i-am explicat totul și mi-a spus despre un vrăjitor despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a-i scrie vrăjitorului să-i spun problemele mele. În doar 1 zi, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să-i mulțumesc acestui vrăjitor sincer și sincer, domnule, tot ce mi-ați spus s-a întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați acest vrăjitor, el este real, este puternic și orice va spune vrăjitorul este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vrăjitorul mi-a spus că s-a întâmplat. Îl puteți contacta pe: direct pe whats-app +2347055691377 sau e-mail:drayospell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 12 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu când l-am contactat și mi-a dezvăluit că o femeie se afla în spatele problemelor pe care le aveam, deoarece el mi-a controlat mintea pe soțul meu cu vrăji de magie neagră doar pentru a-l lua de la mine și de la copiii mei. și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut atunci când am respectat procedurile muncii lui. Soțul meu a fost curățat și purificat de farmec și s-a recăpătat și s-a întors acasă la noi și am inventat lucrurile. Trăim din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO vă poate ajuta și pe dumneavoastră. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau faceți clic pe site-ul său web pentru a-l revizui și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  73. Sunt unul dintre prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am descurcat când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum doctorul Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi cauți ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale sau relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  74. Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce aveam nevoie pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau în pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Telefon/Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  75. vizitați și examinați mai multe despre Dr Isikolo prin (https://isikolotemple.com)
    Buna tuturor. Numele meu este Clara Bilaşcu. Sunt aici să-i mulţumesc grozavului Dr Isikolo pentru că mi-a rezolvat problemele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restaurate și s-a întors la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  76. La fel ca mulți alți oameni, îi mulțumesc călduros doctorului Isikolo pentru ajutorul și soluționarea problemelor mele. Am fost orbit de gelozie și nesiguranțe și a creat haos în relația mea cu logodnicul meu și el nu a putut rezista necazurilor mele și m-a părăsit. După ce mi-am dat seama că am mers prea departe cu tot ce-i făceam greșit doar pentru ca el să se mute în alt oraș și am pierdut toate mijloacele de a încerca să-l ajung și să-mi cer scuze. În acest moment, știam că am nevoie de ajutor pentru a-l recupera, așa că a trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo. S-a arătat foarte îngrijorat și i-am spus totul și am fost de acord că sunt de vină și m-a asigurat că îl voi recupera și că îi voi restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. Așa cum am promis, după 48 de ore, Jessie m-a sunat și mi-am cerut scuze pentru tot și m-a invitat ca să ne putem înțelege și să fim din nou împreună. Îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot și pentru sinceritatea ta în a ajuta oamenii. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. Ayo pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a adus pe soțul meu acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. Ayo și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și mă bucur acum că totul mi-a ieșit bine până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, spuneți-mă dacă vă pot ajuta. Contactați Dr. Ayo E-mail: drayospell@gmail.com sau sunați la +2347055691377

    RăspundețiȘtergere
  78. Mă numesc Edna Ștefan și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  79. MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
    Numele meu este Lora Munteanu. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  80. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău din Las Vegas și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  81. Salutare tuturor, ma numesc Elena Caragiale. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Salutare tuturor de aici!! Logodnica mea lesbiana care m-a parasit s-a intors, vreau sa impartasesc marturia mea este fericirea mea cu voi toti pe acest site, anul trecut sotia mea lesbiana m-a parasit pentru o alta femeie, ma abandoneaza singura si mi-e dor de ea, pentru ca totul a fost atat de greu pentru mine pentru că o iubesc cu adevărat atât de mult, nu mi-am pierdut speranța că fac tot posibilul să o recuperez când căutam online și citeam mărturiile Dr. WALE despre cum a ajutat oamenii să ajungă acolo. Fostul iubit înapoi, am avut nu există nicio opțiune decât să caut ajutor, l-am contactat pe Dr. WALE, pentru a-i explica problema mea, Dr. WALE Garantează-mi să nu-mi fac griji că mă va ajuta să fac o vrajă de dragoste pentru mine, care o va aduce înapoi pe soția mea lesbiană și mă va asigura într-un interval de timp. Săptămâna, a fost ca o magie, soția mea care m-a părăsit cu siguranță se va întoarce înapoi, nu mi-a venit să cred când a părăsit-o pe cealaltă doamnă și s-a întors la mine cu atâta dragoste și grijuliu vor fi împreună acum, nu voi uita niciodată asta ajutor pe care l-a făcut Dr. WALE pentru mine, o vrajă de dragoste care mi-a adus soția înapoi. Dacă sunteți aici și aveți nevoie de ajutor pentru a vă recupera fostul, contactați-l pe Dr. WALE prin acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  83. Vreau să depun mărturie despre puternicul DR WALE pentru că mi-a salvat căsnicia. Trebuie să fiu unul dintre puținii care nu au probleme în a arăta și a le spune oamenilor cât de recunoscător sunt pentru că am făcut căsnicia mea să fie una melodioasă și netedă. Am încercat să fiu mai pozitivă în privința căsătoriei mele cu soțul meu, se pare că a durat o veșnicie. O altă doamnă mi-a luat soțul de lângă mine și s-au mutat amândoi. Am plâns și l-am căutat să se întoarcă, dar el a refuzat să-mi preia apelurile și nici să-mi răspundă mesajele. Prietenul meu mi-a prezentat un puternic vrăjitor numit DR WALE, care m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste foarte puternică care l-a adus înapoi pe soțul meu în câteva săptămâni. Am fost uimit și surprins când soțul meu a sunat să mă implore iertare, din cauza vrajei puternice de dragoste a lui DR WALE. Nu omiteți să contactați DR WALE prin următoarele mijloace dacă aveți orice problemă conjugală sau de relație. Îl poți suna sau îi poți scrie direct prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail:
    drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  84. Uneori se întâmplă rahat în căsniciile noastre, dar nu va dura întotdeauna când ne luptăm pentru a le remedia, am avut probleme cu căsnicia mea iulie 2021 a fost o experiență îngrozitoare că aproape că mi-am pierdut căsnicia, soțul meu a crezut că înșel pentru că întotdeauna Primesc apeluri de la serviciu, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt doar colegii mei, nu m-a crezut niciodată, a cerut divorțul și actele au fost scoase, a fost ca un vis pentru mine, dar era o realitate de care aveam nevoie să-l opresc pentru că Îl iubesc, a fost o căsnicie frumoasă și nici nu mi-am putut imagina să părăsesc căsnicia mea, a trebuit să caut ajutor de la DR WALE i-am explicat situația mea și bineînțeles că m-a ajutat, mi-a pregătit o vrajă de dragoste și m-a asigurat de siguranță, Soțul meu oprește divorțul și mă iubește din nou, De aceea sunt aici să spun oamenilor despre DR WALE și despre cum m-a ajutat. Dacă treci prin probleme de căsătorie și relație, contactați-l WhatsApp/Viber: SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Este adevărat că oamenii buni de vrăji sunt greu de găsit în zilele noastre, dar sunt mândru de acest bărbat pe nume DR WALE, el este vrăjitorul pe care l-am întâlnit și văd că munca lui este reală. A făcut o vrajă de dragoste pentru mine, care l-a adus înapoi pe soțul meu. Vraja pe care a făcut-o a funcționat rapid. În câteva săptămâni, soțul meu, care m-a părăsit de ani de zile, a început să mă sune și să mă roage să-l iert pentru tot greșeala. Doar partajați acest lucru aici, astfel încât și dvs. să puteți contacta DR WALE dacă aveți probleme de căsătorie sau de relație. WhatsApp/Viber lui: +2347054019402 E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Bună spectatori online, sunt aici pentru a împărtăși mărturia mea despre cum am fost ajutat să-mi recuperez soția. Am fost un trișor și soția mea m-a prins de mai multe ori. Am încercat să mă repar și de fiecare dată am ajuns să trișez iar și iar. Bănuiesc că nu mi-am dat seama ce a însemnat pentru mine până nu m-a lăsat în pace. Am început să găsesc o modalitate de a o recupera, dar nimic nu pare să funcționeze perfect până când am găsit un articol despre DR WALE care a ajutat mulți oameni din întreaga lume să-și recapete relațiile. L-am contactat pe numărul lui de WhatsApp prin +2347054019402 și m-a asigurat că soția mea se va întoarce la mine în câteva săptămâni cu magiile sale puternice și am plătit o sumă de euro pentru materialele necesare lucrării. În mod surprinzător, soția mea s-a întors acasă după câteva săptămâni spunând că încă mă iubește și am jurat că nu o mai înșel niciodată. Toate datorită lui DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  87. Lucrurile nu merg doar până când faci alegerea corectă în viața ta. În viața mea, am făcut alegerea corectă când l-am contactat pe Dr. Ilekhojie, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din Albany, New York, SUA și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. Ilekhojie pentru munca bine făcută. S-a asigurat ca soțul meu să oprească planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să rezolvăm diferențele. Nu mi-aș fi avut familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului Ilekhojie și de aceea îi las e-mailul gethelp05@gmail.com pentru a-ți restabili căsătoria sau relațiile rupte, îl poți suna sau pe Whatsapp la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  88. Aproape că mi-am luat viața din cauza soțului meu care m-a părăsit și nu mai răspunde la apeluri. A spus că nu mă mai iubește, am încercat să-l implor, dar nu îmi va răspunde până nu ne vom certa și ne despărțim timp de șase luni, după aceea îmi dau seama că nu pot pleca fără el. Am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar am reușit. Până când am dat de acest bărbat numit DR WALE online, l-am contactat și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soțul meu înainte de despărțirea noastră. M-a rugat să nu mă tem că totul va fi din nou bine. mi-a spus să plătesc pentru articolele pe care le va folosi pentru a pregăti vraja de dragoste pentru mine și am plătit și am urmat toate sfaturile și instrucțiunile pe care mi le-a dat. După ce m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și iată că soțul meu s-a întors într-o săptămână. cerându-mă iertare, am fost atât de surprins că un vrăjitor ca DR WALE încă mai există. Dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați DR WALE astăzi prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    într-adevăr, ești cel mai bun DR WALE, mulțumesc că ai făcut din casa mea o casă fericită din nou. Nu mă pot opri niciodată să vorbesc despre tine, domnule. al lui este într-adevăr un om grozav, îl puteți contacta pentru soluții pentru orice fel de probleme, cum ar fi
    (una) vrajă de loterie
    (doi) fost spate
    (trei) rămâne însărcinată
    (patru) leac pentru orice fel de boală, boală și infecție
    Și mulți alții îl contactează astăzi pe acest om grozav și-ți iau
    Probleme rezolvate 100%

    RăspundețiȘtergere
  89. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  90. Cum să explic asta lumii că există un bărbat numit DR WALE care m-a ajutat să-mi aduc înapoi fostul iubit și mi-a restaurat pântecele. când toată speranța s-a pierdut. Eu și iubitul meu am fost căsătoriți în ultimii șase ani, fără niciun copil pe care să-l trăim fericiți. Până într-o zi am avut o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că a decis să mă trăiască pentru o altă femeie, eram atât de tristă și frustrată și nici nu puteam mânca până când într-o zi am răsfoit. pe internet, unde am văzut o doamnă pe nume Jennifer depunând mărturie despre vrăjitorul, apelând-o pe DR WALE, care a ajutat-o să-și aducă soțul înapoi acasă, așa că am decis să încerc să contactez vrăjitorul DR WALE, așa că îi explic toată problema mea lui DR WALE și mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că mă va ajuta să-mi rezolv problema, că iubitul meu se va întoarce acasă, spre marea mea surpriză în doar câteva săptămâni, soțul meu a început să mă sune și să-mi ceară iertare, a fost într-adevăr un miracol acum. Ne-am întors din nou ca soț și soție, la o săptămână după ce uterul meu a fost restaurat și chiar acum am trecut o lună, toate mulțumirile mele se adresează lui DR WALE, nu vă mai faceți griji pentru că DR WALE este aici pentru a vă ajuta pe toți, vă voi face o favoare i-am lăsat WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine Cu cincisprezece luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac să rezolv problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE, mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. După ce am lucrat cu DR WALE, câteva zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR WALE, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta!!. WhatsApp/Viber/Telegramă: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  92. Nimeni altcineva nu te poate ajuta să-ți rezolvi relația și problemele de dragoste mai bine decât doctorul Isikolo
    Eu sunt Elena Ardelean. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  93. Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE vindecă și:
    1. HIV/SIDA
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
    5. Hepatita B

    RăspundețiȘtergere
  94. Vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi marelui vrăjitor DR WALE pentru că mi-a adus înapoi dragul soț. Când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie, trăiam în dureri pentru că îl iubesc atât de mult, nu știam ce să fac, de fapt am fost confuz până când am întâlnit o prietenă de-a mea pe nume Ella și cu mine. i-a spus prin ce trec, apoi mi-a spus să nu-mi fac griji că și ea a trecut prin aceeași problemă, dar în cazul ei a fost iubitul, apoi m-a dus la un spiritist, un vrăjitor, pe nume DR WALE, care a ajutat-o. înapoi pe iubitul ei, Când l-am contactat pe DR WALE pe WhatsApp +2347054019402, i-am spus problemele mele, după aceea, mi-a spus ce să fac și mi-a spus după ce am făcut ce mi-a spus, după câteva săptămâni soțul meu va veni să se târască pe genunchii lui rugându-mă să-l iert. După câteva săptămâni a venit soțul meu și a început să mă roage, nu m-am așteptat să se întâmple așa de curând, am bătut la ușă, când am deschis ușa, spre cea mai mare surpriză, l-am văzut pe soțul meu în genunchi rugându-mă și pe mine și pe noștri. copiii să-l ierte.
    De asemenea, vindecă tot felul de boli, inclusiv pe cea enumerată mai jos,
    1. HIV/SIDA.
    2. HERPES 1/2.
    3. CANCER.
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig).
    5. Hepatita B.
    6. HIPERTENSIUNEA.
    7. NUMĂR scazut de spermatozoizi.
    8. ASTMB.
    9. PROBLEMA VIRGINIA.
    10. DIAREE.
    11. GRAND.
    12. herpes rece.
    13. AVC.

    Și a făcut și următoarele vrăji,

    1. vrei o căsnicie bună,
    2. ești politician și ai nevoie de protecție,
    3. ai nevoie de o vrajă de dragoste,
    4. vrei să fii un bărbat sau o femeie bogată,
    5. vrei ca partenerul tău să te iubească,
    6. Cauți soție sau soț,
    7. vrei să lucrezi cu o viză în orice țară la alegere,
    8. ești un om de afaceri sau o femeie și vrei ca afacerea ta să se miște,
    9. vrei ca șeful tău să te iubească,
    10. vrei ca sotul sau sotia ta sa te inchine,
    11 Ai nevoie de un loc de muncă,
    12 Ai nevoie de promovare în locul tău de muncă,
    Oricine are problemele enumerate mai sus ar trebui să contacteze DR WALE, marele vrăjitor. Contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

    RăspundețiȘtergere
  96. Dacă îți dorești fostul iubit înapoi și nu știi cum să faci asta, contactați acest puternic vrăjitor de dragoste la greatmutalabi@gmail.com, el este un puternic vrăjitor de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  97. De ce să te doare capul, de ce să permiti depresiei să te mănânce când poți doar să-l contactezi pe DR WALE pentru ca el să rezolve problemele cu care te confrunți.
    Aveți un dosar în instanță
    Cauți promovare
    Vrei să câștigi un joc jackpot la loterie
    HIV/SIDA dumneavoastră poate fi vindecat
    Suferiți de un accident vascular cerebral
    Suferi de Rac?
    Ai un număr scăzut de spermatozoizi
    Vrei să-ți repari căsnicia ruptă
    Vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit
    Ai o boală/infecție pe care vrei să o vindeci
    Aveți nevoie de un remediu pentru Herpes Simplex Virus 2/PCOS
    și așa mai departe și așa mai departe.
    contactați-l pe DR WALE astăzi, vă voi aduce înapoi toată fericirea și vă voi face fericit din nou.
    Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  98. Întotdeauna mi-am dorit să nu pot trăi din cec cu cec sau să am vreo datorie. Am lucrat în contabilitate vreo 20 de ani și abia am reușit să fac rost de bani. Mi s-a părut că de fiecare dată când mă mutam în companie și primeam o mărire de salariu, cheltuielile mele de trai vor crește semnificativ și nu am reușit niciodată să merg înainte. vrăji de loterie. Apoi, într-o zi, cel mai bun prieten al meu mi-a spus adevărul despre ce a făcut când soția lui l-a părăsit. El a făcut o vrajă de dragoste și ea a oprit procedura de divorț și s-au întors împreună. Când mi-a spus asta, am întrebat pe cine a folosit și mi-a dat contactul lor WhatsApp. +2347054019402 și am contactat imediat DR WALE pentru ajutor. Am văzut că au oferit diferite tipuri de vrăji de bani pentru a ajuta la câștigarea la loterie. Am fost imediat intrigat. Întotdeauna am simțit că voi câștiga la loterie cândva. Am avut vraja de loterie cu jackpot și am așteptat câștigul meu. Mi s-a spus să joc la loterie în fiecare săptămână și am făcut ce mi sa spus. Am jucat oricum la loto în fiecare săptămână, așa că nu s-a schimbat nimic. În aproximativ două săptămâni s-a întâmplat. Am câștigat 100.000 de dolari!! Nu pot sa cred! Nu au fost suficienți bani ca să mă pensionez imediat, dar i-am investit bine și mi-a permis să merg la muncă cu normă parțială și mă va ajuta să mă pensionez mult mai devreme. Sunt veșnic recunoscător că l-am găsit pe DR WALE. Îl puteți contacta prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  99. Soția mea suferă de cancer tiroidian, care s-a confirmat că este stadiul patru, doctorul mi-a spus că nu putea face nimic, deoarece ea nu răspundea la tratament, dar un prieten de-al meu a venit în ajutorul nostru comandând acest ulei de canabis de la DR. WALE despre care a spus că a ajutat unii pacienți să lupte împotriva cancerului de diferite tipuri, așa că am decis să îi dăm o șansă, până acum soția mea se îmbunătățește foarte bine și în prezent poate să se plimbe prin casă singură. Am simțit că este necesar să le permit altora care suferă de această boală acută că, odată ce ai un ulei bun de canabis, acesta poate oferi cu adevărat o a doua șansă de a trăi. întâmplător, dacă se întâmplă să aveți nevoie de acest ulei de canabis, puteți contacta DR WALE care mi-a furnizat mie și soției mele acest WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    EL REPARA URMĂTOARELE PROBLEME TUTUROR
    PRIN GLOBUL PE:
    1. Să-ți recuperezi iubitul sau soțul
    2. Spiritual antiglonț
    3. Loterie
    4. Vraja de bani
    5. Vrajă de viață lungă
    6. Vraja de prosperitate
    7. Vraja de protecție
    8. Obțineți un loc de muncă
    9. A deveni un manager vrajă
    10. Obțineți un împrumut uriaș fără să plătiți niciun comision
    11. Recuperarea banilor de escrocherie
    12. Vraja copilului
    13. Vrajă de sarcină
    14. Vraja de libertate
    15. Vraja de dragoste
    16, vraja de dispariție
    17. Vrajă umană invizibilă
    18. Succes sau trece vraja
    19. Vraja căsătoriei
    20. Vrajă răzbunătoare
    21. Vraja de popularitate
    22. Vraja uciderii
    23. Vraja cancerului
    24. Vraja puterii supranaturale
    25. Vraja de nebunie
    26. Vrajă de împrumut gratuit pentru casă
    27. Vraja de producție de filme și film
    28. Vraja HIV/SIDA
    29. Vrajă de tuberculoză
    30. Pierde in greutate si vraja corpului

    RăspundețiȘtergere
  100. Soțul meu a început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de vreo săptămâni. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Am dat peste o pagină care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și multe alte lucruri. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a explicat că urmează să facă un ritual de împăcare. Două zile mai târziu, soțul meu s-a întors acasă. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună.. Toate mulțumim doctorului Ilekhojie. Vă sugerez să-l contactați dacă aveți nevoie de ajutor. Acesta este e-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp el +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  101. Afecțiunea mea medicală era inima ruptă, deoarece provoca crampe menstruale, balonare înainte de menstruație, presiune abdominală scăzută, ceea ce a dus la menstruații abundente. Am fost supus la diferite medicamente de către medicul meu pentru tratament. În ciuda vizitei mele la câțiva medici, starea mea de sănătate nu se îmbunătățește, deoarece tot ce puteau să spună și să sugereze ei era o intervenție chirurgicală. La un pas de a renunța, m-am dus pe internet să caut măcar un tratament. Dar în schimb am găsit un leac. Pe internet, am citit o mărturie a unei doamne care avea fibrom. Ea a împărtășit contactul doctorului Ilekhojie, care i-a oferit ierburi și curățare. Pe scurt, am fost pe aceste plante de 3 săptămâni și, din fericire, totul părea să fie în regulă după ce l-am luat. Aș vrea să pot spune că asta este sfârșitul pentru că nu am avut niciun simptom de atunci.
    Nu te expune la mai mult pericol, folosește un remediu pe bază de plante special de la Dr Ilekhojie. Dacă sunteți interesat, contactați-l prin e-mail gethelp05@gmail.com și Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  102. Am avut o relație de luptă cu soțul meu în trecut, ceea ce a dus la divorț cu primul meu soț. Amintirile soțului meu erau încă în mine și mi-am dat seama cât de mult îl iubeam și îl doream înapoi. Am plâns amar în noaptea aceea crezând că l-am pierdut pe bărbatul pe care l-am iubit toată viața. Am cerut sfaturi despre ce sa fac si cineva mi-a recomandat DR Ilekhojie, l-am consultat pentru ca a ajutat o multime de oameni. În doar 4 zile m-am întâlnit cu un ritual de reconciliere spirituală cu el și soțul meu s-a întors fără nicio ezitare de unul singur. Acum trăiesc din nou fericit cu soțul meu, plănuim să ne reînnoim jurămintele. Mărturisesc astăzi aici că Dr. Ilekhojie este soluția tuturor problemelor dintr-o relație sau căsnicie ruptă. contactați-l pentru soluții la orice problemă. Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  103. Aveam probleme serioase în relația cu iubitul meu și asta l-a determinat să se mute în apartamentul prietenului său. Totul s-a înrăutățit pentru că a început să meargă frecvent în baruri și cluburi de striptease cu prietenul său, să se îmbată și să leșine. Mă amenință mereu la telefon ori de câte ori îl sun din cauza tuturor sfaturilor proaste pe care i-a dat prietenul lui. Îl iubesc foarte mult și ne întâlnim de cinci ani, ceea ce ne-a dat o fiică frumoasă. De asemenea, pierdusem o mulțime de bani pe terapeuți până când am fost prezentată pe DR WALE de către un prieten pe care l-a ajutat să se căsătorească cu iubitul ei din copilărie; asta mi-a dat încredere totală și putere să-l recuperez. Am făcut tot ce mi-a cerut și într-o săptămână iubitul meu m-a sunat și s-a repezit acasă, lucrurile s-au schimbat emoțional între noi. Are o slujbă și a încetat să bea și să-și păstreze prieteni irelevanți. Este un miracol pe care nu l-am crezut niciodată posibil pentru că îmi pierdusem orice speranță până l-am găsit pe DR WALE. De aceea am promis că îmi voi împărtăși mărturia în tot universul. Toate mulțumirile sunt către DR WALE pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos sunt detalii DR WALE.WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com în situația în care suferiți o rupere la inimă și vă asigur că, deoarece mi-a făcut-o pe a mea, cu siguranță vă va ajuta și pe dvs.

    RăspundețiȘtergere
  104. Eu și fosta mea soție am avut probleme de aproape 2 ani și am încercat toate consilierea și am vorbit cu părinții noștri, dar nimic nu a funcționat. Ne certam pentru tot și separarea era iminentă până când am văzut o recenzie a doctorului Ilekhojie. L-am contactat și l-am informat despre starea mea. El a promis că va îndeplini un ritual de reconciliere care să asigure restabilirea legăturii dintre mine și soția mea. A trecut o săptămână de când i-am aranjat ajutorul și lucrurile încep să se îmbunătățească între mine și soția mea. Am început să locuim din nou în același dormitor și am informat amândoi avocații noștri să pună în așteptare planurile de divorț. Sunt atât de fericit acum că mă pot bucura din nou de soția mea. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. E-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/Viber +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  105. Soția mea s-a întors!!!
    Am avut o problemă cu soția mea în urmă cu șase luni, ceea ce ne-a determinat să ne despărțim. Când s-a despărțit de mine, nu mai eram eu însămi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când o prietenă de-a mea mi-a spus despre un vrăjitor care a ajutat și în aceeași problemă, pe care a găsit-o pe o pagină Web. i-am scris vrăjitorul pe WhatsApp și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut pe scurt Ca să scurtez povestea lungă, înainte să știu ce se întâmplă, nu până la o săptămână soția mea mi-a trimis mesaj și a spus că vrea să se întoarcă și așa s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, acum îmi spune de fiecare dată și în fiecare zi că mă iubește și îi lipsește. Sunt atât de recunoscător acestui mare vrăjitor DR WALE și nu voi înceta să-i public numele pe Internet doar pentru munca bună pe care a făcut-o. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta pe acest om grozav, el vă va ajuta în orice mod doriți, îi puteți trimite un e-mail la WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere