[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 6 iunie 2009

Cine este Valentina? Sau cum poate fi deportat un om cinstit (II)

Vanatoarea continua! Politia il cauta pe sotul Valentinei si sugereaza ca el este implicat in fapte penale si ca trebuie gasit urgent! Valentina a fost obligata sa plece de la adresa unde locuia si sa se ascunda. Pentru cine nu a citit cu atentie povestea Valentinei, numele politistului care s-a ocupat de cazul ei este Doru Negru de la Oficiul Roman pentru Imigrari.

Nu sunt avocata Valentinei si nu eu am avut de a face cu procesul si judecatorii. Nu am de unde sa-i cunosc. Singurul nume pe care l-a retinut Valentina este cel al primului judecator care a inchis dosarul irevocabil. Fara sa audieze vreun martor si fara sa asculte apararea. El se numeste Daniel Severin si a judecat procesul Valentinei din 28 aprilie 2009.

Dosarul este disparut in continuare, iar grefiera care ar fi trebuit sa redacteze prima motivatie este in concediu. Deocamdata acestea sunt datele. Asteptam data de 16 iunie. Oare va aparea dosarul pana atunci? Cu ajutorul lui Dumnezeu si al nostru, al tuturor, Valentina va merge mai departe. Avem deja promisiuni din partea presei. Asteptam ca presa sa se ocupe mai putin de scandaluri si mai mult de soarta unor oameni ca Valentina, saraci, fara relatii si care nu pot plati spagi.

Iarina Demian

2 comentarii:

  1. multumesc pentru interventia de aseara de la biloxi..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce facem? Dati-ne directiile sa o putem ajuta pe Valentina!
    La partea (I) a acestei postari o dna avocat si-a aratat disponibilitatea de a ajuta.A fost contactata?
    Ideea mea cu ajutorul financiar nu este buna?
    Cum pot sa o ajut pe Valentina?

    RăspundețiȘtergere